SW99-שאלות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
SW99-שאלות
שלום חברים,
התוודעתי בימים האחרונים לאקדח הנ"ל, והתרשמתי ממס' דברים. באופן כללי, אקדח מרשים, באחיזה, בירי ובמשקל.
מס' שאלות-
(1) לאיזה תחמושת הוא מתאים?
(2) למה הוא מיועד?כלומר, לאיזה ייעוד נבנה ותוכנן בפרט.
(3) מדוע הקנה מתרחב בקצה?
(4) מדוע, מדוע לבנות מנגנון הדק מורכב כל כך???[אני יורה בזיג, וזה הקריטריון להשוואה]
(5) מדוע שתי חברות שונות שיתפו פעולה? [על הצינה -סמית, על הגוף-וולטר]
תודה!
התוודעתי בימים האחרונים לאקדח הנ"ל, והתרשמתי ממס' דברים. באופן כללי, אקדח מרשים, באחיזה, בירי ובמשקל.
מס' שאלות-
(4) מדוע, מדוע לבנות מנגנון הדק מורכב כל כך???[אני יורה בזיג, וזה הקריטריון להשוואה]
תודה!
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

Re: SW99-שאלות
המאמר עונה על חלק מהשאלות, לא על כולן. על כל פנים, בשרשור ניתן להשיג הרבה מידע, שבדר"כ לא נכתב במאמרים,וכידוע מה שלא כתוב הרבה יותר מעניין ממה שכתוב [והמבין יבין
]
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

Re: SW99-שאלות
ירוני כתב:שלום חברים,
מס' שאלות-
תודה!
1. האקדח הוא אקדח מודרני לכל דבר ועניין, אני מאמין שהוא מתאים לכל סוגי התחמושת שנמצאים בשוק (לא שבארץ המבחר כל כך גדול).
2. האקדח נבנה בתור אקדח שירות משטרתי/צבאי אזרחי. קל משקל, נח לנשיאה, פשוט לניקוי, לא מחליד. אקדח שאתה יכול לשאת אותו הרבה מבלי לטפל בו יותר מדי.
3. מדוע הקנה מתרחב בקצה? לכל חברה יש את הטכניקות שלה להתאים את הקנה לצינה ולנעול אותו במקומו. זו השיטה שהמהנדסים של וולטר בחרו בה כדי לנעול את הקנה לצינה שהולכת ונהית צרה בקצה העליון שלה.
4. מדוע מנגנון הדק מורכב כל כך? ככה הם הגרמנים. למה לעשות את החיים קלים ופשוטים אם אפשר לסבך? אני מניח שכיוון שהכלי הזה נמכר ונתן להסבה בכל מני גרסאות של הדק (SA/DA DAO וכו) ולכן הם היו צריכים לכסות את כל המקרים. בתכלס, ה-SW/P99 נותן לך לחיצת הדק וחידוש קשר סבירים ביותר גם בSA ו-DA.
5. שתי החברות שיתפו פעולה מסיבות מסחריות גרידא. וולטר כדי לקבל חשיפה גדולה יותר לשוק האמריקאי, S&W כדי למכור אקדח פולימרי עם BRAND ומוניטין ידועים.
מדוע הגוף מיוצר בגרמניה והצינה בארה"ב? בגלל שיקולי מס. כדי שמוצר יחשב אמריקאי ויהנה מכל ההטבות במס שיש למפעל מקומי, רובו ככולו צריך להיות מיוצר על אדמת ארה"ב. אפשר להשתמש באחוז מסוים של חלקים מיובאים, אבל אתה לא יכול לקחת אקדח שכולו מיוצר בגרמניה ולשים עליו מדבקה של SW. במקרה הזה SW יצטרכו לשלם מכס וכל שאר ההטלים שיש על יבוא כדי שנועדו כדי להגן על התעשיה המקומית.
גלוק לדוגמא יוצקים את הגופים מפלסטיק שלהם במפעל בסמירנה שבמדינת ג'ורג'יה ואת הצינות/קנים מייבאים מאוסטריה.
היום ל-SW יש אקדח פולימרי משלהם M&P (חיקוי לא רע של גלוק), שמוכר לא רע בכלל והם לא צריכים כל כך את השת"פ עם וולטר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

3 הודעות