אקדח שנשאר שנים בכספת של בנק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדח שנשאר שנים בכספת של בנק
שאלה:
יש לי חבר שדוד שלו קנה אקדח לפני 12 שנים, זמן קצר אח"כ הוא ירד לחו"ל ואת האקדח השאיר בתוך כספת של בנק. האם יש אופציה שהדוד שמגיע בקרוב לארץ יעביר לאחיינו את האקדח (בהנחה שהחבר עומד בקריטריונים של משרד הפנים),האם הנשק צריך להיות אוטומטית מופקד במשטרה? האם צריך לשלם על כל חידושי הרישיון שלא נעשו?
תודה.
יש לי חבר שדוד שלו קנה אקדח לפני 12 שנים, זמן קצר אח"כ הוא ירד לחו"ל ואת האקדח השאיר בתוך כספת של בנק. האם יש אופציה שהדוד שמגיע בקרוב לארץ יעביר לאחיינו את האקדח (בהנחה שהחבר עומד בקריטריונים של משרד הפנים),האם הנשק צריך להיות אוטומטית מופקד במשטרה? האם צריך לשלם על כל חידושי הרישיון שלא נעשו?
תודה.
- סליקאי ארד

Re: אקדח שנשאר שנים בכספת של בנק
ממש לא לדוד אין רשיון בתוקף לאקדח כי הוא לא חידש את הרשיון כבר הרבה זמן
המקום היחיד שבו אפשר להפקיד אקדח הוא בית מסחר לנשק, כל זמן שהאקדח מופקד שם
הרשיון מוקפא.
את האקדח יש להעביר למשטרת ישראל
המקום היחיד שבו אפשר להפקיד אקדח הוא בית מסחר לנשק, כל זמן שהאקדח מופקד שם
הרשיון מוקפא.
את האקדח יש להעביר למשטרת ישראל
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
הבהרה: היה אפשר להפקיד את האקדח בבית מסחר לפני 12 שנה. עכשיו חובה להפקיד אותו במשטרה, ואז יש לבעלים 18 חודשים למכור אותו (כחוק) לפני שהוא יחולט לטובת מדינת ישראל.
לגבי התשלום - לרוב צריך לשלם את החוב (55 ש"ח לכל שנה + קנס) אבל על זה צריך לשאול את הפקידה במשרד רישוי כלי יריה הרלוונטי.
לגבי התשלום - לרוב צריך לשלם את החוב (55 ש"ח לכל שנה + קנס) אבל על זה צריך לשאול את הפקידה במשרד רישוי כלי יריה הרלוונטי.
I think, therefore I am. I think
גלוקון
תגיד לחבר שלך יותר פשוט לקנות אקדח יד שניה, ובשוק של היום אפילו יותר זול, ובעיקר ללא הבירוקרטיה של להוציא נשק מופקד במשטרה
אני באופן אישי ההיתי הולך על האופציה של יד שניה
תגיד לחבר שלך יותר פשוט לקנות אקדח יד שניה, ובשוק של היום אפילו יותר זול, ובעיקר ללא הבירוקרטיה של להוציא נשק מופקד במשטרה
אני באופן אישי ההיתי הולך על האופציה של יד שניה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד