חידוש רשיון--חוויה נהדרת--יורם שטיינר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חידוש רשיון--חוויה נהדרת--יורם שטיינר
ערב טוב
היום,במסגרת חידוש הרישיון, זכיתי בחוויה נהדרת ובאימון מושקע ומועיל.
המטווח היה ריק והמדריך,יורם שטיינר, השקיע מעל ומעבר בהדרכת ירי מעשי ,תרחישים,ירי סלקטיבי,בני ערובה וכדומה.
מעבר לתוצאות הטובות שהפגנתי (אבל את זה נשאיר ליורם שיהלל את ביצועיי...) זכיתי לאימון סופר חשוב ומועיל ובאווירה נפלאה.
יורם - תודה!
ובהזדמנות זו - טיפ לרוכשי גלוק 19 - רכשתי אקדח חדש לפני שלוש שנים. בחרתי להתעלם מעצות המומחים להחלפת כוונות-הדק מינוס-עצר מחלק ועוד. השארתי את הכלי כמו שהוא. נחשו מה? הכלי עובד נפלא,יורה ופוגע. גם עצר המחלק מתפקד נפלא ללא כל בעיות או תקלות. בקיצור - חכו עם השידרוגים והתוספות. תעבירו שלוש שנים עם האקדח,תתנסו במגוון אימוני ירי ואז תחליטו.
המטווח היה ריק והמדריך,יורם שטיינר, השקיע מעל ומעבר בהדרכת ירי מעשי ,תרחישים,ירי סלקטיבי,בני ערובה וכדומה.
מעבר לתוצאות הטובות שהפגנתי (אבל את זה נשאיר ליורם שיהלל את ביצועיי...) זכיתי לאימון סופר חשוב ומועיל ובאווירה נפלאה.
יורם - תודה!
ובהזדמנות זו - טיפ לרוכשי גלוק 19 - רכשתי אקדח חדש לפני שלוש שנים. בחרתי להתעלם מעצות המומחים להחלפת כוונות-הדק מינוס-עצר מחלק ועוד. השארתי את הכלי כמו שהוא. נחשו מה? הכלי עובד נפלא,יורה ופוגע. גם עצר המחלק מתפקד נפלא ללא כל בעיות או תקלות. בקיצור - חכו עם השידרוגים והתוספות. תעבירו שלוש שנים עם האקדח,תתנסו במגוון אימוני ירי ואז תחליטו.
- סליקאי ארד

Re: חידוש רשיון--חוויה נהדרת--יורם שטיינר
כל השיפורים שהזכרת הם לא כדי למנוע תקלות ומעצורים , אלא כדי לשפר ביצועים ומהירות . כמובן שאין הכרח...
למעט עניין הכוונות שבדגמים הרגילים הן לא עמידות במיוחד ואתה עלול לאבד אותן במשך הזמן .
למעט עניין הכוונות שבדגמים הרגילים הן לא עמידות במיוחד ואתה עלול לאבד אותן במשך הזמן .
- סליקאי טיטניום

שפן סלעים שבת שלום !
תודה !!!
תודה !!!
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

שפן סלעים כתב:ערב טוב
יורם - תודה!
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן ידידי שלום !
מה הציתות ? מה כוונתך בזה
? זה לחיובי או שלילי ? יורם.
מה הציתות ? מה כוונתך בזה
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

אין על יורם שטיינר!!!!
בחור כארז.איש ישר.
ובעל מקצוע מאין כמוהו..
הרבה אנשים יכולים ללמוד ממנו הרבה!!!
יורם אתה איש מיוחד ויחודי
בחור כארז.איש ישר.
ובעל מקצוע מאין כמוהו..
הרבה אנשים יכולים ללמוד ממנו הרבה!!!
יורם אתה איש מיוחד ויחודי
- סליקאי ארד

קודם כל מבלי להכיר את יהורם אני אחמיא עקב קבלת רושם מקצועי ביותר.
בנוגע לשיפורים, כמו שנאמר מקודם ואני מצטרף בחום אין כל קשר לאמינות המוצר אלא לשיפור יכולות ומניפולצית האקדח.
כוונות של גלוק הן חלק לא ראויי בעולם הירי ואפשר לעשות טובות יותר מקיפולי נייר. אני תמיד מחשב עלות גלוק אקדח+כוונות. (לצערי כמו שאתה מבין)
בהצלחה.
בנוגע לשיפורים, כמו שנאמר מקודם ואני מצטרף בחום אין כל קשר לאמינות המוצר אלא לשיפור יכולות ומניפולצית האקדח.
כוונות של גלוק הן חלק לא ראויי בעולם הירי ואפשר לעשות טובות יותר מקיפולי נייר. אני תמיד מחשב עלות גלוק אקדח+כוונות. (לצערי כמו שאתה מבין)
בהצלחה.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד