תהליך לרישיון חדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תהליך לרישיון חדש
שלום לכולם
האם מישהו יודע- לפני כחודשיים שלחתי את הבקשה בדואר ולאחר זמן מה קיבלתי מכתב חזרה המבקש שאשלים מסמך כלשהו. שלחתי בדואר את המסמך הנ"ל, כמו כן נקבע לי ראיון לסוף ינואר.
מישהו יודע מה קורה בינתיים ? האם זה אומר שאצטרך להגיע עוד פעמיים פיזית ללשכה ?
כלומר- פעם אחת לראיון, אז לחכות שוב כחודש עד שיגיע אישור הרכישה ואז שוב לאחר הקנייה ?..
אשמח לתשובות/ ייעוץ...
תודה רבה לעונים !
האם מישהו יודע- לפני כחודשיים שלחתי את הבקשה בדואר ולאחר זמן מה קיבלתי מכתב חזרה המבקש שאשלים מסמך כלשהו. שלחתי בדואר את המסמך הנ"ל, כמו כן נקבע לי ראיון לסוף ינואר.
מישהו יודע מה קורה בינתיים ? האם זה אומר שאצטרך להגיע עוד פעמיים פיזית ללשכה ?
כלומר- פעם אחת לראיון, אז לחכות שוב כחודש עד שיגיע אישור הרכישה ואז שוב לאחר הקנייה ?..
אשמח לתשובות/ ייעוץ...
תודה רבה לעונים !
- סליקאי ארד

Re: תהליך לרישיון חדש
התהליך הוא מעגלי, בכל מקרה תצטרך לפגוש במשרד לבט"פ איזה פעמיים בדרך..
בריאיון, בהנחה שהכל יהיה בסדר עם העמידה שלך בתבחין, יפיקו לך אישור מותנה שאיתו תיגש לקנות נשק ולעבור אימון במטווח.
לאחר מכן תצטרך לקבוע תור נוסף שבו תמסור את שטר המכר של האקדח שקנית (שנשאר בינתיים בבית העסק למשמרת), כמו גם אישור על ביצוע מטווח ורק אז יופק לך רישיון עם פרטי האקדח שקנית ורק אז תוכל ללכת לאסוף את האקדח.
בריאיון, בהנחה שהכל יהיה בסדר עם העמידה שלך בתבחין, יפיקו לך אישור מותנה שאיתו תיגש לקנות נשק ולעבור אימון במטווח.
לאחר מכן תצטרך לקבוע תור נוסף שבו תמסור את שטר המכר של האקדח שקנית (שנשאר בינתיים בבית העסק למשמרת), כמו גם אישור על ביצוע מטווח ורק אז יופק לך רישיון עם פרטי האקדח שקנית ורק אז תוכל ללכת לאסוף את האקדח.
Glock 26 GEN4
תודה על תשובתך..
אגב, האם ידוע לך באיזה שלב נבדק עניין אישורי משרד הבריאות/משטרה וכמה זמן לוקח ?
אגב, האם ידוע לך באיזה שלב נבדק עניין אישורי משרד הבריאות/משטרה וכמה זמן לוקח ?
- סליקאי ארד

לפי מה שנאמר לי בראיון, רק לאחריו פונים למשטרה / משרד הבריאות כדי לקבל אישור. אני שאלתי את הפקיד בראיון אם ניתן לקבל אישור מותנה במקום, והוא אמר שלא - יגיע בדואר.
גם אצלי אגב הראיון היה חודש וחצי אחרי שליחת הטפסים בדואר והשלמה בפקס - בזבוז של חודש וחצי. היה עדיף להגיע עם הכל לראיון כבר בהתחלה (היה לי אפשרות לקבל תור מהיום לעוד שבועיים כי מישהו ויתר, ואמרתי שאני מעדיף לחסוך ביקור אחד. טיפשי...)
זה כמובן בניגוד למה שנאמר באתר הבט״פ, שניתן לבצע את הראיון בסוף התהליך.
גם אצלי אגב הראיון היה חודש וחצי אחרי שליחת הטפסים בדואר והשלמה בפקס - בזבוז של חודש וחצי. היה עדיף להגיע עם הכל לראיון כבר בהתחלה (היה לי אפשרות לקבל תור מהיום לעוד שבועיים כי מישהו ויתר, ואמרתי שאני מעדיף לחסוך ביקור אחד. טיפשי...)
זה כמובן בניגוד למה שנאמר באתר הבט״פ, שניתן לבצע את הראיון בסוף התהליך.
- סליקאי כסף

צודק לגמרי..
אחי פשוט הלך ישר לראיון עם כל הטפסים, תוך 3 שבועות קיבל אישור לרכישה.
בדואר זו טעות שעולה בהרבה זמן....וממילא יש להגיע פעמיים.
אחי פשוט הלך ישר לראיון עם כל הטפסים, תוך 3 שבועות קיבל אישור לרכישה.
בדואר זו טעות שעולה בהרבה זמן....וממילא יש להגיע פעמיים.
- סליקאי ארד

האמת לי זה הלך מהר מאוד
בתאריך 27/10 הייתי בפגישה הראשונה ובאתי עם כל המסמכים.
אולי לא תאמין אבל ב-3/11 כבר קיבלתי את האישור לקנות נשק.
בריאיון שאלו רק מה העילה/סיבה שלי לשאת אקדח.
בזה הסתכמו השאלות.
התור שהצלחתי "לתפוס" להגיש את שטר המכר ואישר המטווח היה בתאריך 22/12 (!!!)
חודש וחצי לאחר קבלת האישור לרכישת נשק!!!
הבעיה היא שבשביל להגיש את השטר מכר היה טירוף.
חייב תור וזה כמעט בלתי אפשרי שמישהו יתייחס אליך בלי תור.
למרות זאת,תמיד יש בכל משרד איזו נשמה טובה שרוצה לעזור והתמזל מזלי והנשמה הטובה בדיוק יצא מהמשרד ולקח ממני את המסמכים(ביום חמישי) והבטיח לי שביום ראשון/שני אקבל את הרישיון המיוחל.
ביום שני התקשרו אליי מהמשרד והודיעו לי שהרישיון ממתין לי.
כשהגעתי אותו עובד שיצא לקבל ממני את המסמכים יצא מהמשרד להביא לי אישית את הרישיון ביד.
כך בעצם חסכתי 22 יום.
בתאריך 30/11 קבלתי את הרישיון המיוחל...
בקרוב אצל שאר הממתינים שבנינו..
לידיעה, המשרד המדובר נמצא בירושלים ושם העובד הוא אשר
בתאריך 27/10 הייתי בפגישה הראשונה ובאתי עם כל המסמכים.
אולי לא תאמין אבל ב-3/11 כבר קיבלתי את האישור לקנות נשק.
בריאיון שאלו רק מה העילה/סיבה שלי לשאת אקדח.
בזה הסתכמו השאלות.
התור שהצלחתי "לתפוס" להגיש את שטר המכר ואישר המטווח היה בתאריך 22/12 (!!!)
חודש וחצי לאחר קבלת האישור לרכישת נשק!!!
הבעיה היא שבשביל להגיש את השטר מכר היה טירוף.
חייב תור וזה כמעט בלתי אפשרי שמישהו יתייחס אליך בלי תור.
למרות זאת,תמיד יש בכל משרד איזו נשמה טובה שרוצה לעזור והתמזל מזלי והנשמה הטובה בדיוק יצא מהמשרד ולקח ממני את המסמכים(ביום חמישי) והבטיח לי שביום ראשון/שני אקבל את הרישיון המיוחל.
ביום שני התקשרו אליי מהמשרד והודיעו לי שהרישיון ממתין לי.
כשהגעתי אותו עובד שיצא לקבל ממני את המסמכים יצא מהמשרד להביא לי אישית את הרישיון ביד.
כך בעצם חסכתי 22 יום.
בתאריך 30/11 קבלתי את הרישיון המיוחל...
בקרוב אצל שאר הממתינים שבנינו..
לידיעה, המשרד המדובר נמצא בירושלים ושם העובד הוא אשר
רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום.
אקדח זה חשוב,אמונה לא פחות
אקדח זה חשוב,אמונה לא פחות
- סליקאי כסף

בוקר טוב.
מציע מראש לקבוע שני תורים. גם ככה התורים לחודשיים קדימה. אז לבקש תור ראשון לראיון מתי שאפשר ולבקש מיד תור לכמה ימים אחרי, כך שאם בראיון תקבל את האישור העקרוני ותלך לרכוש את האקדח, התור למסירת המסמכים והנפקת הרשיון יהיה קרוב יותר ולא עוד חודשיים קדימה.
דרך אגב, הבנתי שאת השלב האחרון, דהיינו אחרי רכישת הנשק שרק צריך למסור את המסמכים ולקבל רשיון, אפשר לעשות בפקס או ידנית (רק למסור) והם מטפלים בזה הרבה יותר מהר מאשר לחכות לתור, ושולחים את הרשיון בדואר.
בהצלחה
מציע מראש לקבוע שני תורים. גם ככה התורים לחודשיים קדימה. אז לבקש תור ראשון לראיון מתי שאפשר ולבקש מיד תור לכמה ימים אחרי, כך שאם בראיון תקבל את האישור העקרוני ותלך לרכוש את האקדח, התור למסירת המסמכים והנפקת הרשיון יהיה קרוב יותר ולא עוד חודשיים קדימה.
דרך אגב, הבנתי שאת השלב האחרון, דהיינו אחרי רכישת הנשק שרק צריך למסור את המסמכים ולקבל רשיון, אפשר לעשות בפקס או ידנית (רק למסור) והם מטפלים בזה הרבה יותר מהר מאשר לחכות לתור, ושולחים את הרשיון בדואר.
בהצלחה
- סליקאי כסף

הם לא מאפשרים לקבוע שני תורים, רק לאחר המועד הראשון ניתן לקבוע את המועד הנוסף.
ניתן להגיש את שטר המכר ואישור המטווח בלשכה, אבל הם טוענים שעד שלושה שבועות הם יוצרים קשר ושואלים אם אתה רוצה לבוא לקחת את הרישיון או שישלחו בדואר רשום (כך לפחות זה בלשכה המזעזעת בת"א).
ניתן להגיש את שטר המכר ואישור המטווח בלשכה, אבל הם טוענים שעד שלושה שבועות הם יוצרים קשר ושואלים אם אתה רוצה לבוא לקחת את הרישיון או שישלחו בדואר רשום (כך לפחות זה בלשכה המזעזעת בת"א).
Glock 26 GEN4
bnsagi כתב:הם לא מאפשרים לקבוע שני תורים, רק לאחר המועד הראשון ניתן לקבוע את המועד הנוסף.
אז קובעים תור אחד על עצמך ותור אחד על שם אבא/אמא/חבר טוב ואז אחרי שהתור שלך עבר מתקשרים למוקד זימון תורים ומעבירים את התור חזרה אליך.
- סליקאי זהב

bnsagi כתב:ישראלים.. תמיד מחפשים לתחמן ולערבב :D
לא מחפש לתחמן ולא לערבב.
לפני שנה היה אפשר לקבוע עד 3 תורים לבן אדם.
כשאהרונוביץ' הקל במעט את הקריטריונים פתאום "יצאה הנחיה היום בבוקר מראש האגף"(ששמעתי כל יום מחדש) לא לקבוע יותר מתור 1 לבן אדם.
אז שלא ישקרו לנו בפנים, ואנחנו לא נחפש דרכים לעקוף אותם.
- סליקאי זהב

קודם כל תודה לכל העונים..
אגב, מישהו יודע האם באמת בשלב הראיון (פגישה ראשונה, לאחר שכל הטפסים כבר נשלחו בדואר והתקבלו) ניתן לקבל את האישור העקרוני ? או רק לאחריו בדואר ?
אגב, מישהו יודע האם באמת בשלב הראיון (פגישה ראשונה, לאחר שכל הטפסים כבר נשלחו בדואר והתקבלו) ניתן לקבל את האישור העקרוני ? או רק לאחריו בדואר ?
- סליקאי ארד

שלומי 450 כתב:קודם כל תודה לכל העונים..
לצערינו הרב הם לא כל כך יעילים כמו שאנחנו רוצים שיהיו
- סליקאי כסף

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד