רשימת מטווחים + מחירים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

רשימת מטווחים + מחירים

על ידי ~Hunter~ » 26 ינואר 2010, 11:12

אהלן,
פעם הייתה בסליק רשימת מטווחים שכרגע אינה קיימת (שזה בסדר, כידוע האתר אינו מסחרי ונבנה/מתוחזק ע"י אדם פרטי מיוזמתו ובזמנו החופשי). אז עד שהרשימה תחזור, נראה לי שיכול להיות נחמד אם היה לנו TOPIC שמפרט רשימת מטווחים, מחירים ועוד כל מיני אינפו' מועיל. למשל בפורמט כזה (הנתונים הם רק לדוגמא):

שם המטווח - מיקום - מחיר כניסה - מחיר 50 כד' 9X19 - הערות
-------------------------------------------------------------------------------------------
מטווח העיר - נתניה, ע"י הקניון - 30 - 100 - הנחות לחברי הסליק, מתנדבי משא"ז ואנשי הבטחון, פינת קפה

את הרשימה ניתן לעדכן מדי פעם ואפילו לשים את הנתונים המעודכנים בPOST ראשון, כך שמי שמחפש מידע ימצא אותו מיידית.
יש מצטרפים ליוזמה?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: רשימת מטווחים + מחירים

על ידי Neon Golden » 26 ינואר 2010, 16:33

hunter

קיבלתי את המנדט מדביר לרכז את הנושא (חפש שירשור דומה שכמה שבועות האחרונים) אספתי עד כה מידע לגבי כ-7 מטווחים (ותודה לחברים שפורום שטרחו לעזור). אם יש לך מידע לגבי מטווחים נוספים צור איתי קשר בבקשה.

ראה בשרשור הקודם מה רשימת המחירים אחריהם אנו עוקבים.
viewtopic.php?f=4&t=14817&start=15

גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: רשימת מטווחים + מחירים

על ידי ~Hunter~ » 27 ינואר 2010, 09:54

הבעיה היא, הנושא שם התגלגל לאיזה דיון פתוח על הא ועל דא ואילו הרעיון שלי היה POST דביק ונעול, שתמיד נמצא בחלקו העליון של העמוד, ללא וויקוחים ודיונים, רק מידע מועיל, מייד אחרי שחבר כזה, או אחר, שולח לך מידע, הPOST מתעדן ושוב ננעל.
נראה לי, שאם המנדת בידך, כדאי להתחיל ביצירת POST כזה, זה גם יציג, באופן מיידי, את תועלת הדבר לחברי הפורום וכתוצאה מזה יגדיל רצון לתרום אינפו'

המידע האחרון מהמטווח שהייתי בו:
מטווח אימפריאל שוהם - כניסה 60 ש"ח - 50 כד' 9*19 - 130 ש"ח - הערות: מטווח פתוח, יש מטרות ברזל "נופלות" וקירות שאפשר להזיז ע"מ ליצור מיני-תרגילים של ירי מעשי. אין הנחות לאף אחד.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד