רישיון יצור נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
רישיון יצור נשק
לא פעם חשבתי על לנסות לתכנן אקדחים/רובים שונים בעצמי ולהוציא אותם ליצור וזה נושא שהרבה זמן רציתי לעסוק בוא..חשבתי על כל מיני דרכים כמו לעבוד בחברה ליצור נשק אבל לרוע המזל זה לא כל כך אפשרי בגלל שיש להם דרישות גבוהות של ניסיון והשכלה גבוהה(מה שאין לי)או לרשום על תכנון מסוים פטנט מה שהתגלה(לפי מה שקראתי) כעניין מסובך ביותר שלוקח שנים...
ואז חשבתי על לקבל רישיון ליצור נשק..קראתי את התבחינים של משרד הפנים אבל הייתי רוצה גם לברר עם מי שעבר את התהליך הזה כבר..יש פה כאלה בפורום? או אנשים שיודעים משהו בעניין הזה? האם סביר שיתנו לי רישיון כזה או שזה יותר מידי בעייתי+בירוקרטיה בלתי אפשרית?...
ואז חשבתי על לקבל רישיון ליצור נשק..קראתי את התבחינים של משרד הפנים אבל הייתי רוצה גם לברר עם מי שעבר את התהליך הזה כבר..יש פה כאלה בפורום? או אנשים שיודעים משהו בעניין הזה? האם סביר שיתנו לי רישיון כזה או שזה יותר מידי בעייתי+בירוקרטיה בלתי אפשרית?...
- סליקאי ארד

Re: רישיון יצור נשק
בוא נגיד שתזכה לרישיון ייצור נשק - מה תעשה איתו? איך אתה חושב לייצר נשק חם?
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

WOLF500 היקר,
אתה באמת חושב שכל אדם מהרחוב יכול לתכנן ולבנות כלי נשק אתה צריך ידע נרחב בהנדסה (ואתה בעצמך אמרת
שאין לך השכלה ונסיון בתחום)
נשק זה לא משחק ואם לא לקחת בחשבון את כל הפרמטרים האקדח יכול להתפרק לך בידיים, זה עסק מסוכן
וצריך לדעת לתכנן ולבנות כלי נשק בקיצור לא כל אחד יכול,
עזוב אותך מהרפתקאות כאלו ותחסוך לך הרבה כאבי ראש אצלך והרבה כאבי ראש אצל מנהל הבנק שלך
אתה באמת חושב שכל אדם מהרחוב יכול לתכנן ולבנות כלי נשק אתה צריך ידע נרחב בהנדסה (ואתה בעצמך אמרת
שאין לך השכלה ונסיון בתחום)
נשק זה לא משחק ואם לא לקחת בחשבון את כל הפרמטרים האקדח יכול להתפרק לך בידיים, זה עסק מסוכן
וצריך לדעת לתכנן ולבנות כלי נשק בקיצור לא כל אחד יכול,
עזוב אותך מהרפתקאות כאלו ותחסוך לך הרבה כאבי ראש אצלך והרבה כאבי ראש אצל מנהל הבנק שלך
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
אז מה אני יכול לעשות בדיוק? איזה עוד חלופה אחרת יש?..שמעתי פעם שאיזה בעל מטווח איבד את הרישיון שלו בגלל תלונה על הטרדה מינית(יכול להיות שראיתם את זה בחדשות)והוא המשיך לנהל לזמן קצר את המטווח דרך אדם אחר בעל רישיון בעוד שהוא עצמו נשאר הבעלים...האם דבר דומה אפשר לעשות עם עסק ליצור נשק?.
- סליקאי ארד

מה זה קשור??? למה אתה מערבב בשר וחלב?
לא - לא תוכל לקבל רישיון לייצור נשק. קיימים שני מפעלים אזרחיים לייצור נשק במדינת ישראל - ושניהם לא אנשים פרטיים, אלא חברות גדולות שמעסיקות מהנדסים ואנשים בעלי השכלה גבוהה כפי הגדרתך, בעלות כסף, ניסיון וקשרים.
אם באמתחתך ממון רב, פתח חברה, תעסיק אנשים מתאימים ונסה את מזלך.
*אני במקומך הייתי משקיע את כספי בהשכלה גבוהה.
לא - לא תוכל לקבל רישיון לייצור נשק. קיימים שני מפעלים אזרחיים לייצור נשק במדינת ישראל - ושניהם לא אנשים פרטיים, אלא חברות גדולות שמעסיקות מהנדסים ואנשים בעלי השכלה גבוהה כפי הגדרתך, בעלות כסף, ניסיון וקשרים.
אם באמתחתך ממון רב, פתח חברה, תעסיק אנשים מתאימים ונסה את מזלך.
*אני במקומך הייתי משקיע את כספי בהשכלה גבוהה.
SPS - מתקרב לשלמות...
בטח שאתה יכול לקבל רשיון יצור נשק. למעשה, כל אחד יכול.
הנה התנאים וההנחיות בהם תצטרך לעמוד.
כמובן שגם יועץ משפטי טוב יכול רק להועיל.
בהצלחה
הנה התנאים וההנחיות בהם תצטרך לעמוד.
כמובן שגם יועץ משפטי טוב יכול רק להועיל.
בהצלחה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מה בנוגע ליצור אביזרים וחלקים לנשק? יש כל מיני אנשים בארץ שמייצרים אביזרים כמו קתות ,נרתיקים ידיות דריכה לאקדח מתאמים לכוונות וכ'. מה צריך לעשות כדי ליצר את האביזרים הנ"ל?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
כן בטח !
אם קיטבג וחגור מלא
אם קיטבג וחגור מלא
WOLF500 , לך עם החלום שלך עד הסוף, אם אתה מאמין בעצמך אז לך על זה ואל תיתן לאף אחד לרפות את ידיך,
אני מכיר אדם חסר השכלה שאם תיתן לו גוש מתכת הוא יבנה במו ידיו מנוע של מכונית(במקרה הסםציפי זה היה מנוע של אופנוע ים) או אגזוז מתוחכם לאופנוע רגיל, או טרקטורון מעופף (אלה עם המצנח לא זוכר איך קוראים לזה).
איך אדם פרטי כאן יצר את האקדחים קארין, גל וגולן? הרי את הראשונים בסדרת הייצור הוא יצר במו ידיו(אגב גם הוא חסר השכלה), אחרי כן את הכמויות הוא העביר לקבלן מישנה גם בארץ וגם בחו"ל.
אם יש לך רעיונות לפיתוח אל תיתן להם להעלם. תמיד יהיה מישהו שחשב על רעיון כל שהוא שכל מהנדסי הפיתוח "המשכילים" בעולם לא חשבו עליו.לפעמים יש צורך /ביקוש של אדם למשהו שאף אחד לא חשב עליו והא ממציא משהו שפתאום כולם רוצים אותו.
אל תיכנע, ממש את עצמך.
אני מכיר אדם חסר השכלה שאם תיתן לו גוש מתכת הוא יבנה במו ידיו מנוע של מכונית(במקרה הסםציפי זה היה מנוע של אופנוע ים) או אגזוז מתוחכם לאופנוע רגיל, או טרקטורון מעופף (אלה עם המצנח לא זוכר איך קוראים לזה).
איך אדם פרטי כאן יצר את האקדחים קארין, גל וגולן? הרי את הראשונים בסדרת הייצור הוא יצר במו ידיו(אגב גם הוא חסר השכלה), אחרי כן את הכמויות הוא העביר לקבלן מישנה גם בארץ וגם בחו"ל.
אם יש לך רעיונות לפיתוח אל תיתן להם להעלם. תמיד יהיה מישהו שחשב על רעיון כל שהוא שכל מהנדסי הפיתוח "המשכילים" בעולם לא חשבו עליו.לפעמים יש צורך /ביקוש של אדם למשהו שאף אחד לא חשב עליו והא ממציא משהו שפתאום כולם רוצים אותו.
אל תיכנע, ממש את עצמך.
- סליקאי כסף

מצטרף ל cybrosh. השכלה גבוהה עד מהרה מתגלה כמימוש עצמי. אמת שקשה לשבת וללמוד, תריגלים ומבחנים, השקעת זמן בחשיבה ואימוץ השכל על פני בהיה בטלויזיה. אבל נסה לשבוע לפתח את הצד השכלי שבנו על פני הצד הבהמי שבנו, וראה זה פלא. כמה נהדר להיות בן אדם.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

כל מה שכתבת על רצונך לתכנן ולייצר נשק.ובגלוי וישירות הצהרת על השכלתך והבעיות הקשורות לזה כל זה מוכיח שהינך אדם ישר!
אל תתן לעצמך הנחה.ואל תשמע לאלו כאן שמנסים להחליש את רצונותיך.ואל תוותר על כלום!
תתקשר לאנשים שעוסקים בכל בדוק עם עורכי דין ומהנדסים תהיה עקשן
תעשה הכל בשביל לנצח .
אני אישית מכיר הרבה אנשים חסרי השכלה רשמית שבנו וייצרו.ועשו דברים משהו! משהו!רוצה דוגמא טובה וקטנטנה:
סוחר הנשק שוקי שהין שיש לו חנות בעכו בתוך השוק.איננו מהנדס.ואיננו בעל השכלה רשמית שהיא.והוא כבר דור שלישי לממציאי פטנטים ומכונות .סבו היה אחד מאלו שעלה על רעיון המצוף המשמש בניאגרה ובנה אותו.אביו היה מכונאי רכב ונשק מעולה והמציא התקנים לעזרה בעבודה של מסגר וכ'ד תיקן ואילתר פטנטים בנשקים עם קום המדינה וטרום הקמת המדינה.שוקי עצמו תכנן ובנה מכונה לאפיית פיתות. מלוש תעשייתי ללישת בצק.שמשמשים היום בהרבה מאפיות.והמציא התקן מסויים לאקדח ברנדלי שמנע תקלות רבות שהיו באקדח, קיבל על כך תעודת הוקרה מהמפעל וכן תשלום מכובד.
אז כמו שכתב מישהו לפני כאן נסה ותצליח!לא תנסה תשאר מתוסכל ...
אל תתן לעצמך הנחה.ואל תשמע לאלו כאן שמנסים להחליש את רצונותיך.ואל תוותר על כלום!
תתקשר לאנשים שעוסקים בכל בדוק עם עורכי דין ומהנדסים תהיה עקשן
תעשה הכל בשביל לנצח .
אני אישית מכיר הרבה אנשים חסרי השכלה רשמית שבנו וייצרו.ועשו דברים משהו! משהו!רוצה דוגמא טובה וקטנטנה:
סוחר הנשק שוקי שהין שיש לו חנות בעכו בתוך השוק.איננו מהנדס.ואיננו בעל השכלה רשמית שהיא.והוא כבר דור שלישי לממציאי פטנטים ומכונות .סבו היה אחד מאלו שעלה על רעיון המצוף המשמש בניאגרה ובנה אותו.אביו היה מכונאי רכב ונשק מעולה והמציא התקנים לעזרה בעבודה של מסגר וכ'ד תיקן ואילתר פטנטים בנשקים עם קום המדינה וטרום הקמת המדינה.שוקי עצמו תכנן ובנה מכונה לאפיית פיתות. מלוש תעשייתי ללישת בצק.שמשמשים היום בהרבה מאפיות.והמציא התקן מסויים לאקדח ברנדלי שמנע תקלות רבות שהיו באקדח, קיבל על כך תעודת הוקרה מהמפעל וכן תשלום מכובד.
אז כמו שכתב מישהו לפני כאן נסה ותצליח!לא תנסה תשאר מתוסכל ...
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
- סליקאי כסף

עולם הנק"ל הוא עולם צפוף, תחרותי מאד, ורווי במוצרים טובים שקיימים בשוק. הוא גם עולם מאד שמרני ומסובך לחדירה. קשה יהיה לשכנע מפקד יחידת משטרה מסויימת לקנות WOLF במקום את הגלוק או הזיג המוכרים והבטוחים שלו. העסקים בתחום הזה עובדים הרבה פעמים על גבול השוק האפור - קח לדוגמא את הדרך העקלקלה שבה מגיעים גלוקים לארץ.
אבל....
אם אתה חושב שיש לך רעיון טוב שאתה חושב שיכול להוות יתרון תחרותי למה שיש היום בשוק והוא יכול למכור הייטב - לך על זה!! גם גסטון גלוק האגדי ייצר קודם מוטות פלסטיק לוילונות לפני שהחליט להכנס לתחום הנשק.
בירוקרטיה, כסף הכל נכון. נו אז מה?
1. יש בארץ עשרות מפעלים פרטיים לעיבוד שבבי שעוסקים בייצור חלקי נשק בקבלנות משנה - סימן שניתן לעבור את המשוכה הזו.
2. אם הרעיון שלך באמת טוב ובעל סיכויי הצלחה טובים, תוכל למצוא לך משקיעים שיספקו לך את המימון הדרוש כדי להרים את העסק הזה.
3. ברגע שתהיה יותר מבושל, תוכל לפנות לאחד ממרכזי מט"י (מרכז לטיפוח יזמות) של התמ"ת ולקבל מהם שעות יעוץ בחינם, כמו כן תוכל לפנות למכון הייצוא שגם שם היועצים יחברו אותך עם מי שצריך כדי לקדם את העסק שלך.
א.
אבל....
אם אתה חושב שיש לך רעיון טוב שאתה חושב שיכול להוות יתרון תחרותי למה שיש היום בשוק והוא יכול למכור הייטב - לך על זה!! גם גסטון גלוק האגדי ייצר קודם מוטות פלסטיק לוילונות לפני שהחליט להכנס לתחום הנשק.
בירוקרטיה, כסף הכל נכון. נו אז מה?
1. יש בארץ עשרות מפעלים פרטיים לעיבוד שבבי שעוסקים בייצור חלקי נשק בקבלנות משנה - סימן שניתן לעבור את המשוכה הזו.
2. אם הרעיון שלך באמת טוב ובעל סיכויי הצלחה טובים, תוכל למצוא לך משקיעים שיספקו לך את המימון הדרוש כדי להרים את העסק הזה.
3. ברגע שתהיה יותר מבושל, תוכל לפנות לאחד ממרכזי מט"י (מרכז לטיפוח יזמות) של התמ"ת ולקבל מהם שעות יעוץ בחינם, כמו כן תוכל לפנות למכון הייצוא שגם שם היועצים יחברו אותך עם מי שצריך כדי לקדם את העסק שלך.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אני חושב שהאשכול צריך זריקת/מכת ריאליסטיות דחופה - ממש סדרה אמריקאית, ואני עוד רגע מזיל דמעה.
ההבדל בין מכונת אפיית פיתות לנשק הוא עצום! לא בגלל ההנדסה, אלא בגלל רמת הבירוקרטיה שיש לעמוד אל מול המדינה ובכל מה שקשור לכך. סתם להשכלה כללית, תחום המזון קל יותר.
אותם אנשים טובים שעליהם כתבתם, עשו את מה שעשו לפני שנים רבות. באותן שנים, היה עוד ניתן לעסוק בתחום הנשק בצורה מכובדת עם חוקים פחות נוקשים וגישה חברתית שונה לגמרי מהיום.
אדם ביקש ליצור אקדח - שלחו אותו לעבוד במפעל שבבי לייצור חלקי רובים ואסלות.
הייתי מוכן לשלם לראות את הפנים של היועצים בתמ"ת כשיגיע אליהם אדם ויגיד שהוא רוצה לייצר חלקים לנשק.
המציאות העכשווית שונה קצת יותר מהציור היפה שציירתם.
ההבדל בין מכונת אפיית פיתות לנשק הוא עצום! לא בגלל ההנדסה, אלא בגלל רמת הבירוקרטיה שיש לעמוד אל מול המדינה ובכל מה שקשור לכך. סתם להשכלה כללית, תחום המזון קל יותר.
אותם אנשים טובים שעליהם כתבתם, עשו את מה שעשו לפני שנים רבות. באותן שנים, היה עוד ניתן לעסוק בתחום הנשק בצורה מכובדת עם חוקים פחות נוקשים וגישה חברתית שונה לגמרי מהיום.
הייתי מוכן לשלם לראות את הפנים של היועצים בתמ"ת כשיגיע אליהם אדם ויגיד שהוא רוצה לייצר חלקים לנשק.
SPS - מתקרב לשלמות...
Cybrosh כתב:אני חושב שהאשכול צריך זריקת/מכת ריאליסטיות דחופה - ממש סדרה אמריקאית, ואני עוד רגע מזיל דמעה.
ובכל זאת,
חברת בול קמה ב-1990 ולא בדיוק מזרעים של אבטיח.
נכון המציאות היום יותר קשה ופחות אוהדת - אבל עם מימון מתאים המשימה אפשרית.
הבעיה העיקרית היא לא להקים עוד מפעל לייצור נשק, הבעיה העיקרית היא לייצא את התוצרת ולמכור!!
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר