דרוש עורך דין צדיק ששכרו יהיה בפירסומו בלבד (ללקוח אין כסף)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דרוש עורך דין צדיק ששכרו יהיה בפירסומו בלבד (ללקוח אין כסף)
מ' עבד במשך שנים בחנות נשק וכמדריך ירי.
לפני כשנתיים התגלע סכסוך בינו ובין רעייתו.
הרעייה פנתה לעורכת דין וזמן קצר לאחר מכן, ביימה תקיפה (מילולית) מצידו של הבחור.
בשורה התחתונה, האמת נתגלתה תוך שבועות ספורים, נעשה שלום בית, הזוג חזר לחיות יחד, התלונה בוטלה והתיק נגדו נסגר מחוסר אשמה.
זמן מה לאחר שהכל (כביכול) חזר לשגרה, נלקחו ממנו כלי הנשק ורשיונות הדרכת הירי (המערכת נזכרה לקחת נשק מחשוד באיומים רק לאחר מס' חודשים...).
מאחר והתיק נסגר, פנה הבחור לבית המשפט (שלום) שציווה בשעתו, לקחת ממנו את הנשק ואותו שופט כתב החלטה שיש להחזיר לו את הנשק ואת כל הרשיונות.
הבחור המאושר פנה למשרד הפנים עם ההחלטה אך לתדהמתו, אמרה לו פקידת הרישוי (ואני מאמין לה מאחר והיא באמת עשתה ככל יכולתה לסייע לו) שלא ניתן להסתמך על החלטת שופט שלום ובהתאם להנחיות, רק שופט מחוזי יכול להנחות את המשטרה / משרד הפנים להחזיר את הנשק.
מדובר בהליך פשוט לכאורה אך יקר ולבחור שכבר שנתיים יושב בבית, אין אגורה.
מי שיהיה מוכן לסייע לו, יקבל ממני את פרטיו (וכן סיוע לוגיסטי) ואני משוכנע ששכרו יהיה בפרסומו.
אמיר
לפני כשנתיים התגלע סכסוך בינו ובין רעייתו.
הרעייה פנתה לעורכת דין וזמן קצר לאחר מכן, ביימה תקיפה (מילולית) מצידו של הבחור.
בשורה התחתונה, האמת נתגלתה תוך שבועות ספורים, נעשה שלום בית, הזוג חזר לחיות יחד, התלונה בוטלה והתיק נגדו נסגר מחוסר אשמה.
זמן מה לאחר שהכל (כביכול) חזר לשגרה, נלקחו ממנו כלי הנשק ורשיונות הדרכת הירי (המערכת נזכרה לקחת נשק מחשוד באיומים רק לאחר מס' חודשים...).
מאחר והתיק נסגר, פנה הבחור לבית המשפט (שלום) שציווה בשעתו, לקחת ממנו את הנשק ואותו שופט כתב החלטה שיש להחזיר לו את הנשק ואת כל הרשיונות.
הבחור המאושר פנה למשרד הפנים עם ההחלטה אך לתדהמתו, אמרה לו פקידת הרישוי (ואני מאמין לה מאחר והיא באמת עשתה ככל יכולתה לסייע לו) שלא ניתן להסתמך על החלטת שופט שלום ובהתאם להנחיות, רק שופט מחוזי יכול להנחות את המשטרה / משרד הפנים להחזיר את הנשק.
מדובר בהליך פשוט לכאורה אך יקר ולבחור שכבר שנתיים יושב בבית, אין אגורה.
מי שיהיה מוכן לסייע לו, יקבל ממני את פרטיו (וכן סיוע לוגיסטי) ואני משוכנע ששכרו יהיה בפרסומו.
אמיר
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
Re: דרוש עורך דין צדיק ששכרו יהיה בפירסומו בלבד (ללקוח אין כסף)
עצה שיכולה לעזור.
שיפנה ללשכת עוה"ד ויבקש סיוע משפטי בחינם. ישנם עו"ד המוכנים לסייע בחינם והם תורמים למאגר שנקרא "פרו בונו".
יכול להיות שמשם יבוא עזרו.
בהצלחה.
שיפנה ללשכת עוה"ד ויבקש סיוע משפטי בחינם. ישנם עו"ד המוכנים לסייע בחינם והם תורמים למאגר שנקרא "פרו בונו".
יכול להיות שמשם יבוא עזרו.
בהצלחה.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר