מזל טוב!!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מזל טוב!!!
אז זהו, הערב, לפני עשר שנים בדיוק, ב-28.11.2002, חגגנו את הולדתו של הסליק, אתר הנשק הישראלי, במפגש ראשון שהתקיים במטווח האולימפי בהרצליה (תמונות, מהימים שהיינו צעירים בעשר שנים, ניתנות לצפייה בגלריה, תחת מפגשי הסליק).
לאורכן של השנים פגשנו חברים חדשים, חלקם נעלמו וחלקם הפכו לידידי נפש, כאלה המלווים את האתר מיומו הראשון ואף לפניו.
כמי שעוסק ביום-יום בפיתוח אתרי אינטרנט, אני גאה להיות בעליו של אתר הקיים כבר עשר שנים, ולדעתי, לא היה יום באותן שנים שבאתר לא פורסמו הודעות חדשות, התקיימו דיונים פורים (לעיתים פחות ולעיתים יותר), אין אתרים רבים שכאלה ועל כך גאוותי.
אלו שליוו אותי לאורכן של השנים, מודעים לבעיות שצצו לעיתים, לקשיים שבאחזקתו של האתר, בהתמודדות עם כל מיני ניסיונות פריצה והטרדות, ובהתעסקות הבלתי נגמרת בטיפול היומיומי בטרולים וקשקשנים שניסו הכל כדי לעורר פרובוקציות ולהפריע ל"שגרת החיים" שפיתחנו לנו כאן.
לרגל יום ההולדת, אני שמח לחלק במתנה נרתיקי ורסה-קרי שיוענקו במהלך שלושת החודשים הקרובים בכל פעם לזוכה אחר במספר הגרלות.
ההגרלה הראשונה תערך בקרב אלו שיעשו לייק לדף הפייסבוק של הסליק במהלך השבועיים הקרובים, יוגרלו בה שני נרתיקים, שיותאמו למידת האקדח המבוקש וישלחו לבית של הזוכים, ע"י תומר מור.
בהצלחה לכולם, ועשור נוסף ומוצלח לפחות כמו הראשון.
לאורכן של השנים פגשנו חברים חדשים, חלקם נעלמו וחלקם הפכו לידידי נפש, כאלה המלווים את האתר מיומו הראשון ואף לפניו.
כמי שעוסק ביום-יום בפיתוח אתרי אינטרנט, אני גאה להיות בעליו של אתר הקיים כבר עשר שנים, ולדעתי, לא היה יום באותן שנים שבאתר לא פורסמו הודעות חדשות, התקיימו דיונים פורים (לעיתים פחות ולעיתים יותר), אין אתרים רבים שכאלה ועל כך גאוותי.
אלו שליוו אותי לאורכן של השנים, מודעים לבעיות שצצו לעיתים, לקשיים שבאחזקתו של האתר, בהתמודדות עם כל מיני ניסיונות פריצה והטרדות, ובהתעסקות הבלתי נגמרת בטיפול היומיומי בטרולים וקשקשנים שניסו הכל כדי לעורר פרובוקציות ולהפריע ל"שגרת החיים" שפיתחנו לנו כאן.
לרגל יום ההולדת, אני שמח לחלק במתנה נרתיקי ורסה-קרי שיוענקו במהלך שלושת החודשים הקרובים בכל פעם לזוכה אחר במספר הגרלות.
ההגרלה הראשונה תערך בקרב אלו שיעשו לייק לדף הפייסבוק של הסליק במהלך השבועיים הקרובים, יוגרלו בה שני נרתיקים, שיותאמו למידת האקדח המבוקש וישלחו לבית של הזוכים, ע"י תומר מור.
בהצלחה לכולם, ועשור נוסף ומוצלח לפחות כמו הראשון.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Re: מזל טוב!!!
דביר,
מה כבר עבר לו עשור בלי שנרגיש? לא להאמין
אני זוכר את המפגש ההוא בהרצליה כמה שמחנו לעבור לבית משלנו ולהפרד מהייד פארק
קודם כל תודה לך על הבית הזה ומזל טוב לכולנו מי יתן ונעבור כך עוד עשור
מה כבר עבר לו עשור בלי שנרגיש? לא להאמין
אני זוכר את המפגש ההוא בהרצליה כמה שמחנו לעבור לבית משלנו ולהפרד מהייד פארק
קודם כל תודה לך על הבית הזה ומזל טוב לכולנו מי יתן ונעבור כך עוד עשור
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
וואו ,לא להאמין איך שהזמן טס ......
לחשוב שביום השני אחרי הודעת ההשקה ב"פרום הנשק " ישבתי כסטודנט צעיר בבית הורי עד השעות הקטנות של הלילה בנסיון להרשם עד הנסיון המי יודע כמה נקלט (וכולנו יודעים איך
).
אז היה לי אקדח ישן אחד שקניתי במעט כסף שהיה לי ולבלחץ לא קטן .....
והיום בזכות כמה חברים טובים שפגשתי לאורך השנים פה חזרתי לאהבת נעורי הירי האולימפי הגשמתי חלום ישן עוד מהימים שבהם חברי הזילו ריר על רמז פיט... של סמנתה פוקס ואני היתי יושב וקורא ובולע בשקיקה כל מילה בחוברת "מטרה" האחרונה ונכנסתי לעולם הירי מעשי .
והכספת מלאה בארסנל קטן .
טוב ,יוצא לי פוסט קצת דביק אבל פעם ב10 שנים מותר ......
תודה לך דביר ועוד הרבה מאד חברים על 10 שנים נפלאות נקווה לעוד רבות כאלו .
לחשוב שביום השני אחרי הודעת ההשקה ב"פרום הנשק " ישבתי כסטודנט צעיר בבית הורי עד השעות הקטנות של הלילה בנסיון להרשם עד הנסיון המי יודע כמה נקלט (וכולנו יודעים איך
אז היה לי אקדח ישן אחד שקניתי במעט כסף שהיה לי ולבלחץ לא קטן .....
והיום בזכות כמה חברים טובים שפגשתי לאורך השנים פה חזרתי לאהבת נעורי הירי האולימפי הגשמתי חלום ישן עוד מהימים שבהם חברי הזילו ריר על רמז פיט... של סמנתה פוקס ואני היתי יושב וקורא ובולע בשקיקה כל מילה בחוברת "מטרה" האחרונה ונכנסתי לעולם הירי מעשי .
והכספת מלאה בארסנל קטן .
טוב ,יוצא לי פוסט קצת דביק אבל פעם ב10 שנים מותר ......
תודה לך דביר ועוד הרבה מאד חברים על 10 שנים נפלאות נקווה לעוד רבות כאלו .
אין עליך דביר
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
דביר אתה ענק,,
מי חשב אז ,,
לא יודע מה אתכם אני הולך לחגוג את הארוע הזה ,
עדין לא סגור איך ועם מי [פתוח להצעות]
להזכירכם מחר יום שישי ,,
מי חשב אז ,,
לא יודע מה אתכם אני הולך לחגוג את הארוע הזה ,
עדין לא סגור איך ועם מי [פתוח להצעות]
להזכירכם מחר יום שישי ,,
פחות -לרוב זה יותר,,
שלום חברים ויום הולדת שמח לסליק
דביר יש בידי קולקציה נוסטלגית של קלטות VHS של ירי מעשי משנות ה-90 שבו אתה מופיע ארבה ויורה עם הקלר. אם יש משהו שיכול להעביר את הקלטות לדיסק ( בתשלום ),אפשר במפגש של הסליק על ארוחה קפה להעלות מצג זיכרונות עם הסליק כמועדון גדול שמחבק אנשים טובים שאוהבים את ספורט הירי ונושאי אקדח ביום יום . וגם לראות אנשים שהלכו לעולמם שהיו מרכז בירי המעשי ולכבד את זכרם . תודה יורם שטיינר
דביר יש בידי קולקציה נוסטלגית של קלטות VHS של ירי מעשי משנות ה-90 שבו אתה מופיע ארבה ויורה עם הקלר. אם יש משהו שיכול להעביר את הקלטות לדיסק ( בתשלום ),אפשר במפגש של הסליק על ארוחה קפה להעלות מצג זיכרונות עם הסליק כמועדון גדול שמחבק אנשים טובים שאוהבים את ספורט הירי ונושאי אקדח ביום יום . וגם לראות אנשים שהלכו לעולמם שהיו מרכז בירי המעשי ולכבד את זכרם . תודה יורם שטיינר
נערך לאחרונה על ידי tacticalshadow בתאריך 29 נובמבר 2012, 09:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

מזל טוב ונאחל עוד שנים רבות.
האתר תורם ומלמד רבות ואני מודה שהעשרתי בהרבה את הידע בזכות הפורומים
אכן פרוייקט מבורך .
המשך פעילות פורה ומועילה
פיני אמון
האתר תורם ומלמד רבות ואני מודה שהעשרתי בהרבה את הידע בזכות הפורומים
אכן פרוייקט מבורך .
המשך פעילות פורה ומועילה
פיני אמון
להתעצבן פירושו להעניש את עצמך
על טיפשותם של אחרים!
על טיפשותם של אחרים!
איך אומרים... הזמן טס כשנהנים.
ולך דביר, מעט מדי נאמר על פועלך האדיר ועל הרשת החברתית שיצרת יש מאין.
בזכותך אנחנו כאן.
יישר כח!
א.
ולך דביר, מעט מדי נאמר על פועלך האדיר ועל הרשת החברתית שיצרת יש מאין.
בזכותך אנחנו כאן.
יישר כח!
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מזל טוב לכולנו, ושוב, בפעם המי יודע כמה, רוב תודות לדביר על ההשקעה בזמן, כסף ואנרגיה.

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
וואללה....מזל טוב 
המון מזל טוב ונשארו רק עוד 110 שנים
נערך לאחרונה על ידי bb1911 בתאריך 02 דצמבר 2012, 00:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
I carry a 1911 5" condition 1.
Cocked, locked and ready to rock
if you have to shoot,shoot don't talk
Cocked, locked and ready to rock
if you have to shoot,shoot don't talk
לדביר,
יישר כח על הכל והמשך ב:
- הגינות
- פתיחות
- יושר
- יושרה (Integrity)
ורק אם תסתובב ותקרא דרך הגב, אכתוב הכל. שהרי, אומרים מקצת שבחו של אדם בפניו ואין אומרים כל שבחו של אדם בפניו.
עלה והצלח,
חיים זאבי
יישר כח על הכל והמשך ב:
- הגינות
- פתיחות
- יושר
- יושרה (Integrity)
ורק אם תסתובב ותקרא דרך הגב, אכתוב הכל. שהרי, אומרים מקצת שבחו של אדם בפניו ואין אומרים כל שבחו של אדם בפניו.
עלה והצלח,
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

קולולולולולולולולו.....
מזל טוב הרבה בריאות ונחת .
הלואי שיכניסו קצת שכל בראש של מקבלי ההחלטות ולא ייבשו את התחום.
עדן
מזל טוב הרבה בריאות ונחת .
הלואי שיכניסו קצת שכל בראש של מקבלי ההחלטות ולא ייבשו את התחום.
עדן
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד