ניקוי גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ניקוי גלוק
שלום
לפני כמה חודשים רכשתי אקדח גלוק 17c.
נאמר לי על ידי המוכר שאין צורך לנקות את האקדח הזה כמעט ובכלל (רק כל כמה אלפי כדורים), וכך עד היום כחודשיים (ו- 300 כדורים בערך) לא ניקיתי את האקדח.
האם זוהי אכן ההמלצה?
תודה מראש
לפני כמה חודשים רכשתי אקדח גלוק 17c.
נאמר לי על ידי המוכר שאין צורך לנקות את האקדח הזה כמעט ובכלל (רק כל כמה אלפי כדורים), וכך עד היום כחודשיים (ו- 300 כדורים בערך) לא ניקיתי את האקדח.
האם זוהי אכן ההמלצה?
תודה מראש

- סליקאי ארד
ניקוי האקדח
כל חמישים או מאה כדור נראה לי סביר
מצטבר די הרבה פיח על כל המערכת בפנים אחרי בערך חמישים כדור
פעם ניקיתי גלוק 17 אחרי מאה כדור במטווח כל פני הנוקר בית הבליעה הקנה איזור השן החולצת וכו..
מלא פיח
מצטבר די הרבה פיח על כל המערכת בפנים אחרי בערך חמישים כדור
פעם ניקיתי גלוק 17 אחרי מאה כדור במטווח כל פני הנוקר בית הבליעה הקנה איזור השן החולצת וכו..
מלא פיח
Be carefull what you are wishing for
המלצה אישית, מנקים את הנשק אחרי כל מטווח.
לא אכפת לי אפילו אם האקדח יכול לירות מליון כדורים בלי ניקוי, אני מנקה כל פעם , אפילו אחרי ירי של 5 כדורים !!!!
פיח שלא תנקה היום יתקשה ובסוף תצטרך פטיש ואיזמל על מנת לחצוב את הפיח שהצטבר לך בחרכים של המפצה בצינה.
לא אכפת לי אפילו אם האקדח יכול לירות מליון כדורים בלי ניקוי, אני מנקה כל פעם , אפילו אחרי ירי של 5 כדורים !!!!
פיח שלא תנקה היום יתקשה ובסוף תצטרך פטיש ואיזמל על מנת לחצוב את הפיח שהצטבר לך בחרכים של המפצה בצינה.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
לנקות ועוד איך
רכשת אקדח אחד מהטובים ולמרות שיש לו יכולת עבודה בתנאים קיצוניים אין זה אומר שכמעט אין צורך לנקותו הניקוי הוא חלק מתחזוקה שוטפת , מניעה של הצטברות פיח ובעזרת שימון שמירה על המכלולים הפנימיים 

" גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע "
אפשר לנקות
אפשר לבצע אם אתה לא רוצה לפרק את הנשק כל פעם ניקוי ראשוני או איך שלא תקראו לזה
מושכים את הצינה תוקעים על עצר המחלק מנקים עם מברשת שיניים את כל מה שרואים בעין
פני נוקר רמפה שן פולטת שן חולצת ולהעביר חוטר רטוב אחר כך יבש
פעם בכמה מטווחים מפרקים את האקדח לחלקיו הראשוניים
צינה קנה קפיץ מחזיר וגוף ומנקים ביסודיות כל מקום שיש עליו גרגיר פיח טוב טוב משמנים מייבשים ומרכיבים נשמע לי הגיוני
מושכים את הצינה תוקעים על עצר המחלק מנקים עם מברשת שיניים את כל מה שרואים בעין
פני נוקר רמפה שן פולטת שן חולצת ולהעביר חוטר רטוב אחר כך יבש
פעם בכמה מטווחים מפרקים את האקדח לחלקיו הראשוניים
צינה קנה קפיץ מחזיר וגוף ומנקים ביסודיות כל מקום שיש עליו גרגיר פיח טוב טוב משמנים מייבשים ומרכיבים נשמע לי הגיוני
רובאי,
הגלוק, אחד הכלים הפשוטים ביותר לפירוק והרכבה. הוא גם האקדח המתחלק למעט מאוד חלקים בפירוק בסיסי, סה"כ 4 חלקים. (גוף, מחלק, קנה וקפיץ מחזיר.)
לייעץ לאדם להיות עצלן ולנקות כפי שאתה מציע, זה לא בטיחותי. כאשר תנקה עם מברשת השיניים, עצר המחלק, הנמצא ליד השן הפולטת, עלול להשתחרר ולגרום לפציעתך. העברת החוטר, גם היא עלולה לפגוע בך, כנ"ל. מה עוד, שאת החוטר רצוי ומומלץ להעביר מצידו הפנימי של הקנה, הצד של בית הבליעה.
אם כבר לנקות - עושים ע"פ נוהל מסודר.
פורקים את הנשק, לאחר הפריקה מפרידים באופן מוחלט את הנשק והתחמושת, כאשר התחמושת מועברת לחדר אחר, מפרקים את הנשק, מנקים, מרכיבים, בודקים ומחזירים למקום האחסון. לא לשכוח להחזיר את המחסנית למקומה הקבוע, כל אחד על פי מנהגיו.
נועם.
הגלוק, אחד הכלים הפשוטים ביותר לפירוק והרכבה. הוא גם האקדח המתחלק למעט מאוד חלקים בפירוק בסיסי, סה"כ 4 חלקים. (גוף, מחלק, קנה וקפיץ מחזיר.)
לייעץ לאדם להיות עצלן ולנקות כפי שאתה מציע, זה לא בטיחותי. כאשר תנקה עם מברשת השיניים, עצר המחלק, הנמצא ליד השן הפולטת, עלול להשתחרר ולגרום לפציעתך. העברת החוטר, גם היא עלולה לפגוע בך, כנ"ל. מה עוד, שאת החוטר רצוי ומומלץ להעביר מצידו הפנימי של הקנה, הצד של בית הבליעה.
אם כבר לנקות - עושים ע"פ נוהל מסודר.
פורקים את הנשק, לאחר הפריקה מפרידים באופן מוחלט את הנשק והתחמושת, כאשר התחמושת מועברת לחדר אחר, מפרקים את הנשק, מנקים, מרכיבים, בודקים ומחזירים למקום האחסון. לא לשכוח להחזיר את המחסנית למקומה הקבוע, כל אחד על פי מנהגיו.
נועם.
המבחנים של הגלוק הראו שגם עם חול, מים וכו' הוא יורה. תנסה בבית.
כשתעבור את ה- 100,000 כדורים ללא ניקוי תיכנס לאתר הבא:
http://www.guinnessworldrecords.com
כשתעבור את ה- 100,000 כדורים ללא ניקוי תיכנס לאתר הבא:
http://www.guinnessworldrecords.com
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
ניקוי נשק
ליכלוך ופיח שלא ינוקה לאחר הירי .....
מצטבר והופך לקורוזיה ולחלודה...
כך שבזמן אמת או אפילו באימון קיימת סכנת המעצור
או לחילופין עקב הליכלוך וכח הגזים הגדול יכול להגיע אף לפיצוץ בכלי.
כמי שעבר כמה פיצוצי נשק קל וכבד
זה לא כיף ולא מומלץ בכלל.

מצטבר והופך לקורוזיה ולחלודה...
כך שבזמן אמת או אפילו באימון קיימת סכנת המעצור
או לחילופין עקב הליכלוך וכח הגזים הגדול יכול להגיע אף לפיצוץ בכלי.
כמי שעבר כמה פיצוצי נשק קל וכבד
זה לא כיף ולא מומלץ בכלל.

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
לדעתי יש צורך לנקות את הכלי אחרי כל ירי .
זה שאקדח מסוג XXX או YYY יכול לירות גם ABCDEFG כדורים ללא ניקוי אין זה אומר שזה תורם לו.
אני בכל אופן מנקה את האקדח לאחר כל ירי .
וחוץ מזה , יריתם .....נהנתם.....ספרו לחברה ורוצו לנקות את האקדח , לא נהנתם .....נקו אותו בכל זאת (אתם אשמים לא האקדח )

זה שאקדח מסוג XXX או YYY יכול לירות גם ABCDEFG כדורים ללא ניקוי אין זה אומר שזה תורם לו.
אני בכל אופן מנקה את האקדח לאחר כל ירי .
וחוץ מזה , יריתם .....נהנתם.....ספרו לחברה ורוצו לנקות את האקדח , לא נהנתם .....נקו אותו בכל זאת (אתם אשמים לא האקדח )

חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב
נועם
בקשר להעברת חוטר
בוודאי שמעבירים מהצד הפנימי מה אם לא מבפנים
מבחוץ
תגידו אפשר להעביר חוטר גם כשהנשק מורכב וסגור לא תפוס על עצר המחלק ולא כלום החוטר יגיע עד לסוף של בית הבליעה נכון ?
בוודאי שמעבירים מהצד הפנימי מה אם לא מבפנים
מבחוץ

תגידו אפשר להעביר חוטר גם כשהנשק מורכב וסגור לא תפוס על עצר המחלק ולא כלום החוטר יגיע עד לסוף של בית הבליעה נכון ?
משל קטן:
אם קנית מרצדס, זה אומר שלא תחליף שמן במנוע במועד הדרוש?
הנמשל:
גם אם קנית גלוק, שהוכיחו במבחנים שיכול לירות אלפי כדורים ללא ניקוי , עם חול בקנה וללא טיפת שמן שמכלולים הנעים, זה אומר שזה מה שמומלץ לעשות באקדח הפרטי שלך?
הרי אקדחי הניסוי של גלוק משמשים לניסויים בלבד אשר מבוצעים בתנאי מעבדה מבוקרים ואף אחד לא משתמש באקדחים הללו באופן יום-יומי אח"כ
מישהו פה באמת רוצה לקחת את הסיכון שהאקדח יתפוצץ לו ביד יום אחד?
אם קנית מרצדס, זה אומר שלא תחליף שמן במנוע במועד הדרוש?
הנמשל:
גם אם קנית גלוק, שהוכיחו במבחנים שיכול לירות אלפי כדורים ללא ניקוי , עם חול בקנה וללא טיפת שמן שמכלולים הנעים, זה אומר שזה מה שמומלץ לעשות באקדח הפרטי שלך?
הרי אקדחי הניסוי של גלוק משמשים לניסויים בלבד אשר מבוצעים בתנאי מעבדה מבוקרים ואף אחד לא משתמש באקדחים הללו באופן יום-יומי אח"כ
מישהו פה באמת רוצה לקחת את הסיכון שהאקדח יתפוצץ לו ביד יום אחד?
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד