Smith & Wesson

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Smith & Wesson

על ידי aviqq » 27 יולי 2013, 01:45

אני פינטזתי פעם לרדת מ 0.45 1911 ל 9 מ"מ ולקנות את ה M&P אבל כל הדיבורים על זמינות בחלקי חילוף מנעו אותי מזה, מה גם שבכל מטווח אני מתאהב מחדש ב1911 , רק מה, הייתי שמח מאד אם העמותה הייתה מצליחה לשכנע את המטווחים להוריד את מחירי התחמושת.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: Smith & Wesson M&P PRO

על ידי AmirM » 29 יולי 2013, 04:48

כמעט שרכשתי Shield ... אני מודה שקשה לי עם החברה בלהב :-(
התחושה של כמעט טובה, לי לפחות, הייתה נורית אזהרה לנושאי השירות.

ה- Shiled עם עובי של 2.4 ס"מ , אין מתחרים בנוחות נשיאה.
"עם הגיון תגיע מ-A ל-B. עם הדימיון תגיע להיכן שתרצה." - אלברט איינשטיין
"חינוך הוא מה שנותר לך לאחר ששכחת את כל מה שלמדת בבית הספר" - אלברט איינשטיין
"מעולם לא אפשרתי לבית הספר להפריע לי ללמוד" - מארק טווין
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: Smith & Wesson M&P PRO

על ידי glock34 » 30 יולי 2013, 05:44

It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: Smith & Wesson

על ידי aviqq » 30 יולי 2013, 16:46

מעניין מי עשה כאן מניפולציה על המודעה הזו, מכיוון שלא אני פתחתי אותה,
בכל אופן, טילפנתי אתמול ללהב כדי לשאול אם אוכל לבוא ולירות בM&P , אפילו הדגשתי שעל חשבוני, נעניתי בסירוב והסיבה הייתה שלשם כך שאוכל לירות במיטווח הכלי הזה הם צריכים להעביר בעלות של הכלי על שם המיטווח, אז עשו לי טובה להב, אם כך אתם רוצים למכור כלי שגם ככה לא רץ כאן בארץ אז לא ניראה לי שתצליחו להתחרות לא בגלוק ולא בCZ
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glock34 » 30 יולי 2013, 18:11

אבי אולי אתה מעוניין שהנהלת העמותה יכינו לך קפה בבוקר וינקו לך את הבית אחת לשבוע. (כולל חלונות)

אני ממש שמח שאתה מאוהב ב 1911 שלך. יש לך מספיק כסף לקנות תחמושת? שמור אותו .
אין לך מספיק? תמכור.
ככה עדיף? (אם שומרים על הכללים הנוקשים)
האשכול קיבל מניפולציה כי הוא לא היה מעניין. אז גלשנו מעט, אז מה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי negev.support » 30 יולי 2013, 20:54

aviqq כתב:טילפנתי אתמול ללהב כדי לשאול אם אוכל לבוא ולירות בM&P , אפילו הדגשתי שעל חשבוני, נעניתי בסירוב והסיבה הייתה שלשם כך שאוכל לירות במיטווח הכלי הזה הם צריכים להעביר בעלות של הכלי על שם המיטווח, אז עשו לי טובה להב, אם כך אתם רוצים למכור כלי שגם ככה לא רץ כאן בארץ אז לא ניראה לי שתצליחו להתחרות לא בגלוק ולא בCZ

אבי, תרשה לי לנפץ לך מיתוסים, זה מה שקורה ברוב המטווחים. אני יכול לספר לך על כמה וכמה פעמים שהייתי במטווח העיר (דידי) בנתניה או במאיר רוט ברשל"צ כדי לירות בכלי כזה או אחר שנמצא אצלם וזו הייתה התשובה שקיבלתי.

אתן לך אפילו מקרה ספציפי. מאיר רוט מחזיקים טאורוס מילניום 609 עם ציין לייזר בתצוגה. האקדח חדש. לא ניתן לירות בו. לאחרונה נוסף אחד זהה לחלוטין, משומש. בו כן ניתן לירות. למה?

המטווחים מחזיקים כמה כלים בתצוגה. חלקם חדשים דנדשים, מהניילונים, אבל הם בתצוגה בלבד. בשביל שתוכל להתרשם, להתאהב, להידלק, אבל לא תוכל לירות. למה? כי הוא חדש, וכל התירוצים ששמעת מקודם. יכול להיות שמעורב כאן עניין ביטוחי כזה או אחר, יכול להיות שמעורב כאן עניין מנהלתי כזה או אחר, אין לי מושג.
מה שכן, לעניות דעתי, זה לא קשור ל-ל.ה.ב. בכלל! אני לא יחצ"ן שלהם, אלא רק חובב נשק פלוס, וקצת נמאס לי מהדה-לגיטימציה שעושים להם. נכון, יש להם מה לשפר ברמת השירות, אבל לא באופן קיצוני כפי שאוהבים לתאר. ובחלק מהמקרים קיבלתי מהם שירות יותר טוב ממטווחים אחרים.

שורה תחתונה, זה קשור אך ורק לנהלים, שאם אתה שואל אותי, הם תוצאה של מדיניות המשרד.

אה, ושום מילה על מניפולציה :lol:
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי higt-power » 30 יולי 2013, 21:44

נגב
יש צדק מסוים בדברך וכן אני בטוח שאף אחד מאיתנו לא היה מוכן לשלם "מחיר מחירון" מלא על אקדח שעברו דרכו כך וכך אלפי כדורים של כאלו שרצו "רק לבדוק" .
יחד עם זאת בכל תחום אחר כאשר מיבאים מוצר חדש לשוק יש עליות השקה ושווק שנלקחות בחשבון ע"י היבואן .
קח את תחום הרכב לדוגמה היום כל יבואן רכב שמכבד את עצמו יחזיק רכב הדגמה מכל מודל שהוא מיבא לצורך נסיעת מבחן של קונים פוטנצאלים .
בשווקים אחרים נהוג לחלק דוגמיות חינם לנסיון וכ"ו
ותתפלא אבל אפילו צעיר שכמותי זוכר ימים שגם בשוק הנשק פעלו פה יותר מיבואן וחצי וזאת היתה הנורמה גם בשוק זה ,כלומר רציתה לבדוק כלי היתה ניגש ליבואן ובודק את הכלי ואז אוו קונה במקום אוו פונה מסיבותך שלך לסוחר החביב עלך ומקבל את הכלי ,יתרה מזאת הסוחרים הגדולים החזיקו כלי להשכרה מכל דגם מוביל בדיוק למשימה הזאת .
(אחרי הכל כלי שעולה לסוחר כ3000 ש"ח אחרי 100 יורים שהשכירו את הכלי החזיר את ההשקעה הראשונית כל יורה נוסף ששוכר אותו הוא רווח נקי וכך גם הפדיון ממכירת הכלי כמשומש בשלב מסוים ) .
היום מה לעשות עבור הסוחרים הגדולים המעטים שעוד קונים נשק הפכו למטרד ,הקטנים בקושי מחזיקים מעמד גם ככה ........וזה המצב .

לגבי להב
לא יודע על איזה דלגטמציה אתה מדבר .
מתי ניסתה פעם אחרונה להיכנס שם מהרחוב ( בלי קשרים וקומבינות )ולקבל שרות ?
אני יכול להעיד שאחרי כל השנים שאני מסתובב בשוק הנשק מצאתי שם רק אדם אחד שיודע לתת שרות ללקוח הקטן והוא נמצא במטווח 80% מהזמן !
נכון לרגע זה, יש לי אקדח ששוכב שם מעל לחודש ימים בהמתנה לתיקון ועד לרגע זה לא קיבלתי תשובה האם ניתן לתקן וכמה זה יעלה !
עכשו אצלי זה אקדח משני שגם ככה זוכה לשימוש מועט ,מה לגבי הלקוח הממוצא שזה הכלי היחיד שלו ?
האם בספר שלך זה שרות סביר ?
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי negev.support » 30 יולי 2013, 22:47

higt-power כתב: יחד עם זאת בכל תחום אחר כאשר מיבאים מוצר חדש לשוק יש עליות השקה ושווק שנלקחות בחשבון ע"י היבואן

הדברים שלך נכונים בכל מאת האחוזים. יחד עם זאת, בוא נחשוב יחד: מה פוטנציאל המכירה של נשק כזה, במיוחד בשוק בעל מדיניות מצמצמת, שנשלט ע"י שני כלים? אני מוכן להתערב איתך שלסוחר לא יגיעו 100 יורים שיחזירו לו את ההשקעה, לא במצב היום.
סיפור אמיתי: ניגשתי לבדוק אקדח מתוצרת CZ מדגם מסויים, אצל מאיר רוט. הם נתנו לי אחד ש"מרגיש אותו דבר" ו"בעל אותו התנהגות" כי יש להם אותו רק בתצוגה שלא לשימוש. את ההוא מהתצוגה אפילו לא קיבלתי ל"יבשים", אלא רק תחת עינו הפקוחה של העומד בדלפק. זה נראה לך רציני? ברור שלא. אבל זה המצב בשוק שגורר אותם למקום הזה.
שלא תבין אותי לא נכון, הסוחרים לא תמימים, יש לי ביקורת רבה מאוד על התנהלותם בחוסר תום לב במקרה הגרוע או בסתם טיפשות במקרה הפחות גרוע. הביקורת כוללת הכל, החל ממחירי תחמושת ותנאי מטווח מינימליים וכלה ברמת שירות ומקצועיות גבוהה בכלל ובפרט לכלי שאותו סוחר מייבא באופן רשמי. כשאני חושב על זה, גם באופן לא רשמי. הסוחרים צריכים לעשות מאמצים רבים לקדם את הנושא (לדעתי הם יושבים על הגדר יותר מדי) וגם לעודד את הלקוחות לבוא אליהם!
לצד הביקורת אזכיר, אין שוק. אין לי כל כך מה לבוא אליהם כשהמצב עצמו, לא מאפשר להם להתפרנס. אם פעם הם היו יכולים לגזור קופון למחייתם על כלי, היום נשאר להם רק תחמושת... גם הם בעלי משפחות ומפרנסים לכל דבר. וכרגע הענף שלהם רועד.

higt-power כתב: מתי ניסתה פעם אחרונה להיכנס שם מהרחוב ( בלי קשרים וקומבינות )ולקבל שרות ?
...
נכון לרגע זה, יש לי אקדח ששוכב שם מעל לחודש ימים בהמתנה לתיקון ועד לרגע זה לא קיבלתי תשובה האם ניתן לתקן וכמה זה יעלה !
...
האם בספר שלך זה שרות סביר ?

שירות סביר זה לא, אבל תרשה לי לספר את הצד שלי.

האמן לי שאני בנאדם פשוט לחלוטין. מעמד הביניים מינוס. לא קשרים. לא קומבינות. לא מוכר בתחום בכלל. לא קוראים לי אבי מור. לא לבוש בהידור או בהקפדה. נורמטיבי. עובד בחברה מסודרת. משכורת סבירה. אבל כן, מודה, יש לי "ג'וק" לתחום הנשק!
מחזיק נשק כבר מספר שנים. אפילו החלפתי כמה כלים. פוקד מטווחים באופן קבוע. יתירה מזו - מקפיד לעשות סבב בין המטווחים. אפילו מצפין / מדרים בשביל לפקוד מטווחים ולהתרשם מחדש.

הפעם האחרונה בה הייתי בל.ה.ב. הייתה לפני כחודש. אני עתיד להגיע לשם השבוע או שבוע הבא.
להגיד לך שזו חוויה? ברור שלא. דרום ת"א, המיקום לא בדיוק הכי נעים שבעולם. בפעם האחרונה שהגעתי אפילו הייתי עד לקטטת שיכורים. צחנה של שתן במדרגות המוליכות למטווח. מטווח קטן וצפוף, לא בדיוק מזמין.
שוב, מזכיר, בלי קומבינות ובלי כלום. דיברתי עם לירן בגובה העיניים. שאלתי אותו למה ככה וככה כאשר במטווחים אחרים דברים עובדים אחרת. ראיתי שזה חשוב לו, העלינו את הנושא ביחד לניסים, מנהל בית המסחר. אח"כ הלכנו ליפתח, מהבעלים של המקום. לא הרגשתי התנשאות או זלזול או חוסר סבלנות מצד מי מהם. הייתה לי שיחה פתוחה עם כולם. אז להגיד לך שלא קיבלתי שירות? מבחינתי, זה היה שירות מעולה! התנאים לא משהו, אבל עצם ההקשבה, הפתיחות ואפילו העובדה שדברים נרשמו בתזכיר, מבחינתי מראה רצון לשיפור.
אגב, החלפתי פעם אחת לנשק שיובא על ידם, דגם לא בדיוק מוכר ואפילו די חריג. בשלב מסויים, הופיעה תקלה חמורה שגרמה למעצורים חוזרים ונשנים בכל סוגי התחמושת המותרים בנשק זה (זוכר? אוהב לירות הרבה). הנשק תוקן תוך כשבוע. אמנם לא מהיר כמו "מאיר רוט" או "הגברים של רתע", ששם מן הסתם זה היה מיידי (בהנחה שמדובר בכלי שהם מייבאים), אבל סביר לאור העובדה שהנשק (מישל?) היה בחופשה.

עכשיו, נניח והם רוצים לשווק את הנשק החדש הזה של S&W ואפילו הזמינו להתרשם חלק מהכותבים בפורום (גילוי נאות: אני לא אחד מהם), נראה לך שהם יסתכנו בלא להחזיק חלפים שלו ובלי לעמוד בקשר עם בסיס הנתונים של היצרן לגבי מחלות כאלו ואחרות שהתגלו בכלים?
לי נראה שלא. תקרא לי נאיבי, אבל זו ההתרשמות שלי.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי aviqq » 31 יולי 2013, 03:12

לNEGEVSUPPORT שלום,
אני לא חושב שהסיבה שהם לא הסכימו שאבוא לנסות לירות היא בגלל שאלה כלים חדשים שהם רוצים למכור בעתיד כחדשים , כי הרי הם הזמינו קבוצת אנשים , בינהם פותח השירשור המקורי כדי לנסות את הכלים, אז הכלים כבר לא חדשים.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי aviqq » 31 יולי 2013, 03:15

גלוק 34
מתאים לי החלונות(המפתח מתחת לשטיח בכניסה), אני מבין שאתה מרגיש שהפכת למנהל אגף הנקיון של הפורום, מענין מה הלאה, WEBART תיזהר, מאחוריך.............. %%$0066
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי agabay » 31 יולי 2013, 06:14

בסך הכל זה מרגיש כמו כל תחום מוכה אחר
בעולם האופנועים על כל כשרה דגמים שמייבאים יש אחד שניתן לעשות עליו נסיעת מבחן, וגם זה אחרי המתנה של חודש והפקדת ערבות בשווי של 25 אלף ש"ח (בדרך כלל אם נפלת - נאלצת לרכוש את הכלי המדובר)
אני הייתי בלהב פעם אחת, לא יכול לאמר שהייתה חוויה בלתי נשכחת אבל יחסית השרות היה סביר, וגם במטווח הקבוע שלי השרות משתנה בהתאם לאדם שנמצא במשמרת והלחץ של אותו היום
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ~Hunter~ » 31 יולי 2013, 10:33

התנסתי בשרות להב פעמיים. בשני הפעמים במסגרת אחריות לכלי שהם היבואן הבלעדי שלו.
פעם אחת היה סביר, פעם שניה הבעיה אומנם תוקנה אבל נאמר לי שאם אני אבוא עוד פעם אאלץ לתקן על חשבוני. למזלי לא הייתי צריך לבוא יותר, אבל בואו נגיד כך, מבחינתי אילו ל SW היה יבואן אחר, הייתי חושב על SW M&P ברצינות, אבל כל עוד זה להב... תודה רבה, לא.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 31 יולי 2013, 12:57

~Hunter~ כתב:מבחינתי אילו ל SW היה יבואן אחר, הייתי חושב על SW M&P ברצינות, אבל כל עוד זה להב... תודה רבה, לא.

מה דעתך על קל-וי בתור דוגמא? אולי מגנה וסיפא? או ארסנל? עולם הנשק באבן גבירול?
אם הם היו מיבאים את SW הייתי רץ לקנות אותו בדיוק כמו שרצתי לקנות את ה-HS2000.
אין לי הרבה מילים טובות להגיד על להב, אבל במצב השוק של היום, אני בטוח שהיא החנות היחידה שתשאר אחרי שכולם יסגרו.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 31 יולי 2013, 13:33

חבר'ה,

מי שהוזמן היו יורי ירי מעשי שאליהם הדגם הספציפי מדבר, ולא שאר השוק - כמויות התחמושת והחלפים שהם עושים בהם שימוש מקפיצה אותם בדרגה, כקהל שניתן לדבר אליו מבחינת הייבואן.

להב הם ייבואנים רשמיים של S&W כבר הרבה שנים.

מי שמכיר את להב, יודע שההתעסקות שלהם עם תעשייות/סוכנויות הבטחון (כמו סוחרים אחרים)היא זאת שתשאיר אותם בתמונה ולא מספר חברי סליק שמתלוננים על חוסר שירות. כל זה מוביל למצב מאוד פשוט :

השוק הפרטי כיום לא מדבר לאף אחד(ייבואנים/מטווחים סדירים).
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glock34 » 31 יולי 2013, 15:57

אבי,
על פי הודעותך הקודמות אני מודע לרמה הכללית. אבל אם תקרא טוב מה כתבתי, תבין לבד שאני לא חלק מהנהלת העמותה. ולכן לא אוכל לעשות חלונות בביתך....לגבי מיקומו של המפתח, אני מקווה שאין לך אישה וילדים או שאתה משאיר את האקדח בארון הבגדים או המגרה.
שיהיה לך יום כתום.

אה ושכחתי, לנסות לעשות מניפולציה בשקל על מנהל האתר ולנסות לשים אותו בצד המאויים, נו באמת הבנתי עד כמה נמוך אבל ככה?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד