נרתיק פנימי עם נעילה?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק פנימי עם נעילה?
האם יש כזה דבר נרתיק פנימי שי לו נעילה בדומה לנרתיק פלסטיק החיצוני של פובוס או נעילה אחרת?
אם יש כזה דבר אז מה מחירו בערך?
אם יש כזה דבר אז מה מחירו בערך?
- סליקאי ארד

Re: נרתיק פנימי עם נעילה?
ראשית צריך להבין, למה אתה מתכוון כשאתה כותב "נרתיק עם נעילה".
אם כוונתך לנרתיק שהאקדח תפוס בפנים ללא רצועות חיצוניות כלשהן, אז יש את היכולת הזאת לנרתיקים המיוצרים בדיוק לפי צורת האקדח הספציפי. יש לא מעט דגמים כאלה לחברה "פרונטליין" והמחיר תלוי בחומר ממנו עשוי הנרתיק (עור או קורדורה+שכבה קשיחה פנימית) ובסוג הנרתיק עצמו.
אם את מתכוון לנרתיק פולימרי פנימי, אז יש גם כאלה ל"פרונטליין", או שאתה יכול להזמין מחו"ל תוצרת של fist, comp-tac ודומיהם.
אם כוונתך לנרתיק שהאקדח תפוס בפנים ללא רצועות חיצוניות כלשהן, אז יש את היכולת הזאת לנרתיקים המיוצרים בדיוק לפי צורת האקדח הספציפי. יש לא מעט דגמים כאלה לחברה "פרונטליין" והמחיר תלוי בחומר ממנו עשוי הנרתיק (עור או קורדורה+שכבה קשיחה פנימית) ובסוג הנרתיק עצמו.
אם את מתכוון לנרתיק פולימרי פנימי, אז יש גם כאלה ל"פרונטליין", או שאתה יכול להזמין מחו"ל תוצרת של fist, comp-tac ודומיהם.
- סליקאי טיטניום

נרתיק פנימי מקצועי (אמריקאי) לא צריך נעילה -מניסיוני האישי - אפשר לקפוץ מהגג והאקדח לא יצאה
מחיר בסביבות 120 דולר
אלא אם אתה מודאג מניסיון לחטוף את האקדח ?
מחיר בסביבות 120 דולר
אלא אם אתה מודאג מניסיון לחטוף את האקדח ?
- סליקאי ארד

אף נעילה לא תימנע חטיפת אקדח, רק מודעות תמידית לסביבה.
גם נעילות level 3 למיניהן לא תימנענה גניבת אקדח מאדם שדפקו לו נבוט בראש כי הוא ריחף בעננים.
גם נעילות level 3 למיניהן לא תימנענה גניבת אקדח מאדם שדפקו לו נבוט בראש כי הוא ריחף בעננים.
- סליקאי טיטניום

אתה יכול לתת קישור לנרתיקים שעליהם דיברת? (למרות שהנרתיק שעולה 120 דולר זה בשבילי "אלא לראותם בלבד"). תודה.
- סליקאי ארד

www.miltsparks.com
knullholsters.com
alessigunholsters.com
mitch rosen gunleather
יש עוד כמה ממש טובים אבל לא זולים - למי שיודע להאריך נרתיק טוב
knullholsters.com
alessigunholsters.com
mitch rosen gunleather
יש עוד כמה ממש טובים אבל לא זולים - למי שיודע להאריך נרתיק טוב
- סליקאי ארד

Randy שלח קישור לאתר של מילט ספארקס, אני רק יכול לספר על ה-Summer Special שלי, שקניתי בשנת 1992 ל-P7 הראשון שלי, אשתדל לצלם ולהעלות תמונה לו הערב, רק כדי להראות שהמרחק בין התמונה באתר שלהם לנרתיק בן כ-20 שנה נראית כמעט זהה.
"ה"נרתיק שסלל את הדרך לנרתיקים הפנימיים עם פס המתכת האוחז את שפתי הנרתיק פתוחות, עם מסילה לכוונות (ובינהם כל הנרתיקים שייצר ישראל מירי מבצעי) ובנוי עד היום עם תיק-תק חד-כיווני, שלא מאפשר את פתיחת הרצועות העוטפות את החגורה.
ממליץ בחום.
"ה"נרתיק שסלל את הדרך לנרתיקים הפנימיים עם פס המתכת האוחז את שפתי הנרתיק פתוחות, עם מסילה לכוונות (ובינהם כל הנרתיקים שייצר ישראל מירי מבצעי) ובנוי עד היום עם תיק-תק חד-כיווני, שלא מאפשר את פתיחת הרצועות העוטפות את החגורה.
ממליץ בחום.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
טוב אני אהיה ריאלי, יש משהו כזה בארץ? 
- סליקאי ארד

8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד