חוויה -החלפת נשק -תבחין משמר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חוויה -החלפת נשק -תבחין משמר
ראיתי חזרה על נושא התבחינים והחלפת נשק עם תבחין משמר , החלטתי לשתף אתכם בתהליך .
ראשית נאמר לי ע"י סוחרים שתבחין משמר היום יכל להחליף נשק(ככה חופשי) החל מינואר 2014.
קבעתי תור - משב"פ ירושלים (כמובן אחרי 3 ימים שתפסתי אותם קבעו לי תור תוך 30 יום )
3 ימים לפני רכשתי נשק חדש , הפקדתי את היישן שמחכה להימכר אצל הסוחר.
בנשק הגבעה (גבעת זאב ) - הגב' איריס אמרה לי שכדאי לי לקחת אישור תושב (למזלי אני גר גם בישוב זכאי) .
הגעתי -קבלה אותי פקידה עם פנים חמוצות עם אוףףףףף כזה ארוך ששמעה שצריכה לטפל בבקשה להחלפת נשק. ולהפתעתי ביקשה אישור תושב - נתתי (והתבחין עבר ממשמר לישוב זכאי)
כששאלתי לעניין התר החוק להחלפת נשק לתבחין משמר - ענתה "רק עם הנשק שלך הושבת /התקלקל אתה יכל להחליף - אחרת אתה צריך עילה " - טוב אני לא יודע עם זה נכון או לא , לידיעתכם.
טוב אחרי 40 דק' של פרוצדורה ופנים חמוצות , תשלומים בעמדת תשלום , חזרה לפקידה וכו' קיבלתי את הרשיון החדש - אני בא לצאת - מביט על הרשיון ומה מופיע? הכלי הישן .
ראשית נאמר לי ע"י סוחרים שתבחין משמר היום יכל להחליף נשק(ככה חופשי) החל מינואר 2014.
קבעתי תור - משב"פ ירושלים (כמובן אחרי 3 ימים שתפסתי אותם קבעו לי תור תוך 30 יום )
3 ימים לפני רכשתי נשק חדש , הפקדתי את היישן שמחכה להימכר אצל הסוחר.
בנשק הגבעה (גבעת זאב ) - הגב' איריס אמרה לי שכדאי לי לקחת אישור תושב (למזלי אני גר גם בישוב זכאי) .
הגעתי -קבלה אותי פקידה עם פנים חמוצות עם אוףףףףף כזה ארוך ששמעה שצריכה לטפל בבקשה להחלפת נשק. ולהפתעתי ביקשה אישור תושב - נתתי (והתבחין עבר ממשמר לישוב זכאי)
כששאלתי לעניין התר החוק להחלפת נשק לתבחין משמר - ענתה "רק עם הנשק שלך הושבת /התקלקל אתה יכל להחליף - אחרת אתה צריך עילה " - טוב אני לא יודע עם זה נכון או לא , לידיעתכם.
טוב אחרי 40 דק' של פרוצדורה ופנים חמוצות , תשלומים בעמדת תשלום , חזרה לפקידה וכו' קיבלתי את הרשיון החדש - אני בא לצאת - מביט על הרשיון ומה מופיע? הכלי הישן .
Re: חוויה -החלפת נשק -תבחין משמר
במקום לגשת לפקידה בדחילו ורחימו ולחשוש ממנה,
היית צריך לדרוש את מנהל הלשכה ולהתלונן עליה
א - על רמת השירות
ב- על הבורות שלה שגרמה לך לוותר על הרשיון - היא בלבלה לך את המוח.
היית צריך לדרוש את מנהל הלשכה ולהתלונן עליה
א - על רמת השירות
ב- על הבורות שלה שגרמה לך לוותר על הרשיון - היא בלבלה לך את המוח.
- סליקאי טיטניום

ב"ה יצאתי עם רישיון אמנם עם תבחין אחר(וגם משום ששמתי לב לטעות), היחס כל כך עלוב ואין עם מי לדבר .
חבל על הזמן .
חבל על הזמן .
כמה שאני קורא על התבחין משמר אני עוד יותר לא מבין אותו .אני עם רשיון מעל 20שנה וגר בכפר סבא איזה ישוב זכאי אני יביא לפקידה .שדיברתי עם החנות לגבי החלפה הוא בכלל לא הזכיר על כלי שמושבת או תקול .נראה לי כל לישכה מתנהלת לפי מצב הרוח של הפקידים ממצאים חוקים חדשים.לא זכור לי שהפקידים עובדים לפי פרמיות אז מה זה משנה אם זה רשיון חדש או החלפה
- סליקאי ארד

לי הייתה חוויה הפוכה לגמרי בבאר שבע -
למרות שהגדירו שמטפלים רק בחדשים עד תחילת ינואר הבינו שהפקדתי את הנשק הישן ולכן אינני חמוש וקיבלתי תור תוך שבוע!!!!
כשהגעתי קיבלתי טיפול מקצועי ונעים והוחלף לי הרשיון ללא בעיה וללא בקשת עילה או תבחין חדש (גם אני הייתי על תבחין משמר).
ברישיון החדש התבחין הוא ״מתוקף הוראת מעבר״.
החלפתי נשק תקין לחלוטין.
כול התהליך היה פחות מחצי שעה מהרגע שהגעתי ועד שיצאתי עם הרישיון החדש (וזה כשהקדמתי ב 15 דקות לתור שנקבע לי)
למרות שהגדירו שמטפלים רק בחדשים עד תחילת ינואר הבינו שהפקדתי את הנשק הישן ולכן אינני חמוש וקיבלתי תור תוך שבוע!!!!
כשהגעתי קיבלתי טיפול מקצועי ונעים והוחלף לי הרשיון ללא בעיה וללא בקשת עילה או תבחין חדש (גם אני הייתי על תבחין משמר).
ברישיון החדש התבחין הוא ״מתוקף הוראת מעבר״.
החלפתי נשק תקין לחלוטין.
כול התהליך היה פחות מחצי שעה מהרגע שהגעתי ועד שיצאתי עם הרישיון החדש (וזה כשהקדמתי ב 15 דקות לתור שנקבע לי)
- סליקאי ארד

5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד