אוף טופיק - מוקד 100 של משטרת ישראל לא מתפקד...

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אוף טופיק - מוקד 100 של משטרת ישראל לא מתפקד...

על ידי Neon Golden » 30 יוני 2012, 16:21

חבר'ה

מוקד 100 של משטרת ישראל הפסיק לתפקד. התקשרו להנאתכם אם צליל של קו פנוי מרתק אתכם.

היות ומשטרת רחובות קרובה למקום מגורי - קפצתי לבקר ולהגיד שלום. יושבת שוטרת בקבלה שלא מסוגלת לאיית את שמה גם באיום אקדח, ויושבת יומנאית בלבוש אזרחי רגל על רגל. שוטרת הקבלה היא זו שהודיעה שבכל קווי הטלפון של המשטרה יש תקלה טכנית, וכאשר הצעתי שיפרסמו משהו - הודתה לי על ההצעה הזו - והמליצה שאקח אותה היישר לפיקוד. אין לה ספק שלי יש סיכוי יותר טוב להגיע לשם.

למי שזוכר במת לחיות 3 יש בדיוק כזו סצינה שמוקד 911 מטפל בתקשורת הפנימית של המשטרה ולא זמין לאזרח. כפי שאמר אז ילד קטן:"זה כמו כריסטמס, אתה יכול לגנוב את בניין העיריה ואף אחד לא יעשה לך כלום".

מתוך ידיעה שיש כמה וכמה נציגי חוק בפורום - מחר בבוקר בזמן טקס לבישת המדים, השפילו עוד קצת את מבטכם. מה שבארה"ב פיקשן - אצלנו אמיתי.

גיא

נ.ב. שעה אחרי הנסיון הראשון - חזר.
נ.ב.ב מזל שמדובר רק בשכנים מרעישים ולא בנערים שיכורים שדקרו אותי ...
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: אוף טופיק - מוקד 100 של משטרת ישראל לא מתפקד...

על ידי gury » 05 יולי 2012, 07:42

אהלן,גיא!
אני הוא אחד מאותם השוטרים שאמור להשפיל את מבטי...
תרשה לי להפתיע אותך. אני לא מתכוון לעשות את זה. אני נושא תעודת שוטר בכיסי הימני של חולצת המדים מזה 20 שנה. ואני גאה להיות שוטר. למרות הכל. למרות המפקדים שאין להם מושג ירוק מה זה משטרה או שיטור.למרות האזרחים כמוך שצוחקים עלינו.למרות השכר הלא משקף את מה שאני אני וחבריי עושים למען החברה. למרות שלושת הפציעות שחוויתי על גופי (שאותם חטפתי בגלל שעמדתי חוצץ בין אזרח לעבריין ולא ויתרתי).
אותם השוטרים שעובדים לילות כימים לא אשמים שהגוף בו הם עובדים חולה. אפילו מאוד. נכון שבין המשרתים יש הרבה שלא ראויים להקרא שוטרים אך בכל ארגון יש כאלה שצריך לפלוט אותם החוצה מבלי לחכות שנייה אחת מיותרת. רק שבמשטרה הם בולטים ובמפעל לנקניק הם יכולים לעבוד שנים.
גיא היקר! אתה אזרח שאכפת לו?! מצויין!! קום ותעשה מעשה. למה כשמחיר הגבינה עולה אזרחים יוצאים להפגין וכשהגוף שאמור להגן עליך מפניי הרוע קורס ומתמוטט אתה לא עושה דבר??
אנחנו לא מלאכים.ממש לא. אנחנו בני אדם. עייפים.שחוקים.מתוסכלים אך בכל זאת כשיש אירועים אנחנו קמים ומבצעים את מה שמצופה מאיתנו.
אם אתה לא שוטר ולא העברת לילה בניידת, לעולם לא תבין.
אני גאה להיות שוטר ולשאת את התעודה בכיסי הימני של חולצת המדים. גאה לשאת את אקדחי האישי לגופי (שאגב, כבר פעמיים ירה בזבלים שכבר לא יעשו רע לאיש.)ואני לא מתכוון להתנצל בפניי אף אחד שצוחק או יורק ארס. אם הייתי מקבל 10 שקלים עבור כל "תודה" שנאמרה לי ע"י אזרחים היום הייתי נוסע על BMW. אך אני ממשיך לנסוע במאזדה 323 וממשיך להיות שוטר. מצפוני נקי.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 05 יולי 2012, 07:55

gury כתב:אהלן,גיא!
אני הוא אחד מאותם השוטרים שאמור להשפיל את מבטי...
תרשה לי להפתיע אותך. אני לא מתכוון לעשות את זה. אני נושא תעודת שוטר בכיסי הימני של חולצת המדים מזה 20 שנה. ואני גאה להיות שוטר. למרות הכל. למרות המפקדים שאין להם מושג ירוק מה זה משטרה או שיטור.למרות האזרחים כמוך שצוחקים עלינו.למרות השכר הלא משקף את מה שאני אני וחבריי עושים למען החברה. למרות שלושת הפציעות שחוויתי על גופי (שאותם חטפתי בגלל שעמדתי חוצץ בין אזרח לעבריין ולא ויתרתי).
אותם השוטרים שעובדים לילות כימים לא אשמים שהגוף בו הם עובדים חולה. אפילו מאוד. נכון שבין המשרתים יש הרבה שלא ראויים להקרא שוטרים אך בכל ארגון יש כאלה שצריך לפלוט אותם החוצה מבלי לחכות שנייה אחת מיותרת. רק שבמשטרה הם בולטים ובמפעל לנקניק הם יכולים לעבוד שנים.
גיא היקר! אתה אזרח שאכפת לו?! מצויין!! קום ותעשה מעשה. למה כשמחיר הגבינה עולה אזרחים יוצאים להפגין וכשהגוף שאמור להגן עליך מפניי הרוע קורס ומתמוטט אתה לא עושה דבר??
אנחנו לא מלאכים.ממש לא. אנחנו בני אדם. עייפים.שחוקים.מתוסכלים אך בכל זאת כשיש אירועים אנחנו קמים ומבצעים את מה שמצופה מאיתנו.
אם אתה לא שוטר ולא העברת לילה בניידת, לעולם לא תבין.
אני גאה להיות שוטר ולשאת את התעודה בכיסי הימני של חולצת המדים. גאה לשאת את אקדחי האישי לגופי (שאגב, כבר פעמיים ירה בזבלים שכבר לא יעשו רע לאיש.)ואני לא מתכוון להתנצל בפניי אף אחד שצוחק או יורק ארס. אם הייתי מקבל 10 שקלים עבור כל "תודה" שנאמרה לי ע"י אזרחים היום הייתי נוסע על BMW. אך אני ממשיך לנסוע במאזדה 323 וממשיך להיות שוטר. מצפוני נקי.

בתור מתנדב מתמי"ד אני יכול רק לחזק את ידך. מי שלא העביר משמרת בניידת לעולם לא יבין.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 05 יולי 2012, 12:57

בתור אחד שהוא לא אדיש לחברתנו וסולד מאכפתיות ללא יכולת השפעה (למעט לגבי מזג האוויר), התחלתי להתנדב במשטרה לפני 12 שנה, לא מכיוון שאני חובב גדול של האוכלוסיות לובשות המדים, אלא על מנת שבמשמרתי, יגדל הסיכוי שאזרח שזקוק לשירות המשטרה אכן יקבל שירות איכותי במסגרת החוק כמה שיותר מהר. אינני טוען לצדקת הדרך של ממשלות ישראל או המשטרה שמהווה חלק מהן, אבל פה ושם אני תורם מזמני בלסייע, כמה שזה לא משתלם ומזיק.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צוות מספר 3 » 05 יולי 2012, 13:04

+1
מחזק את דבריו של gury
ובגלל שאני אוהב לקחת אחריות אז גיא:הפאק הזה עלי ואני מבטיח לעשות הכל כדי שתהיה מרוצה מהשירות שהמשטרה מספקת,ואנסה ללכת לשם עכשיו בעצמי ולבדוק את המרכזיה.רק תן לי למצוא את ערכת הכלים שלי.
האם יש עוד משהו באיזור רחובות שמכעיס אותך וצריך תיקון?חברת חשמל?מקורות? hot\yes? כדי שגם פאקים אחרים לא יפלו בהאשמה על כל שוטרי ישראל באשר הם וכדי שחס וחלילה לא תידרוש מכולנו להשפיל מבט אני לוקח את כל הפאקים האלה וממחר אני כונן לכל בעיה שלא תצוץ באזור רחובות.
רק בריאות
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ~Hunter~ » 05 יולי 2012, 15:46

itamar כתב:בתור מתנדב מתמי"ד אני יכול רק לחזק את ידך. מי שלא העביר משמרת בניידת לעולם לא יבין.
א.

+1
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 05 יולי 2012, 16:41

אומנם שוטר לא ההיתי,אבל מתנדב במתמיד ועוד אלו מסגרות ההיתי.
עד שהבנתי את הבעיתיות ומורכבות העיניין.
ומיחל ליום בו יהיו מספיק נידות עם שוטריםמיומנים מיקצועיים ואדיבים.
כי יש נושאים שלא אמורים להתנהל בהתנדבות.
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי argra11 » 05 יולי 2012, 20:37

זה הולך להיות פוסט ארוך...

1. Neon Golden
הייתה תקלה בבזק ,גם בזה המשטרה אשמה ?
אני מבין את התסכול שלך אבל יש הרבה סיבות אחרות וצודקות להלין על משטרת ישראל.

2.gury
כל הכבוד שאתה לא משפיל מבט ,גאה ללבוש מדים ומנסה לעשות עבודה מועילה במערכת גרועה ,רעה ,אכולה מבפנים ורקובה להחריד.
אבל אתה יוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל כלל ועיקר
ואני משתמש בציטוטים שלך:
* "למרות המפקדים שאין להם מושג ירוק מה זה משטרה או שיטור"
* "אותם השוטרים שעובדים לילות כימים לא אשמים שהגוף בו הם עובדים חולה. אפילו מאוד. נכון שבין המשרתים יש הרבה שלא ראויים להקרא שוטרים אך בכל ארגון יש כאלה שצריך לפלוט אותם החוצה מבלי לחכות שנייה אחת מיותרת. רק שבמשטרה הם בולטים"
לידעתך ,כבר ממזמן רובכם לא מבצעים את המצופה ממכם ,לא אתם ולא מערכת המשפט.
ואני כן מבין ,והמבין יבין (ולמי שלא הבין , יש לי כמה לילות בניידת משטרה ולא כמתנדב)

שוטר אמור לתת שרות לאזרח ,במדינת ישראל האזרח הוא "מטרד"
(דרך אגב , מצב נתון כמעט בכל משרד ממשלתי ,ה"מנגנון" פשוט מתעמר באזרח בכדי להצדיק את המנגנון , זה נקרא "נהלים")

כתבה מווינט מה 13.05.2112 כשהמשטרה הייתה זקוקה ליחסי ציבור חיוביים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228023,00.html
תקרא את תגובה 68 ו 69 אולי תבין את הבעיה אבל בניגוד למתלוננים אחרים אני גם מציע פתרונות. (וכמו כל הפתרונות פה במדינה ,לא משנה כמה תצעק , אף אחד לא מקשיב - ותאמין לי ,דיברתי כבר עם כל העולם אז אל תשלח אותי "לעשות מעשה" כי אני עושה "בחלקת האלוקים שלי " כל יום)

3.GUSS
ומיחל ליום בו יהיו מספיק נידות עם שוטרים מיומנים מיקצועיים ואדיבים

יש תגובות שלך שמעצבנות ,יש שמעלות חיוך ויש כאלו שאני לא מבין,
אבל דבר אחד אני לא יכול לקחת ממך, את היכולת להגדיר מצב בשורה אחת.(ולמען הסר ספק ,נכתב מתוך רגש כבוד בלבד)

נ.ב
מתערב שאף אחד לא קרא את תגובות 68 ו 69 מהכתבה .... (=:
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
==============================
GLOCK 26
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 05 יולי 2012, 22:32

כאן פורום נשק.
פורום פנטזיה ומד"ב נמצא באתר אחר
לגבי סעיף 2 תגובה 69 ,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי trooperglock » 06 יולי 2012, 09:50

מסכים לחלוטין עם "מי שלא העביר משמרת בניידת לא יבין"

העברתי עשרות לילות בניידות מתנ"א, סיור וכעת מג"ב.... ואכן מי שלא עשה משמרות כאלו - ובראש ובראשונה אנשי פרקליטות ושופטים - לא יבין במה דברים אמורים וכמה העבודה הזו קשה ודורשנית אבל...

שיטור הוא מקצוע, ובגלל הסמכויות והסנקציות הרבות שיש בידי העוסקים במקצוע הזה זהו מקצוע שדורש מקצוענות עילה לעילה... ואת המקצוענות הזו ניתן לרכוש רק ע"י לימודים וקורסים מקצועיים ביותר מלווים במאות שעות של עשיה פרקטית.

עם כל הכבוד למתנדבים, גם לעילויים שבינהם אין את הזמן והיכולת להגיע לרמה המקצועית הנדרשת לשיטור מקצועי.

יש מקום להתנדבות במסגרות תומכות לשע"ח אבל לא במקצועות השיטור השוטף.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 07 יולי 2012, 12:32

trooperglock כתב:עם כל הכבוד למתנדבים, גם לעילויים שבינהם אין את הזמן והיכולת להגיע לרמה המקצועית הנדרשת לשיטור מקצועי.

בעיקרון אני מסכים עם כל מילה שאתה אומר.
שיטור זה מקצוע בפני עצמו, ולא סתם מקצוע, כזה שכל טעות בו היא טעות על חשבון הזכויות הבסיסיות שלך ושלי. הייתי מאד שמח אם המשטרה שלנו הייתה מקצועית והייתה נזקקת למתנדבים רק במסגרות תומכות..

מצד שני, במצב הקיים יש בהחלט מקום למתנדבים אבל עם כמה הסתייגויות, לדוגמא בתור בן זוג של "שוטר בשכר". בתכל'ס המודל הזה עובד לא רע בכלל כל עוד המתנדב מודע למגבלותיו ולא מנסה לשחק אותה ברוס ויליס ב"מת לחיות #5".
כשאני יוצא למשמרת, ברור לי שמי שמנהל את העניינים זה השוטר לצידי ואני רק תיגבור.
אני גם לא מנסה להגדיל ראש, ובכל מקרה שיש לי ספק הקל שבקלים אם לעשות משהו, מעדיף לשאול במקום לעמוד אחר כך בפני מח"ש. המקרה היחידי שבו אפעל על דעת עצמי הוא סכנת חיים לי או לשותף שלי.

נכון שהמצב הזה רחוק מאד מלהיות אופטימלי, ורצוי שבמקומי (50+) בניידת ישב בחור בן 20-30+ בכושר גופני טוב ועם הכשרה מתאימה. אבל כל עוד זה המצב עדיף עוד ניידת בשטח מאשר אחת פחות.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 07 יולי 2012, 16:23

itamar כתב:
trooperglock כתב:עם כל הכבוד למתנדבים, גם לעילויים שבינהם אין את הזמן והיכולת להגיע לרמה המקצועית הנדרשת לשיטור מקצועי.

נכון שהמצב הזה רחוק מאד מלהיות אופטימלי, ורצוי שבמקומי (50+) בניידת ישב בחור בן 20-30+ בכושר גופני טוב ועם הכשרה מתאימה. אבל כל עוד זה המצב עדיף עוד ניידת בשטח מאשר אחת פחות.

א.

עוד ניידת בשטח זה מאד חשוב, אבל כל מתנדב רק מרחיק את היום בו המשטרה תתנער/תנוער ותהפוך למשטרה טובה יותר. לצערי אני נאלץ להסכים עם אלו שטוענים שכדי להגיע לשינוי יש לקרוס קודם והמתנדבים הם כנראו אלו שמשמשים משענת קנה רצוץ לפני ההתרסקות.

אגב, שיהיה ברור, כנ"ל בכל זרועות שרותי הבטחון וההצלה, כיבוי ומד"א.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 07 יולי 2012, 23:17

יש לי חדשות בשבילך. כל שירותי הביטחון וההצלה קרסו כבר מזמן..
אני לא חושב אם יום בהיר אחד לא יהיו יותר מתנדבים, אז פתאום במטה קסם יתחילו להזרים למשטרה תקציבי ענק.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 08 יולי 2012, 04:44

itamar כתב:יש לי חדשות בשבילך. כל שירותי הביטחון וההצלה קרסו כבר מזמן..
אני לא חושב אם יום בהיר אחד לא יהיו יותר מתנדבים, אז פתאום במטה קסם יתחילו להזרים למשטרה תקציבי ענק.

א.

כנראה שיש ביננו חילוקי דעות, למיטב ידיעתי אם תחייג את אחד ממספרי החירום כן יגיעו אליך אמבולנס, כבאית ואולי גם ניידת.... שירות תקבל אבל כנראה שברמה נמוכה מהמקובל במדינה מפותחת... "קרס" במילון שלי זה כאשר מצידו השני של הקו אין אף אחד.... רק כאוס...

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ליאור45 » 08 יולי 2012, 04:56

קיים טיעון עתיק של אנשים שמאיישים ניידות משטרה ומקבלים כל זה כסף לפיו אם יפרקו את מוסד ההתנדבות למשטרה, הממשלה פתאום תברא מאות מיליוני שקלים שיושקעו מיד בגיוס שוטרים נוספים ואיכות המשטרה תעלה.

כמי שקיבל שירות איכותי מהמשטרה בעבר, אני יכול לומר שהארגון לא קרס, אך יש לו הרבה מאוד משימות בו זמנית.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד