שאלה בנוגע לכמות מחסניות

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שאלה בנוגע לכמות מחסניות

על ידי אליאור89 » 16 מאי 2013, 10:29

בוקר טוב! אני חבר חדש בפורום, מאוד היתרשמתי לטובה מהרמה המקצועית של האנשים והרצון לענות על השאלות ולהרחיב את הידע! הפורום הכי מקצועי שראיתי עד היום :)
שאלה: בעוד מספר ימים אעשה קורס של 4 ימים בשביל לקבל רישיון נשק אירגוני בכדי לעבוד כחובש מאבטח בטיולים. השאלה היא כזאת: 1)לאחר שאעבור את הקורס הבנתי שאני מקבל יריחו (אין לי מושג איזה ספציפי) ושתי מחסניות כאשר בזמן העבודה מחסנית אחת באקדח ואחת בפונדה, האם באופן עקרוני מספיקות שתי מחסניות או שצריך להיתעקש על שלוש כדי שיהיו שניים בפונדה כפולה?
2)האם לאחר הקורס וקבלת הרישיון אני יכול לגשת למטווח בלי קביעה מראש בכדי לירות או שישנו נוהל מסוים?
3)לפני מספר ימים דיפדפתי באתר של משרד הפנים ושם ראיתי שישנה הנחיה חדשה מה1.4 השנה, שמחייבים להתקין כספת בבית, לי אין כספת... האם המקום עבודה אמור לספק לי זאת או שזה על חשבוני רכישת הכספת.
4)האם מישהו מכיר קצת את הרמה המקצועית במטווח באשדוד? שם אני אעשה את הקורס.
בברכת בריאות,
אליאור.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: שאלה בנוגע לכמות מחסניות

על ידי ליאור45 » 16 מאי 2013, 11:35

אליאור ברוך הבא.

1. המעביד שלך קובע באיזה ציוד לצייד את עובדיו, כולל כמות כלי הירייה, התחמושת והאביזרים. תוכל לבקש אך לא בהכרח תקבל. בהשוואה לך, מתנדבי משטרה נאלצים להסתפק במקרים רבים ב-7 כדורים בסך הכל על מנת לשרת את הציבור במדים.

2. כל מטווח קובע כללים משלו לגבי ירי חופשי ומועדים לכך. כמו כן המעביד שלך קובע אילו אימוני יבוצעו באמצעות כלי הירייה השייך לו ולא אתה. עם זאת, מטווחים רבים ישמחו להשכיר לך אקדח לצורך האימון אם לא תורשה להתאמן באמצעות האקדח עליו אתה חתום. תמיד שווה להתקשר מראש למטווח על מנת לברר לפני שנוסעים לשם (אילוצים, חופשות שיפוצים ועוד).

3. על המעביד לדאוג לציוד שלך ולא אתה וזה כולל כספת ביתית.

4. לא התאמנתי שם בקורס ספציפי, אלא יריתי שם במסגרת תחרויות. מטווח נהדר לדעתי, אם כי החוויה תלויה בתוכני הקורס, המדריך האחראי ואילוצי המקום באותה השעה.

תשובותיי אינן מכריעות ואינן אמורות להוות מקור סמכות, היות וחלים בענף הקליעה שינויים תכופים.

בהצלחה.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: שאלה בנוגע לכמות מחסניות

על ידי נועם » 20 מאי 2013, 17:26

ליאור, ברשותך תיקונים קלים -

1. המשטרה קובעת את סוג החימוש, כמות התחמושת וכו'.

2. כנ"ל את האימון הנדרש במטווח.

שני הנושאים האלו מונחים ע"י המשטרה - אל חברות השמירה, בהתאם לגוף המאובטח. (יש מפרט מסודר לנושא)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד