סרט ב- יס דוקו בנושא נשק ! "דיל שלא ברא השטן"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
סרט ב- יס דוקו בנושא נשק ! "דיל שלא ברא השטן"
דיל שלא ברא השטן
הנשק המסוכן בעולם
מסתבר שאקדחים ורובים הם הם הנשק האמיתי של השמדה המונית: בכל שנה הם משמשים להריגת למעלה מ-500 אלף איש בעולם. הסרט חושף את הסודות האפלים של הסחר הבינ"ל בנשקים קטנים אלה. בימוי: שלי סייוול. קנדה,2008.
http://yes.walla.co.il/?w=2/7812/1526334
הנשק המסוכן בעולם
מסתבר שאקדחים ורובים הם הם הנשק האמיתי של השמדה המונית: בכל שנה הם משמשים להריגת למעלה מ-500 אלף איש בעולם. הסרט חושף את הסודות האפלים של הסחר הבינ"ל בנשקים קטנים אלה. בימוי: שלי סייוול. קנדה,2008.
http://yes.walla.co.il/?w=2/7812/1526334
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
Re: סרט ב- יס דוקו בנושא נשק ! "דיל שלא ברא השטן"
sabi כתב:דיל שלא ברא השטן
הנשק המסוכן בעולם
מסתבר שאקדחים ורובים הם הם הנשק האמיתי של השמדה המונית:
מעניין! ומה הסטטיסטיקה לגבי כלי רכב?
בישראל לפחות, כלי רכב הורגים יותר אנשים מכלי נשק (חוץ מאשר יש מבצע/מלחמה כאלה או אחרים)
דרך אגב, כלי נשק לא הורגים, אנשים שמשתמשים בכלי הנשק הורגים!
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
אנשים מסביב לעולם רוצחים עם כלי הנשק שיש ברשותם, רצח העם ברואנדה שבו נרצחו 800 אלף במשך כמה חודשים נעשה רובו בעמצעות מאצ'טות.
רציחות לא התחילו ביום שהמציאו את האקדח ואנשים תמיד הרגו אחד את השני בכלי נשק שהיו ברשותם.
רציחות לא התחילו ביום שהמציאו את האקדח ואנשים תמיד הרגו אחד את השני בכלי נשק שהיו ברשותם.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
afss כתב:מעניין! ומה הסטטיסטיקה לגבי כלי רכב?
ליאור,
בוא נהיה כנים ונשווה עלות תועלת. ברכבים עלות תועלת נמדדת בנסועה, או כמה הרוגים ל 1000 ק"מ נסועה. מטרת הרכב היא אינה לנטרל וזהו תוצר לוואי. בכלי נשק יותר קל לנתח עלות תועלת אם נשאל כמה חיים נצלו עקב שימוש פסיבי (הרתעה) או אקטיבי (ירי למטרת נטרול) בנשק חם יחסית למספר ההרוגים מתאונות, ממקרי ירי שלא מתוך הגנה עצמית (נשק ברשיון), וממקרי ירי בנשק שנגנב.
אם על 500,000 ההרוגים יש 500,000 שנצלו - האם המחיר כדאי? האם היחס של 1:10 הוא מחיר כדאי? איפה לדעתך נמצא היחס שיצדיק חצי מיליון הרוגים בשנה? ברכבים, המצב זהה, כנראה ש 1000 הרוגים ל 1000 ק"מ נסועה זה מוגזם, אבל קיים (לצערנו) מספר שמהווה פשרה ראויה ...
זה לא נעים לומר את זה אבל זו האמת. אז לא כדאי להתפס על הכותרת הסנסציונית של הסרט אבל כן לנסות להבין באיזו צורה אפשר להבין האם באמת מדובר במספר כ"כ נורא.
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
גיא, בזכות כלי ירייה המוחזקים בידי העם היהודי, יותר יהודים היום בגובה ממוצע מתים במשקל 100 ק"ג מאשר במשקל 40 ק"ג. רמת הגנה כזו שווה לפחות את התועלת של כלי רכב מנועיים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:גיא, בזכות כלי ירייה המוחזקים בידי העם היהודי, יותר יהודים היום בגובה ממוצע מתים במשקל 100 ק"ג מאשר במשקל 40 ק"ג. רמת הגנה כזו שווה לפחות את התועלת של כלי רכב מנועיים.
ליאור,
אני חושש שפספסת את הנקודה שלי. כל כותרת או כתבה מנסה להתהדר במספר מהמם שיגרום לאנשים לצפות בכתבה. חצי מיליון אנשים בעולם נהרגים בשנה מכלי נשק (צבאי? אזרחי? חוקי? לא חוקי?), בין 600 ל-700 אנשים נהרגים בשנה בתאונות דרכים - הרבה? מעט? מכונית פולטת ככה וככה גרם חלקיקים לק"מ - הרבה? מעט? האם כשמטיחים כזה מספר בפניך תדע לנתח את הגודל שלו ולהבין האם באמת יש כאן בעיה חמורה?
מספרים זה דבר נחמד מאוד, במיוחד בלהרגיז, להסעיר ולגבש דעה מוצקה בנושא מסוים. אבל חשוב ההקשר, לכן כתבתי את מה שכתבתי. טומי לפיד פעם אמר בתכנית הרדיו שלו שאם תסכום את כל האנשים שמופיעים בעיתון מדי יום תגיע ל-100 אולי 1000, זה אומר ש 7 מיליון אזרחים פחות 1000 ניהלו את שגרת חייהם ולא נדרשו להכנס לעיתון. פשוט לא להתפס למלכודת הדמגוגיה
הערת הערה לגבי כלי היריה המוחזקים בידי העם היהודי. ההתייחסות שלי היתה לגבי נשק שנמצא בידי אזרחים בלבד (ואני מנחש בזאת בלבד עסקה הכתבה) או במסגרות חוץ ממשלתיות. אני מאוד מקווה שלא על 200 ומשהו אלף כלי הנשק שנמצאים בידי האזרחים מוטל קיום הבית לעם היהודי.
והכי חשוב - מהרגע שהבנו איך להגדיר נכון עלות תועלת לכל שאלה אקוטית שעומדת בפנינו, האתגר הוא כיצד להגדיל את התועלת ולהפחית את העלות. אל תגיד לאנשים לנסוע פחות, דרוש מהם לנסוע באופן בטיחותי יותר. אל תיקח לאנשים את כלי הנשק, אלא דרוש מהם יותר בטיחות, יותר אחריות ויותר מעורבות בהחזקת כלי נשק.
גיא
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
גיא כתב
איפו בדיוק בארץ? בעולם?
אני ממש לא מאמין שזה הסכום הכולל של אנשים שנהרגים מתאונות דרכים בעולם, אני מציע שתעשה חשבון מחדש
ואז תגלה שהמספרים לא ממש מרוחקים אחד מהשני. (אם רק בארצנו הקטנטונת נהרגים בערך 350 איש מתאונות דרכים)
חצי מיליון אנשים בעולם נהרגים בשנה מכלי נשק (צבאי? אזרחי? חוקי? לא חוקי?), בין 600 ל-700 אנשים נהרגים בשנה בתאונות דרכים
איפו בדיוק בארץ? בעולם?
אני ממש לא מאמין שזה הסכום הכולל של אנשים שנהרגים מתאונות דרכים בעולם, אני מציע שתעשה חשבון מחדש
ואז תגלה שהמספרים לא ממש מרוחקים אחד מהשני. (אם רק בארצנו הקטנטונת נהרגים בערך 350 איש מתאונות דרכים)
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
glockbuster כתב:גיא כתבחצי מיליון אנשים בעולם נהרגים בשנה מכלי נשק (צבאי? אזרחי? חוקי? לא חוקי?), בין 600 ל-700 אנשים נהרגים בשנה בתאונות דרכים
איפו בדיוק בארץ? בעולם?
בארצנו הקטנטונת נהרגו בשנים מסוימות גם יותר מ-700 איש. ראה גרף מצורף
ולכך היתה כוונתי. גם אם המספרים קרובים - חשוב להבין מה הרווחנו תמורת מחיר דמים זה. ועל כך אין לי נתונים.
גיא.
גיא
אני לא חושב שזה פייר וצודק לשים מצד אחד של המשוואה חצי מליון הרוגים בעולם
ובצד השני 700 איש בארץ איך אפשר להסיק מסקנות עם הנתונים לא קשורים אחד לשני
כמה אזרחים נהרגו משימוש בנשק בארץ באותה שנה שבה נהרגו 700 איש בתאונות דרכים?
ויותר מזה לכמה מהם הנשק היה ברישיון אזרחי תחת עילה? (לא אנשים שקיבלו נשק מחברות שמירה
וגורמי פשיעה)
אני לא מאמין שתתקרב אפילו למספרים של הרוגי תאונות הדרכים
אני לא חושב שזה פייר וצודק לשים מצד אחד של המשוואה חצי מליון הרוגים בעולם
ובצד השני 700 איש בארץ איך אפשר להסיק מסקנות עם הנתונים לא קשורים אחד לשני
כמה אזרחים נהרגו משימוש בנשק בארץ באותה שנה שבה נהרגו 700 איש בתאונות דרכים?
ויותר מזה לכמה מהם הנשק היה ברישיון אזרחי תחת עילה? (לא אנשים שקיבלו נשק מחברות שמירה
וגורמי פשיעה)
אני לא מאמין שתתקרב אפילו למספרים של הרוגי תאונות הדרכים
"Si Vis Pacem Para bellum"
המספר לא הגיוני. כל הנשק חם בעולם "גורם" (כמובן, בפועל אנשים גורמים) ל300 אלף עד 500 אלף מקרי מוות בשנה, כולל בזוקות ומקלעים.
הינה קישור: http://www.globalissues.org/article/78/ ... casualties
כמובן שזה כולל גם את אלו שמגיע להם-אנשים שנהרגים מהגנה עצמית.
בינתיים מכוניות מעורבות בתאונות שבהן נהרגים 1.2 מיליון בני אדם בשנה.
http://wikicars.org/en/Car_accidents
הינה קישור: http://www.globalissues.org/article/78/ ... casualties
כמובן שזה כולל גם את אלו שמגיע להם-אנשים שנהרגים מהגנה עצמית.
בינתיים מכוניות מעורבות בתאונות שבהן נהרגים 1.2 מיליון בני אדם בשנה.
http://wikicars.org/en/Car_accidents
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

אני חושב שכול המגיבים לפניי נפלו על הראש... מתחילים לחפש תרוצים, סיבות, נסיבות, השוואות, אמרות כנף מתוחכמות.... מה קרה? למה ההתגוננות האוטומטית הזו מפני כל פרופגנדה שמאלנית יפת נפש שמצפה מאתנו שנתעלם מהתמונה הכללית ונתמקד בפיקסל אחד וגם זה בצורה מעוותת....
העובדות... מאז ומעולם אפריקה היתה שדה קטל אחד גדול... במשך מאות ואלפי שנים בני השבטים השונים, ויש אלפי כאלו, נלחמו על טריטוריה, שדות מרעה, אוצרות טבע וכמובן.... דת.
הוסיפו לזה את העובדה שרוב ב"מדינות" האפריקניות הן בעצם "גזירה/החלטה כפויה" של כובשים מאירופה במשך מאות שנים ותבינו את הבסיס לכל מעשי ההרג הללו.
הטענה היסודית בסרט היא שאילולי סיפק המערב נשק חם לאפריקנים היה פחות הרג כי "ההספק" של שימוש במצאטה/חרב/חץ וקשת וכו'... כלים פרימיטיביים נמוך היא מגוחכת ומתנשאת... ממש כשם שהמערב עושה באפריקה שימוש ציני לטובת "עולם ירוק ונקי יותר" ובעצם מונע התפתחות ותעוש של היבשת השחורה.
השורה הבאה היא לינק לסרט שנעשה ע" הBBC בשנת 2007
תרמית ההתחממות הגלובלית
סרט שמראה את הצביעות של העולם המערבי ביחס לאפריקה ואת היחס המתנשא של המערב ליבשת השחורה.
העובדות... מאז ומעולם אפריקה היתה שדה קטל אחד גדול... במשך מאות ואלפי שנים בני השבטים השונים, ויש אלפי כאלו, נלחמו על טריטוריה, שדות מרעה, אוצרות טבע וכמובן.... דת.
הוסיפו לזה את העובדה שרוב ב"מדינות" האפריקניות הן בעצם "גזירה/החלטה כפויה" של כובשים מאירופה במשך מאות שנים ותבינו את הבסיס לכל מעשי ההרג הללו.
הטענה היסודית בסרט היא שאילולי סיפק המערב נשק חם לאפריקנים היה פחות הרג כי "ההספק" של שימוש במצאטה/חרב/חץ וקשת וכו'... כלים פרימיטיביים נמוך היא מגוחכת ומתנשאת... ממש כשם שהמערב עושה באפריקה שימוש ציני לטובת "עולם ירוק ונקי יותר" ובעצם מונע התפתחות ותעוש של היבשת השחורה.
השורה הבאה היא לינק לסרט שנעשה ע" הBBC בשנת 2007
תרמית ההתחממות הגלובלית
סרט שמראה את הצביעות של העולם המערבי ביחס לאפריקה ואת היחס המתנשא של המערב ליבשת השחורה.
נערך לאחרונה על ידי trooperglock בתאריך 03 אוגוסט 2009, 11:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
יש שקרים, יש שקרים ארורים ויש סטטיסטיקה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לאחר בדיקה
הכי הרבה אנשים בעולם המודרני מתים בבתי חולים (הרבה יותר מאשר בבית)
מסקנה :
הרבה יותר מסוכן להיות בבית חולים מאשר על הכביש או במטווח.
מסקנה :
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
לשמחתי מי שהבין את הסרט - trooperglock
מבלי לפגוע כמובן באף אחד מהחברים כאן.
הסרט מדבר על צביעות העולם לגבי יבשת אפריקה וסחר הנשק לא היה מתאפשר
ללא סיוע של אירגוני ביון בן לאומים.
מבלי לפגוע כמובן באף אחד מהחברים כאן.
הסרט מדבר על צביעות העולם לגבי יבשת אפריקה וסחר הנשק לא היה מתאפשר
ללא סיוע של אירגוני ביון בן לאומים.
סבי
sabi
sabi
רפתן כתב:לאחר בדיקה
מסקנה :
ומאותו מקור:
הכי הרבה אנשים מתים במיטה בשינה.
מסקנה:
מסוכן לישון במיטה.
וגם:
כל מי שחי היום ימות בתוך כ-120 שנה
מסקנה:
מסוכן לחיות..... ראו גם בחתימה שלי
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד