עוד שרות יוצא מן הכלל
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עוד שרות יוצא מן הכלל
ברשותי SW99 אשר נרכש לפני כשנה בנשק הצפון.
בשבוע שעבר נפל האקדח והפין אשר מחזיק את בורג הכיוון של הכוונת האחורית נשבר עקב מכה בכוונת.
פניתי לנשק הצפון אשר הציאו להשאיר את האקדח אצלהם,ואחרי כמעט שבוע לבוא לאסוף אותו כי הנשק לא נמצא אצלם קבוע.
פניתי ישירות ליבואן, להב בת"א ,אשר תיקן לי את התקלה בו במקום ועוד על חשבנו למרות שהתקלה נגרמה בגללי.
השרות היה מצויון וארך מספר דקות.
כל הכבוד!!!!!!!!
בשבוע שעבר נפל האקדח והפין אשר מחזיק את בורג הכיוון של הכוונת האחורית נשבר עקב מכה בכוונת.
פניתי לנשק הצפון אשר הציאו להשאיר את האקדח אצלהם,ואחרי כמעט שבוע לבוא לאסוף אותו כי הנשק לא נמצא אצלם קבוע.
פניתי ישירות ליבואן, להב בת"א ,אשר תיקן לי את התקלה בו במקום ועוד על חשבנו למרות שהתקלה נגרמה בגללי.
השרות היה מצויון וארך מספר דקות.
כל הכבוד!!!!!!!!
- סליקאי ארד
ממעקב אחרי התגובות בסליק לגבי שירות של חנויות נשק נראה לי שיש עליה ברמת השירות.
פחות ופחות הודעות על שירות גרוע ויותר הודעות על שירות טוב.
כנראה שהסליק משפיע. והלואי כל הענפים יתנהגו כך.
שוק הנשק הוא שוק יחסית קטן ולכן קל להשפיע אבל זה מוכיח שאם מתמידים - מצליחים.

פחות ופחות הודעות על שירות גרוע ויותר הודעות על שירות טוב.
כנראה שהסליק משפיע. והלואי כל הענפים יתנהגו כך.
שוק הנשק הוא שוק יחסית קטן ולכן קל להשפיע אבל זה מוכיח שאם מתמידים - מצליחים.

- סליקאי זהב
Colonel כתב:אני מקווה שזו אכן תחילתו של שינוי ככל שירבו התגובות הטובות
אולי אשקול לתת הזדמנות שניה ומי יודע ... אולי עוד יבוא יום ונמצא את עצמנו
הולכים לטווח בלהב ...
הכדור במגרש שלהם ...
יש הרבה כדורים במגרש שלהם, ואני מקווה שהם ישכילו למכור אותם במחיר יותר נורמאלי.
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
להב ראשל"צ
יוסי ידידי
כתבתי לך גם באישי, ואספר לך עוד במהלך פגישתינו..
כף רגלי לא תדרוך במטווח של להב בראשל"צ
אינני יודע מי זה אבי מור (הפסד שלי) , אך חזיתי ושמעתי מספיק במקום ההוא "10 שיטות שונות לזלזול ביורה המתחיל"
תשובות הגובלות בבוז, אין לי זמן להראות לך, אתה לא רואה כמה אנשים מחכים?
מדריך הביא אדם מבוגר לסף בכי תוך כדי לעג לאי ההבנה שלו ועלבונות קבל גברים ונשים...
כשהערתי לו על כך בשקט הוא פרץ בצרחות טירוף
אינני יודע מה קורה שם כיום, ולא בא לי לבדוק...
מגיע לנו לקבל את היחס האחר, כמו במקומות רבים אחרים בהם מודים לנו על הגעתינו ונותנים לנו הרגשה של רצויים והסופרלטיבים לעיל מדברים בעד עצמם. לא אמנה את המקומות הטובים , כי אני עלול לעלוב במטווח בו לא ביקרתי עדיין, אולם רבים הם המטווחים מסוג זה,
כתבתי לך גם באישי, ואספר לך עוד במהלך פגישתינו..
כף רגלי לא תדרוך במטווח של להב בראשל"צ
אינני יודע מי זה אבי מור (הפסד שלי) , אך חזיתי ושמעתי מספיק במקום ההוא "10 שיטות שונות לזלזול ביורה המתחיל"
תשובות הגובלות בבוז, אין לי זמן להראות לך, אתה לא רואה כמה אנשים מחכים?
מדריך הביא אדם מבוגר לסף בכי תוך כדי לעג לאי ההבנה שלו ועלבונות קבל גברים ונשים...
כשהערתי לו על כך בשקט הוא פרץ בצרחות טירוף
אינני יודע מה קורה שם כיום, ולא בא לי לבדוק...
מגיע לנו לקבל את היחס האחר, כמו במקומות רבים אחרים בהם מודים לנו על הגעתינו ונותנים לנו הרגשה של רצויים והסופרלטיבים לעיל מדברים בעד עצמם. לא אמנה את המקומות הטובים , כי אני עלול לעלוב במטווח בו לא ביקרתי עדיין, אולם רבים הם המטווחים מסוג זה,
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מטווח ראשון
מיכאל היקר.
מהתרשמותי האישית מאבי מור, קשה לי להאמין שהוא היה מעורב ו-או- היה נותן לאירוע כפי שציינת להתרחש.
אנא בדוק שוב לבל נחטא (בתום לב) בהכפשת איש יקר.
ביי
יונה
מהתרשמותי האישית מאבי מור, קשה לי להאמין שהוא היה מעורב ו-או- היה נותן לאירוע כפי שציינת להתרחש.
אנא בדוק שוב לבל נחטא (בתום לב) בהכפשת איש יקר.
ביי
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
ויתרתי על המסר שלי שלא הסברתי נכון ולא הובן כהלכה.
המלצה שלי, שאני מיישם הלכה למעשה, פתרונות גדוגמת סליק יסדר, פניות להנהלת מומות בהם דברים קורים וכאמצעי אחרון קריאות לציבור ללחץ צרכני
המלצה שלי, שאני מיישם הלכה למעשה, פתרונות גדוגמת סליק יסדר, פניות להנהלת מומות בהם דברים קורים וכאמצעי אחרון קריאות לציבור ללחץ צרכני
נערך לאחרונה על ידי trail_g19c בתאריך 17 מאי 2003, 11:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
להב
trail
לא יכול להתאפק מלפתוח ב-2 או יותר דברים עיקריים:
א. קראתי בעיון רב את דבריך המפורטים
ב. לא שיניתי את דעתי על מה שראיתי
ג. הייתי בלהב ת"א ונהניתי מהיחס וסיפרתי להם מספר פעמים על הקורה ברשל"צ, אין לי כלום כנגד להב אלא כנגד הסניף הרשלצי , וכך גם הצהרתי..
ד. ותק וניסיון אינם עילה או נקודת זכות המתירה להלבין פני פנסיונר לפני צעירים
ה.אם לא ראית את מה שאני ראיתי ... לא יועילו כל הסופרלטיבים עלי אדמות
ו. העובדה שהיה להם גלוק בנקודת זמן מסוימת ולאחרים לא, אינה קשורה לעינין
ז. יחס לחניכי ירי מעשי אינו בר השוואה ליחס למחדשי רישיון ולכן הדוגמא אינה מתאימה
ח.הסיבה שאיש קבע נושא אקדח זעיר ומצ'וקמק בשוויו אינה סיבה מספקת לבוז לו
ט.כתבת שיש להם סידרי עדיפות שונים, גם לי יש, מי שמעונין בי (לקוח המוציא כ-500 ש"ח לחודש בממוצע,) שיתאמץ למצוא חן בעיני (וזה עוד לפני תופעת העלבונות)
י. אם היו מתנהגים אלי כמו שהתנהגו לאחרים בשני המיקרים בהם הייתי, היו שומעים ממני, ובקול.
יא.סידרי עדיפות? שיודיעו על כך, אבל שוב, זה לא לעיניין ונטול הצדקה
יב. מה זה סניף תמיכה ושירות ? מה עושים במטווחים אחרים ? הם אמורים להיות בדיוק תמיכה ושירות ולא ערעור ועלבון
יג. בסך הכל יש שם 2-3 אנשים? כמה יש אצל מאיר רוט ? כמה יש אצל קותי/שקד באשדוד?
זה מעט מידי בשבילם? שיחלקו מספרים עד 50 כמו במשרד הפנים בירושלים
יד. כשמתקשרים לשם ומבקשים לתאם הם עונים," לא צריך , תבוא כל שעה עגולה, לא צריך להירשם" ואז מסתבר שאתה חלק מ-25 ממתינים רטנים.
טו. למרות שאני גאה להיות סליקאי, אינני מאמין בסליק יסדר. אני מאמין בהדרת רגליים ממקום שבו מזלזלים.
trail היקר
אתה באמת משתדל להשתתף במענה ארוך ומפורט בכל נושא אפשרי, אך תרשה לי להעיר לך באופן אישי, והפעם דווקא בפורום. אינני יודע למה על כל נושא שבעולם, אתה מגיב באופן האמור להיות ידעני והחושף דווקא את ההיפך. העובדה שציינת ברישא של דבריך, על כך שאינך עובד בלהב אינה מקילה כלל , מול הניסיון הכושל שלך להגן עליהם מבלי להתיחס כלל לסיטואציות בהן נכחתי. כבר ציינת במקום אחר שאתה מבקש שיתיחסו אליך בחוזר "באם טעית או הטעית"..
אם אינך בטוח או יודע נחרצות----אל תתיחס כלל, זה עדיף מאשר לספר סיפורי סבתא שאינם קשורים לעיניין.ליד המדורה בשבוע הבא אפשר להמשיך ולספר מור"ק trail בלהב.
חוץ מזה כשאזדקק לסיוע בנושאי ניצרות , M-16,גליל,רקטות עיברי, ניסויי שדה לרוסרים, לוט"ר ,סמיתים, גלוקי, הקלרים, מאגים,נוהל הפחדת חשוד מעבר לדלת (הרשימה ארוכה ולכן אקצר) אדע שאפשר לפנות אליך לקבל עצה שבסופה תציין"תגיד לי אם טעיתי או הטעיתי"
ליונה
כשימך, סמל לשלום,, האמן לי שאינני יודע בעוונותי מיהו אבי מור שאותו רבים כל כך מכירים ומכבדים. אין לי ולו צילה של מילה רעה להגיד על אדם נכבד זה, ובנוסף, רבים הדברים הקשים שיש לי להגיד על אשר ראיתי, שמעתי וחוויתי. אינני מתעתד לנסות להכפיש שם של איש, אני מנסה לשתף אתכם בתופעה הנכונה למקום בחיתוך עם נקודת זמן מסוימת, אותה , הררי טיפות של טיפקס לא יכסו. עובדות הן עובדות , כמו מילה כתובה, מילה נאמרת וכדור אשר אותם לא ניתן להחזיר, לעומת זאת היחס חייב להישתפר היכן שטעון תיקון.
לא יכול להתאפק מלפתוח ב-2 או יותר דברים עיקריים:
א. קראתי בעיון רב את דבריך המפורטים
ב. לא שיניתי את דעתי על מה שראיתי
ג. הייתי בלהב ת"א ונהניתי מהיחס וסיפרתי להם מספר פעמים על הקורה ברשל"צ, אין לי כלום כנגד להב אלא כנגד הסניף הרשלצי , וכך גם הצהרתי..
ד. ותק וניסיון אינם עילה או נקודת זכות המתירה להלבין פני פנסיונר לפני צעירים
ה.אם לא ראית את מה שאני ראיתי ... לא יועילו כל הסופרלטיבים עלי אדמות
ו. העובדה שהיה להם גלוק בנקודת זמן מסוימת ולאחרים לא, אינה קשורה לעינין
ז. יחס לחניכי ירי מעשי אינו בר השוואה ליחס למחדשי רישיון ולכן הדוגמא אינה מתאימה
ח.הסיבה שאיש קבע נושא אקדח זעיר ומצ'וקמק בשוויו אינה סיבה מספקת לבוז לו
ט.כתבת שיש להם סידרי עדיפות שונים, גם לי יש, מי שמעונין בי (לקוח המוציא כ-500 ש"ח לחודש בממוצע,) שיתאמץ למצוא חן בעיני (וזה עוד לפני תופעת העלבונות)
י. אם היו מתנהגים אלי כמו שהתנהגו לאחרים בשני המיקרים בהם הייתי, היו שומעים ממני, ובקול.
יא.סידרי עדיפות? שיודיעו על כך, אבל שוב, זה לא לעיניין ונטול הצדקה
יב. מה זה סניף תמיכה ושירות ? מה עושים במטווחים אחרים ? הם אמורים להיות בדיוק תמיכה ושירות ולא ערעור ועלבון
יג. בסך הכל יש שם 2-3 אנשים? כמה יש אצל מאיר רוט ? כמה יש אצל קותי/שקד באשדוד?
זה מעט מידי בשבילם? שיחלקו מספרים עד 50 כמו במשרד הפנים בירושלים
יד. כשמתקשרים לשם ומבקשים לתאם הם עונים," לא צריך , תבוא כל שעה עגולה, לא צריך להירשם" ואז מסתבר שאתה חלק מ-25 ממתינים רטנים.
טו. למרות שאני גאה להיות סליקאי, אינני מאמין בסליק יסדר. אני מאמין בהדרת רגליים ממקום שבו מזלזלים.
trail היקר
אתה באמת משתדל להשתתף במענה ארוך ומפורט בכל נושא אפשרי, אך תרשה לי להעיר לך באופן אישי, והפעם דווקא בפורום. אינני יודע למה על כל נושא שבעולם, אתה מגיב באופן האמור להיות ידעני והחושף דווקא את ההיפך. העובדה שציינת ברישא של דבריך, על כך שאינך עובד בלהב אינה מקילה כלל , מול הניסיון הכושל שלך להגן עליהם מבלי להתיחס כלל לסיטואציות בהן נכחתי. כבר ציינת במקום אחר שאתה מבקש שיתיחסו אליך בחוזר "באם טעית או הטעית"..
אם אינך בטוח או יודע נחרצות----אל תתיחס כלל, זה עדיף מאשר לספר סיפורי סבתא שאינם קשורים לעיניין.ליד המדורה בשבוע הבא אפשר להמשיך ולספר מור"ק trail בלהב.
חוץ מזה כשאזדקק לסיוע בנושאי ניצרות , M-16,גליל,רקטות עיברי, ניסויי שדה לרוסרים, לוט"ר ,סמיתים, גלוקי, הקלרים, מאגים,נוהל הפחדת חשוד מעבר לדלת (הרשימה ארוכה ולכן אקצר) אדע שאפשר לפנות אליך לקבל עצה שבסופה תציין"תגיד לי אם טעיתי או הטעיתי"
ליונה
כשימך, סמל לשלום,, האמן לי שאינני יודע בעוונותי מיהו אבי מור שאותו רבים כל כך מכירים ומכבדים. אין לי ולו צילה של מילה רעה להגיד על אדם נכבד זה, ובנוסף, רבים הדברים הקשים שיש לי להגיד על אשר ראיתי, שמעתי וחוויתי. אינני מתעתד לנסות להכפיש שם של איש, אני מנסה לשתף אתכם בתופעה הנכונה למקום בחיתוך עם נקודת זמן מסוימת, אותה , הררי טיפות של טיפקס לא יכסו. עובדות הן עובדות , כמו מילה כתובה, מילה נאמרת וכדור אשר אותם לא ניתן להחזיר, לעומת זאת היחס חייב להישתפר היכן שטעון תיקון.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד