נרתיק REMORA

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נרתיק REMORA

על ידי riko » 07 אוגוסט 2012, 00:19

היום קיבלתי את נרתיק ה- REMORA עבור הדיוטי,
ממבט / תחושה ראשונית - נרתיק מעניין מאוד
כפי שכתבתי הבחירה בסי.זד. דיוטי נבעה בחלקה מכך שעברתי מנשיאה על הגוף לנשיאה בתיק, בהתאם חיפשתי נרתיק בסגנון של "נרתיק כיס" ע"מ שאוכל לשים את האקדח בתיק בצורה בטוחה, כשהאקדח מוגן, מבלי שהנרתיק יתפוס נפח גדול מדי, אך שיתאפשר במקרה הצורך לשאת אותו על הגוף בנוחות ויעילות.
בשיטוט באתרים שונים נתקלתי בכמה חוות דעת חיוביות על נרתיקי REMORA, הנרתיק עשה רושם שיוכל לענות על הדרישות הנ"ל וכן לא דרש השקעה גדולה (כ- 38 דולר כולל משלוח, ויש משלוח לארץ..), ההזמנה באתר לא מסובכת אבל דרשה תשומת לב, כי עבור הדיוטי רשום דגם נרתיק שלא מתאים..
לבסוף בחרתי בדגם שמתאים לסי.זד קומפקט, גלוק 19 ודומיהם, כאשר ניתן לבחור בפרופיל גבוה/נמוך, עם/בלי מגן זיעה וכן ניתן להוסיף התאמות ל TUCKABLE ולחגירה על הירך. אני בחרתי פרופיל נמוך עם מגן זיעה.

אז כאמור הנרתיק מעניין, מבפנים בד סינטטי (בסגנון של קורדורה) מבחוץ חומר גומיי עם טקסטורה מונעת החלקה שמטרתו "הדבקת" הנרתיק לגוף וע"י כך ביטול הצורך בקליפ/רצועות לחגורה, הנרתיק משווק כ"נרתיק ההסלקה המושלם".
הנרתיק קשיח יותר משציפיתי, אני לא יודע לומר אם זה נשאר ככה לאורך זמן, והוא כמובן דק ורך באופן משמעותי ביחס לנרתיקי עור / קיידקס.
גם בהשוואה לנרתיקי קיידקס דק וגמיש מהסוג של FIST, לנרתיק הזה יש יתרון משמעותי של גמישות רבה יותר ונוחות רבה יותר בנשיאה IWB (אישית אני לא מחבב את התחושה של הקיידקס על הגוף), וכן אין לו את המגבלה של קליפס/רצועה שלא תמיד מאפשרים לשים את הנרתיק בדיוק במקום/זוית שנוח.
אני בחרתי בדגם ללא חיזוק בשפה העליונה, למרות זאת נוח להכניס את האקדח לנרתיק, גם כאשר הוא במכנס עם החגורה, אבל אני משער שאם/כאשר הנרתיק יתרכך אני אצטרך להשתמש בשתי ידיים לפעולה של הכנסה לנרתיק.
הנרתיק עושה את מה שהיצרן אומר - נשאר במקום! בעוד שההכנסה לנרתיק דורשת מעט לחץ ע"מ לוודא שהאקדח יושב עד הסוף בתוכו, השליפה חלקה ונוחה, בלי התקלויות של האקדח ובלי תזוזה משמעותית של הנרתיק, למעשה ההרגשה בשליפה כאילו אין לחץ על האקדח. בדקתי את הנרתיק גם במכנסי התעמלות שהגומי שלהם קצת רופף - הנרתיק נשאר במקום ולא נפל מהמכנס בזמן הליכה והשליפה היתה נוחה ומהירה. ניתן ממש להרגיש איך הנרתיק נצמד לגוף. עדיין לא בדקתי את האחיזה של הנרתיק באקדח ובגוף בזמן ריצה / קפיצה / תנועות חדות וכשהגוף מזיע - אני אעדכן בהמשך.
בסה"כ מהתרשמות ראשונית - כתלות בייעוד שלשמו רכשתי את הנרתיק (נרתיק לתיק..) - נרתיק מוצלח עם יחס עלות תועלת טוב.

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.

לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: נרתיק REMORA

על ידי b100 » 07 ספטמבר 2012, 14:52

גם אני הזמנתי נרתיק של REMORA ל-CZ83, לא אחד הנשקים הנפוצים.
דבר ראשון, השירות שלהם מדהים. התלבטתי אם אני רוצה דגם שמצורף בו תא למחסנית בנוסף ל"מגן זיעה" שגזרתו קצת גבוהה יותר, עד לגובה הפטיש. שלחתי מייל אליהם, והם ענו שאין אפשרות לחבר את שתי התוספות בגלל שזה יוצא מסורבל מדי, אבל הם מוכנים לצרף להזמנה שלי נרתיק בודד למחסנית בחינם להתנסות %%$0066 .
קיבלתי את ההזמנה יחסית מהר, בלי עיכובים במכס למרות שהיעד מעבר לקו הירוק. בימים הראשונים השליפה הייתה קצת קשה, כי הכוונת האחורית הייתה מושכת איתה את הנרתיק, אבל מהר מאוד הנרתיק הותאם לצורה של הנשק, והשליפה מצויינת - הנרתיק לא זז. רקדתי איתו ערב שלם, והוא ישב פי כמה יותר טוב מאשר נרתיק עם קליפס לחגורה, פנימי או חיצוני.
נשיאת הנשק לא השתנתה כמעט בכלל - הוא יושב טיפה יותר נמוך במכנס, אבל עדין די בולט :cry: . מה שכן, החולצה הפסיקה להתפס בנשק בכל פעם שהיא עולה קצת למעלה.
אחד היתרונות הגדולים של הנרתיק הוא שיותר לא נקרעות לי חולצות. כל החולצות שלבשתי עם הנרתיק הקודם מחוררות בשעה 4. כולן. בקצב הזה אני מכסה את המחיר של הנרתיק בחסכון על בליה של חולצות מאוד מהר...
יתרון גדול נוסף היותו סגור מלמטה. חסל סדר מוך שממלא את הנשק בכל פינה, מהקנה, עבור בבית הבליעה וכלה בשמורת ההדק ובמחסנית, וגם הזעה כבר לא מפחידה (בנרתיק הקודם החליד לי הקצה הקדמי של הצינה אחרי יום עבודה פיזית).
אחד החששות שלי היה חוסר נוחות כאשר צריך להוריד מכנסיים בשירותים, אבל זה אפילו יותר נוח מאשר קודם.

לגבי הנרתיק של המחנסנית - אני ממש לא אוהב אותו. המחסנית יושבת בו טוב, אבל לא נוח להסתובב איתו תקוע בחגורה.

לסיכום, מומלץ.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד