מעניין, לרוסיה נמאס מייצור פיראטי של חיקויי קלשניקוב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעניין, לרוסיה נמאס מייצור פיראטי של חיקויי קלשניקוב
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1122951.html
אגב, כתבתי קלשניקוב ולא קלצ'ניקוב כיוון שבתגובות לכתבה כתב מישהו ממוצא רוסי (לפי שמו) שכך צריך לבטא את השם.
אגב, כתבתי קלשניקוב ולא קלצ'ניקוב כיוון שבתגובות לכתבה כתב מישהו ממוצא רוסי (לפי שמו) שכך צריך לבטא את השם.
- תרמתי למען הסליק

Re: מעניין, לרוסיה נמאס מייצור פיראטי של חיקויי קלצ'ניקוב
איום ישן ופופוליסטי, פטנט ברוסיה הם עוד מסוגלים לרשום או אפילו לחוקק חוק
ע'ש קלשניקוב. במדינות אחרות פטנט על חלב שנשפח לפני 60 שנה ירשמו רק מדינות דמוקרטיות כמו קובה או ונצואלה
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
Re: מעניין, לרוסיה נמאס מייצור פיראטי של חיקויי קלשניקוב
אכן, תוקפו של פטנט הוא 20 שנה וכאשר משהו הופך "ידוע ומוכר לכל" (מה שמוגדר באנגלית )Common Knowledge, הוא כבר לא יכול להרשם כפטנט ובטח שאי אפשר לדרוש זכויות קניין רטרואקטיביות לאחור. מה שאני מבין מהכתבה זו כוונה לרשום את תצורתו הנוכחית של הרוס"ר כפטנט. כנראה שיש מספר דברים ששופרו בו לאחרונה וכך ניתן לרשום אותם בפטנט חדש שיהיה תקף ל 20 שנה. אין ספק שזה מהלך אבוד מראש ואין סיכוי שיעצור ייצור במדינות "הנאורות" שמייצרות חיקויים שלו. כמו שאני מכיר את הרוסים, אם אכן העניין מציק להם, הם יפעלו בעיקר לא במישור החוקי העולמי (ז"א לא יסתמכו על חוקי קניין בינלאומיים וכו') אלא במישורים אחרים פחות דיפלומטיים בנסיון לכפות על מדינות להפסיק ייצור בשיטחן.
- תרמתי למען הסליק

גמ כתב:
קבל ח"ח. אין קשר בין רובי סער לבין מצמדים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
גמ כתב:אכן, תוקפו של פטנט הוא 20 שנה וכאשר משהו הופך "ידוע ומוכר לכל" (מה שמוגדר באנגלית )Common Knowledge, הוא כבר לא יכול להרשם כפטנט ובטח שאי אפשר לדרוש זכויות קניין רטרואקטיביות לאחור. מה שאני מבין מהכתבה זו כוונה לרשום את תצורתו הנוכחית של הרוס"ר כפטנט. כנראה שיש מספר דברים ששופרו בו לאחרונה וכך ניתן לרשום אותם בפטנט חדש שיהיה תקף ל 20 שנה. אין ספק שזה מהלך אבוד מראש ואין סיכוי שיעצור ייצור במדינות "הנאורות" שמייצרות חיקויים שלו. כמו שאני מכיר את הרוסים, אם אכן העניין מציק להם, הם יפעלו בעיקר לא במישור החוקי העולמי (ז"א לא יסתמכו על חוקי קניין בינלאומיים וכו') אלא במישורים אחרים פחות דיפלומטיים בנסיון לכפות על מדינות להפסיק ייצור בשיטחן.
אני ממש מחכה לרגע שבו הם ינסו לכפות על סין תשלום תמלוגים כלשהם על יצור הרוסרי"ם שלהם
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

5 הודעות