המלצה על פאוץ' נשיאה לאקדח ועל נרתיק פנימי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה על פאוץ' נשיאה לאקדח ועל נרתיק פנימי
אהלן,
אז כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש לרענן את הציוד נשיאה שברשותי, התיק של "אורפז" מיצה את ימיו וגם הנרתיק הפנימי בלוי ודורש החלפה.
קיבלתי המלצה על תיקים של 511, הייתי אצל היבואן בתל אביב אולם המחיר היה מאוד גבוה (400+ ש"ח) לפאוץ' צד מאוד בסיסי. (אני מאוד רוצה שתישאר האופציה לשליפה מהירה + אני צריך מקום אחסון לדברים שאני לוקח איתי תמיד, פנקס וארנק וכיו"ב)
יש למישהו המלצה מהיכן לקנות? מה לקנות? אשמח לכל הכוונה...
בנוגע לנרתיק הפנימי, אני לא מצליח למצוא נרתיק לסוג האקדח (Styer M9) בעיקרון ההעדפה היא לנרתיק עור פנימי אשר מותאם לאקדח, אך אני לא מוצא... בנוסף, כשעשיתי חידוש רישיון דווקא המליצו לי לא ללכת על נרתיק עור כי הוא לא "נושם" ולהעדיף נרתיק של קבלר או משהו בסגנון, אני לא יודע אם כדאי, שנים התרגלתי ללכת עם נרתיק עור פנימי כל זמן שהנשק עליי ולא בפאוץ',
אז מהי המלצת חכמי הפורום?
תודה מראש לכל מי שיסייע,
ET
אז כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש לרענן את הציוד נשיאה שברשותי, התיק של "אורפז" מיצה את ימיו וגם הנרתיק הפנימי בלוי ודורש החלפה.
קיבלתי המלצה על תיקים של 511, הייתי אצל היבואן בתל אביב אולם המחיר היה מאוד גבוה (400+ ש"ח) לפאוץ' צד מאוד בסיסי. (אני מאוד רוצה שתישאר האופציה לשליפה מהירה + אני צריך מקום אחסון לדברים שאני לוקח איתי תמיד, פנקס וארנק וכיו"ב)
יש למישהו המלצה מהיכן לקנות? מה לקנות? אשמח לכל הכוונה...
בנוגע לנרתיק הפנימי, אני לא מצליח למצוא נרתיק לסוג האקדח (Styer M9) בעיקרון ההעדפה היא לנרתיק עור פנימי אשר מותאם לאקדח, אך אני לא מוצא... בנוסף, כשעשיתי חידוש רישיון דווקא המליצו לי לא ללכת על נרתיק עור כי הוא לא "נושם" ולהעדיף נרתיק של קבלר או משהו בסגנון, אני לא יודע אם כדאי, שנים התרגלתי ללכת עם נרתיק עור פנימי כל זמן שהנשק עליי ולא בפאוץ',
אז מהי המלצת חכמי הפורום?
תודה מראש לכל מי שיסייע,
ET
- סליקאי ארד

Re: המלצה על פאוץ' נשיאה לאקדח ועל נרתיק פנימי
שלום לך. קיימנו לא מזמן דיון על נרתיקים פנימיים. המוצר הגנרי שאני ממליץ עליו הוא הבא:
http://www.haslik.co.il/index.php?mode= ... ng=he&id=8
http://www.haslik.co.il/index.php?mode= ... ng=he&id=8
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה על ההמלצה,
אכן חיפשתי בשירשורים קודמים ואני באמת חושב שלצרכי התיקים של maxpedition יוכלו לעשת את העבודה.
מישהו יודע היכן ניתן לראות ולרכוש את התיקים הללו בארץ?
או שרק הזמנה מחו״ל באה בחשבון?
ET
אכן חיפשתי בשירשורים קודמים ואני באמת חושב שלצרכי התיקים של maxpedition יוכלו לעשת את העבודה.
ET
- סליקאי ארד

GSegal כתב:תודה על ההמלצה,
ET
מושון יצחקי מחברת M.Y. DEVISION, טל03-5715720, נייד 0505388938, מייל moshon.y@gmail.com
GSegal כתב:תודה על ההמלצה,
ET
אני עצמי חובב גדול של מקספדישן, העניין הוא שאין לחברה פאוץ' מותן לנשיאת אקדח, תיקי ההסלקה שלהם הם בקונפיגורציות שונות וכולם גדולים יותר מפאוץ' "רגיל". השאלה אם זה מעניין אותך ואם תהיה מוכן להוצאה הכספית הניכרת הכרוכה בכך. יש בחנויות הנשק פאוצ'ים בסיסיים מתוצרת הארץ, במחירים של 100 ₪ +. אם היה ניתן להשיג את הפאוץ' של קאטה הייתי ממליץ עליו ללא היסוס.
עריכה: תסתכל באזור הסחר החופשי - פורסם תיק צד של מקספדישן למכירה, במחיר הוגן למדי (אם יש לו את הנרתיק הפנימי הנפרד זו בכלל שמחה).
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
אני מצטרף להמלצה על ה-Remora נרתיק ייחודי שהפתיע אותי מאד לטובה, אך לדעתי מצריך שינוי תודעתי קטן להתרגלות.
עקב מספר שיקולי מיקום הנשיאה לאקדח גדול, הוא הפך לנרתיק העיקרי כרגע לעומת נרתיקי IWB ישנים בעלי מבנה נורמלי יותר. אפילו זול יחסית בהזמנה מאתר היצרן.
הדבר הטוב בו וביכולת ההיצמדות שלו, מעבר לגמישות המיקום על הגוף הוא שבמידת הצורך הוא ניתן גם לאחסון בצורה יציבה בתוך תיק צד קטן ללא כל שינוי.
עקב מספר שיקולי מיקום הנשיאה לאקדח גדול, הוא הפך לנרתיק העיקרי כרגע לעומת נרתיקי IWB ישנים בעלי מבנה נורמלי יותר. אפילו זול יחסית בהזמנה מאתר היצרן.
הדבר הטוב בו וביכולת ההיצמדות שלו, מעבר לגמישות המיקום על הגוף הוא שבמידת הצורך הוא ניתן גם לאחסון בצורה יציבה בתוך תיק צד קטן ללא כל שינוי.
- סליקאי כסף

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד