גבר נורה כשניסה לפרוץ לדירת גרושתו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גבר נורה כשניסה לפרוץ לדירת גרושתו
http://news.walla.co.il/?w=//385473
לפי העבר הזוועתי של רוצחי נשותיהן, מקרה קלאסי של "בא במחתרת" שמותר להורגו.
- סליקאי זהב
אם היורה
אם היורה ירה כדי להגן על עצמו או על חברתו או על רכושו
אני מציק אותו
בשביל זה יש לאנשים אקדח
אני מציק אותו
בשביל זה יש לאנשים אקדח
Be carefull what you are wishing for
Re: גבר נורה כשניסה לפרוץ לדירת גרושתו
hk765 כתב:http://news.walla.co.il/?w=//385473
hk765, אני בעד סקילה - אבל מה לעשות, לא אני ולא אתה קובעים את החוק במדינה...
Re: אם היורה
GUNMAN 07 כתב:אם היורה ירה כדי להגן על עצמו או על חברתו או על רכושו
אני מציק אותו
בשביל זה יש לאנשים אקדח
רבותי, רדו מהקטע של "רכושו" בהגנה עצמית. החוק לא מרשה שימוש בנשק להגנה על רכוש!!!
I think, therefore I am. I think
לשון הידיעה כפי שמופיעה בקישור -
מישהו מבין מה קרה שם ? מישהו יכול להסיק מסקנות ? מישהו יכול לקבוע כי הירי היה מוצדק ?
לאף אחד מאיתנו (סביר להניח, למעט מי שמקושר לחקירה) אין את הפרטים החסרים על מנת להבין את הארוע ולהצדיק / לשלול השימוש בכלי הירייה כנגד המנוח.
1. בואו לא נחפז להסיק מסקנות.
2. כפי שכתב ידידי האיש הגדול, "רכוש", למרות היותו מופיע בחוק הקשור להגנה עצמית, סיכוייו לשמש עילה מוצדקת לפתיחה באש, נמוכים עד אפסיים. שום גניבת רכוש (למעט גניבת נשק, הגורמת באופן מיידי לסיכון חיי אדם, וגם זאת בתנאים מסויימים) אינה מצדיקה ביצוע ירי.
3. במדינת ישראל אין הוצאה להורג, אין שיפוט מהיר בשדה ובמיוחד לא על ידי אזרחים. יש חוק, יש משטרה ויש בתי משפט. גניבת רכוש, אינה מצדיקה הוצאתו להורג של אדם. (מה כן ? ביהמ"ש יחליט. לא אנחנו.)
נועם.
גבר נורה הערב ברחוב ישעיהו ישראלי בפתח תקווה, בעת שניסה לפרוץ לדירת גרושתו. חברה לחיים של הגרושה ירה בו בחזה, ומצבו קשה.
מישהו מבין מה קרה שם ? מישהו יכול להסיק מסקנות ? מישהו יכול לקבוע כי הירי היה מוצדק ?
לאף אחד מאיתנו (סביר להניח, למעט מי שמקושר לחקירה) אין את הפרטים החסרים על מנת להבין את הארוע ולהצדיק / לשלול השימוש בכלי הירייה כנגד המנוח.
1. בואו לא נחפז להסיק מסקנות.
2. כפי שכתב ידידי האיש הגדול, "רכוש", למרות היותו מופיע בחוק הקשור להגנה עצמית, סיכוייו לשמש עילה מוצדקת לפתיחה באש, נמוכים עד אפסיים. שום גניבת רכוש (למעט גניבת נשק, הגורמת באופן מיידי לסיכון חיי אדם, וגם זאת בתנאים מסויימים) אינה מצדיקה ביצוע ירי.
3. במדינת ישראל אין הוצאה להורג, אין שיפוט מהיר בשדה ובמיוחד לא על ידי אזרחים. יש חוק, יש משטרה ויש בתי משפט. גניבת רכוש, אינה מצדיקה הוצאתו להורג של אדם. (מה כן ? ביהמ"ש יחליט. לא אנחנו.)
נועם.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד