שינוי תבחין 2
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שינוי תבחין 2
שלום לכולם, ראשית תודה לכולם על כל העיצות המועילות, אשמח לעוד, ובעיקר אשמח לעדכונים מכל מי שידו בכל מיני ועדות , ישיבות ממשלתיות וכו'.
כתבתי לפני כחודש שאלה לגבי שינוי תבחין (ע' 'שינוי תבחין')
כאמור ניסיתי להרשם דרך המערכת המקוונת ולצערי ללא הצלחה. לאחר שיחות עם עו"ד החלטתי לנסות וללכת עד הסוף...
היום התקשרתי למחלקת רישוי כלי ירייה (או משהו כזה. במספר 03-51171111) ושם אמרתי שטרם קיבלתי טפסים לחידוש רשיון.
תשובתה היתה שהטפסים נשלחו ושתוך 7-10 ימים הטפסים יגיעו, ואם לא אז בבקשה להתקשר שוב ויטפלו בזה.
כאמור שאני מנסה להיות אופטימי שאולי בסוף יחדשו לי ללא בעיות ואם לא היד עוד נטויה ואני מקווה למצוא פתרונות יצירתיים כאלו ואחרים.
כל תגובה/אמרה/עיצה מועילה תתקבל בברכה..
איתן
כתבתי לפני כחודש שאלה לגבי שינוי תבחין (ע' 'שינוי תבחין')
כאמור ניסיתי להרשם דרך המערכת המקוונת ולצערי ללא הצלחה. לאחר שיחות עם עו"ד החלטתי לנסות וללכת עד הסוף...
היום התקשרתי למחלקת רישוי כלי ירייה (או משהו כזה. במספר 03-51171111) ושם אמרתי שטרם קיבלתי טפסים לחידוש רשיון.
תשובתה היתה שהטפסים נשלחו ושתוך 7-10 ימים הטפסים יגיעו, ואם לא אז בבקשה להתקשר שוב ויטפלו בזה.
כאמור שאני מנסה להיות אופטימי שאולי בסוף יחדשו לי ללא בעיות ואם לא היד עוד נטויה ואני מקווה למצוא פתרונות יצירתיים כאלו ואחרים.
כל תגובה/אמרה/עיצה מועילה תתקבל בברכה..
איתן
"הבא להורגך השכם להורגו"
"כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים"
"כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר על רחמנים"
- סליקאי ארד

Re: שינוי תבחין 2
לא הייתי מסתמך על תשובה של מי שבסה"כ מנהלת תורים לפקידי רישוי(התקשרת למוקד זימון תורים).
ממליץ להתקשר ישירות לראש האגף, יעקב עמית, 02-5427729, ואל תשכח להקליט!
ממליץ להתקשר ישירות לראש האגף, יעקב עמית, 02-5427729, ואל תשכח להקליט!
- סליקאי זהב

2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד