נערים ירו בעשרות חתולים עם רובה אוויר שקיבלו מהסבא

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נערים ירו בעשרות חתולים עם רובה אוויר שקיבלו מהסבא

על ידי nitz » 23 אוגוסט 2009, 16:52

בני 15: "יותר מעניין לירות בחיות מאשר בפחיות",ynet

אם איני טועה, לאחר שהתרחש מקרה דומה לזה, השגת הרשאות אחזקת נשק לספורטאים והעברת נשק ממועדון לתחרות הפכו לתהליך הרבה יותר קשה.
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: נערים ירו בעשרות חתולים עם רובה אוויר שקיבלו מהסבא

על ידי trooperglock » 23 אוגוסט 2009, 18:48

nitz כתב:בני 15: "יותר מעניין לירות בחיות מאשר בפחיות",ynet

אם איני טועה, לאחר שהתרחש מקרה דומה לזה, השגת הרשאות אחזקת נשק לספורטאים והעברת נשק ממועדון לתחרות הפכו לתהליך הרבה יותר קשה.

אין קשר בין הדברים, אי לי מספיק מילים לתאר את הגועל, הקבס, הכעס, התסכול ממעשים שכאלו, החולרות הללו ראויים לכל עונש ואות קין.... מי שהורג חיות בגיל כזה יהרוג בני-אדם בבגרותו.

ולמעשה, מלבד העובדה שנעשה שימוש בכלי ירי אין דבר וחצי דבר בין הסיפור הזה לאתר הסליק...
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Devil's Advocate » 27 אוגוסט 2009, 08:38

אין קשר בין הדברים, אי לי מספיק מילים לתאר את הגועל, הקבס, הכעס, התסכול ממעשים שכאלו, החולרות הללו ראויים לכל עונש ואות קין.... מי שהורג חיות בגיל כזה יהרוג בני-אדם בבגרותו.

אנא ממך - עשה הפרדה נאותה בין התעללות חיות שהייתה להלן ודברים לגיטימיים. אני בטוח שיש ציידים בסליק.
מכיר אני אישית אנשים (שאמנם לא גרים בישראל) שנכנסו לנושא הצייד בגיל צעיר תןך צייד ארנבים וכדומה, ומכיר אף בחור (ששוב אינו ישראלי) שצד חתולים (כלומר, חתולים רגילים שהפכו לפראים ומהווים מפגע בחוות). אף אחד מאותם אנשים לא רוצח אף בן-אדם.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.

Mao Tse Tung
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי yogev » 27 אוגוסט 2009, 09:32

כלומר, חתולים רגילים שהפכו לפראים ומהווים מפגע בחוות
[/quote]

איזה מפגע יכול חתול לעשות בחווה? להרוג נחשים וחולדות?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 27 אוגוסט 2009, 10:04

yogev כתב:
כלומר, חתולים רגילים שהפכו לפראים ומהווים מפגע בחוות

איזה מפגע יכול חתול לעשות בחווה? להרוג נחשים וחולדות?[/quote]

חתולים = רק חיות מועילות. איפה שיש חתולים יש פחות נחשים ואוכלוסית המכרסמים למיניהם יורדת.
אני יודע שיש אנשים שלא בדיוק מתים על חתולים, כל אחד והסיבות שלו - עדיין זה לא מהווה סיבה להרוג אותם.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Devil's Advocate » 27 אוגוסט 2009, 10:10

הטעות היא בעיקר שלי. הכוונה שלי היא כמובן לא לפגיעה בחיות חווה (ברור שחתול לא טורף פרות :oops: :oops: ), אלא בדיוק להיפך, לפגיעה בחיות בר קטנות יותר,סנאים ואשר להם.

ברגע שנכנסת לאיזור מסוים חיה שלא נועדה לחיות, היא גורמת נזק סביבתי - ראה ערך ארנבים באוסטרליה (אותם נהוג להרעיל, לצוד, ולהרוג בכל הצורות ועדיין לא מצליחים למגר) וחזירי בר בארצות הברית (חלק מהם הביאו במיוחד לציד וחלק בורחים מחוות).

איני יודע בדיוק מה צדים בארץ הקודש, אבל גם כאן יש ציידים, הנושא לגיטימי. אין לערב אותם עם פרחחים מהסוג הזה.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.

Mao Tse Tung
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Devil's Advocate » 27 אוגוסט 2009, 10:11

גם רציתי להוסיף ולומר שאני אוהב חתולים מאוד באופן פרטי. אין דעתי בנושא נובעת משנאה לחיות נהדרות אלו.

Mao Tse Tung
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 27 אוגוסט 2009, 10:12

נו בטח שלא מצליחים למגר את הארנבים והארנבות .. זה קורה כל כך מהר ... "תראי ,לא יכאב ! כואב ? כאב ? " ויש עוד ארנב. :mrgreen:
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי itamar » 27 אוגוסט 2009, 10:15

נועם כתב:נו בטח שלא מצליחים למגר את הארנבים והארנבות .. זה קורה כל כך מהר ... "תראי ,לא יכאב ! כואב ? כאב ? " ויש עוד ארנב. :mrgreen:

חביבי...תביא למשק כמה תאילנדים ותראה איך אוכלוסית חיות הבר והמחמד מתדלדלת פלאים.. לא צריך רובה אויר, תבחינים ולא בטיח.. :twisted: :twisted:

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי asafii2 » 27 אוגוסט 2009, 12:33

כמובן שאת הנערים שירו בחתולים צריך להעניש, לידעתכם חתול שעובר מהעיר לטבע גורם לנזקים אוקולוגים קשים
מכיוון שהינו גורם זר שמתחיל לטרוף ובכך פוגע באיזון. אגב כך קורה גם אצל להקות כלבים משוטטים שמתקבצים ומתחילים לצוד יחד, ההשלכות לטווח הארוך הם גדולות גם בנושא עירוב מינים בטבע, לכן לעיתים בצער רב יורים בהם.

ע"פ כל הפרמטרים מי שהכי פוגע בישראל בחיות הבר הם התאילנדים שצדים הכל לא רק למאכל אלא כעיסוק לשעות הפנאי, אותם צריך להעניש יחד עם הציידים הלא חוקיים.

* Trooper נסחפת עם ההצהרה לגבי הנערים שיהפכו לרוצחים, קח את הדברים בפרופורציה!
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 27 אוגוסט 2009, 13:21

Devil's Advocate כתב:

אנא ממך - עשה הפרדה נאותה בין התעללות חיות שהייתה להלן ודברים לגיטימיים. אני בטוח שיש ציידים בסליק.
מכיר אני אישית אנשים (שאמנם לא גרים בישראל) שנכנסו לנושא הצייד בגיל צעיר תןך צייד ארנבים וכדומה, ומכיר אף בחור (ששוב אינו ישראלי) שצד חתולים (כלומר, חתולים רגילים שהפכו לפראים ומהווים מפגע בחוות). אף אחד מאותם אנשים לא רוצח אף בן-אדם.

לידיעתך... אני מכיר מקרוב מאד ציידים, בילדותי אף יצאתי הרבה לצייד אבל אלו שיצאתי אתם 1) לא עברו על החוק בשימוש לא חוקי בנשק 2) צדו רק את מה שמותר, מתי שמותר והיכן שמותר 3) כל מה שניצוד נלקח הביתה ונאכל.

ומלבד זאת.... מה הופך את הנערים הללו לרוצחים פוטנציאליים? חדוות ההרג ההריגה לצורך הריגה בלבד, הצורך הפסיכופטי לראות קורבן מתפתל ומתייסר טרם מותו, הדם הניגר, יללות הכאב, נטילת חיים של אחר לשם ההנאה שבנטילה בלבד... רצח מהסוג הנבזי ביותר למען שעשוע למוח מעוות..... את זה אתה מנסה לתרץ ? אכן פרקליטו של השטן אתה.

רק אמש שודרה כתבה אצל אמנון לוי על רוצח בן 20 שהחל את "הקרירה" שלו על חתולים... וכשזה כבר לא הספיק עבר לבני אדם. http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=660609&sid=126
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי asafii2 » 27 אוגוסט 2009, 16:03

אני כמו הרבה חברים ו מאות אלפי ילדים בארץ ובעולם צדנו ציפורים בילדותנו עם רובה אויר ורוגדקה, אף אחד ממכרי הילדות שלי לא הפך לרוצח, לא נמצא אף פעם קשר ישיר בין שני הדברים!!, ראה את המקרים האחרונים והמזוויעים שקרו לאחרונה אצלנו, חוויות והתנסויות בילדות בדר"כ ממצאות עצמן לאחר ההתבגרות.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Devil's Advocate » 27 אוגוסט 2009, 19:56

טרופר, לא הייתה לי שום כוונה להגן על הנערים בסיפור, אלא רק לעמוד על ההבדל. נראה שאנו מסכימים.

Mao Tse Tung
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי lyuv » 31 אוגוסט 2009, 13:39

asafii2 כתב:אני כמו הרבה חברים ו מאות אלפי ילדים בארץ ובעולם צדנו ציפורים בילדותנו עם רובה אויר ורוגדקה, אף אחד ממכרי הילדות שלי לא הפך לרוצח, לא נמצא אף פעם קשר ישיר בין שני הדברים!!, ראה את המקרים האחרונים והמזוויעים שקרו לאחרונה אצלנו, חוויות והתנסויות בילדות בדר"כ ממצאות עצמן לאחר ההתבגרות.
אסף

התנהגות צריך לפרש בהקשר החברתי/תרבותי. בעבר הרחוק הרג/התעללות/שיעבוד בני אדם מסוימים לא נחשב כמעשה שלילי. לפני עשרות שנים (כשהיינו ילדים) הרג "ספורטיבי" של בעלי חיים לא נחשב "מרושע". אנשים טובים ועדינים עשו דברים כאלה שנחשבו נורמטיביים. באנגליה הויקטוריאנית ג'נטלמן מהוגן היה עשוי לשחוט כושי. אבל רק מפלצת היתה עושה את זה לאדם לבן (ע"ע ג'ק המרטש). זו לא ציניות. זו עובדה.

במצב הנוכחי בישראל, המעשים המדוברים נתפסים כאכזריות. אם מי שגדל באוירה כזו עושה אותם בכל זאת, זה מעיד הרבה מאוד על האופי שלו. (מאוד מתאימה לזה העובדה המצויינת בכתבה, שלאחד הנערים יש "עבר פלילי עשיר"). זה לא נער נורמטיבי שיגדל להיות אדם חיובי.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Devil's Advocate » 31 אוגוסט 2009, 23:03

באנגליה הויקטוריאנית ג'נטלמן מהוגן היה עשוי לשחוט כוש

לא. ממש לא.

זה לא ממש קשור לאשכול, אבל אפילו בקולוניות (שם הגזענות פרחה יותר) לא היה "מקובל" לשחוט שחורים, אלא אם כמובן בעת המלחמות השונות. אף בתקופות הכי איומות של הקולוניאליזם האנגלי לא הגיעו לרמות של רצח כנורמה חברתית).

Mao Tse Tung
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד