האתר החדש שלי

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

האתר החדש שלי

על ידי afss » 07 יוני 2012, 12:59

שלום לכולם,

אתם מוזמנים לבקר באתר החדש שלי (חדש מבחינת עיצוב) ולהתרשם ממנו. בדף ה"מאמרים" תוכלו למצוא מאמרים רבים, בעברית ובאנגלית, שחלק מהם בוודאי יעניין אתכם.
אשמח גם לשמוע הערות ותגובות לגבי המבנה והתוכן של הדפים, כמו גם בקשות לתוספות כאלה ואחרות.
כתובת האתר היא: http://www.afss.co.il

מחכה לשמוע מכם
ליאור
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: האתר החדש שלי

על ידי itamar » 07 יוני 2012, 14:24

היי ליאור,
כיוון שהשירותים והמומחים שאתה מוכר הם עיקר הביזנס שלך, הייתי נותן להם מקום הרבה יותר מכובד באתר מאשר להחביא אותם בתור קובץ PDF. כמו כן הייתי מפריד באתר בין מומחים לשירותים ולכל אחד מהם יוצר קישור משלו.

לכל שירות צריך להיות דף משלו, עם תאור יותר מפורט של השירות + קישורים לסיפורי הצלחה שלך באותו סוג של מקרה.

לגבי המומחים, גם הם צריכים להיות רשימה בדף HTML באתר (דומה לזה שבקובץ ה-PDF) אבל הייתי מוסיף גם תמונה לכל אחד מהם ואולי קישורים לפייסבוק ול-LINKED IN.

את כל הקישורים של פרופיל עסקי, הבעלים וכו - הייתי מקפל מתחת ל"אודות" ככה זה מקובל. אולי הייתי פותח גם קבוצה בפייסבוק ושם את הקישור שלה באתר.

ובתכל'ס אני מכיר פה בסליק שני מומחים לעיצוב אתרים שאולי אתה יכול להעזר בשירותיהם. אחד זה מנהל האתר שלנו, השני הוא ברי. הם גם אולי יוכל לעזור לך ב-SEO כדי לשפר את מיקומו של האתר שלך בחיפושי גוגל.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי afss » 07 יוני 2012, 16:09

איתמר שלום,
ראשית, תודה על ההערות, לקחתי אותן לתשומת ליבי ואת חלקן איישם מייד.
יש לי הגבלת מקום מבחינת דפים ולכן מצאתי פיתרון בעזרת קישורים לדפים חיצוניים, אולי לאחר שאצמצם כמה דברים יחד, כפי שהצעת, אוכל לבצע את שאר השינויים.
שוב תודה,
ליאור
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 07 יוני 2012, 18:04

afss כתב:איתמר שלום,
ראשית, תודה על ההערות, לקחתי אותן לתשומת ליבי ואת חלקן איישם מייד.
יש לי הגבלת מקום מבחינת דפים ולכן מצאתי פיתרון בעזרת קישורים לדפים חיצוניים, אולי לאחר שאצמצם כמה דברים יחד, כפי שהצעת, אוכל לבצע את שאר השינויים.
שוב תודה,
ליאור

לא יודע מה מגבלות הדפים שלך וממה הן נובעות. אם זה בגלל אותו אחד שנותן לך שירותי אירוח לאתר שלך שווה לך לבדוק אפשרויות אחרות..

בכל מקרה, שווה לך להתייעץ עם דביר...

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נוריקה » 08 יוני 2012, 07:39

המון המון הצלחה
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי afss » 08 יוני 2012, 16:03

איתמר,

ערכתי חלק מהשינויים שהצעת לי, הם פשוט הגיוניים יותר. הוספתי גם דף באנגלית, לטובת דוברי השפה. יש לי כרגע דף "מיותר" (בעלים) ואני שוקל איזה תוכן להכניס בו.
בינתיים, תודה על כל העצות, אשמח לשמוע עוד.
ליאור
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי shrek » 08 יוני 2012, 18:48

יש לך גישה למערכת ניהול? עם כן, יש שם אפשרות לערוך title וdescription?
כמו שאמרו מקודם, מאוד מומלץ להשאיר את הגולש בתוך האתר שלך ולא להוציא אותו, ברגע שהגולש יוצא מהאתר שלך, גם אם זה למסמך ההוא, זה כאילו הוא לא מצא את מה שהוא מחפש והאתר שלך לא טוב בשבילו, מנועי החיפוש מאתרים את זה וכו', חוצמזה שזה הרבה יותר מסורבל.
אני לא ידוע עם המאמרים או החומר הוא מקורי או שאתה כתבת, אני ממליץ לך בחום לא להעתיק מאמרים מאף אתר ולהשקיע את הזמן בלכתוב חומר טוב, ואם אתה כותב מאמרים ומפרסם אותם באתרים אחרים, הם גם חייבים להיות מקוריים, ולא משהו שיש לך אתר ואתה כתבת. מנועי החיפוש מזהים שיכפול תוכן וזה יכול לגרום לך לרדת בדירוגים.
זה כמובן על רגל אחת, אם יום אחד תרצה לחזק את האתר שלך seo אלו כמה דברים שיעזרו לאתר שלך לא "להיענש", ואז תהיה בעיה במערכת יחסים של האתר מול מנועי החיפוש.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי afss » 08 יוני 2012, 20:18

shrek כתב:יש לך גישה למערכת ניהול? עם כן, יש שם אפשרות לערוך title וdescription?
כמו שאמרו מקודם, מאוד מומלץ להשאיר את הגולש בתוך האתר שלך ולא להוציא אותו, ברגע שהגולש יוצא מהאתר שלך, גם אם זה למסמך ההוא, זה כאילו הוא לא מצא את מה שהוא מחפש והאתר שלך לא טוב בשבילו, מנועי החיפוש מאתרים את זה וכו', חוצמזה שזה הרבה יותר מסורבל.
אני לא ידוע עם המאמרים או החומר הוא מקורי או שאתה כתבת, אני ממליץ לך בחום לא להעתיק מאמרים מאף אתר ולהשקיע את הזמן בלכתוב חומר טוב, ואם אתה כותב מאמרים ומפרסם אותם באתרים אחרים, הם גם חייבים להיות מקוריים, ולא משהו שיש לך אתר ואתה כתבת. מנועי החיפוש מזהים שיכפול תוכן וזה יכול לגרום לך לרדת בדירוגים.
זה כמובן על רגל אחת, אם יום אחד תרצה לחזק את האתר שלך seo אלו כמה דברים שיעזרו לאתר שלך לא "להיענש", ואז תהיה בעיה במערכת יחסים של האתר מול מנועי החיפוש.

יש לי גישה למערכת הניהול ואני עורך את התכנים ואת הכותרות.
כל המאמרים שמפורסמים באתר נכתבו על ידי או שהייתי שותף לכתיבתם, כלומר יש לי אישור לפרסם אותם.
לגבי SEO, יש לי אפשרות לעשות זאת בכל דף. אני ממתים שהעיצוב ייתיצב ואז אטפל בזה.
www.legalwep.co.il
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד