ידיעות אחרונות, גילון חג, כתבה על אבטחת אישים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ידיעות אחרונות, גילון חג, כתבה על אבטחת אישים
לא להבהל, לא מתכוון לאשר, להכחיש, לספר יותר או מה שלא יהיה שיגרום למהן דהוא להפיק מידע מודיעיני נוסף מתוך הכתבה או הסליק.
פשוט רציתי לחלום ולפנטז על מתקני האימונים כפי שהם מתוארים שם... ממוזג, גג זכוכית, שילוב של לש"ב, רחובות, פנים של מבנים...., מערכת סימולציה וניתוח קולנועית.
ואנחנו צריכים להסתפק במטרות נייר, מטווח 10 מטר, התרמילים של השכן משמאל מכים לנו בפנים, השכן מימין דופק לנו את המטרה, ואיזה רס"ר משמעת שואג בכריזה כי ירי צריך להתבצע מעמידה בלבד, ללא שליפה.....
יש למישהו רעיון לקבוצה שתקבל עלות מוזלת במטווח אזרחי מעין זה?
פשוט רציתי לחלום ולפנטז על מתקני האימונים כפי שהם מתוארים שם... ממוזג, גג זכוכית, שילוב של לש"ב, רחובות, פנים של מבנים...., מערכת סימולציה וניתוח קולנועית.
ואנחנו צריכים להסתפק במטרות נייר, מטווח 10 מטר, התרמילים של השכן משמאל מכים לנו בפנים, השכן מימין דופק לנו את המטרה, ואיזה רס"ר משמעת שואג בכריזה כי ירי צריך להתבצע מעמידה בלבד, ללא שליפה.....
יש למישהו רעיון לקבוצה שתקבל עלות מוזלת במטווח אזרחי מעין זה?
Webart כתב :
מיני גולף זה לא חדש ...
אגב, המספר שכתבתי לך במסר הפרטי זה בדולרים
אז כדאי שתשקול את הצעתי שוב ...

.אך מן הצד השני, שני חברים מהנהלת הסליק (נחשו מי?) הוזמנו לקראת סוף החודש לתצוגה של מתקן אימונים חדיש ומאוד מעניין, אני מבטיח שתקבלו דיווח ראוי.
מיני גולף זה לא חדש ...
אגב, המספר שכתבתי לך במסר הפרטי זה בדולרים
אז כדאי שתשקול את הצעתי שוב ...
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
מי שמכיר אותי יודע שלאוטו כזה קצת קשה לי להדחס (פחות מדי אוטו על יותר מדי אורך).
אני אשר עם ההאמר (בגרסת הלימוזין - ומי שזכה לראות את יצירת המופת שמסתובבת בר"ג בזמן האחרון בטח מבין) או, אבל רק אם לא תהיה ברירה, עם ה-M230 שנמצא אצל נועם...
אני אשר עם ההאמר (בגרסת הלימוזין - ומי שזכה לראות את יצירת המופת שמסתובבת בר"ג בזמן האחרון בטח מבין) או, אבל רק אם לא תהיה ברירה, עם ה-M230 שנמצא אצל נועם...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד