ישראל לו היית שוויץ...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ישראל לו היית שוויץ...
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Re: ישראל לו היית שוויץ...
שלח ליעקב עמית ולאלי ישי...
מאידך, לפני שנים רבות, ראיתי חייל שויצרי מאפסן מקלע בשמירת חפצים בתחנת רכבת. לזה לא הייתי רוצה להגיע.
מאידך, לפני שנים רבות, ראיתי חייל שויצרי מאפסן מקלע בשמירת חפצים בתחנת רכבת. לזה לא הייתי רוצה להגיע.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
תרבות אחזקת הנשק היא מסורת שמבוססת על האמון ההדדי שקיים בין האזרח למדינה. "אם נוציא את כלי הנשק, המבטאים את האמון הזה, המשמעות היא שנפר את האיחוד הקדוש שבין האזרח לדמוקרטיה",
זה אומר הכל .
אצלנו הנחת היסוד של המשטרה היא שהאזרח אשם עד אשר הוכחה זכאותו הנקודתית ........
העיתון הזה ניסה לחפש את השוויצרים ולהוכיח שכלי ירייה הם דבר רע בצטטו כי "לשוויץ שיעור ההתאבדות הגבוה ביותר באירופה". בעיתונות הזרה כתבו "לשוויץ שיעור ההתאבדות הגבוה ביותר באמצעות כלי ירייה באירופה". ואני אומר: so what? אינני בטוח במאת האחוזים לגבי מהימנות האתר ויקיפדיה, אך הקוראים מוזמנים לעיין בדף לגבי שיעורי התאבדות לפי מדינה ולחפש את הדירוג של שוויץ. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... icide_rate
בקיצור - לא צריך למהר להאמין לכל דבר שכותבים. חבל שיש כל כך הרבה אנשים ששוכחים את הלקחים של ההיסטוריה.
בקיצור - לא צריך למהר להאמין לכל דבר שכותבים. חבל שיש כל כך הרבה אנשים ששוכחים את הלקחים של ההיסטוריה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מילא בארץ, אבל מה יש לשוויצרים לעשות עם כל כך הרבה נשקים? אפשר לחשוב שהם במלחמה או מסתובבים אצלם מחבלים ברחוב! 
דרך אגב, אני מציע לא לזלזל בנתונים על המתאבדים, כי אומנם יש הרבה שיטות להתאבד, אבל לא פעם אדם (אולי עם מחשבות אובדניות) כשהוא רואה נשק בהישג יד- זה מעלה לו רעיונות...
דרך אגב, אני מציע לא לזלזל בנתונים על המתאבדים, כי אומנם יש הרבה שיטות להתאבד, אבל לא פעם אדם (אולי עם מחשבות אובדניות) כשהוא רואה נשק בהישג יד- זה מעלה לו רעיונות...
- סליקאי ארד

גלוקון כתב:כי אומנם יש הרבה שיטות להתאבד, אבל לא פעם אדם (אולי עם מחשבות אובדניות) כשהוא רואה נשק בהישג יד- זה מעלה לו רעיונות...
או חבל בהישג יד (בכל ביקור בהום סנטר).
או קופסת תרופות (אפשר גם פג תוקף, ממילא הוא רוצה למות).
או סכין חדה (בעת צפיה בערוץ האוכל).
או קפיצה על פסי הרכבת (בזמן שהוא ממתין בתחנה לרכבת ששוב מאחרת).
או בכלל לקפוץ, לאו דווקא על פסי הרכבת (תוך כדי שהוא נזכר בערגה במצפה בראשו של מגדל שלום).
או בקיצור, מי שיש לו מחשבות אובדניות, לא ממתין לראות אקדח כדי שיעלו לו רעיונות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
גלוקון כתב:מילא בארץ, אבל מה יש לשוויצרים לעשות עם כל כך הרבה נשקים? אפשר לחשוב שהם במלחמה או מסתובבים אצלם מחבלים ברחוב!
השוויצרים יודעים שאין להם סיכוי מול צבא פולש הגדול מהצבא שלהם ולכן האיסטרטגיה שהם נקטו (ועדיין נוקטים) בה, היא הגנה מקומית ע"י אזרחים שיילחמו בחירוף נפש על ביתם. המטרה הסופית: גביית מחיר כה כבד מהפולש, שזה לא ישתלם לו (בבחינת, עוד ניצחון כזה ואבדנו).
סביב האיסטרטגיה הזאת, הם פיתחו טקטיקות לחימה שונות הכוללות, לדוגמה, השמדת גשרים וכבישים חשובים מצד אחד, ע"מ להפריע להתקדמות האויב, ומצד שני פיתוח יכולות ניידות שלא מושפעות מהנזקים הנ"ל. העובדה שכל חייל שומר את ציודו הצבאי בביתו, חוסכת הקמת ימ"חים וכמובן את הצורך להגיע אליהם לשם הצטיידות.
אני ראיתי למשל גדוד מילואים שהיה באימון וכולו נוייד באמצעות אופניים וטרקטורונים!
כאשר שאלתי אחד מהם, בבדיחות הדעת, אם אין להם כסף לכלי רכב ודלק, הוא השיב לי, ברצינות תהומית כמובן, שלאחר פיצוץ הכבישים ותחנות הדלק, הם יוכלו לנוע ואילו האוייב ייתקע וישמש כמטרה נייחת!
כל הגדוד נעלם מייד אח"כ בתוך חורשה סמוכה תוך מספר דקות ולא נודע כי בא אל קירבו.
בישראל, לעומת זאת, היו מי שאמרו שהם יאחזו בנשק, כנגד פולש אפשרי, רק כאשר האוייב יגיע לגדה הצפונית של הירקון! (נחש איפה הם גרים?)
אז יש לנו עוד הרבה עבודה בנושא הפטריוטיות לפני שנחזיק נשק צבאי בבית.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
"הרוצה בשלום יכון למלחמה"
את זה השוויצרים מבצעים הלכה למעשה.
יש להם צבא חזק.
מאות רבות של תותחים, טנקים ...
כל האוכלוסיה משתתפת בנטל, בצבא או בשירות לאומי (מכבי אש ...).
אפילו החרדים!! באמת!.
טוב, אם גם לי היה כל כך הרבה שוקולד איכותי ...
את זה השוויצרים מבצעים הלכה למעשה.
יש להם צבא חזק.
מאות רבות של תותחים, טנקים ...
כל האוכלוסיה משתתפת בנטל, בצבא או בשירות לאומי (מכבי אש ...).
אפילו החרדים!! באמת!.
טוב, אם גם לי היה כל כך הרבה שוקולד איכותי ...
- סליקאי זהב

מי שחשקה נפשו בלהתאבד לא יחכה לכלי נשק זמין. אין לנו למטרה להחזיק נשקים צבאיים בבית אבל, לא
תזיק לנו פחות בירוקרטיה והתנכלות חזיתית והפכפכית מצד הרשויות ,שאוהבות לעשות שרירים.
אסף
תזיק לנו פחות בירוקרטיה והתנכלות חזיתית והפכפכית מצד הרשויות ,שאוהבות לעשות שרירים.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
asafii2 כתב:אין לנו למטרה להחזיק נשקים צבאיים בבית ...
אסף
ואילו משהב"ט היה מציע לך לרכוש את רובה השירות שלך במחיר סמלי, אילו היו לך אמצעי אחסון נאותים, היית פוסל את ההצעה על הסף?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ישראל היא מדינה מוזרה מאד... מלבד המנהגים הדתיים, וגם הם שונים מעדה לעדה, מחצר לחצר, מאשכנז לספרד, אין לנו בעצם מסורת.
ככל שאני חוכך בזכרוני אינני מצליח להזכר בשום מדינה שאין לה מסורת ארוכת שנים, גם מדינות שזכו לעצמאות במאה האחרונה היו הומוגניות מבחינת אוכלוסייתן ולכן יש מסורת באוכל, בתרבות, במזון, בלבוש, בארכיטקטורה וכו', הצעירה שבמדינות שהיא אסופה של תרבויות שונות היא ארה"ב וגם שם התרקמה לה מסורת במאתיים חמישים השנים האחרונות.
אופי משטר הוא גם עניין של מסורת, כשם שלנו ברור שבגלל אופי ומסורת של המוסלמים לא תתכן דמוקרטיה במדינותיהם גם אצלנו טרם התגבשה מסורת של דמוקרטיה אמיתית... החל מימי מפאי ה"עליזים", ימי הפנקס האדום וה"צטאלה" של ספיר, דרך "גועליציות" שמורכבות ונשלטות ע"י מפלגות שאינן דמוקרטיות ואפילו אינן רואות בדמוקרטיה ערך עליון וכלה בפוליטיקאים שעיקר המאמצים שלהם מנוקזים ומכוונים להשרדות.... בתנאים כאלו לא תיתכן דמוקרטיה אמיתית כמו בשוייץ, לא רק בתחום הנשק, אלא בתחומים הרבה יותר חשובים לעם כולו כמו חלוקת ההכנסות באופן הוגן ושקוף וכל המתבקש מכך.
קבלו סיפור - את המסקנה ומוסר ההשכל, כל אחד לעצמו.
בשוויץ אין בתי קברות דתיים, כל האזרחים זוכים לקבורה שווה באזור מגוריהם וכך שוכבים קתולים ופרוטסטנטים, קלוויניסטים לצד יהודים ומוסלמים... אחיד ושווה לכולם
אבל,
היהודים בג'נבה לא קיבלו את ה"גזרה"..... הלכו וקנו בצרפת חלקת אדמה שנושקת לגבול עם קנטון ג'נבה, איחדו את החלקה כך שהכניסה לבית הקברות בשוויץ אך הקבורה בצרפת וכך יש רק ליהודים בית קברות משלהם.
ככל שאני חוכך בזכרוני אינני מצליח להזכר בשום מדינה שאין לה מסורת ארוכת שנים, גם מדינות שזכו לעצמאות במאה האחרונה היו הומוגניות מבחינת אוכלוסייתן ולכן יש מסורת באוכל, בתרבות, במזון, בלבוש, בארכיטקטורה וכו', הצעירה שבמדינות שהיא אסופה של תרבויות שונות היא ארה"ב וגם שם התרקמה לה מסורת במאתיים חמישים השנים האחרונות.
אופי משטר הוא גם עניין של מסורת, כשם שלנו ברור שבגלל אופי ומסורת של המוסלמים לא תתכן דמוקרטיה במדינותיהם גם אצלנו טרם התגבשה מסורת של דמוקרטיה אמיתית... החל מימי מפאי ה"עליזים", ימי הפנקס האדום וה"צטאלה" של ספיר, דרך "גועליציות" שמורכבות ונשלטות ע"י מפלגות שאינן דמוקרטיות ואפילו אינן רואות בדמוקרטיה ערך עליון וכלה בפוליטיקאים שעיקר המאמצים שלהם מנוקזים ומכוונים להשרדות.... בתנאים כאלו לא תיתכן דמוקרטיה אמיתית כמו בשוייץ, לא רק בתחום הנשק, אלא בתחומים הרבה יותר חשובים לעם כולו כמו חלוקת ההכנסות באופן הוגן ושקוף וכל המתבקש מכך.
קבלו סיפור - את המסקנה ומוסר ההשכל, כל אחד לעצמו.
בשוויץ אין בתי קברות דתיים, כל האזרחים זוכים לקבורה שווה באזור מגוריהם וכך שוכבים קתולים ופרוטסטנטים, קלוויניסטים לצד יהודים ומוסלמים... אחיד ושווה לכולם
אבל,
היהודים בג'נבה לא קיבלו את ה"גזרה"..... הלכו וקנו בצרפת חלקת אדמה שנושקת לגבול עם קנטון ג'נבה, איחדו את החלקה כך שהכניסה לבית הקברות בשוויץ אך הקבורה בצרפת וכך יש רק ליהודים בית קברות משלהם.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
trooperglock כתב:בתנאים כאלו לא תיתכן דמוקרטיה אמיתית כמו בשוייץ....
קח בחשבון שבדמוקרטיה "האמיתית" של שוויץ לא הייתה זכות הצבעה לנשים עד כמעט סוף המאה הקודמת.
קח בחשבון שכל משרד ממשלתי בשוויץ הוא X 3 (אחד לכל קנטון).
קח בחשבון שעד היום יש שם איבה לא קטנה בין כל האוכלוסיות שגרות שם, שלא לדבר לגבי זרים. נראה אותך מקבל אזרחות שוויצרית.
ובכלל שוויץ היא חיה די מוזרה בדרך שהיא נוצרה, בדרך שהיא מנוהלת ובמציאות הפוליטית שלהם.
המזל היחידי הוא שיש להם כסף והרבה, ושלכולם היה אינטרס לא לגעת בהם ולהשאיר אותם ניטרליים, כי הם היו הכספת מתחת לבלטה של כל הרודנים ששלטו באירופה עד אמצע המאה שעברה ושל עוד כל מני גורמים מפוקפקים - עד שהאמריקאים באו ושינו את המציאות של חוקי הלבנת הון.
בקיצור צריך להשוות תפוחים לתפוחים ובהשוואה לאיזור שבו אנחנו נמצאים ולגיל של המדינה אנחנו צריכים להיות גאים במה שיש לנו.
רמת הקיצוניות והקוטביות שיש בארץ לא דומה לשום מדינה דמוקרטית אחרת ולא פלא שהשלטון לא בדיוק משתגע על כלי נשק בבעלות פרטית...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

trooperglock כתב:קבלו סיפור - את המסקנה ומוסר ההשכל, כל אחד לעצמו.
אבל,
אהבתי את היצירתיות ...
- סליקאי זהב

"אין לנו למטרה להחזיק נשקים צבאיים בבית ..."
ההגדרה של "נשק צבאי" בארץ היא מוזרה מאוד. לפי מה שאני מבין (מומחים יתקנו אותי) אפילו רובה בריחי כמו רמינגטון מ700 הוא בבחינת "נשק צבאי" לפי התקנים - נשק שנתפס באירופה כנשק צייד/ספורטיבי.
נשק ארוך - לפי נסיון של מדינות אחרות - הוא דבר שצריך להיות קל יותר להשגה. הוא לא כל-כך נוח לשימוש בפשיעה ואנשים לא יסתובבו איתו ברחובות. זה נשק ספורטיבי/הגנת הבית בעיקר.
ההגדרה של "נשק צבאי" בארץ היא מוזרה מאוד. לפי מה שאני מבין (מומחים יתקנו אותי) אפילו רובה בריחי כמו רמינגטון מ700 הוא בבחינת "נשק צבאי" לפי התקנים - נשק שנתפס באירופה כנשק צייד/ספורטיבי.
נשק ארוך - לפי נסיון של מדינות אחרות - הוא דבר שצריך להיות קל יותר להשגה. הוא לא כל-כך נוח לשימוש בפשיעה ואנשים לא יסתובבו איתו ברחובות. זה נשק ספורטיבי/הגנת הבית בעיקר.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

בישראל נשק צבאי מוגדר ככזה קודם כל בשל הקליבר שלו, אח"כ בשל מאפייניו האחרים, כגון אורך הקנה, סוג המנגנון ועוד.
הייתה הצעה (שאין לי שום דרך אחרת מאשר "תמוהה" לכנותה) לכלול את טוטו מגנום 0.22MAG כקליבר צבאי. ואז מה יעשו בעלי התופיים הישנים ההם ? (ולא רק הם, יש עוד כלים המוגדרים "אקדח" ובעלי קליבר שכזה)
הייתה הצעה (שאין לי שום דרך אחרת מאשר "תמוהה" לכנותה) לכלול את טוטו מגנום 0.22MAG כקליבר צבאי. ואז מה יעשו בעלי התופיים הישנים ההם ? (ולא רק הם, יש עוד כלים המוגדרים "אקדח" ובעלי קליבר שכזה)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד