המרת עילות ברשיונות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
המרת עילות ברשיונות
שמעתי סיפור מטריד: לאדם היו מספר רשיונות נשיאה לאקדחים, חלקם על "תבחין אחר" (אני מניח שמדובר בוותק). חלקם על "מתאמן ירי פעיל".
הוא הצטרף לאחרונה להתאחדות הקליעה, כך שבחידוש הרשיון האחרון הופיע ברשימת ה-"ספורטאים". כאשר קיבל את הרשיונות החדשים, כולם היו עם תבחין של "מתאמן ירי". כולל אלו שבעבר היו "אחר".
זה אומר שכאשר יפסיק את חברותו בהתאחדות, כל הרשיונות יבוטלו או יומרו לאחזקה. הווה אומר, ההצטרפות להתאחדות הקליעה גרמה לאבדן כל הרשיונות.
האם מישהו יודע האם יש דברים בגו? מדיניות חדשה? אולי סתם טעות? אם יבקש לתקן בחזרה, יענה?
הוא הצטרף לאחרונה להתאחדות הקליעה, כך שבחידוש הרשיון האחרון הופיע ברשימת ה-"ספורטאים". כאשר קיבל את הרשיונות החדשים, כולם היו עם תבחין של "מתאמן ירי". כולל אלו שבעבר היו "אחר".
זה אומר שכאשר יפסיק את חברותו בהתאחדות, כל הרשיונות יבוטלו או יומרו לאחזקה. הווה אומר, ההצטרפות להתאחדות הקליעה גרמה לאבדן כל הרשיונות.
האם מישהו יודע האם יש דברים בגו? מדיניות חדשה? אולי סתם טעות? אם יבקש לתקן בחזרה, יענה?
- סליקאי ארד

Re: המרת עילות ברשיונות
שיטת מצליח במיטבה.
כן ברגע שיפסיק להתאמן הוא יאבד את הרשיונות האלה.
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:שיטת מצליח במיטבה.
א.
לא הבנת את השאלה. ברור שבהינתן רשיון "מתאמן", הוא מתבטל עם הפסקת החברות. השאלה היתה האם מישהו מכיר תהליך שרשיונות "אחר" מומרים ל-"מתאמן" (וכתוצאה מכך יתבטלו בבוא היום)?
- סליקאי ארד

מה הבעיה? אתה שומר את הרשיונות הישנים שלך ובמקרה של בעיה כזאת פונה בכתב למ"בפ. מסביר את הנושא ומסדר את העניין.
אה כן- צריך לבזבז קצת זמן
אה כן- צריך לבזבז קצת זמן
- סליקאי זהב

האם הסיפור מטריד או לא, זה תלוי מאיזה כיוון מסתכלים.
הרי היום לא ניתן להחליף אקדח המוחזק ברישיון תחת תבחין "אחר" ולכן מי שחטשב על החלפה יעדיף להמירו לתבחין תקף כל עוד הוא יכול.
הרי היום לא ניתן להחליף אקדח המוחזק ברישיון תחת תבחין "אחר" ולכן מי שחטשב על החלפה יעדיף להמירו לתבחין תקף כל עוד הוא יכול.
- סליקאי טיטניום

לא הבנת את השאלה. ברור שבהינתן רשיון "מתאמן", הוא מתבטל עם הפסקת החברות. השאלה היתה האם מישהו מכיר תהליך שרשיונות "אחר" מומרים ל-"מתאמן" (וכתוצאה מכך יתבטלו בבוא היום)?
התשובה נשארה אותו הדבר. שוב שיטת מצליח במיטבה ובמקרה הזה דווקא לטובתו.
שיחליט איזה כלים הוא מיעד לצורך ירי מעשי ושישאיר את רשיון "מתאמן פעיל" כדי שיוכל להחליף אותם בבוא היום, כיוון שמדובר בכלים עם בעלי שחיקה גבוהה.
באשר לשאר הרשיונות, שילך למשרד לבט"פ וידרוש להעביר אותם לתבחין משמר או כל תבחין אחר אם יש לו כזה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שיחליט איזה כלים הוא מיעד לצורך ירי מעשי ושישאיר את רשיון "מתאמן פעיל" כדי שיוכל להחליף אותם בבוא היום, כיוון שמדובר בכלים עם בעלי שחיקה גבוהה.
באשר לשאר הרשיונות, שילך למשרד לבט"פ וידרוש להעביר אותם לתבחין משמר או כל תבחין אחר אם יש לו כזה.
א.
לדעתי אם כל הסיפור נכון (ושוב, האם מישהו שמע על תהליך ההמרה המדובר?), מה שאתה מציע זה לב העניין. האם יש ביטחון סביר שהמשרד לבט"פ אכן יענה לדרישה להמרה לתבחין משמר ("אחר")?
החשש שלו ושלי הוא שברגע שתסתיים פעילותו במסגרת ההתאחדות, הוא ישאר תקוע עם אותה עילה ללא דרך חזרה. האם אפשר להפיג את החשש?
כמובן שלא מדובר רק באותו חבר, אלא בסוגיה שנוגעת לכל מי שעוסק בקליעה ספורטיבית.
- סליקאי ארד

למיטב ידיעתי אין מעבר מתבחין מתאמן פעיל לתבחין משמר, ובמידה וכן, זה יקרה רק אחרי 10 שנים!
מתבחין מתאמן פעיל אתה יכול לעבור במקרה טוב ל"אחזקה בבית" ובמקרה הפחות טוב "תפקיד את הכלים במשטרה או תמכור".
במילים אחרות המעבר לתבחין מתאמן פעיל מאפס את השעון ומתחילים לספור לו את הפז"מ מהתחלה.
אף אחד לא יזכור שהיה לו תבחין אחר או מלפני 1996 קודם לכן.
ההזדמנות של אותו בחור לפעול היא כאן ועכשיו במועד חידוש הרשיון ולא אחרי.
א.
מתבחין מתאמן פעיל אתה יכול לעבור במקרה טוב ל"אחזקה בבית" ובמקרה הפחות טוב "תפקיד את הכלים במשטרה או תמכור".
במילים אחרות המעבר לתבחין מתאמן פעיל מאפס את השעון ומתחילים לספור לו את הפז"מ מהתחלה.
אף אחד לא יזכור שהיה לו תבחין אחר או מלפני 1996 קודם לכן.
ההזדמנות של אותו בחור לפעול היא כאן ועכשיו במועד חידוש הרשיון ולא אחרי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שימו לב שהמעבר לתבחין משמר ייפסק החל מיום 1.1.204. אני מסופק אם כבר כרגע ניתן עדיין לעשות זאת. ראו בקישור הבא:
posting.php?mode=reply&f=1&t=18223
posting.php?mode=reply&f=1&t=18223
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
לאור הנ"ל יש לי דילמה/שאלה
התבחין שלי כרגע הוא תבחין שלא קיים אולם יש לי את הרישיון יותר מ 10 שנים
הימור ראשון - האם "כדאי" לי להגיש שינוי עילה לתבחין משמר (בעילה הקיימת כרגע אחזקה מעל 10 שנים לאקדח )כל עוד אני יכול, כלומר לפני 1.1.2014 (בבחינת להקדים תרופה למכה).
הימור שני - או שלא כדאי לי להעיר את הדובים משנתם והוא יעבור אוטומטית בחידוש (שהוא בעוד כשנה) למשמר או לחילופין יבקשו הוכחת עילה.
אני בדילמה כי זמני לקבל החלטה ולפעול קצר לאור הנ"ל
נ.ב
משום מה נראה לי שזה מילכוד 22 קלסי
הימור ראשון - האם "כדאי" לי להגיש שינוי עילה לתבחין משמר (בעילה הקיימת כרגע אחזקה מעל 10 שנים לאקדח )כל עוד אני יכול, כלומר לפני 1.1.2014 (בבחינת להקדים תרופה למכה).
הימור שני - או שלא כדאי לי להעיר את הדובים משנתם והוא יעבור אוטומטית בחידוש (שהוא בעוד כשנה) למשמר או לחילופין יבקשו הוכחת עילה.
נ.ב
- סליקאי כסף

ממליץ שתפנה למשתמש trooperglock, שכן הימר עילה למשמר עצמאית.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
תודה ליאור45, נשלחה לו הודעה בפרטי
כל מי שיכול לעזור בנושא תבוא עליו הברכה %%$0066
כל מי שיכול לעזור בנושא תבוא עליו הברכה %%$0066
- סליקאי כסף

konen1 כתב:לאור הנ"ל יש לי דילמה/שאלה
נ.ב
אם יש לך תבחין שלא קיים כבר מעבר ל-10 שנים אז היית צריך לעבור לתבחין משמר באופן אוטומטי בחידוש הקרוב ביותר. העובדה שיש לך רשיון מעבר ל-10 משחקת לטובתך, בכל אופן תתכונן למאבק ותעמוד על זכותך.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

על פי מה שאני יודע כרגע (מידע משבוע זה), אחרי 1.1.14 לא יהיה יותר מעבר לתבחין משמר.
סביר להניח שאם החידוש הבא שלך הוא בעוד שנה, התבחין לא יעבור אוטומטית למשמר. אני מניח גם שתידרש לעמוד בעילה תקפה באותה עת.
יש מקום לשקול את ההימור הראשון. כאן לפחות אתה בטוח שלא יגעו בך יותר (עד כמה שבטוח יכול להיות בטוח).
סביר להניח שאם החידוש הבא שלך הוא בעוד שנה, התבחין לא יעבור אוטומטית למשמר. אני מניח גם שתידרש לעמוד בעילה תקפה באותה עת.
יש מקום לשקול את ההימור הראשון. כאן לפחות אתה בטוח שלא יגעו בך יותר (עד כמה שבטוח יכול להיות בטוח).
רם
בכל מקרה נא עדכן את חברי הסליק.
רם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד