התלבטות בין חנויות לנשק ראשון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התלבטות בין חנויות לנשק ראשון
שלום כולם
אני בתהליכים של קניית נשק ראשון (קיבלתי לא מזמן את האישור), ואני מתלבט אם ללכת למאיר רוט להתנסות להתאמן ולקנות או לעשות את כל זה בבול בתל אביב.
ההתלבטות היא כזאת: על מאיר רוט שמעתי המון המלצות על מגוון הנשקים ועל השירות וההסברה, ועל זה שהם נותנים להתנסות על 3 הנשקים שאתה מתלבט ביניהם (משיחה עם בול בתל אביב הם אמרו שגם הם נותנים להתנסות, אבל לא שמעתי עליהם המלצות ברמה של מאיר רוט). מצד שני אני נוטה קצת לכיוון הבול (צ'ירוקי) ואני מאמין שאני אקבל בעתיד שירות יותר טוב של תיקונים ואחזקה בחנות של החברה.
(יצויין שאני בכיוון של יד שניה באזור ה1000 עד 2000 ש"ח)
מה אתם אומרים?
אני בתהליכים של קניית נשק ראשון (קיבלתי לא מזמן את האישור), ואני מתלבט אם ללכת למאיר רוט להתנסות להתאמן ולקנות או לעשות את כל זה בבול בתל אביב.
ההתלבטות היא כזאת: על מאיר רוט שמעתי המון המלצות על מגוון הנשקים ועל השירות וההסברה, ועל זה שהם נותנים להתנסות על 3 הנשקים שאתה מתלבט ביניהם (משיחה עם בול בתל אביב הם אמרו שגם הם נותנים להתנסות, אבל לא שמעתי עליהם המלצות ברמה של מאיר רוט). מצד שני אני נוטה קצת לכיוון הבול (צ'ירוקי) ואני מאמין שאני אקבל בעתיד שירות יותר טוב של תיקונים ואחזקה בחנות של החברה.
(יצויין שאני בכיוון של יד שניה באזור ה1000 עד 2000 ש"ח)
מה אתם אומרים?
- סליקאי ארד

Re: התלבטות בין חנויות לנשק ראשון
שלום רב, ברוך הבא לפורום
שני המקומות טובים. אני באופן אישי מתחבר יותר למאיר רוט, אבל זה סובייקטיבי.
אם אתה מתכנן על כלי מיד שניה, אז מה זה משנה איפה תתנסה בו?
ומה מונע ממך לגשת לשני המקומות?
שני המקומות טובים. אני באופן אישי מתחבר יותר למאיר רוט, אבל זה סובייקטיבי.
אם אתה מתכנן על כלי מיד שניה, אז מה זה משנה איפה תתנסה בו?
ומה מונע ממך לגשת לשני המקומות?
- סליקאי טיטניום

לגבי למה לא לבקר ב2 - מעולם לא יריתי באקדח, ככה שעד שאני לא מתנסה בירי לא יעזור לי לראות את האקדחים. ואני לא יכול ללכת, לנסות 3 אקדחים שם, אחר כך עוד 3 שם ואז להחליט בין השניים.. וגם השאלה אם יש הבדל מבחינת המלאי (איפה יהיה לי יותר מבחר).
בקשר לשירות אחר כך עם בול - יש באמת הבדל?
בקשר לשירות אחר כך עם בול - יש באמת הבדל?
- סליקאי ארד

לא מכיר את השרות של בול אבל מכיר טוב מאד את השרות של מאיר רוט. מנסיוני עם ספקי שירות בכלל מאיר רוט נמצא הקטגוריה משלו.
כמו שכתבתי בעבר, חבל שאין מסעדת מאיר רוט, מוסך מאיר רוט, סופרמרקט מאיר רוט, חברת בניה מאיר רוט, בנק מאיר רוט........
אני חושב שהבנת.............
כמו שכתבתי בעבר, חבל שאין מסעדת מאיר רוט, מוסך מאיר רוט, סופרמרקט מאיר רוט, חברת בניה מאיר רוט, בנק מאיר רוט........
אני חושב שהבנת.............
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
אין כאן בכל הפורום מישהו שלא התחיל מאפס.
לכולם יש פעם ראשונה.
כנס למטווח מורשה שכור אקדח עבור הדרכה ,תירה כמה שתרצה, תרגיש, תקלוט, תתרשם,ואל תחליט עדין.
חזור אחר כמה ימים על הירי ,יהיה לך בסיס מינימלי לדעת מה אתה רוצה.
ואז תחליט מה לקנות ואיפה.
לכולם יש פעם ראשונה.
כנס למטווח מורשה שכור אקדח עבור הדרכה ,תירה כמה שתרצה, תרגיש, תקלוט, תתרשם,ואל תחליט עדין.
חזור אחר כמה ימים על הירי ,יהיה לך בסיס מינימלי לדעת מה אתה רוצה.
ואז תחליט מה לקנות ואיפה.
פחות -לרוב זה יותר,,
ברוך הבא דב,
מומלץ מאוד להתאמן הרבה בירי אם מעולם לא ירית באקדח. לדעתי האימון שאתה מחויב לעבור לצורך הוצאת / חידוש רשיון אינו מקנה מיומנות רבה בירי באקדח ואם אתה מתכנן לשאת אותו, כדאי להיות מיומן בשימוש בו. אם התקציב שלך בעייתי כיום, אפשר להבין מדוע אתה רוצה לחסוך, אבל תרגיש יותר בטוח בשימוש באקדח אחרי כמה אלפי כדורים באימונים.
לגבי שני המקומות - אין לי מילה רעה לומר על שניהם. קניתי לא מעט אקדחים משני המקורות הללו וסביר להניח שאחזור אליהם בעתיד לאותה המטרה.
מומלץ מאוד להתאמן הרבה בירי אם מעולם לא ירית באקדח. לדעתי האימון שאתה מחויב לעבור לצורך הוצאת / חידוש רשיון אינו מקנה מיומנות רבה בירי באקדח ואם אתה מתכנן לשאת אותו, כדאי להיות מיומן בשימוש בו. אם התקציב שלך בעייתי כיום, אפשר להבין מדוע אתה רוצה לחסוך, אבל תרגיש יותר בטוח בשימוש באקדח אחרי כמה אלפי כדורים באימונים.
לגבי שני המקומות - אין לי מילה רעה לומר על שניהם. קניתי לא מעט אקדחים משני המקורות הללו וסביר להניח שאחזור אליהם בעתיד לאותה המטרה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
באמת לפני הכל מהיכן אתה יודע שתרצה להחזיק ולרכוש אקדח אם לא ירית בעבר?, כמובן שמאיר רוט הוא הכתובת למתן השרות המורחב שלו אתה זקוק.
בהצלחה
בהצלחה
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אגב, זה לא כ"כ נורא לקפוץ לשני המקומות לטובת התנסות בכלים. למעשה כשאנ בחרתי את שלי הייתי ב 4 מקומות שונים. תחשוב על זה כך, בחירה נכונה תבטיח לך נשק הכי מתאים לך, שישמש אותך לא מאט שנים (אקדח, בד"כ לא מחליפים כל שנה). כמו כן, אם אתה לא כ"כ מנוסה אז חבל להינעל מראש על אקדח כזה או אחר - מי יודע, אולי יש משהו שיתאים לך יותר.
שיהיה בהצלחה.
לגבי מטווח לאימון , אני הייתי ממליץ מאוד על מאיר רוט מקום מיוחד גישה נוחה ואנשים ממש נחמדים ועוזרים כמו כן יש אצלם כלים מעולים משומשים וכמובן כלים חדשים.
אני בטוח שתקבל יחס מעולה.
כמובן שגם בול ומטווח במטולה מעולים אבל תלוי במיקום שלך.
לגבי מטווח לאימון , אני הייתי ממליץ מאוד על מאיר רוט מקום מיוחד גישה נוחה ואנשים ממש נחמדים ועוזרים כמו כן יש אצלם כלים מעולים משומשים וכמובן כלים חדשים.
אני בטוח שתקבל יחס מעולה.
כמובן שגם בול ומטווח במטולה מעולים אבל תלוי במיקום שלך.
יש, אגב, במרכז עוד מקומות בהם תמיד שמחים לראות את חברי הסליק, לדוגמא מטווח העיר בנתניה. אצל דידי סליקאים תמיד כמו בבית.
מבלי להחסיר מאום מהדברים שנאמרו כאן בשבחי מאיר רוט ומטווח העיר ,אני לקוח של בול
כבר 2003 .
תמיד התקבלתי שם ביחס חם באדיבות סובלנות סבלנות ובמיקצועיות מעל ומעבר .
היתרון הגדול שלהם אם אתה מתכוון לרכוש כלי מתוצרתם הוא שאתה עומד מול היצרן עצמו שיעשה הכל שתצא מרוצה .
כבר 2003 .
תמיד התקבלתי שם ביחס חם באדיבות סובלנות סבלנות ובמיקצועיות מעל ומעבר .
היתרון הגדול שלהם אם אתה מתכוון לרכוש כלי מתוצרתם הוא שאתה עומד מול היצרן עצמו שיעשה הכל שתצא מרוצה .
תודה רבה לכולם על התגובות. לקחתי לתשומת ליבי.
שבוע טוב!
שבוע טוב!
- סליקאי ארד

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד