טאורוס 917C
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
טאורוס 917C
ברוכים הנמצאים חברי הפורום הנכבדים
אני בתהליך הוצאת רישיון (מקווה לקבל את האישור בקרוב כבר)
בדקתי קצת אקדחים מבחינת ישיבה ביד, והצטמצמתי אל
טאורוס 917C
או
סי זד דיוטי
על הסי זד קראתי הרבה שבחים, ועל הטאורוס לא הצלחתי לגבש דעה
ואשמח לשמוע מה אתם אומרים (במיוחד לגבי איכות והתנהגות לאורך זמן)
קצת רקע עלי
היה לי בעבר ברטה 92F והוא היה לי מאד נח (אם כי רוב הזמן הייתי עם נרתיק חיצוני)
אני מתכוון לשאת אותו, ולא רק לשים בכספת
לא פוסל את האפשרות שאכנס לתחום הירי המעשי בעתיד
הרבה תודה
אמיר
אני בתהליך הוצאת רישיון (מקווה לקבל את האישור בקרוב כבר)
בדקתי קצת אקדחים מבחינת ישיבה ביד, והצטמצמתי אל
טאורוס 917C
או
סי זד דיוטי
על הסי זד קראתי הרבה שבחים, ועל הטאורוס לא הצלחתי לגבש דעה
ואשמח לשמוע מה אתם אומרים (במיוחד לגבי איכות והתנהגות לאורך זמן)
קצת רקע עלי
היה לי בעבר ברטה 92F והוא היה לי מאד נח (אם כי רוב הזמן הייתי עם נרתיק חיצוני)
אני מתכוון לשאת אותו, ולא רק לשים בכספת
לא פוסל את האפשרות שאכנס לתחום הירי המעשי בעתיד
הרבה תודה
אמיר
- סליקאי ארד

Re: טאורוס 917C
הייתי נמנע מטאורוס
אתה יכול לחפש פה בפורום הרבה שרשורים ודיונים בנושא
שורה תחתונה אמינות לא מהגבוהות בשוק, בעיקר בכל התחום של התאמה לתחמושת
(קופסא חדשה הכל סבבה מתוך 50 כדור איזה 4\5 כדורים "עקרים" רואים סימן של נוקר על הפיקה אבל בפועל הכדור לא הוצת, מיותר לציין כל הכדורים נורו בקליקלות מהגלוק שלי ומה-CZ P07 של חבר)
(קופסא חדשה הכל סבבה מתוך 50 כדור איזה 4\5 כדורים "עקרים" רואים סימן של נוקר על הפיקה אבל בפועל הכדור לא הוצת, מיותר לציין כל הכדורים נורו בקליקלות מהגלוק שלי ומה-CZ P07 של חבר)
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
הטאורוס הספציפי הזה הוא אקדח אמין מאוד, הוא מקביל ל92F קומפקט
הבעיה שלו מול הP07 זה משקל
הבעיה שלו מול הP07 זה משקל
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
goral כתב:הייתי נמנע מטאורוס
שלום
הודעה ראשונה ואני כבר נכנס לעימות עם "סילקאי זהב"
אני בעל טאורוס 24/7 קומפקט, בעבר החזקתי 2 סמיטים שונים,
הטאוורוס לא נופל מהם, בעבר אכן טאורוס נחשב לאקדח בעל אמינות נמוכה אך מהידע המועט שיש לי כולל חברות באתר taurus בארהב הדגמים החדשים שונים מאד ואמינים הרבה יותר מאלו שהשחירו לחברה הזו את שמה.
אל תירה תחמושת +p+
אין בעיה עם כל השאר,האקדח הנל ברשותי שנתיים במהלכם יריתי כ800 כדור (מקפיד על מטווח כל 3 חודשים) טפו טפו טפו 0 תקלות
ייתרון נוסף הוא אחריות לכל החיים אשר רתע בבאר שבע נותן לאקדח הנל ( לא יצא לי להשתמש ב"זכות" הנ"ל ולכן הייתי בודק מולם שדבר לא השתנה)
לדעתי אקדח לנשיאה והגנה עצמית מצויין.
ולכן הכללה שכזו לגבי טאורוס לדעתי לא נכונה ומטעה.
- סליקאי ארד

א.סליקאי זהב זה חסר משמעות
ב.זה לא עימות זה דיון
ג.אם אתה מרוצה מ-24/7 ולא חווה איתו מעצורים כלל, וכדורים "עקרים" בפרט
אז תגיד תודה ותהנה ממנו כי מבחינה אורגונומית, מבחינת פיצ'רים ומבחינת נוחות תפעול הוא אקדח מצויין, (אם תחפש אחורה תראה שאני שקלתי לרכוש אותו לפני מספר שנים ואפילו כבר דיי הייתי סגור עליו, אבל ליבואן לא היה במלאי)
לצערי הרב ללא מעט חברים שלי ניסיון שונה, חלקם ברמה של פעמיים שלוש ב-50 כדור, וחלקם ברמה שהם פשוט הלכו ועם כל הצער וההפסד הכספי החליפו את הכלי (אחד מהם אחרי סך הכל חודשיים עם הכלי)
בקשר לאחריות לכל החיים זה מעולה, הבעיה פה שאין אחריות שיכולה לפתור את זה כי זה בעיות תכנוניות, הטענה אגב זה חוסר התאמה לתחמושת, מניסיון שלי עם מגאטק יחסית הכלי עובד סבבה (אני מדבר על כלים שסבלו בידיים שלי עם תחמושת אחרת) כנראה עיניין של תחמושת ברזילאית ונשק ברזילאי.
לטעמי האישי אקדח להגנה עצמית צריך להיות אקדח שאתה יודע בוודאות שכל פעם שיהיה כדור בבית הבליעה וההדק ילחץ קליע יצא ממנו, כל מצב אחר פשוט לא מתקבל במיוחד היום שרוב היצרנים עומדים בזה בכבוד רב (גלוק\סי זד\סמיט ועוד רבים וטובים)
*אגב נקודה לסיום - גם רתע לא כלכך מייבאים יותר טאורוס (אולי כן באופן רשמי אבל בפועל כל הדגמים הנחשקים לא במלאי ולא יהיו בקרוב) ויותר מתמקדים בגלוק וסמיט
ב.זה לא עימות זה דיון
ג.אם אתה מרוצה מ-24/7 ולא חווה איתו מעצורים כלל, וכדורים "עקרים" בפרט
אז תגיד תודה ותהנה ממנו כי מבחינה אורגונומית, מבחינת פיצ'רים ומבחינת נוחות תפעול הוא אקדח מצויין, (אם תחפש אחורה תראה שאני שקלתי לרכוש אותו לפני מספר שנים ואפילו כבר דיי הייתי סגור עליו, אבל ליבואן לא היה במלאי)
לצערי הרב ללא מעט חברים שלי ניסיון שונה, חלקם ברמה של פעמיים שלוש ב-50 כדור, וחלקם ברמה שהם פשוט הלכו ועם כל הצער וההפסד הכספי החליפו את הכלי (אחד מהם אחרי סך הכל חודשיים עם הכלי)
בקשר לאחריות לכל החיים זה מעולה, הבעיה פה שאין אחריות שיכולה לפתור את זה כי זה בעיות תכנוניות, הטענה אגב זה חוסר התאמה לתחמושת, מניסיון שלי עם מגאטק יחסית הכלי עובד סבבה (אני מדבר על כלים שסבלו בידיים שלי עם תחמושת אחרת) כנראה עיניין של תחמושת ברזילאית ונשק ברזילאי.
לטעמי האישי אקדח להגנה עצמית צריך להיות אקדח שאתה יודע בוודאות שכל פעם שיהיה כדור בבית הבליעה וההדק ילחץ קליע יצא ממנו, כל מצב אחר פשוט לא מתקבל במיוחד היום שרוב היצרנים עומדים בזה בכבוד רב (גלוק\סי זד\סמיט ועוד רבים וטובים)
*אגב נקודה לסיום - גם רתע לא כלכך מייבאים יותר טאורוס (אולי כן באופן רשמי אבל בפועל כל הדגמים הנחשקים לא במלאי ולא יהיו בקרוב) ויותר מתמקדים בגלוק וסמיט
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
גם אני מאוד לא התרשמתי מטאורוס כייצרן.
ניסיתי בכמה הזדמנויות.
והיו תקלות, גם באקדח חדש מהניילון שפשוט לא עבד.
חבר קרוב קנה כזה והחזיר לאחר כמה חודשים.
לגבי אחריות לכל החיים- בארץ זה גבולי מאוד בהקשר של נשק.
רתע בהחלט יכול להיות גורם נהדר ונותן שירות.
אבל יש מעט מאוד אקדחים כאלו ואני בספק שהוא מחזיק חלפים במלאי.
וגם הוא, כמו גדולים וטובים עלול יום אחד לסגור שעריו או להפסיק לייצג את טאורוס.
במקרה הזה- גם אקדח שיש לגביו ספקות, גם נדיר במחוזותינו, וגם לא מביא יתרון נדיר- פשוט כדאי ללכת על משהו אחר.
זו דעתי האישית מנסיוני המועט.
ניסיתי בכמה הזדמנויות.
והיו תקלות, גם באקדח חדש מהניילון שפשוט לא עבד.
חבר קרוב קנה כזה והחזיר לאחר כמה חודשים.
לגבי אחריות לכל החיים- בארץ זה גבולי מאוד בהקשר של נשק.
רתע בהחלט יכול להיות גורם נהדר ונותן שירות.
אבל יש מעט מאוד אקדחים כאלו ואני בספק שהוא מחזיק חלפים במלאי.
וגם הוא, כמו גדולים וטובים עלול יום אחד לסגור שעריו או להפסיק לייצג את טאורוס.
במקרה הזה- גם אקדח שיש לגביו ספקות, גם נדיר במחוזותינו, וגם לא מביא יתרון נדיר- פשוט כדאי ללכת על משהו אחר.
זו דעתי האישית מנסיוני המועט.
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד