שאלה בנוגע לבתחין מסויים בקבלת אישור לנשיאת נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנוגע לבתחין מסויים בקבלת אישור לנשיאת נשק
ברשימת התבחינים רשום שאדם המתגורר בישוב זכאי צריך להוכיח את היותו גר במקום שלושה חודשים לפחות.
שתי שאלות:
1. אם אני מתכוון רק לשכור דירה קטנה בישוב זכאי או לגור אצל משפחה\להשכיר יחידת דיור, זה תקף עדיין?
2. אם מקום העבודה שלי הוא בישוב זכאי, האם גם כאן אני זכאי לרשיון נשק ואם כן כמה חודשים עלי לעבוד כדי לקבל הרשיון?
שתי שאלות:
1. אם אני מתכוון רק לשכור דירה קטנה בישוב זכאי או לגור אצל משפחה\להשכיר יחידת דיור, זה תקף עדיין?
2. אם מקום העבודה שלי הוא בישוב זכאי, האם גם כאן אני זכאי לרשיון נשק ואם כן כמה חודשים עלי לעבוד כדי לקבל הרשיון?
- סליקאי ארד

Re: שאלה בנוגע לבתחין מסויים בקבלת אישור לנשיאת נשק
קיבלתי את התשובות הרצויות תודה רבה לליאור45.
כפי שהוסבר לי יש צורך פשוט לגשת למזכירות הישוב\המשכיר ולקבל הוכחה.
לגבי עבודה אותו הדין - שלושה חודשים והוכחות.
כפי שהוסבר לי יש צורך פשוט לגשת למזכירות הישוב\המשכיר ולקבל הוכחה.
לגבי עבודה אותו הדין - שלושה חודשים והוכחות.
- סליקאי ארד

אכן
אבל שים לב שעבור תבחין "תושב ישוב זכאי" לא מספיק חוזה שכירות כמו בעבר אלה נדרש אישור מגזברות הישוב על
תשלום ארנונה בפועל כלומר יחידת דיור שבה החשבונות על שם בעל הנכס לא תחשב עמידה בתבחין .
אבל שים לב שעבור תבחין "תושב ישוב זכאי" לא מספיק חוזה שכירות כמו בעבר אלה נדרש אישור מגזברות הישוב על
תשלום ארנונה בפועל כלומר יחידת דיור שבה החשבונות על שם בעל הנכס לא תחשב עמידה בתבחין .
נקודה חשובה, תודה.
כמו כן הבנתי שאם אני עובד בישוב זכאי, אני לא מקבל ישירות את הרישיון ממשרד הפנים כרשיון פרטי אלא אני מקבל את הרישיון דרך המעסיק\עבודה, האם זה נכון?
כמו כן הבנתי שאם אני עובד בישוב זכאי, אני לא מקבל ישירות את הרישיון ממשרד הפנים כרשיון פרטי אלא אני מקבל את הרישיון דרך המעסיק\עבודה, האם זה נכון?
- סליקאי ארד

אם המעסיק הוא מפעל ראוי מקבל רשיון ארגוני,אם לא ואתה עובד בצורה קבועה ואניטנסיבית באזור זכאי אז יש אפשרות לקבל רשיון פרטי,כמובן שצריך להמציא מסמכים המוכיחים הנ"ל,ואתה ממשיך להחזיק ברשיון כל עוד אתה מועסק באזור הנ"ל.
.stay armed,whishful thinking wont keep you safe
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד