שינוי תבחין
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שינוי תבחין
קיבלתי השבוע את הניירת לחידוש הרשיון והבחנתי שבתבחין שינו לי מ"ישוב זכאי" ל"משמר".
אני עדיין גר ורשום בישוב זכאי אז למה שינו לי את התבחין ומה זה אומר?
תודה.
תודה.
- סליקאי ארד

Re: שינוי תבחין
yonathan כתב:קיבלתי השבוע את הניירת לחידוש הרשיון והבחנתי שבתבחין שינו לי מ"ישוב זכאי" ל"משמר".
תודה.
אני מניח שחלפו 10 שנים מאז קבלת את הרישיון ע"פ תבחין "ישוב זכאי".
מדיניות משרד הפנים - בעבר - והיום המשרד לבטחון פנים היא להמיר רישיונות מותני תבחין מסוים לתבחין "משמר" אחרי אחזקה של 10 שנים במידה ולא היו בעיות כל שהן.
יש האומרים שהשינוי לטובת מחזיקי הרישיון ויש כאלו שטוענים שדווקא מדובר בהרעה.
העתיד יאמר.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
משמעות "תבחין משמר" היא שגם אם מחר תסתיים העילה, במקרה שלך - תעבור לגור בישוב לא זכאי, הרשיון ישאר לך - כל עוד לא עלית להם על הרדאר (לא חידשת רשיון בזמן, נפתחה נגדך תלונה על אלימות וכד').
הקריטריון לאקדח הוא 10 שנים.
הקריטריון לאקדח הוא 10 שנים.
I think, therefore I am. I think
אני אישית לא רואה איך השינוי הזה רע ליהודים .
משחררים אותך מחובת הוכחת תבחין ,מקסימום ביום מין הימים מישהוא מחליט לבטל את התבחין "משמר",תחזור לתבחין המקורי .
משחררים אותך מחובת הוכחת תבחין ,מקסימום ביום מין הימים מישהוא מחליט לבטל את התבחין "משמר",תחזור לתבחין המקורי .
לללא כל ספק זהו שינוי לטובה, זאת אומרת מבחינת המשרד הרלוונטי שאינך צריך להוכיח עילה כלשהי, יפה מצידם לעדכן לבד ללא כל בקשה.
- סליקאי זהב

higt-power כתב:אני אישית לא רואה איך השינוי הזה רע ליהודים .
תחזור לתבחין המקורי
ומאיפה לאדוני הביטחון שבדבריו? האם ראית התחייבות כל שהיא של המב"פ שאכן כך הדבר?
ואולי "יזכרו פתאום" שהם בכלל במדיניות מצמצמת וישתו את הרשיון כי לתבחין "משמר" בעצם אין שום קריטריון ברור.
ולא, אני לא סתם רואה שחורות...

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
פשוט מאד
תבחין "תושב ישוב זכאי " לדעתי יהיה זה התבחין האחרון שישאר ולו בגלל הפוליטיקה של הנושא .
כל עוד אתה תושב ישוב זכאי וממשיך להיות כזה והתבחין קיים אתה זכאי לרשיון מימלא?
יופי שינו למשמר ?!
אחלה כרגעלא יתרידו אותך עם הוכחת עילה ,מחר לא יהיה התבחין אישור ממזכירות הישוב
והתבחין המקורי חוזר .
היה ובתקופה שבין לבין עברתה דירה/המעמד של הישוב שונה כל עוד התבחין "משמר" קיים אתה ממשיך להחזיק באקדח ,ללא התבחין היתה נדרש לחזיר את הנשק .
ידרשו בעוד כמה שנים ?
טוב,אז מה בדיוק הפסדתה פה?
תבחין "תושב ישוב זכאי " לדעתי יהיה זה התבחין האחרון שישאר ולו בגלל הפוליטיקה של הנושא .
כל עוד אתה תושב ישוב זכאי וממשיך להיות כזה והתבחין קיים אתה זכאי לרשיון מימלא?
יופי שינו למשמר ?!
אחלה כרגעלא יתרידו אותך עם הוכחת עילה ,מחר לא יהיה התבחין אישור ממזכירות הישוב
והתבחין המקורי חוזר .
היה ובתקופה שבין לבין עברתה דירה/המעמד של הישוב שונה כל עוד התבחין "משמר" קיים אתה ממשיך להחזיק באקדח ,ללא התבחין היתה נדרש לחזיר את הנשק .
ידרשו בעוד כמה שנים ?
טוב,אז מה בדיוק הפסדתה פה?
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד