האם להחליף גלוק ב-SHADOW?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
האם להחליף גלוק ב-SHADOW?
זאת החלפה היחידה האפשרית על הפרק. אין שום כוונה להחליף גלוק בדיוטי.
למה כן ? ביצועים הרבה יותר טובים.
למה לא ? משקל ומה שיותר מתריד זהגודל (אין בעיה להתמודד עם משקל האקדח בעזרת נרתיק נוח, מה גם גלוק + פנס M6X זה גם לא בדיוק שיא הקלילות סך המשקל מגיע לקילו ).
למה כן ? ביצועים הרבה יותר טובים.
למה לא ? משקל ומה שיותר מתריד זהגודל (אין בעיה להתמודד עם משקל האקדח בעזרת נרתיק נוח, מה גם גלוק + פנס M6X זה גם לא בדיוק שיא הקלילות סך המשקל מגיע לקילו ).
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
Re: האם להחליף גלוק ב-SHADOW?
זה דבר מאוד אינדיווידואלי. נשאתי את השאדו קצת בהסלקה בנרתיק פנימי גנרי (של remora) והרגשתי שמשקל האקדח אינו מהווה מטרד כלל. ניתן להשתמש במחסנית CZ סטנדרטית קצרה יותר לנשיאה מוסלקת והאקדח בא מאובזר היטב כברירת מחדל. עם זאת, ייתכן שתתגעגע לכוונות טריטיום לנשיאה לילית אלא אם תזמין במיוחד. לא ניסיתי עדיין לרוץ עם השאדו למרחק חצי מרתון בנרתיק מפשעה ולכן אינני יכול לספק מידע על "מבחן" זה. הגלוק 17 עבר אותו בהצלחה רבה.
מבחינת ביצועים בירי, השאדו חוזר לתמונת כוונות מהר יותר מגלוק ללא מפצה סטייה וההדק הרבה יותר נעים. עם זאת, עם שני הכלים ניתן להגיע לדיוק טוב מאוד באמצעות אימון מרובה.
במקרה שלי הגלוק שלי בתצורת רוני עדיין לוקח את השאדו מבחינת דיוק ומהירות בירי, אבל לא בתור חבילה שהיא נוחה לנשיאה מוצנעת.
בשנה וקצת האחרונה ההעדפות שלי לגבי כלי ירייה השתנו בגלל כניסתי לתחום הירי המעשי. על אף שמדובר בספורט גרידא, בתור יורה מתחיל, אני מעדיף לשאוף לביצועים טובים באקדחים שאני נושא אותם מאשר להגיע להישגים תחרותיים גבוהים הרבה יותר באקדח שאינו מתאים לנשיאה (אקדחים במחלקת אופן). זאת העדפה אישית שעשויה להשתנות עם הזמן וכדאי שתשאל את עצמך עם השיפור בירי מהיר ומדויק מצדיק את ההחלפה. אילו לא הייתי נכנס לתחום הירי המעשי, אני חושב שהייתי ממשיך לשאת גלוק 19 או דיוטי.
לסיכום, בתור אופציה להחלפה "אחד על אחד", אני חושב שזאת אופציה מצוינת. אבל זה תלוי בייעודים שלך וביכולת שלך למצוא שילוב נוח של נרתיק וחגורה.
בהצלחה.
מבחינת ביצועים בירי, השאדו חוזר לתמונת כוונות מהר יותר מגלוק ללא מפצה סטייה וההדק הרבה יותר נעים. עם זאת, עם שני הכלים ניתן להגיע לדיוק טוב מאוד באמצעות אימון מרובה.
במקרה שלי הגלוק שלי בתצורת רוני עדיין לוקח את השאדו מבחינת דיוק ומהירות בירי, אבל לא בתור חבילה שהיא נוחה לנשיאה מוצנעת.
בשנה וקצת האחרונה ההעדפות שלי לגבי כלי ירייה השתנו בגלל כניסתי לתחום הירי המעשי. על אף שמדובר בספורט גרידא, בתור יורה מתחיל, אני מעדיף לשאוף לביצועים טובים באקדחים שאני נושא אותם מאשר להגיע להישגים תחרותיים גבוהים הרבה יותר באקדח שאינו מתאים לנשיאה (אקדחים במחלקת אופן). זאת העדפה אישית שעשויה להשתנות עם הזמן וכדאי שתשאל את עצמך עם השיפור בירי מהיר ומדויק מצדיק את ההחלפה. אילו לא הייתי נכנס לתחום הירי המעשי, אני חושב שהייתי ממשיך לשאת גלוק 19 או דיוטי.
לסיכום, בתור אופציה להחלפה "אחד על אחד", אני חושב שזאת אופציה מצוינת. אבל זה תלוי בייעודים שלך וביכולת שלך למצוא שילוב נוח של נרתיק וחגורה.
בהצלחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
יש גלוק 17 מזה כמה שנים,עכשיו קניתי גם שאדו,שהוא מעולה בירי לעומת הגלוק אבל בתור בן אדם שנשא גלוק באופן קבוע בששת השנים האחרונות,הרגשתי הבדל עצום במשקל,לכן נשיאה יומיומית של השאדו לא באה בחשבון מבחינתי,אז אולי כדאי שתלך לחנות "ותחוש" את השאדו -שהוא אקדח מעולה לדעתי-לפני שאתה מחליף,אם המשקל לא יפריע לך הוא יכול להיות תחליף טוב לגלוק.
.stay armed,whishful thinking wont keep you safe
E
הבעיה אצלך יכולה להיפתר גם ללא החלפת אקדח, צריך לעבוד איתך על משהו אחר...
אם תחליף אקדח, לא תברח מהבעייה.
אגב, במקרה שלך, SNAP CAPS יכולים לסייע.
הבעיה אצלך יכולה להיפתר גם ללא החלפת אקדח, צריך לעבוד איתך על משהו אחר...
אגב, במקרה שלך, SNAP CAPS יכולים לסייע.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
למרות הכל אני כמו שאתה זוכר אני פוגע +/- אותו דבר אם גלוק ואם שאדו
למרות שאני לא יחליף את הגלוק לנשיאה יום יומית
אם השאדו "קל" יותר לירות בלי ספק...
למרות שאני לא יחליף את הגלוק לנשיאה יום יומית
אם השאדו "קל" יותר לירות בלי ספק...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
למה הDUTY נשלל על הסף? איפה הSHADOW נותן תמורה טובה יותר?
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

בירי .
אין מה להשוואות בהתנהגות של הדיוטי לעומת השדאו ואפילו לא לזאת של הפאנטום .
לדעתי אם אתה מתכוון ללכת לכיוון של "פרודקשן" וגם לשאת את הכלי ביום יום הפנטום הוא
הפשרה היותר טובה בין המשקל של הגלוק לתכונות ירי של שדאו .
אין מה להשוואות בהתנהגות של הדיוטי לעומת השדאו ואפילו לא לזאת של הפאנטום .
לדעתי אם אתה מתכוון ללכת לכיוון של "פרודקשן" וגם לשאת את הכלי ביום יום הפנטום הוא
הפשרה היותר טובה בין המשקל של הגלוק לתכונות ירי של שדאו .
חייב לשאול, הפאנטום הוא לא אופציית ביניים מעולה במקרה הזה?
גילוי נאות - אני נושא גלוק ומאד פוזל לכיוון הCZ. חושב בדיוק בכיוון הזה, שיפור בהדק ובאחיזה לעומת הגלוק.
בברכה
ערן
גילוי נאות - אני נושא גלוק ומאד פוזל לכיוון הCZ. חושב בדיוק בכיוון הזה, שיפור בהדק ובאחיזה לעומת הגלוק.
בברכה
ערן
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
ערן.ב כתב:חייב לשאול, הפאנטום הוא לא אופציית ביניים מעולה במקרה הזה?
ערן
לא, אבל ממש לא!
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
אפשר קצת הרחבה למה לא בעצם ?
אני נושא SHADOW מזה מספר חודשים - בנשיאה יומיומית שהוא צמוד לגוף אין בעיה -עם ספייסר הכובד שלו מורגש - אבל שהוא יורה - אתה לא מסתכל על הגלוק (שהיה ונשאר אמין) ההדק מזכיר את הקולט ברכות שלו - הדיוק מדהים.בירי מהיר/איטי/ צמדים, מה שתרצה -תענוג ליד. אני חושב שהחלפה לSHADOW הייתה החלטה מעולה.אקדח טוב מבית טוב.
ואיך הוא ביחס לבול???
- סליקאי כסף

איזה בול?
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
השוואה בין Shadow בתצורת DA/SA לבין הבול M5 סטנדרד:
לשאדו הדק ארוך יותר בעל ריבוי שלבים, גם בירי SA, חידוש הקשר שלו ארוך יותר משל הבול. בכל זאת ההדק נעים מאוד. (ההדק בתצורת SA לשאדו הרבה יותר נעים).
כסנטדרט הוא מגיע עם כוונות שמותאמות לירי תחרותי. בבול צריך להזמין. כמו כן יש פסים על גג הצינה ב-Shadow שאין בהכרח בבול.
מחסניות: לטעמי מחסנית מלאה של Shadow, שמכילה כדור אחד פחות מזו של הבול, נכנסת יותר בקלות לכלי.
רתיעה: לשאדו יש יתרון לדעתי - הוא חוזר לתמונת כוונות מהר יותר. ייתכן שהדבר קשור בכובד שבקדמת הגוף, שחסר בבול. לשאדו גם יש יותר שטח גוף לאגודל של היד התומכת לדעתי, בגלל התצורה ה-CZ-ית של צינה בתוך גוף.
השאדו רזה יותר באזור הקת - המחסניות יותר דקות. הדבר משליך גם על התאמת הפונדות.
ה-0.02 שלי.
לשאדו הדק ארוך יותר בעל ריבוי שלבים, גם בירי SA, חידוש הקשר שלו ארוך יותר משל הבול. בכל זאת ההדק נעים מאוד. (ההדק בתצורת SA לשאדו הרבה יותר נעים).
כסנטדרט הוא מגיע עם כוונות שמותאמות לירי תחרותי. בבול צריך להזמין. כמו כן יש פסים על גג הצינה ב-Shadow שאין בהכרח בבול.
מחסניות: לטעמי מחסנית מלאה של Shadow, שמכילה כדור אחד פחות מזו של הבול, נכנסת יותר בקלות לכלי.
רתיעה: לשאדו יש יתרון לדעתי - הוא חוזר לתמונת כוונות מהר יותר. ייתכן שהדבר קשור בכובד שבקדמת הגוף, שחסר בבול. לשאדו גם יש יותר שטח גוף לאגודל של היד התומכת לדעתי, בגלל התצורה ה-CZ-ית של צינה בתוך גוף.
השאדו רזה יותר באזור הקת - המחסניות יותר דקות. הדבר משליך גם על התאמת הפונדות.
ה-0.02 שלי.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בשאדו יש firing pin safety?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד