מחפש המלצה/חוות דעת לבחירת קורס מדריכי ירי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש המלצה/חוות דעת לבחירת קורס מדריכי ירי
אני רוצה להתחיל את הקורס ומצאתי כרגע שתי קבוצות רלוונטיות באזורי. אחת ע"י המרכז הרב תחומי לביטחון ואחת של מכללת קורפוס. האם מישהו מכיר עוד בעוד המרכז שנפתחות בקרוב? בעיקר האם מישהו מכיר קורס שמועבר יותר מפעם בשבוע?
מבין השניים לעיל יש למישהו ניסיון,חוות דעת והמלצות? גם לגבי איכות המרכז/מטווח וגם לגבי המדריך בכיר שמעביר. המחיר כמעט זהה, אחד באמצע השבוע בבת-ים שזה קרוב מאד והשני לקראת סופ"ש ברחובות, מרחק גדול יותר. אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור.
תודה
מבין השניים לעיל יש למישהו ניסיון,חוות דעת והמלצות? גם לגבי איכות המרכז/מטווח וגם לגבי המדריך בכיר שמעביר. המחיר כמעט זהה, אחד באמצע השבוע בבת-ים שזה קרוב מאד והשני לקראת סופ"ש ברחובות, מרחק גדול יותר. אשמח אם מישהו יעזור לי לבחור.
תודה
- סליקאי כסף

Re: מחפש המלצה/חוות דעת לבחירת קורס מדריכי ירי
אתה בטוח שזה קורס מדריכי ירי ולא קורס מפקחי מטווח?
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
בטוח, גם הסכום בטוח %0 יצרתי קשר עם שני המקומות שמוזכרים וקיבלתי את החומר והפרטים לגבי הקורס לאפריל (אני בטוח שיש להם גם קבוצות מפקחי מטווח).
המדריכים במקומות אלו להבנתי הם אורן שם-טוב, ושלום עוז עוזיאל.
כאמור אני מחפש גם המלצות למקומות אחרים.
המדריכים במקומות אלו להבנתי הם אורן שם-טוב, ושלום עוז עוזיאל.
כאמור אני מחפש גם המלצות למקומות אחרים.
- סליקאי כסף

בהקשר של מדריכי ירי, אני חייב לשאול (קיטבג, כמובן!
)
האם ניתן להתחיל את הקורס בטרם חלפה שנה או שהבט"פ יחסום את העסק?
כלומר, האם יש באפשרותי להגיש אנשים ב"דו"ח מוצעים" שהם מפקחי מטווח כרגע, רק שעדיין לא עברה שנה מקבלת התעודה שלהם (אבל בהחלט תעבור עד שהקורס יסתיים)? או שחבל בכלל על המאמץ?
האם ניתן להתחיל את הקורס בטרם חלפה שנה או שהבט"פ יחסום את העסק?
כלומר, האם יש באפשרותי להגיש אנשים ב"דו"ח מוצעים" שהם מפקחי מטווח כרגע, רק שעדיין לא עברה שנה מקבלת התעודה שלהם (אבל בהחלט תעבור עד שהקורס יסתיים)? או שחבל בכלל על המאמץ?
- סליקאי ארד

חבל על המאמץ
שנה ולא יום פחות ברגע ההגשה לבט"פ
שנה ולא יום פחות ברגע ההגשה לבט"פ
לאחר סאגה של חמישה חודשים והחלפה, בחרתי בקורס שמתארגן דרך מכללת קורפוס עם המדריך הבכיר שלום עוז. מדובר בקורס עמוס תכנים ומהיר יותר, אשר מתוכנן מאמצע אוגוסט עד סוף ספטמבר.
אני מנסה למצוא קורס מתאים דווקא במתכונת דומה כבר שנה וחצי ואשמח מאד שיצא כבר לפועל. לכן אם עוד אנשים מעוניינים להצטרף לקבוצה שמתארגנת- זה הזמן.
אני מנסה למצוא קורס מתאים דווקא במתכונת דומה כבר שנה וחצי ואשמח מאד שיצא כבר לפועל. לכן אם עוד אנשים מעוניינים להצטרף לקבוצה שמתארגנת- זה הזמן.
- סליקאי כסף

ממליץ בחום על מיכה וריקי הולנדר בכפר סבא מומחים בתחומם עם צוות מדריכים מצויין

- סליקאי ארד

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד