צריך עצה בקניית אקדח ראשון במחיר של עד 1500 ש"ח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
צריך עצה בקניית אקדח ראשון במחיר של עד 1500 ש"ח
שלום,
היום קיבלתי את האישור לקניית אקדח ממשרד הפנים.
ואני מעוניין לקנות אקדח ראשון, כאשר יש לי כרגע כ-1500 ש"ח לקניית האקדח.
אני גר ביו"ש ועובד באבטחה עם נשק ארוך(גלילון),
אני צריך את האקדח גם לנשיאה אישית כאשר אני לא בעבודה, ואז אני מעדיף שהוא יהיה מוסלק טוב, איך עושים את זה?
וגם כגיבוי במידה ואצטרך להשתמש בנשק במהלך עבודתי כמאבטח, שאז נראה לי שיהיה בווסט שאני לובש כשאני בעבודה.
הדברים החשובים לי באקדח, זה שיהיה אמין וקל ונוח לנשיאה,
לא חשוב לי איזה חברה ולא חשוב לי כמה "פוזה" הנשק עושה.
יש לציין שמעולם לא יריתי באקדח ולכן אין לי כל כך מושג בתחום.
.
מה לדעתכם כדאי לי לקנות?
תודה רבה!!!
היום קיבלתי את האישור לקניית אקדח ממשרד הפנים.
ואני מעוניין לקנות אקדח ראשון, כאשר יש לי כרגע כ-1500 ש"ח לקניית האקדח.
אני גר ביו"ש ועובד באבטחה עם נשק ארוך(גלילון),
אני צריך את האקדח גם לנשיאה אישית כאשר אני לא בעבודה, ואז אני מעדיף שהוא יהיה מוסלק טוב, איך עושים את זה?
וגם כגיבוי במידה ואצטרך להשתמש בנשק במהלך עבודתי כמאבטח, שאז נראה לי שיהיה בווסט שאני לובש כשאני בעבודה.
הדברים החשובים לי באקדח, זה שיהיה אמין וקל ונוח לנשיאה,
לא חשוב לי איזה חברה ולא חשוב לי כמה "פוזה" הנשק עושה.
יש לציין שמעולם לא יריתי באקדח ולכן אין לי כל כך מושג בתחום.
.
מה לדעתכם כדאי לי לקנות?
תודה רבה!!!
- סליקאי ארד

Re: צריך עצה בקניית אקדח ראשון במחיר של עד 1500 ש"ח
קודם כל, חשוב לציין שבחירת אקדח היא דבר מאוד אישי (אחיזה, תמונת כוונות וכיו"ב).
חשוב שתנסה לירות במספר אקדחים לפני שתחליט.
הייתי נשאר בתחום ה- 9 מ"מ "ארוך" ומעלה (אולי) ובשום אופן לא הולך לקליברים היותר קטנים, גם לא ל- 9X17.
בסכומים עליהם אתה מדבר הייתי בודק כמה דגמים:
CZ75/85
יריחו
טנגפוליו
זיג 226 או 228
בול צ'ירוקי
יש סיכוי קלוש למצוא גלוק 17 דור 2 בסכום הזה. לא בטוח שזו תהיה בחירה טובה.
מאחר ולא כתבת שבכוונתך לעסוק בירי מעשי, לא הייתי הולך על פלטפורמת 1911.
חשוב שתנסה לירות במספר אקדחים לפני שתחליט.
הייתי נשאר בתחום ה- 9 מ"מ "ארוך" ומעלה (אולי) ובשום אופן לא הולך לקליברים היותר קטנים, גם לא ל- 9X17.
בסכומים עליהם אתה מדבר הייתי בודק כמה דגמים:
CZ75/85
יריחו
טנגפוליו
זיג 226 או 228
בול צ'ירוקי
יש סיכוי קלוש למצוא גלוק 17 דור 2 בסכום הזה. לא בטוח שזו תהיה בחירה טובה.
מאחר ולא כתבת שבכוונתך לעסוק בירי מעשי, לא הייתי הולך על פלטפורמת 1911.
קודם כל מזל טוב.
שנית כמו שאמר קודמי נשק לא בוחרים על הנייר ונכון תקציב הוא חלק חשוב בענין אבל יש עוד הרבה פרמטרים חשובים לא פחות .
חיפוש פה באתר על מילות מפתח כמו "בחירת אקדח " אוו "אקדח ראשון" יביאו אותך להרבה אשכולות מהעבר בנושא שאני בטוח
שיעזרו לך לעשות את החלטה הנכונה אוו לפחות לקבל איזה שהוא מושג ראשוני .
לאחר שתעשה את זה היתי ממליץ על טיול למטווח שהוא גם חנות נשק ושם תוכל להתרשם מהכלים ולמדוד מה מתאים לך ואפילו
לנסות את אלו המתאימים לך ביותר בירי ואז תוכל להחליט על איזה כלי לרכוש לעצמך .
לגבי עבודה עם האקדח האישי סעיף 15 בתנאים הנלווים לרשיון אוסר עבודה עם נשק פרטי למטרות אבטחה ,אם תתיפס איתו במשמרת אתה עלול לאבד את הרשיון .
לגבי הסלקה :
צורת הסלקה תלויה בכמה פרמטרים כמו צורת הלבוש שלך ביום יום ממדי האקדח ומידת הזמינות שאתה צריך ועוד .
הצורה הפשוטה ביותר להסלקה היא פשוט ללכת עם חולצה שנלבשת מחוץ למכנסים שפשוט מסתירה את האקדח מפה השמיים הם הגבול ......
בהצלחה בבחירה .
שנית כמו שאמר קודמי נשק לא בוחרים על הנייר ונכון תקציב הוא חלק חשוב בענין אבל יש עוד הרבה פרמטרים חשובים לא פחות .
חיפוש פה באתר על מילות מפתח כמו "בחירת אקדח " אוו "אקדח ראשון" יביאו אותך להרבה אשכולות מהעבר בנושא שאני בטוח
שיעזרו לך לעשות את החלטה הנכונה אוו לפחות לקבל איזה שהוא מושג ראשוני .
לאחר שתעשה את זה היתי ממליץ על טיול למטווח שהוא גם חנות נשק ושם תוכל להתרשם מהכלים ולמדוד מה מתאים לך ואפילו
לנסות את אלו המתאימים לך ביותר בירי ואז תוכל להחליט על איזה כלי לרכוש לעצמך .
לגבי עבודה עם האקדח האישי סעיף 15 בתנאים הנלווים לרשיון אוסר עבודה עם נשק פרטי למטרות אבטחה ,אם תתיפס איתו במשמרת אתה עלול לאבד את הרשיון .
לגבי הסלקה :
צורת הסלקה תלויה בכמה פרמטרים כמו צורת הלבוש שלך ביום יום ממדי האקדח ומידת הזמינות שאתה צריך ועוד .
הצורה הפשוטה ביותר להסלקה היא פשוט ללכת עם חולצה שנלבשת מחוץ למכנסים שפשוט מסתירה את האקדח מפה השמיים הם הגבול ......
בהצלחה בבחירה .
קודם כל תודה על התגובות,
האמת שיצא לי להחזיק ביד גלוק 17 דור שני, יריחו פולימרי PSL ארוך, ובול צ'ירוקי.
זה היה מיד אחרי שהגשתי את הבקשה לרשיון לפני כמעט חודשיים, אולי אני ינסה שוב והפעם אני ינסה יותר לשים לב להבדלים.
אם כי מעולם לא יריתי באקדח ולכן קצת יותר קשה לי לדעת מה יהיה נוח יותר בירי אמיתי, דריכה, תפעול וכו'.
איפה ניתן לנסות אקדחים בירושלים? ואיך זה עובד? אני בא למטווח רואה אקדחים וסתם יורה עם אקדח שנראה לי, כדי לבדוק? ומה לגבי העלות של זה?
דבר נוסף, הבנתי(משמועות מחברים) שהמחירים במטווחים הרבה יותר גבוהים מאשר לקנות מאדם פרטי, האם זה נכון?
דבר אחרון, לגבי הנשק בשמירה, טוב שהארת את עיני בנושא, אולם הנשקים שאנחנו שומרים איתם דרך חברת השמירה הם נשקים שנשארים בעמדה, עוברים משומר לשומר בחילוף המשמרת ולמרות שלוקחים אותם לבדיקה במטווח כל 3 חודשים, היות ולאחרונה יוצא לעבור בין עמדות שונות עם נשקים שונים, אני אהיה יותר רגוע בידיעה שחס וחלילה במקרה הצורך במידה ותהיה בעיה עם הנשק יהיה לי גיבוי. נראה לי שאני פשוט אשאיר אותו בנרתיק במכנסיים ולא בווסט כך שאני מאמין שזה לא בעיה כי הוא לא משמש בפועל למטרת שמירה.
תודה רבה!!!
האמת שיצא לי להחזיק ביד גלוק 17 דור שני, יריחו פולימרי PSL ארוך, ובול צ'ירוקי.
זה היה מיד אחרי שהגשתי את הבקשה לרשיון לפני כמעט חודשיים, אולי אני ינסה שוב והפעם אני ינסה יותר לשים לב להבדלים.
אם כי מעולם לא יריתי באקדח ולכן קצת יותר קשה לי לדעת מה יהיה נוח יותר בירי אמיתי, דריכה, תפעול וכו'.
איפה ניתן לנסות אקדחים בירושלים? ואיך זה עובד? אני בא למטווח רואה אקדחים וסתם יורה עם אקדח שנראה לי, כדי לבדוק? ומה לגבי העלות של זה?
דבר נוסף, הבנתי(משמועות מחברים) שהמחירים במטווחים הרבה יותר גבוהים מאשר לקנות מאדם פרטי, האם זה נכון?
דבר אחרון, לגבי הנשק בשמירה, טוב שהארת את עיני בנושא, אולם הנשקים שאנחנו שומרים איתם דרך חברת השמירה הם נשקים שנשארים בעמדה, עוברים משומר לשומר בחילוף המשמרת ולמרות שלוקחים אותם לבדיקה במטווח כל 3 חודשים, היות ולאחרונה יוצא לעבור בין עמדות שונות עם נשקים שונים, אני אהיה יותר רגוע בידיעה שחס וחלילה במקרה הצורך במידה ותהיה בעיה עם הנשק יהיה לי גיבוי. נראה לי שאני פשוט אשאיר אותו בנרתיק במכנסיים ולא בווסט כך שאני מאמין שזה לא בעיה כי הוא לא משמש בפועל למטרת שמירה.
תודה רבה!!!
- סליקאי ארד

א. גלוק 17 יד שנייה תמצא ביד 2 ב2000 ש"ח,
בכלל ביד 2 תמצא אקדחים שונים בכל המחירים.
לעניות דעתי, בתקציב כזה, אין לך אפשרות לנסות דגמים שונים אצל סוחר נשק, אלא רק דרך אנשים פרטיים, מה שעשיתי ונראה לי שכך נהוג, קבעתי עם המוכר להגיע למטווח עם האקדח, במטווח בדקו את האקדח ועליו עשיתי את האימון בשביל הרשיון.
ב. יש לי את אותה בעיה כמוך, אני הולך עם החולצה מחוץ למכנסיים ומקווה לטוב.
בכלל ביד 2 תמצא אקדחים שונים בכל המחירים.
לעניות דעתי, בתקציב כזה, אין לך אפשרות לנסות דגמים שונים אצל סוחר נשק, אלא רק דרך אנשים פרטיים, מה שעשיתי ונראה לי שכך נהוג, קבעתי עם המוכר להגיע למטווח עם האקדח, במטווח בדקו את האקדח ועליו עשיתי את האימון בשביל הרשיון.
ב. יש לי את אותה בעיה כמוך, אני הולך עם החולצה מחוץ למכנסיים ומקווה לטוב.
- סליקאי ארד

בבדיקה קצרה ביד 2 ראיתי שתוכל לקנות בתקציבך אקדחים רבים:
יריחו, זיג זאוור, ברטה, סי זד ועוד.
כמובן שבאקדח פולימרי כמו גלוק תצטרך להשקיע עוד קצת, למרות שראיתי גם גלוקים ב 1000 וב1600, אין לי מושג מה מצבם.
בהצלחה.
יריחו, זיג זאוור, ברטה, סי זד ועוד.
כמובן שבאקדח פולימרי כמו גלוק תצטרך להשקיע עוד קצת, למרות שראיתי גם גלוקים ב 1000 וב1600, אין לי מושג מה מצבם.
בהצלחה.
- סליקאי ארד

eliavav כתב:איפה ניתן לנסות אקדחים בירושלים? ואיך זה עובד? אני בא למטווח רואה אקדחים וסתם יורה עם אקדח שנראה לי, כדי לבדוק? ומה לגבי העלות של זה?
בירושלים יש שני מטווחים - "קרב" בתלפיות ו"מגנום 88" במרכז העיר. אני בופן אישי "מתחבר" יותר ל"קרב". זה עובד כך שאתה בא, שוכר עמדה (40-50 ש"ח), קונה תחמושת (סביב 2 ש"ח לכדור), שוכר אקדח ויורה תחת פיקוח מדריך. תשומת הלב והשירות שתקבל מאוד תלויים ברמת העומס במטווח באותו רגע ובמצב רוחו של האחראי.
אם יש מצב שתגיע לגוש דן, יש שם אופציות נוספות מומלצות ביותר, כגון "מאיר רוט" בראשל"צ, "מטווח העיר" בנתניה,"בול" בתל-אביב וכיו"ב.
בקרוב מתוכנן מפגש חברי הסליק בדרום בו תהיה הזדמנות לנסות נשקים רבים ובטח לשמוע המון עצות. ראה פרטים בפורום "נפגשים בסליק". נסה להגיע - כדאי לך.
eliavav כתב:דבר נוסף, הבנתי(משמועות מחברים) שהמחירים במטווחים הרבה יותר גבוהים מאשר לקנות מאדם פרטי, האם זה נכון?
זה מאוד נכון. הפערים יכולים להגיע למאות אחוזים, במיוחד בדגמים שדיברתי עליהם.
הקניה מאדם פרטי יכולה להיות מאוד כדאית אם מישהו יסייע לך לבחור את האקדח ולא ליפול על אקדח שחוק או סתם מקולקל.
כמו כן, הייתי משקיע סביב ה- 100 ש"ח ועושה את העברת הבעלות דרך סוחר נשק (המוכר שלך "מוכר" לסוחר את האקדח כשאתה כמובן משלם ואתה מקבל שטר מכר מהסוחר). ככה לא תסתבך עם בעיות אימות כלי (מסט"ב, קנים וכו'). אני פעם קניתי אקדח יד שניה והייתה טעות במספר שלו במשרד הפנים. למזלי זה היה דרך סוחר (מטווח העיר). שיחת טלפון אחת ופקס עם אימות פרטי הכלי הספיקו לתיקון הבעיה.
עליך להצטייד באישור רפואי חתום על ידי רופא- בלי זה לא יתנו לך לגעת בנשק.
את הטופס תוכל להוריד מאתר משרד הפנים.
את הטופס תוכל להוריד מאתר משרד הפנים.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
אם יש לך אישור עקרוני ביד אז אין צורך בשום דבר נוסף למעט תעודה מזההה (למעשה כבר יש לך רשיון נשק פשוט לא רכשתה
אחד עדין ).
אחד עדין ).
ניסיתי להחזיק כמה אקדחים,
את הגלוק 17 דור שני, בול צ'ירוקי, אקדח FN לא יודע בדיוק איזה דגם(ארוך 9X19 מברזל), CZ 75.
דווקא את ה-FN היה לי יחסית נוח ביד (אבל הוא כבד כל כך).
ולבסוף החזקתי את היריחו פולימרי PSL שישב לי מצויין ביד, ההרגשה הייתה בכל האקדחים האחרים שזה לא כל כך נוח להחזיק אותם, ואז כשהחזקתי את היריחו זה כאילו שהוא בנוי במדוייק ליד שלי.
אז נראה לי שזה הכיוון שלי, אני כמובן ינסה ללכת לירות בו במטווח לפני הקנייה על מנת לוודא שגם בירי הוא נוח לי.
תודה רבה לכולם על העזרה!!!
את הגלוק 17 דור שני, בול צ'ירוקי, אקדח FN לא יודע בדיוק איזה דגם(ארוך 9X19 מברזל), CZ 75.
דווקא את ה-FN היה לי יחסית נוח ביד (אבל הוא כבד כל כך).
ולבסוף החזקתי את היריחו פולימרי PSL שישב לי מצויין ביד, ההרגשה הייתה בכל האקדחים האחרים שזה לא כל כך נוח להחזיק אותם, ואז כשהחזקתי את היריחו זה כאילו שהוא בנוי במדוייק ליד שלי.
אז נראה לי שזה הכיוון שלי, אני כמובן ינסה ללכת לירות בו במטווח לפני הקנייה על מנת לוודא שגם בירי הוא נוח לי.
תודה רבה לכולם על העזרה!!!
- סליקאי ארד

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד