עזרה לגבי השיפורים לבראוניג
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה לגבי השיפורים לבראוניג
האם ניתן להשיג פריט זה בארץ?
Shock Tec for Browning Hi Power
$55.95
This Shock Tec Recoil Spring Guide reduces the slide impact on the frame by 40%. When the slide strikes the plunger in the front of the guide, it compresses three neoprene shock cushions inside the guide and slows the slides rearward movement. Also reduces felt recoil and some muzzle jump.
http://powercustom.com/store/index.php? ... cts_id=238
Shock Tec for Browning Hi Power
$55.95
This Shock Tec Recoil Spring Guide reduces the slide impact on the frame by 40%. When the slide strikes the plunger in the front of the guide, it compresses three neoprene shock cushions inside the guide and slows the slides rearward movement. Also reduces felt recoil and some muzzle jump.
http://powercustom.com/store/index.php? ... cts_id=238
- סליקאי ארד

Re: עזרה לגבי השיפורים לבראוניג
אני ממש בספק אם תמצא איפו שהוא בארץ את הפריט הזה
שוק האפטרמרקט בארץ כמעט ולא קיים
שוק האפטרמרקט בארץ כמעט ולא קיים
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
לדעתי בארץ לא תמצא, ואם זה חשוב לך, תוכל להזמין מחו"ל. לא נראה לי שיעשו לך בעיות להעביר את זה.
אבל כך או כך, חבל על הכסף והטירחה. זה גימיק חסר ערך. הרתע הוא סך התנע של האקדח לאחור. בזמן הירי יש כמה תנועות בתוך האקדח. האביזר הזה משנה מעט את תיזמון העברת התנע בין חלקי האקדח, אבל סך התנע נשאר אותו דבר.
בדגמי 1911 שמים גומיות שמתפקדות באופן דומה, אבל הן נועדו בעיקר להקטין את הבלאי. לדעתי זה לא דרוש בהי-פאואר.
אבל כך או כך, חבל על הכסף והטירחה. זה גימיק חסר ערך. הרתע הוא סך התנע של האקדח לאחור. בזמן הירי יש כמה תנועות בתוך האקדח. האביזר הזה משנה מעט את תיזמון העברת התנע בין חלקי האקדח, אבל סך התנע נשאר אותו דבר.
בדגמי 1911 שמים גומיות שמתפקדות באופן דומה, אבל הן נועדו בעיקר להקטין את הבלאי. לדעתי זה לא דרוש בהי-פאואר.
- סליקאי כסף

הקישור שצרפתה לא ממש נפתח לי
אבל מההסבר של lyuv אני מבין שהכוונה היא לדיסקית פולימרית שמולבשת בנקודת המפגש בין הקפיץ למוליך
אים לזאת הכוונה אז ניתן להשיג בארץ במחיר של כמה עשרות שקלים.
לי אישית יש אחד כזה עבור FN ,לצערי עדין לא בחנתי אותו בירי ככה שאין לי תובנות עמוקות מידי .
בכל מיקרא אם זה החלק ואתה בכל זאת מעונין באחד כזה צור קשר בפרטי אשמח לכוון אותך למקור ממנו אני רכשתי .
אבל מההסבר של lyuv אני מבין שהכוונה היא לדיסקית פולימרית שמולבשת בנקודת המפגש בין הקפיץ למוליך
אים לזאת הכוונה אז ניתן להשיג בארץ במחיר של כמה עשרות שקלים.
לי אישית יש אחד כזה עבור FN ,לצערי עדין לא בחנתי אותו בירי ככה שאין לי תובנות עמוקות מידי .
בכל מיקרא אם זה החלק ואתה בכל זאת מעונין באחד כזה צור קשר בפרטי אשמח לכוון אותך למקור ממנו אני רכשתי .

HIGT
אני רואה שהסרן הזה הוא מכלול סגור
"Si Vis Pacem Para bellum"
תודה
לא לכזה התכוונתי .
לא לכזה התכוונתי .
תודה לכל המגיבים. בדקתי באתר ומסתבר שהם לא מוכרים לגורמים מחוץ לארצות הברית . ישנה הפניה לאתר של BROWNELLS אבל אין להם את הפריט. יש לי חבר שחי באוהיו , עקרונית הוא יכול לבצע את ההזמנה אבל השאלה האם אזרח ארצות הברית יכול לשלוח פריט זה לארץ וכיצד הוא יגדיר אותו במשלוח? תודה מראש .
- סליקאי ארד

כל הגדרה תתאים, בתנאי שלא תכלול את אחת המילים Gun, Pistol, Weapons. הגדרה של Metal Parts תהיה מצוינת.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
דויד כתב:תודה לכל המגיבים. בדקתי באתר ומסתבר שהם לא מוכרים לגורמים מחוץ לארצות הברית . ישנה הפניה לאתר של BROWNELLS אבל אין להם את הפריט. יש לי חבר שחי באוהיו , עקרונית הוא יכול לבצע את ההזמנה אבל השאלה האם אזרח ארצות הברית יכול לשלוח פריט זה לארץ וכיצד הוא יגדיר אותו במשלוח? תודה מראש .
אם תשאל אותי (ויכול להיות שעוד כמה בפורום הזה יסכימו איתי) - בזבוז כסף.
חבל על הכסף שלך.
1. קיימים בשוק מלא פטנטים כאלו לריכוך הרתע. החל מההתקן הזה שאתה רוצה לרכוש, סרן קפיץ מחזיר מלא כספית, סרן קפיץ מחזיר של HAART עם גולות ועוד כל מדי דברים שונים ומשונים. בתכלס הדברים האלה עוזרים כמו כוסות רוח למת, אם לא גורמים לפעמים תקלות ומעצורים.
2. לגבי ה-FN עצמו. הכלי הזה בנוי לטחון עשרות אלפי כדורים בתצורה האורגינלית שלו איך שהוא יוצא משערי המפעל. הוא פשוט סוס עבודה שבנוי לשרוד ואני מאחל לך כסף לפי שווי התחמושת שאתה יכול לירות בכלי הזה עד שהוא יגמר. אם אתה בכל זאת מודאג וחרד לשלומו של האקדח, תדאג להחליף את הקפיץ המחזיר כל כמה אלפי כדורים לפי הוראות היצרן, תדאג לניקוי ושימון נכון של הנשק ואם אתה רוצה אתה יכול לשים את דיסקית הפלסטיק הזו שהיגט דיבר עליה RECOIL BUFFER שעולה כמה שקלים בודדים.
3. את הכסף הזה שאתה מתכונן להוציא על אותו גאדג'ט הייתי מציע לך להשקיע ב:
- אימון 1 על 1 עם מדריך ירי שילמד אותך איך להפיק את המקסימום מהנשק שלך
- אם אתה כבר יודע לירות כמו שצריך, תחמושת
- נרתיק נשיאה איכותי
- חגורת נשק איכותית
- מחסניות נוספות
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי