אין קבלת קהל, העובדת בחופשת לידה

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי גלוקון » 27 יוני 2013, 20:37

מזכירה במשרד לביטחון פנים ילדה לאחרונה ומאז אין קבלת קהל. ומי שצריך רישיון נשק? "תפקיד את הנשק במשטרה", הודיעה המוקדנית.
אאגודל טקסט
פרסום ראשון: י"ט בתמוז תשע"ג, 27/06/13 20:50ישי קרוב

העובדת בחופשת לידה
צילום: פלאש 90
אזרחים המתגוררים באזור ירושלים ומבקשים לטפל ברשיון הנשק האישי שלהם, נתקלים בתקופה האחרונה במה שהם מגדירים חוסר שירות.

אחד התושבים סיפר לערוץ 7 כי לאחרונה הוא איבד את רישיון הנשק שלו ועל מנת להוציא רישיון חדש, עליו להגיע פיזית למשרד לביטחון פנים.

"צלצלתי למשרד בירושלים ואמרו לי שבתקופה הקרובה אין קבלת קהל, משום שהמזכירה יצאה לחופשת לידה". עוד סיפר התושב כי נאמר לו שעליו לנסוע למשרד בתל אביב, אלא ששם התור הקרוב ביותר הוא רק בעוד חודש. כששאל מה יעשה בנתיים, נענה "תפקיד את הנשק במשטרה".

"זו חוצפה שאין כדוגמתה", אמר בכעס התושב לערוץ 7, "אני שמח שהמזכירה ילדה, אבל בגלל שהיא בחופת לידה אין משרד? אין הוצאת רישיון נשק? מה פתאום שאסע עד תל אביב בשביל דבר כזה".

חוסר השירות לא נעצר דווקא במקרה זה. תושב נוסף קיבל מכתב לחידוש רישיון נשק המתבצע אחת לשלוש שנים. מכיוון שאותו תושב משרת פעיל במילואים יש ברשותו כרטיס 'בהצדעה' המזכה ב-50% הנחה באגרת הרישוי.

הוא סיפר לערוץ 7 כי במכתב לחידוש הרישיון נרשם הסכום המלא לתשלום, "מכיוון שהזמן הניתן לחידוש הרישיון הוא מוגבל שילמתי את האגרה והלכתי לחדש את הרישון ובמקביל עמדתי בקשר עם המשרד לביטחון פנים על מנת לקבל את הזיכוי המגיע לי, זאת מתוך הנחה כי אקבל את ההחזר בהמשך".

התושב ציין כי נאמר לו שלצורך קבלת ההחזר עליו להגיע פיזית למשרד הנמצא בירושלים ולא ניתן לקבל את ההחזר באמצעות הגשת בקשה באינטרנט, "האגרה עומדת על 180 ש"ח והזיכוי הוא בסך של 90 ש"ח. הנסיעה הלוך וחזור לירושלים בשביל קבלת הזיכוי, תעלה לי יותר מהזיכוי עצמו. איפה אנחנו חיים? בשנת 2013 אי אפשר לקבל החזר דרך האינטרנט? האם עשיתי עבירה?".

מהמשרד לביטחון פנים לא התקבלה תגובה, כשתתקבל נפרסמה כאן.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: אין קבלת קהל, העובדת בחופשת לידה

על ידי יריב11 » 28 יוני 2013, 13:34

מנהל לא תקין בהתגלמותו, אני משוכנע שאפשר לכפות עליהם משפטית לפתוח השירות במקום
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גולנצ'יק » 29 יוני 2013, 10:59

תפנה לנציב תלונות הציבור.
מנסיוני (החד פעמי) טיפול מהיר (יחסית. כשבועיים מרגע הפנייה) ויעיל שלא אופייני למשרדי ממשלה:
http://www.mevaker.gov.il/serve/site/nt ... plaint.asp
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי יריב11 » 29 יוני 2013, 15:51

תודה על האינפורמציה, בכל מקרה אני חושב שזאת משימה שעל העמותה החדשה לקחת על עצמה, לפחות כך אני חושב כמשלם דמי חבר, תודה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glockbuster » 29 יוני 2013, 18:21

יריב 11

אתה חושב שזה לא בעיה שהעמותה צריכה לטפל בה, העמותה לא באה לתקן מקרים פרטים גם של חבריה, אלא לשנות את המצב הקיים ככלל, נכון שזה היה נחמד עם העמותה הייתה יכולה לדאוג לכל בעיה שקשורה ברישוי נשק אבל תאר לך שכל אדם פרטי עם בעיה כל שהיא יבוא ויגיד עכשיו העמותה תסדר לי.

אני חושב שלפחות בשלב הזה העמותה לא יכולה עם האמצעיים הדלים שברשותה לטפל בבעיות פרטניות של יחידים
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי יריב11 » 29 יוני 2013, 19:04

ואיך זה שאין קבלת קהל בירושליים זאת בדיוק בעיה שלי?
אם זה שאין קבלת קהל בירושליים זאת בעיה פרטית שלי אז אני מבין שאני הבעלים של ירושלים.
בכל מקרה הייתי שמח לשמוע איזה פעולות העמותה מתכננת, מה היא לא עושה ומה היא לא יכולה כבר שמעתי המון פעמים.
רוב הפעולות של העמותה בסוף יתבססו על מקרים פרטניים.
בכל מקרה אני ממליץ שתתקן את הניסוח בשורה הראשונה שלך כי לי לפחות הוא לא ברור
אגב אני גר במרכז ואת השירות שלי אני לא מקבל בת"א
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glockbuster » 29 יוני 2013, 19:16

סורי אתה צודק אתה לא הנמען אלא גלוקון

הבנתי אני לוקח בחזרה אתה לא קשור בכלל למקרה הנ"ל

תראה אני מסכים איתך ברמה האישית במיליון אחוז שזה מנהל לא תקין בלשון המעטה
ואפיקים משפטיים הם בהחלט הדרך שכל השייכים לסניף הירושלמי צריכים לנקוט בו

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי yaron_gold » 30 יוני 2013, 00:07

glockbuster כתב:
אתה חושב שזה לא בעיה שהעמותה צריכה לטפל בה, העמותה לא באה לתקן מקרים פרטים גם של חבריה, אלא לשנות את המצב הקיים ככלל, נכון שזה היה נחמד עם העמותה הייתה יכולה לדאוג לכל בעיה שקשורה ברישוי נשק אבל תאר לך שכל אדם פרטי עם בעיה כל שהיא יבוא ויגיד עכשיו העמותה תסדר לי.

אני חושב שלפחות בשלב הזה העמותה לא יכולה עם האמצעיים הדלים שברשותה לטפל בבעיות פרטניות של יחידים

בס"ד
glockbuster אני חושב שאתה טועה.
לא מדובר בבעיה פרטית אלא בבעיה ציבורית / כללית.
שישית מהלשכות סגורות!
ואם העמותה תפעל במישורים כאלה וגם תצליח (דבר שייצר כותרות והתייחסויות) אני בטוח שזה יגרום לאנשים נוספים להצטרף לעמותה בידיעה שיש מי שמטפל בעניינים שזקוקים לטיפול.
ירון
_ _ _

"עדיף עורך דין גרוע מקברן מצויין"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ליאור45 » 30 יוני 2013, 05:58

זה מזכיר לי את סוף 2003 - שביתה במשרד הפנים ושומרי נמל אשדוד נאלצו לשמור על הנמת ללא אקדחים.

מזכיר לי את ד"ר דניקה במלכוד 22.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 30 יוני 2013, 06:40

אני עדיין חולם על ארגון כמו הNRA שעוזר לאלו שחברים בו אבל לא עוזה את כל העבודה
בכל התביעות הגדולות שהNRA ניצח הוא לא היה התובע אלא זרח מן השורה והNRA נתן ועזר במישור המשפטי,

אולי בעתיד אחרי שהעמותה תזבור כוח וכמות חברים אז אולי יהיה אפשר לעזור יותר במישור האישי
אבל כרגע היא עוד קטנה וצריך עוד לבנות ולעבות את הכוחות.

סתם חומר למחשבה כשנשרפת מנורה בחדר המדרגות לא ועד הבית מחליף אלא הדייר והוא מגיש חשבונית על המנורה

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 30 יוני 2013, 09:41

glockbuster כתב:אני עדיין חולם על ארגון כמו הNRA שעוזר לאלו שחברים בו אבל לא עוזה את כל העבודה
בכל התביעות הגדולות שהNRA ניצח הוא לא היה התובע אלא זרח מן השורה והNRA נתן ועזר במישור המשפטי,

אולי בעתיד אחרי שהעמותה תזבור כוח וכמות חברים אז אולי יהיה אפשר לעזור יותר במישור האישי
אבל כרגע היא עוד קטנה וצריך עוד לבנות ולעבות את הכוחות.

סתם חומר למחשבה כשנשרפת מנורה בחדר המדרגות לא ועד הבית מחליף אלא הדייר והוא מגיש חשבונית על המנורה

אני חושב קצת אחרת...

להבדיל מה-NRA העמותה הזו היא עדיין אירגון בחיתוליו.
עד שתגיעו לגודל ולמעמד של ה-NRA ותזכו באמון הציבור, אתם צריכים עוד להזיע הרבה ולעבוד קשה כדי להצדיק את קיומכם.

כן וזה כולל לפעמים לעזור לפלוני שיש לו בעיה כזו, ולאלמוני שיש לו בעייה אחרת ולייצג את כלל ציבור היורים כאשר המשרד לבט"פ מחליט פתאום לסגור לשכה כי הפקידה בחל"ד.
ככה קונים את אמון הציבור.
אף אחד לא ישים עליכם שקל בשביל אשלייה שאולי עוד 10 תהפכו ל-NRA, כי עוד 3 שנים כבר לא ישאר לכם את מי לייצג.
אף אחד לא ישים עליכם שקל בשביל תשובה "בזה אני לא מטפל".. לא תודה, אבל עם כל הכבוד לעמותה את התשובה הזו אני מקבל כבר בחינם מעובדי המשרד לבט"פ..
לא צריך לשים בשביל זה 100שח ולהיות חבר בעמותה.
זו תשובה שהייתי מצפה לקבל מארגון ותיק, עייף, עתיר משאבים ואפילו קצת מסואב ולא מעמותה צעירה שצריכה עדיין להצדיק את קיומה.
במקום לדבר על ועד בית ומנורות שרופות, הייתי מציע לך לבקר בכמה עמותות כמו אלו"ט, אגודת החרשים, האגודה למלחמה בסרטן ולראות איך הם כן עוזרים לחברים שלהם עזרה ממשית בשעת צרה.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ramdishon » 30 יוני 2013, 20:40

בהמשך לתשובתי בדוא"ל למישהו מכם, ביקשתי לתת לאגף שבעה ימי חסד לנסות לפתור את הבעיה. אני משוכנע שראש האגף מודע לבעיה ומשתדל לפתור אותה. אם בעוד שבוע לא יימצא פתרון- נכנס בכל הכח וננסה לפתור.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yaron_gold » 02 יולי 2013, 23:13

בס"ד

מהמשרד לביטחון פנים נמסר כי "במחוז ירושלים, קיים מחסור בעובדים מזה זמן רב. בתחילת יוני תוגברה הלשכה בירושלים בכוח אדם נוסף".

"ראוי לציין כי בנוסף ללשכה בירושלים, ישנן לשכות רישוי כלי ירייה בעפולה, בחיפה, ברמלה, בתל אביב ובבאר שבע שמקבלות קהל ללא תלות במקום המגורים".

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/258253
ירון
_ _ _

סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ~Hunter~ » 03 יולי 2013, 15:30

טוב, עכשיו הם בשביתה כללית.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי yaron_gold » 03 יולי 2013, 23:49

מהיום: שביתה במשרד לביטחון פנים
עובדי המשרד השביתו הבוקר עד להודעה חדשה את האגף לכלי ירייה, שעבר לאחרונה מאחריות משרד הפנים לזה של המשרד לביטחון פנים. המשמעות – לא יחודשו רישיונות הירי לשום גוף במדינה, כולל משטרת ישראל. העובדים טוענים כי תחום עבודתם גדל, אך תנאיהם ושכרם לא השתפרו בהתאם
משה נוסבאום | חדשות 2 | פורסם 02/07/13 11:12

מהיום: לא יחודשו רישיונות נשק
אגף כלי הירייה במשרד לביטחון הפנים הושבת הבוקר, במסגרת המאבק שמנהלים עובדי המשרד לשיפור תנאיהם וקבלת תוספת לשכרם.
משמעות ההשבתה היא שהחל מהיום ועד להודעה חדשה, לא יחודשו רישיונות כלי נשק לשום גורם במדינה, ובכלל זה משטרת ישראל, חברות שמירה, וגופי ביטחון פרטיים אחרים. כמו כן, הרפורמה עליה הכריז השר לביטחון הפנים יצחק אהרונוביץ' בעניין הפקדת כלי נשק, נכנסת מהבוקר להקפאה.

עובדי המשרד לביטחון פנים מנהלים מזה חודשים ארוכים מאבק במחאה על כך שלמרות תוספת המטלות שנטלו על עצמם מנהלי המשרד, ובכלל זה טיפול ברשות להגנת על עדים, המעבר של רשות הכיבוי לאחריות המשרד והעברת האגף לכלי ירייה ממשרד הפנים למשרד לביטחון פנים.

העובדים טוענים כי תוספות תחומי האחריות, לא הביאו לצידן שינוי בתנאיהם או תוספת לשכר העובדים שמתבקשים כעת לטפל גם ביחידות החדשות.
מהמשרד לביטחון פנים נמסר בתגובה לשביתה כי "בחודשים האחרונים נעשים מאמצים כדי להגיע לפתרון אל מול העובדים יחד עם ההסתדרות ומשרד האוצר. הנהלת המשרד קוראת לעובדים לשוב לשלוחן משא ומתן כדי להגיע לפתרון בהקדם האפשרי ולמנוע פגיעה במערכים חשובים והכרחיים".
ירון
_ _ _

סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד