מס שאלות בנוגע לתהליך קבלת הרשיון.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מס שאלות בנוגע לתהליך קבלת הרשיון.
בס"ד
אהלן!
היום בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי תשובה חיובית ממשרד הפנים שבה הם אישרו את הבקשה שלי לרשיון אקדח.
כמה שאלות ברשותכם.
1.אני הולך עם האישור למטווח ויורה באקדח עם הקליבר שאותו אני רוצה לרכוש וממנו אני מקבל אישור שעשיתי מטווח, אחכ אני הולך עם האישור לסוחר נשק וקונה ממנו אקדח ותחמושת בתאוריה כרגע, הוא רק נותן לי אישור. עם האישורים הנל אני הולך למשרד הפנים ושם במקום נותנים לי רשיון זמני שאיתו אני הולך ולוקח את האקדח עם התחמושת מהסוחר. לאחר פרק זמן כלשהו אני מקבל בדואר את הרשיון הקבוע. הבנתי נכון את התהליך?
2. הרשיון הזמני ניתן לי מיד כשאני מגיע עם האישורים הנל למשרד הפנים?
3. הרשיון הזמני מאפשר לי נשיאה של האקדח או רק אחזקתו עד הרשיון הקבוע?
4. אני יותר מאשמח לשמוע מכם איזה מטווח באזור המרכז נותן הדרכה ראשונית הכי מקצועית והכי רצינית?
תודה!
אהלן!
היום בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי תשובה חיובית ממשרד הפנים שבה הם אישרו את הבקשה שלי לרשיון אקדח.
כמה שאלות ברשותכם.
1.אני הולך עם האישור למטווח ויורה באקדח עם הקליבר שאותו אני רוצה לרכוש וממנו אני מקבל אישור שעשיתי מטווח, אחכ אני הולך עם האישור לסוחר נשק וקונה ממנו אקדח ותחמושת בתאוריה כרגע, הוא רק נותן לי אישור. עם האישורים הנל אני הולך למשרד הפנים ושם במקום נותנים לי רשיון זמני שאיתו אני הולך ולוקח את האקדח עם התחמושת מהסוחר. לאחר פרק זמן כלשהו אני מקבל בדואר את הרשיון הקבוע. הבנתי נכון את התהליך?
4. אני יותר מאשמח לשמוע מכם איזה מטווח באזור המרכז נותן הדרכה ראשונית הכי מקצועית והכי רצינית?
תודה!
- סליקאי ארד

Re: מס שאלות בנוגע לתהליך קבלת הרשיון.
נתנאל כתב:בס"ד
אהלן!
כמה שאלות ברשותכם.
תודה!
1. כן הבנת נכון את התהליך, עם העניין הקטן שאתה יכול לעשות את המטווח במקום שבו אתה קונה את האקדח ואז זה חוסך לך הסתובבות אחת. בנוסף קיימת האופציה של לקנות מאדם פרטי ולהעביר בעלות במשרד הפנים או אצל סוחר נשק.
2. אם הכל בסדר אז כן.
3. אם הרשיון שלך הוא לנשיאה אז הזמני הוא גם לנשיאה.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
דבר ראשון אתה צריך הצהרת בריאות אחרי זה אתה הולך עם האישור והמכתב למטווח מבצע הדרכה בקליבר שאתה צריך, אחרי זה רוכש אקדח ותחמושת (אקדח אפשר לקנות גם ממשהו פרטי) עם כל אלו אתה ניגש למשרד הפנים ומנפיקים לך רישיון מנייר , הוא לא זמני ואתה יכול גם להציג אותו במקום את הכרטיס, יש להם אותו תוקף, אחרי חודש בערך מקבלים את הכרטיס בדואר, עם הרישיון מנייר ואישור תחמושת אתה ניגש לסוחר הנשק שקנית ממנו לוקח את הכלי ותתחדש...
איזה אקדח אתה חושב לקנות?
איזה אקדח אתה חושב לקנות?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
בס"ד
אחרי הסתכלות על הרבה אשכולות בנושא אני חושב לקנות גלוק 19 ממספר סיבות, הוא קטן מספיק בשביל להסתובב איתו כל היום ויחד עם זאת מספיק אמין וקטלני בשביל שאם חלילה אצטרך להשתמש בו הוא יפעל כמו שצריך. כמו כן הזמינות של המרכיבים שלו היא גבוהה.
אני חייב לציין שכל זה נטו מאשכולות שקראתי כאן אני לא מבין יותר מידי באקדחים.
מה לגבי המטווח? יש למישהו הצעה על מטווח איכותי ומקצועי?
אחרי הסתכלות על הרבה אשכולות בנושא אני חושב לקנות גלוק 19 ממספר סיבות, הוא קטן מספיק בשביל להסתובב איתו כל היום ויחד עם זאת מספיק אמין וקטלני בשביל שאם חלילה אצטרך להשתמש בו הוא יפעל כמו שצריך. כמו כן הזמינות של המרכיבים שלו היא גבוהה.
- סליקאי ארד

אין לי המלצה לגבי מטווח במרכז שכן אני גר באיזור חיפה אבל בנוגע לסוג האקדח - יש מספר אקדחים בגודל של גלוק 19 באמינות שלו ובזמינות החלפים שלו. למרות שיש לא מעט יתרונות אחרים בלקנות גלוק - בהם מבחר גדול של אביזרים וסחירות גבוהה.
נתנאל כתב:
אם זה במרכז - מאיר רוט בראשל"צ או "בול" בתל-אביב (היו שמועות שהם סגרו את המטווח - אינני יודע מה הסטטוס).
אם מעט צפונה יותר, אז אצל דידי בנתניה.
בס"ד
הייתי היום אצל מאיר רוט היחס היה מעולה. חשבתי לקנות גלוק 19 ולבסןף נבחר הcz דיוטי.
בחירה נבונה? בעיקר משיקולי עלות תועלת.
הייתי היום אצל מאיר רוט היחס היה מעולה. חשבתי לקנות גלוק 19 ולבסןף נבחר הcz דיוטי.
בחירה נבונה? בעיקר משיקולי עלות תועלת.
- סליקאי ארד

לפי דעתי (המשוחדת) בחירה מצויינת
ראשית, לא בוחרים אקדח מהסתכלות על אשכולות בפורומים. גש לחנות נשק עם מבחר גדול של אקדחים, תבקש להתנסות, למשש, להרגיש ביד, אם יש משומשים - גם לירות כמה כדורים, רק כך תוכל לקבל החלטה.
שנית, מה זה אומר "אקדח קטלני"? כל אקדח בקוטר 9X19 שתירה ממנו כדור מאותו סוג ותפגע באותה נקודה יעשה את אותו הנזק. לכן, הקטלניות היא פונקציה של היכולת שלך קודם כל. ומכאן אנו מגיעים לעניין האימונים והתקציב. איני יודע מה היכולת הכלכלית שלך, אבל אם תחום האקדחים חדש לך ואין לך כסף מיותר, אני הייתי ממליץ להעדיף אקדח זול יותר + הרבה אימונים מאשר אקדח יקר מאוד + אימון פעם בשלוש שנים. אחרי הכל, אקדח הוא לא חתונה קטולית. קנית משהו, היית איתו כמה שנים, בא לך להחליף - אין בעיה. אם אתה עדיין עומד שתנאים לזכאות לרשיון (שזה תנאי לחידושו ממילא).
למען הסר ספק, אין לי דבר נגד גלוק. זה אקדח טוב, עם שיפורים מתאימים אפילו טוב מאוד. אבל מחירו בארץ מאלץ, לעיתים, את האנשים שרכשו אותו "כי יש כאלה בסיירת" לוותר על אימונים "כי זה יקר".
מצטרף להמלצות על מאיר רוט בראשון ומטווח העיר (דידי) בנתניה.
- סליקאי טיטניום

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד