בחירת אקדח (די דחוף לי )
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בחירת אקדח (די דחוף לי )
שלום כולם,
הייתי היום בחנות נשקים ורציתי לקנות אקדח ביקשתי הצעות מהמוכר ואמרתי לו שאני מתלבט בין יריחו פולימרי לגלוק
המוכר הציע לי לירות בנשק ולהחליט ושאלתי אותו אם יש לו עוד אקדח להציע הוא הציע לי את הסמית אנד ווסון שמאוד דומה לגלוק
אחרי הירי המעשי החלטתי לקחת את הגלוק 19 דור 4 (חייב לציין שלא יריתי בסמית כי לא היה לו נשק כזה במטווח )
התלבטתי בין 19 c ל19 רגיל אני חייב לציין שמתוקף תפקידי במילואים אני נמצא במקומות עם הרבה חול ואבק ולכן חשוב לי שהאקדח ירה גם עם חול ואבק ולא יעשה מעצורים.
עדיין לא הלכתי למשרד הפנים ככה שעדיין אפשר לשנות את הבחירה האם אתם חושבים שעשיתי נכון ? האם הייתי צריך לקחת את ה c ?
או אולי את הסמית אנד ווסון ?
אשמח לתשובות שאולי החליף את הבחירה שלי
תודה :)
הייתי היום בחנות נשקים ורציתי לקנות אקדח ביקשתי הצעות מהמוכר ואמרתי לו שאני מתלבט בין יריחו פולימרי לגלוק
המוכר הציע לי לירות בנשק ולהחליט ושאלתי אותו אם יש לו עוד אקדח להציע הוא הציע לי את הסמית אנד ווסון שמאוד דומה לגלוק
אחרי הירי המעשי החלטתי לקחת את הגלוק 19 דור 4 (חייב לציין שלא יריתי בסמית כי לא היה לו נשק כזה במטווח )
התלבטתי בין 19 c ל19 רגיל אני חייב לציין שמתוקף תפקידי במילואים אני נמצא במקומות עם הרבה חול ואבק ולכן חשוב לי שהאקדח ירה גם עם חול ואבק ולא יעשה מעצורים.
עדיין לא הלכתי למשרד הפנים ככה שעדיין אפשר לשנות את הבחירה האם אתם חושבים שעשיתי נכון ? האם הייתי צריך לקחת את ה c ?
או אולי את הסמית אנד ווסון ?
אשמח לתשובות שאולי החליף את הבחירה שלי
תודה :)
- סליקאי ארד

Re: בחירת אקדח (די דחוף לי )
אני ממליץ על 19 רגיל. הקומפנסטור של C - מיותר כשמדובר בקוטר 9 מ"מ.
אתה חושף את הקנה לעוד לכלוך, לסיכון של קילוף מעטפת הקליע בזמן ירי (ראיתי אירוע כזה בעיניים שלי) ומורד את מהירות הלוע.
אתה חושף את הקנה לעוד לכלוך, לסיכון של קילוף מעטפת הקליע בזמן ירי (ראיתי אירוע כזה בעיניים שלי) ומורד את מהירות הלוע.
- סליקאי טיטניום

תודה, ומה אתה אומר על הבחירה ? זה נכון היה לבחור גלוק לאומת יריחו פולימרי ?
ומישהו יודע האם יש הבדל בין ארצות הברית לאוסטריה ? כי הגלוק שקניתי הוא תוצרת ארצות הברית ?
ומישהו יודע האם יש הבדל בין ארצות הברית לאוסטריה ? כי הגלוק שקניתי הוא תוצרת ארצות הברית ?
- סליקאי ארד

לגבי ההבדל בין אוסטריה לארה"ב - בשנים האחרונות הייצור זהה (לפחות אמור להיות).
לגבי גלוק מול יריחו - שני אקדחים שונים מהותית, מנגנונים שונים לחלוטין, אחיזה שונה. אי אפשר להשוות ביניהם. תלוי, מה מתאים לך יותר.
לגבי גלוק מול יריחו - שני אקדחים שונים מהותית, מנגנונים שונים לחלוטין, אחיזה שונה. אי אפשר להשוות ביניהם. תלוי, מה מתאים לך יותר.
נערך לאחרונה על ידי spy בתאריך 21 נובמבר 2015, 16:50, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי טיטניום

בגלל שציינת את נושא החול האבק והתנאים
אז דבר אחד אין עליו עוררין, הגלוק ידוע כעמיד מאוד לתנאים קיצוניים אז מבחינה זאת תהיה שקט
בקשר ליריחו או גלוק זה סובייקטיבי לחלוטין
בקשר לארהב או אוסטרי
עלפי כל הבדיקות של אנשים בעולם ומאמרים היום אין שום הבדל
אז דבר אחד אין עליו עוררין, הגלוק ידוע כעמיד מאוד לתנאים קיצוניים אז מבחינה זאת תהיה שקט
בקשר ליריחו או גלוק זה סובייקטיבי לחלוטין
בקשר לארהב או אוסטרי
עלפי כל הבדיקות של אנשים בעולם ומאמרים היום אין שום הבדל
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
תודה רבה עזרתם לי מאוד :) 
- סליקאי ארד

היה לי נשק שירות יריחו פולימרי כמה שנים, וגם גלוק יש לי מוחזק באופן פרטי.
היריחו טוב אבל מגושם וגימורים לא משהו, הגלוק הרבה יותר איכותי.
לגבי דגם C, עזוב מניסיון אין צורך לדעתי לא תורם. קח גלוק 19 רגיל ותהנה הרבה שנים.
בהצלחה
היריחו טוב אבל מגושם וגימורים לא משהו, הגלוק הרבה יותר איכותי.
לגבי דגם C, עזוב מניסיון אין צורך לדעתי לא תורם. קח גלוק 19 רגיל ותהנה הרבה שנים.
בהצלחה
- סליקאי ארד

7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד