האמנם? שתי שאלות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
האמנם? שתי שאלות
שלום לכולם
היום הייתי במטווח הרצליה לצורך חידוש רשיון. שתי שאלות התעוררו אצלי:
1. הם מחזיקים תחמושת .357 הולו פוינט כשלדברי מי שמטפלת במכירת התחמושת אסור לירות בנשר יותר מ10 כדורים כאלו בפעם אחת, כי האקדח חלש מדי. מישהו שמע על זה?
2. הטופס שקיבלתי לצורך חידוש הרשיון כלל גם אישור לרכישת תחמושת. בסיום הירי, קיבלתי את הרשיון הזמני אבל לא את ספח התחמושת. לדבריהם, כיוון שקניתי מהם 50 כדור לצורך חידוש הרשיון, הספח נוצל. זאת, למרות שאם אני קונה תחמושת לצורך ירי חופשי שלא במסגרת חידוש רשיון אין כלל צורך בספח. מישהו יודע אם זה נכון או לא?
תודה
1. הם מחזיקים תחמושת .357 הולו פוינט כשלדברי מי שמטפלת במכירת התחמושת אסור לירות בנשר יותר מ10 כדורים כאלו בפעם אחת, כי האקדח חלש מדי. מישהו שמע על זה?
2. הטופס שקיבלתי לצורך חידוש הרשיון כלל גם אישור לרכישת תחמושת. בסיום הירי, קיבלתי את הרשיון הזמני אבל לא את ספח התחמושת. לדבריהם, כיוון שקניתי מהם 50 כדור לצורך חידוש הרשיון, הספח נוצל. זאת, למרות שאם אני קונה תחמושת לצורך ירי חופשי שלא במסגרת חידוש רשיון אין כלל צורך בספח. מישהו יודע אם זה נכון או לא?
תודה
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
Re: האמנם? שתי שאלות
בתשובה לשאלותיך:
1: לא נכון.
2: לא נכון. רשיון התחמושת הוא עבור תחמושת שאתה מוציא מהמטווח. כל מה שאתה יורה בתוך המטווח, ולא חשוב באילו נסיבות, פטור מרשיון.
1: לא נכון.
2: לא נכון. רשיון התחמושת הוא עבור תחמושת שאתה מוציא מהמטווח. כל מה שאתה יורה בתוך המטווח, ולא חשוב באילו נסיבות, פטור מרשיון.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אחד במטרה כתב:שלום לכולם
תודה
קליע שאינו מצופה במלואו יכול להשאיר שאריות עופרת הסותמים את נחירי הגזים (להפעלת הבוכנה).
מומלץ לירות קליעים FMJ מהסיבה הנ"ל.
ציטוט
Downsides of the gas operated mechanism are the large size of the Desert Eagle, and the fact that it discourages the use of unjacketed lead bullets, as lead particles sheared off during firing could clog the gas release tap, preventing proper function
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
יונה,
מה שאומר אותו אחד שאתה מצטט מתיחס לתחמושת RELOAD שעושים בה שימוש בקליעיםשיוצקים לבד מעופרת, שכיום כבר כמעט לא תמצא מי שמסכן את עצמו ביציקות עופרת.
אותו דבר כנון גם לP7 .
מה שאומר אותו אחד שאתה מצטט מתיחס לתחמושת RELOAD שעושים בה שימוש בקליעיםשיוצקים לבד מעופרת, שכיום כבר כמעט לא תמצא מי שמסכן את עצמו ביציקות עופרת.
אותו דבר כנון גם לP7 .
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
1- לא נכון
2- לא נכון
קנית תחמושת מוקצאת ע"י רשיון. ז"א באת לחידוש ויש לך אקדח ויש לך 50 כדור ( עוד לפני שנכנסת למטווח)- מומלץ לירות את מה שיש לך ולקחת 50 כדורים חדשים הביתה ( אתה נותן למוכר את הרשיון בתמורה ל 50 כדור)
הגעת למטווח ואין לך כדורים- אין בעיה, לחידוש אתה קונה 50 כדור ועל רשון קונה עוד 50 - ואותם שומר.
יתרה מזאת: תוך כדי אימון יכולים למכור לך 100,000 כדור- רק תשלם, ותירה אותם במטווח
2- לא נכון
קנית תחמושת מוקצאת ע"י רשיון. ז"א באת לחידוש ויש לך אקדח ויש לך 50 כדור ( עוד לפני שנכנסת למטווח)- מומלץ לירות את מה שיש לך ולקחת 50 כדורים חדשים הביתה ( אתה נותן למוכר את הרשיון בתמורה ל 50 כדור)
הגעת למטווח ואין לך כדורים- אין בעיה, לחידוש אתה קונה 50 כדור ועל רשון קונה עוד 50 - ואותם שומר.
יתרה מזאת: תוך כדי אימון יכולים למכור לך 100,000 כדור- רק תשלם, ותירה אותם במטווח
- סליקאי זהב

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד