כניסה עם אקדח לבי"ח ביילינסון וולפסון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כניסה עם אקדח לבי"ח ביילינסון וולפסון
ביילינסון - ללא שום תקלות.בדיקה קפדנית של המאבטח, שהמסת"ב תואם לרישיון הנשק (כמו שצריך!), הנחיה שישנם מאבטחים רבים בתוך שטח ביה"ח ואם קורה משהו, לא להגיב, שאלה האם יש כדור בקנה, דיווח בקשר עם תיאור כללי שלי לכל המאבטחים שנכנס חמוש למתחם וזהו.
מקצועי, קפדני ומעורר תחושת בטחון.
וולפסון לעומת זאת, סיפור קצת יותר מורכב: המאבטח ביקש שאמתין לראש המשמרת, שהגיע ושאל מדוע אני רוצה להיכנס דווקא למחלקה אונקולוגית (בחיי שעד עכשיו לא הבנתי אם לדעתו אני עושה את זה בשביל הכיף).
לאחר מכן- טלפון לסניף של חברת האבטחה שלו כדי לבדוק אם זה בסדר.
לאחר מכן - טלפון למחלקת הבטחון של ביה"ח (דבר שלעניות דעתי היה צריך להיעשות לפני הטלפון לסניף חברת האבטחה).
לאחר מכן ביקש לראות רישיון נשק, תעודת זהות ורישיון נהיגה.
לא השווה בין הרישיון למס"ב ורק ביקש שאקצר את זמן הביקור (??).
האם אין אחידות בהנחיות?
וולפסון לעומת זאת, סיפור קצת יותר מורכב: המאבטח ביקש שאמתין לראש המשמרת, שהגיע ושאל מדוע אני רוצה להיכנס דווקא למחלקה אונקולוגית (בחיי שעד עכשיו לא הבנתי אם לדעתו אני עושה את זה בשביל הכיף).
לאחר מכן- טלפון לסניף של חברת האבטחה שלו כדי לבדוק אם זה בסדר.
לאחר מכן - טלפון למחלקת הבטחון של ביה"ח (דבר שלעניות דעתי היה צריך להיעשות לפני הטלפון לסניף חברת האבטחה).
לאחר מכן ביקש לראות רישיון נשק, תעודת זהות ורישיון נהיגה.
לא השווה בין הרישיון למס"ב ורק ביקש שאקצר את זמן הביקור (??).
האם אין אחידות בהנחיות?
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

Re: כניסה עם אקדח לבי"ח ביילינסון וולפסון
אם הבנתי נכון את התיאור שלך:
לדעתי השוואת מסט"ב למספר הנקוב ברשיון - דבר שמצריך שליפת כלי ירייה טעון ברשות הרבים - היא פעולה מיותרת.
לדעתי כל המוסיף גורע. אם למבקר נקב בסיבה לגיטימית להגיע למקום, זהותו אומתה והרשאתו לשאת כלי ירייה עם הברכה של המדינה אומתה, לא צריך לנבור מעבר לזה.
לדעתי השוואת מסט"ב למספר הנקוב ברשיון - דבר שמצריך שליפת כלי ירייה טעון ברשות הרבים - היא פעולה מיותרת.
לדעתי כל המוסיף גורע. אם למבקר נקב בסיבה לגיטימית להגיע למקום, זהותו אומתה והרשאתו לשאת כלי ירייה עם הברכה של המדינה אומתה, לא צריך לנבור מעבר לזה.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 24 אוגוסט 2010, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לדעתי, חלה על המאבטח חובה לבדוק שיש רישיון תקף לנשק.
אם לא רואים מסת"ב, אי אפשר לדעת שאתה לא מראה רישיון נשק אחר, לא?
מסכים איתך לגבי הצורך בעמדה מבודדת על מנת לבדוק זאת, אבל עצם האימות נכון לדעתי.
אם לא רואים מסת"ב, אי אפשר לדעת שאתה לא מראה רישיון נשק אחר, לא?
מסכים איתך לגבי הצורך בעמדה מבודדת על מנת לבדוק זאת, אבל עצם האימות נכון לדעתי.
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

עמרי גוטמן כתב:ביילינסון - ללא שום תקלות.בדיקה קפדנית של המאבטח, שהמסת"ב תואם לרישיון הנשק (כמו שצריך!), הנחיה שישנם מאבטחים רבים בתוך שטח ביה"ח ואם קורה משהו, לא להגיב, שאלה האם יש כדור בקנה, דיווח בקשר עם תיאור כללי שלי לכל המאבטחים שנכנס חמוש למתחם וזהו.
מעולם עברתי השוואת מסת"ב לרישיון, אשני נכנס לבלינסון "כל שני וחמישי" וגם כל מסע הטלפונים הזה לא פגשתי. בד"כ בדיקה קצרה של רישיון מול תהודה מזהה וזהו. מוזר. אולי נפלת על מאבטח חדש ולחוץ במיוחד?
השוואת המסת"ב היתה בבילינסון.
הטלפוניה בוולפסון.
יכול להיות שזה מאבטח חדש, לא שאלתי אותו ולא התווכחתי איתו.
פשוט התפלאתי שאין נוהל מסודר שם, או שהוא לא מכיר אותו - היינו הך לגבי.
הטלפוניה בוולפסון.
יכול להיות שזה מאבטח חדש, לא שאלתי אותו ולא התווכחתי איתו.
פשוט התפלאתי שאין נוהל מסודר שם, או שהוא לא מכיר אותו - היינו הך לגבי.
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

מסט"ב = מספר טבוע.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אפרופו, אם כבר מדברים על הפקדה אז יש לי סיפור על קריית הממשלה (כן כן משרד הפנים)
הייתי צריך לטפל בחידוש הרשיון מכיוון שהטפסים לא נשלחו אלי. הפקדתי את הנשק בתקופה של משלוח הטפסים והמחשב החכם שלהם החליט לגרוע אותי מהרשימה.
בקיצור הגעתי לשם והפקדתי את הנשק. קיבלתי מפתח לכספת והלכתי לטפל בענייני. עד כאן הכל בסדר.
כשסיימתי איתרתי את האדם המתאים והגשתי לו את המפתח. הוא בלי להתבלבל ומבלי לזהות אותי פתח את הכספת ונתן לי את הנשק.
אמרתי לו רגע... מה זאת אומרת אתה נותן לי ככה נשק מבלי לזהות שאני הבעלים שלו?? תאר לך שמצאתי את המפתח הזה על הרצפה והנשק בכלל לא שלי, גם אז היית נותן לי את הנשק?
הוא משך בכתפיו, מלמל אלו הם הנוהלים. והסתלק.
איך אומרים... הסנדלר הולך יחף.
א.
הייתי צריך לטפל בחידוש הרשיון מכיוון שהטפסים לא נשלחו אלי. הפקדתי את הנשק בתקופה של משלוח הטפסים והמחשב החכם שלהם החליט לגרוע אותי מהרשימה.
בקיצור הגעתי לשם והפקדתי את הנשק. קיבלתי מפתח לכספת והלכתי לטפל בענייני. עד כאן הכל בסדר.
כשסיימתי איתרתי את האדם המתאים והגשתי לו את המפתח. הוא בלי להתבלבל ומבלי לזהות אותי פתח את הכספת ונתן לי את הנשק.
אמרתי לו רגע... מה זאת אומרת אתה נותן לי ככה נשק מבלי לזהות שאני הבעלים שלו?? תאר לך שמצאתי את המפתח הזה על הרצפה והנשק בכלל לא שלי, גם אז היית נותן לי את הנשק?
הוא משך בכתפיו, מלמל אלו הם הנוהלים. והסתלק.
איך אומרים... הסנדלר הולך יחף.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אני דווקא מקבל פתק ונדרש להציג תעודה...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
כמי שמדריך קורסים וריענונים בין היתר גם למאבטחי בי"ח (ורבים אחרים) :
אין שום הנחייה למאבטחים בכל הרמות ובכל הקורסים לבדוק ולהשוות מספרים טבועים של כלי ירייה, מעבר לכך, מודגשת החשיבות של המעטת ניוד הנשק אל מחוץ לנרתיק.
עמרי, כנראה נפלת על מאבטח שלא בטוח בעצמו, או מאבטח שקיבל הנחיות מקב"ט ששכתב את נהלי הבידוק.
אין שום הנחייה למאבטחים בכל הרמות ובכל הקורסים לבדוק ולהשוות מספרים טבועים של כלי ירייה, מעבר לכך, מודגשת החשיבות של המעטת ניוד הנשק אל מחוץ לנרתיק.
עמרי, כנראה נפלת על מאבטח שלא בטוח בעצמו, או מאבטח שקיבל הנחיות מקב"ט ששכתב את נהלי הבידוק.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ב"ה
כרגיל- אקדים ואכתוב איני מבין דבר וחצי דבר לעומת שאר הכותבים פה....
אבל בכל זאת- אם קיבלתי אישור מהמדינה לשאת נשק- לטובת העניין אקדח אחד- למה שהשומר יסתכן בהוצאה של הכלי- השוואת מספרים וכו'- כי מה?! באתי לבצע רצח עם נשק אחר?!- אם הייתי רוצה שלא יהיה תאימות בין האקדח שלי לכדור פשוט הייתי מחליף קנה... (או שאולי הוא צריך גם להשוות למספר שיש על הקנה שתואם לאקדח מבחוץ?!)
אני לא רואה את הטעם בבדיקת מסט"ב- למה זה מועיל? רשיון לנשק זה רשיון לנשק...
(שלא לדבר על כך שלמעט בכותל, כשהצגתי רשיון לאקדח פרטי זה הספיק גם כשבאתי עם רובה... ובכל מקרה)
כרגיל- אקדים ואכתוב איני מבין דבר וחצי דבר לעומת שאר הכותבים פה....
אבל בכל זאת- אם קיבלתי אישור מהמדינה לשאת נשק- לטובת העניין אקדח אחד- למה שהשומר יסתכן בהוצאה של הכלי- השוואת מספרים וכו'- כי מה?! באתי לבצע רצח עם נשק אחר?!- אם הייתי רוצה שלא יהיה תאימות בין האקדח שלי לכדור פשוט הייתי מחליף קנה... (או שאולי הוא צריך גם להשוות למספר שיש על הקנה שתואם לאקדח מבחוץ?!)
אני לא רואה את הטעם בבדיקת מסט"ב- למה זה מועיל? רשיון לנשק זה רשיון לנשק...
(שלא לדבר על כך שלמעט בכותל, כשהצגתי רשיון לאקדח פרטי זה הספיק גם כשבאתי עם רובה... ובכל מקרה)
עת להרוג ועת לרפא (קהלת ג,ג)
אם נמשיך ככה בסוף ה"צעירים" ינצחו אותנו.
ממתי שולפים נשק בכניסה לבית חולים?
ראשית כל זה יכול להלחיץ אזרחים ומאבטחים אחרים.
שנית, ואם יפלט כדור? (לפחות הנפגע יקבל טיפול מהיר)
לדעתי צריך להגיש תלונה למי שממונה על הקב"ט בבית החולים.
למה משרד הפנים לא מוציא הנחיות לבידוק ביטחוני בכניסה למוסדות?
ממתי שולפים נשק בכניסה לבית חולים?
ראשית כל זה יכול להלחיץ אזרחים ומאבטחים אחרים.
שנית, ואם יפלט כדור? (לפחות הנפגע יקבל טיפול מהיר)
לדעתי צריך להגיש תלונה למי שממונה על הקב"ט בבית החולים.
למה משרד הפנים לא מוציא הנחיות לבידוק ביטחוני בכניסה למוסדות?
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

למזלנו, הסמכויות היתרות המוקנות למשרד הפנים אינן כוללות הסדרת נושאי "בידוק ביטחוני" בכניסה למוסדות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הגוף המנחה - משטרת ישראל - חטיבת האבטחה. (איש גדול - קחו יוזמה ליישור קו גם בנושא זה..)
ואכן, עדיף שמשרד הפנים לא יעסוק בנושאים אלו, יש הרבה ענפים לכרות, יש שם מי שמתמחה בנושא.
ואכן, עדיף שמשרד הפנים לא יעסוק בנושאים אלו, יש הרבה ענפים לכרות, יש שם מי שמתמחה בנושא.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד