החלפת נשק ומכירת כלי ישן - תבחין משמר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
החלפת נשק ומכירת כלי ישן - תבחין משמר
היי לכולם.
אני חדש כאן. ונהנה מאד מהפורום.
ברשותי רשיון נשק 14 שנה ואני נמצא כרגע על תבחין משמר.
ניצלתי את התקנות החדשות כדי שאוכל לשדרג את הנשק לדגם מתקדם וחדשני יותר.
על פי מה שקראתי בפורום והבנתי מהתקנות החדשות - ניתן להחליף לכלי חדש, אך הכלי הישן לא ניתן למכירה - העברה וכו' אלא יש באפשרותי להפקידו בלבד.
אז זהו, שזה ממש לא נכון... ונראה לי שמצאתי פרצה בתקנות. (לתועלת כולם כמובן...)
במעמד רכישת הכלי החדש מהסוחר, ביקשתי לבצע מכירת הכלי הישן לבית המסחר. פרוצדורה שהם עושים במקום ומוציאים לי אישור על מכירת הכלי הישן.
עם אישור זה הלכתי למשרדי הבט"פ - ובאותו המעמד של קבלת הרשיון החדש על הכלי החדש, קיבלתי אישור שהכלי עבר על שם בית המסחר הנ"ל.
לאחר תיאום עם הסוחר - מצאתי קונה שהיה מעוניין לרכוש את הכלי הישן, ולאחר שהסדיר את התשלום מולי הנפיק לו הסוחר אישור רכישה על הכלי איתו הוא הלך לבט"פ ושם קיבל את הרשיון לאחר שהכלי עבר על שמו.
אציין לשבחו של המוכר שהיה הוגן ביותר ואפילו לא גבה ממני "דמי תיווך".
שורה תחתונה למי שלא הבין עדיין - אפשרי עדיין למכור כלי ישן שהיה על תבחין משמר ולקבל עליו תמורה. ואין צורך "להפטר ממנו" כמו שכתבו כאן בפורום.
אני חדש כאן. ונהנה מאד מהפורום.
ברשותי רשיון נשק 14 שנה ואני נמצא כרגע על תבחין משמר.
ניצלתי את התקנות החדשות כדי שאוכל לשדרג את הנשק לדגם מתקדם וחדשני יותר.
על פי מה שקראתי בפורום והבנתי מהתקנות החדשות - ניתן להחליף לכלי חדש, אך הכלי הישן לא ניתן למכירה - העברה וכו' אלא יש באפשרותי להפקידו בלבד.
אז זהו, שזה ממש לא נכון... ונראה לי שמצאתי פרצה בתקנות. (לתועלת כולם כמובן...)
במעמד רכישת הכלי החדש מהסוחר, ביקשתי לבצע מכירת הכלי הישן לבית המסחר. פרוצדורה שהם עושים במקום ומוציאים לי אישור על מכירת הכלי הישן.
עם אישור זה הלכתי למשרדי הבט"פ - ובאותו המעמד של קבלת הרשיון החדש על הכלי החדש, קיבלתי אישור שהכלי עבר על שם בית המסחר הנ"ל.
לאחר תיאום עם הסוחר - מצאתי קונה שהיה מעוניין לרכוש את הכלי הישן, ולאחר שהסדיר את התשלום מולי הנפיק לו הסוחר אישור רכישה על הכלי איתו הוא הלך לבט"פ ושם קיבל את הרשיון לאחר שהכלי עבר על שמו.
אציין לשבחו של המוכר שהיה הוגן ביותר ואפילו לא גבה ממני "דמי תיווך".
שורה תחתונה למי שלא הבין עדיין - אפשרי עדיין למכור כלי ישן שהיה על תבחין משמר ולקבל עליו תמורה. ואין צורך "להפטר ממנו" כמו שכתבו כאן בפורום.
- סליקאי ארד

Re: החלפת נשק ומכירת כלי ישן - תבחין משמר
ידוע- אחד ההישגים של העמותה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
Re: החלפת נשק ומכירת כלי ישן - תבחין משמר
אבי תודה על השיתוף.
אולי כדאי לציין את שם העסק שסייע לך כדי שאחרים יוכלו להסתייע בו גם.
אולי כדאי לציין את שם העסק שסייע לך כדי שאחרים יוכלו להסתייע בו גם.
Glock 26 GEN4
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד