החלפה של כלי נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
החלפה של כלי נשק
שלום לכולם,
יש לי כבר 6 שנים בערך CZ83.
אבא שלי כבר שנים עם דגם מוסד (טנפוליו) והוא משדרג לגלוק (כנראה 19) בגלל שה טנפוליו כבד לנשיאה.
בגלל שנצטרך "להפטר" מאחד האקדחים, אני שוקל להחליף את ה CZ83 בטנפוליו (עד שאני גם אשבר בסוף ואקנה גלוק).
היתרון בטנפוליו שהוא במצב חדש, לא כמו ה CZ83 שלי (שהוא משופשף ומצריך ממני טיפול רב כדי למנוע חלודה). כמו כן, הטנפוליו זה 9X19 ולא 9X17 (בחלק מהמטווחים ה 17 יקר יותר משום מה).
שניהם כבדים, על זה אין עירורין. ושניהם באותו הגדול כמעט (ל CZ יש יתרון בכמה מילימטרים, לא מהותי עבורי).
האם ההחלפה מצדיקה את הטרחה? (להחליף את ה CZ83 שלי ל מוסד)
שאלה נוספת, בקשר לגלוק: ראיתי שיש הבדלים בין דור 2 לדור 3. מה המחירים לשוק יד 2 לשני הורסיות האלה?
ראיתי ביד 2 מגוון רחב של טווח מחירים וקשה להבין מהו מחיר הוגן ליד 2 לגלוק 19 דור 2 ולדור 3 (בשביל C צריך להוסיף עוד איזה 200 שח?)
יש לי כבר 6 שנים בערך CZ83.
אבא שלי כבר שנים עם דגם מוסד (טנפוליו) והוא משדרג לגלוק (כנראה 19) בגלל שה טנפוליו כבד לנשיאה.
בגלל שנצטרך "להפטר" מאחד האקדחים, אני שוקל להחליף את ה CZ83 בטנפוליו (עד שאני גם אשבר בסוף ואקנה גלוק).
היתרון בטנפוליו שהוא במצב חדש, לא כמו ה CZ83 שלי (שהוא משופשף ומצריך ממני טיפול רב כדי למנוע חלודה). כמו כן, הטנפוליו זה 9X19 ולא 9X17 (בחלק מהמטווחים ה 17 יקר יותר משום מה).
שניהם כבדים, על זה אין עירורין. ושניהם באותו הגדול כמעט (ל CZ יש יתרון בכמה מילימטרים, לא מהותי עבורי).
שאלה נוספת, בקשר לגלוק: ראיתי שיש הבדלים בין דור 2 לדור 3. מה המחירים לשוק יד 2 לשני הורסיות האלה?
ראיתי ביד 2 מגוון רחב של טווח מחירים וקשה להבין מהו מחיר הוגן ליד 2 לגלוק 19 דור 2 ולדור 3 (בשביל C צריך להוסיף עוד איזה 200 שח?)
- סליקאי זהב

Re: החלפה של כלי נשק
אבא שלך בתבחין "אחר \ משמר"?
אם כן , ע"פ הוראות מעבר אין לו אפשרות למכור או לתת את הכלי יריה שלו.
הוראות מעבר ציטוט מאתר משרד לביטחון פנים:
אתה יכול לבצע פגישה אישית עם הפקיד באיזור מגוריך ולהסביר לו את המצב , אולי הוא יחריג אותך מההוראות.
אם הצלחת , או אם מישהו הצליח לבצע החלפה כזו , נא ידעו אותנו כאן באתר.
תודה מראש.
אם כן , ע"פ הוראות מעבר אין לו אפשרות למכור או לתת את הכלי יריה שלו.
הוראות מעבר ציטוט מאתר משרד לביטחון פנים:
החלפתו של כלי יריה המוחזק לפי הוראות מעבר אלה תאושר, בתנאי שכלי היריה שאותו מבוקש להחליף יימסר תוך שישים יום, באחת מאלה:
◦לצורך השבתתו השבתת קבע, לפי נהלי הרשות המוסמכת;
◦לסוחר כלי יריה מורשה או למשטרת ישראל.
כלי יריה שנמסר לסוחר כלי יריה מורשה או למשטרת ישראל כאמור לעיל, לא יינתן לגבי כל
רישיון, רישיון מיוחד או הרשאה לפי החוק.
אתה יכול לבצע פגישה אישית עם הפקיד באיזור מגוריך ולהסביר לו את המצב , אולי הוא יחריג אותך מההוראות.
אם הצלחת , או אם מישהו הצליח לבצע החלפה כזו , נא ידעו אותנו כאן באתר.
תודה מראש.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
למיטב זכרוני, שנינו על תבחין ישוב זכאי.
- סליקאי זהב

למיטב זכרוני, שנינו על תבחין ישוב זכאי.
לדעתי , התשובה היא , כן.
ואם תשאל אותי , אז בכלל במצב היום (שיש ביקוש קל )יש לך הזדמנות למכור את שניהם ולקנות לעצמך את כלי היריה שמתאים לך ביותר ולא פשרה כזו או אחרת.
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
מסתבר שלאבא שלי רשום מתוקף הוראת מעבר. ממה שקראתי זה מה שהיה משמר פעם. זה מוזר, כי אנחנו גרים בישוב בקו אימות. בכל מקרה, באחד המטווחים נאמר לי שלא יעשו בעיות ואפשר על המקום גם להחליף את התבחין מבלי לעשות את כל התהליך מחדש (להביא אישור תושבות ובמקום ישנו את התבחין). האם הם צודקים?
בקשר לנשקים ביד 2, אנשים מנסים למכור את הנשקים שלהם באיזור ה 3500 לבין 4000. ואם ממש מחפשים מוצאים ב 3300.
במטווח הציעו לי את הגלוק 19 ב4400 כולל מטווח כולל נרתיק כולל 100 כדורים (50 לאימון ו50 לכוננות). כך שיד 2 לא שווה את הכסף.
בנוסף, המטווח אמר שעדיף בכלל את ה CZ PO7 ב1000 שח פחות מהגלוק.
האם ה CZ זו אופציה שכדאי לשקול?
מה שבטוח, אני אגיע למטווח לבצע אימון בשניהם כדי להחליט.
בקשר לנשקים ביד 2, אנשים מנסים למכור את הנשקים שלהם באיזור ה 3500 לבין 4000. ואם ממש מחפשים מוצאים ב 3300.
במטווח הציעו לי את הגלוק 19 ב4400 כולל מטווח כולל נרתיק כולל 100 כדורים (50 לאימון ו50 לכוננות). כך שיד 2 לא שווה את הכסף.
- סליקאי זהב

TsurTriger כתב:מסתבר שלאבא שלי רשום מתוקף הוראת מעבר. ממה שקראתי זה מה שהיה משמר פעם. זה מוזר, כי אנחנו גרים בישוב בקו אימות. בכל מקרה, באחד המטווחים נאמר לי שלא יעשו בעיות ואפשר על המקום גם להחליף את התבחין מבלי לעשות את כל התהליך מחדש (להביא אישור תושבות ובמקום ישנו את התבחין). האם הם צודקים?
אני לא הייתי פוסל נשקים ביד 2.
1. כמו בשוק הרכב - יש הבדל בין המחיר באתר לבין המחיר שתסגור עם המוכר בסופו של דבר. במילים אחרות יש מקום למשא ומתן, ומי שלא מוכן לרדת במחיר גם לא ימכור. קח בחשבון שחלק לא מבוטל של המוכרים הם כאלה שהרשיון שלהם עומד לפוג בגלל אי עמידה בתבחינים והם לחוצים למכור.
2. אם סוחר מוכר לך נשק ב-3,500 ש"ח כמעט בטוח שהוא קנה אותו ב-2,000 שח או פחות.
כמו בשוק הרכב, יש מצב שלנשק הזה יש יותר קילומטרז' מאשר לרכב "יד ראשונה מרופא".
וכמו בשוק הרכב, אם יש לך כלי שווה, אתה תנסה קודם למכור אותו באופן ישיר ורק אחר כך אם אין לך ברירה דרך סוחר שיעשה עליו רווח.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

שכחתי לציין, חשבתי שזה יהיה מובן.
המחירים הנ"ל הם לנשקים חדשים מהמטווח. לא יד 2.
המחירים הנ"ל הם לנשקים חדשים מהמטווח. לא יד 2.
- סליקאי זהב

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד