חוות דעת קצת שלילית על מאיר רוט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
חוות דעת קצת שלילית על מאיר רוט
רציתי לציין משהו שקרה לי ולאבא שלי השבוע בביקור במאיר רוט לצורך בדיקת נשקים לפני רכישה (השכרת אקדח).
(מצטער מראש על החפירה)
הגענו ביום שלישי הזה למאיר רוט לצורך בדיקת נשקים, ציינו את המטרה בהגעה למקום בפני העובדים וגם קיבלנו המלצות וחוות דעת על הנשקים השונים.
בהתחלה ניסו לדחוף לנו אקדחי CZ וטענו שהם ממש טובים ואמינים וזולים בהשוואה לאחרים, ושגם מקבלים אחריות לכל החיים, הבעיה היא שציינו שאנחנו רוצים לבדוק גלוקים שונים ואת השילד ובכל זאת המשיכו בנסיונות ה"דחיפה" מה שגרם לי לחשוב שהמקום לא רציני ורק מחפש למקסם רווחים (ישר הבנתי שיש להם כנראה רווח גדול על אקדחי CZ)
לאחר שהגענו להבנה שאנחנו מעוניינים לבדוק את הגלוק 43, 19 ו-26 ביקשו שנעבור הדרכה לפני הירי (מסיבות ביטוח שטענו שחייב לעשות) לא היה לנו בעיה והקשבנו בשמחה.
לאחר ההדרכה הגענו למטווח והמדריך ביקש שיביאו את האקדחים שלנו, הביאו את ה19 וה-43 ושראיתי שחסר ה-26 נענתי שאין אותו כרגע (למרות שכבר ראיתי אותו מוכן על השולחן לפני).
הקטע היותר מוזר הוא שפתאום הגישו לכל אחד מאיתנו חבילה של 50 כדור, הסברתי למדריך שאנחנו רוצים רק לבדוק את הנשקים מחסנית 1-2 לא יותר ואין צורך בכ"כ הרבה תחמושת, המדריך התעצבן וצעק "אתם תעשו מה שאני אומר".
טוב, לא רצינו להתווכח והקשבנו לו.
לאחר הסבר קצר של המדריך, הבנתי שאנחנו עוברים אימון ירי ביחד עם כל שאר האנשים שהיו איתנו, כשניסתי להסביר שוב למדריך הוא התחיל שוב להתעצבן והסביר לכולם שמי שיפריע לו יצא החוצה ולא יחזור.
רצינו כבר להתנסות באקדחים אז "זרמנו" עם המצב והתחלנו את האימון...
באמצע האימון באתי להתחלף עם אבי בין האקדחים, ישר המדריך קפץ בצעקות ושאל מה אנחנו עושים, הסברתי לו שאנחנו מתחלפים כדי לבדוק את ההבדל והוא אסר עלינו להתחלף.
כבר לא היה לי כוח להתווכח אז סיימנו את האימון עד הסוף, ביציאה לכיוון החנות ועמדת התשלום, ניסנו להסביר את המצב אבל נעננו בכל מיני מריחות ושטויות ואחד העובדים אמר "מה זה משנה, גם ככה תצטרכו לעבור אימון לצורך הוצאת הרישון, אז עשית את זה עכשיו ונפתרתם מזה".
נתחיל בזה שזה לא מה שביקשנו, ומי אמר שנרכוש את אותם האקדחים מהאימון? בסך הכל ביקשנו להתנסות.
שילמנו עבור האימון בחוסר ברירה והלכנו לכיוון היציאה...
אחד הלקוחות שמע את הסיפור ואמר לי שלפני מספר שנים הם עשו לו את אותו הקטע ושהוא ממשיך לבוא עליהם בגלל שהוא תושב האזור.
אז אנחנו לא תושבי האזור וחבל לי לקבל שירות כזה מהם, במיוחד לאחר ששמעתי רק דברים טובים.
אני מבין שנשק זה דבר רציני ויש צורך באנשים מקצועיים שנותנים תשובות ברורות ומבונות, אבל לצערי שם זה נעשה בצורה די רובטית וחסרת יחס אישי ללקוח.
אשמח לדעתכם על כך.
(מצטער מראש על החפירה)
הגענו ביום שלישי הזה למאיר רוט לצורך בדיקת נשקים, ציינו את המטרה בהגעה למקום בפני העובדים וגם קיבלנו המלצות וחוות דעת על הנשקים השונים.
בהתחלה ניסו לדחוף לנו אקדחי CZ וטענו שהם ממש טובים ואמינים וזולים בהשוואה לאחרים, ושגם מקבלים אחריות לכל החיים, הבעיה היא שציינו שאנחנו רוצים לבדוק גלוקים שונים ואת השילד ובכל זאת המשיכו בנסיונות ה"דחיפה" מה שגרם לי לחשוב שהמקום לא רציני ורק מחפש למקסם רווחים (ישר הבנתי שיש להם כנראה רווח גדול על אקדחי CZ)
לאחר שהגענו להבנה שאנחנו מעוניינים לבדוק את הגלוק 43, 19 ו-26 ביקשו שנעבור הדרכה לפני הירי (מסיבות ביטוח שטענו שחייב לעשות) לא היה לנו בעיה והקשבנו בשמחה.
לאחר ההדרכה הגענו למטווח והמדריך ביקש שיביאו את האקדחים שלנו, הביאו את ה19 וה-43 ושראיתי שחסר ה-26 נענתי שאין אותו כרגע (למרות שכבר ראיתי אותו מוכן על השולחן לפני).
הקטע היותר מוזר הוא שפתאום הגישו לכל אחד מאיתנו חבילה של 50 כדור, הסברתי למדריך שאנחנו רוצים רק לבדוק את הנשקים מחסנית 1-2 לא יותר ואין צורך בכ"כ הרבה תחמושת, המדריך התעצבן וצעק "אתם תעשו מה שאני אומר".
טוב, לא רצינו להתווכח והקשבנו לו.
לאחר הסבר קצר של המדריך, הבנתי שאנחנו עוברים אימון ירי ביחד עם כל שאר האנשים שהיו איתנו, כשניסתי להסביר שוב למדריך הוא התחיל שוב להתעצבן והסביר לכולם שמי שיפריע לו יצא החוצה ולא יחזור.
רצינו כבר להתנסות באקדחים אז "זרמנו" עם המצב והתחלנו את האימון...
באמצע האימון באתי להתחלף עם אבי בין האקדחים, ישר המדריך קפץ בצעקות ושאל מה אנחנו עושים, הסברתי לו שאנחנו מתחלפים כדי לבדוק את ההבדל והוא אסר עלינו להתחלף.
כבר לא היה לי כוח להתווכח אז סיימנו את האימון עד הסוף, ביציאה לכיוון החנות ועמדת התשלום, ניסנו להסביר את המצב אבל נעננו בכל מיני מריחות ושטויות ואחד העובדים אמר "מה זה משנה, גם ככה תצטרכו לעבור אימון לצורך הוצאת הרישון, אז עשית את זה עכשיו ונפתרתם מזה".
נתחיל בזה שזה לא מה שביקשנו, ומי אמר שנרכוש את אותם האקדחים מהאימון? בסך הכל ביקשנו להתנסות.
שילמנו עבור האימון בחוסר ברירה והלכנו לכיוון היציאה...
אחד הלקוחות שמע את הסיפור ואמר לי שלפני מספר שנים הם עשו לו את אותו הקטע ושהוא ממשיך לבוא עליהם בגלל שהוא תושב האזור.
אז אנחנו לא תושבי האזור וחבל לי לקבל שירות כזה מהם, במיוחד לאחר ששמעתי רק דברים טובים.
אני מבין שנשק זה דבר רציני ויש צורך באנשים מקצועיים שנותנים תשובות ברורות ומבונות, אבל לצערי שם זה נעשה בצורה די רובטית וחסרת יחס אישי ללקוח.
אשמח לדעתכם על כך.
S&W M&P Shield
Re: חוות דעת קצת שלילית על מאיר רוט
מאיר רוט ידועים בכך שהם קצת אנאליים, אבל למרות זאת השירות שלהם מוביל.
אני מניח שאם תפנה לבעלים תמצא אצלו אוזן קשבת.
א.
אני מניח שאם תפנה לבעלים תמצא אצלו אוזן קשבת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

ממאיר רוט קניתי השבוע את האקדח החמישי שלי משם בתוך חמש שנים. אחרי שמתרגלתים לתהליכים אצלם (קשה להיכנס, לירות חמש דקות ולצאת), אתה לא מתאכזב.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 14 דצמבר 2015, 04:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
כשאני הלכתי להתנסות בירי על גלוק 26 באתי מאוד מגובש בדעה לירות רק עליו, אלעד הציע לי לנסות כלי נוסף כדי לא להתקבע, אך כשראה שזו כוונתי - איפשר לי חופשיות מלאה לטווח רק ב-26, ובטח לא ניסה "לדחוף" לי אקדחים מתוצרת אחרת.
מעבר לכך, אני די בטוח שהמחירים של הגלוקים משמעותית גבוהים יותר מהמחירים של ה-CZ, כך שלא ברורה לי הטענה שדווקא את האקדחים הללו הם מנסים לקדם.
מה שכן מעניין זה שעל גלוק מקבלים אחריות לשנה אחת בלבד (כך נאמר לי), ואילו אתה כותב שעל ה-CZ ניתנת אחריות לכל החיים (נשמע מוגזם..)
בכל מקרה,
אני מניח שאלעד יראה את הפוסט במוקדם או במאוחר, יבצע תחקיר (כבר קרה בעבר) וייתן כאן תגובה מנומקת.
מעבר לכך, אני די בטוח שהמחירים של הגלוקים משמעותית גבוהים יותר מהמחירים של ה-CZ, כך שלא ברורה לי הטענה שדווקא את האקדחים הללו הם מנסים לקדם.
מה שכן מעניין זה שעל גלוק מקבלים אחריות לשנה אחת בלבד (כך נאמר לי), ואילו אתה כותב שעל ה-CZ ניתנת אחריות לכל החיים (נשמע מוגזם..)
בכל מקרה,
אני מניח שאלעד יראה את הפוסט במוקדם או במאוחר, יבצע תחקיר (כבר קרה בעבר) וייתן כאן תגובה מנומקת.
Glock 26 GEN4
את CZ זה הגיוני שניסו לדחוף לך מכיוון שהם היבואן הרשמי.
יכול להיות שה-26 שראית הוא כבר אקדח שנמכר ללקוח שאמור להגיע לאסוף אותו ולכן הם לא יכולים לתת לך לטווח בו, או שמדובר באקדח של לקוח בכלל ולא באקדח שלהם, או עוד 1001 סיבות שאני יכול לחשוב עליהם שבגללם ראית את האקדח על הדלפק אבל הם לא יכולים לתת לך לירות בו.
וגם כמובן יכול להיות שהמדריך טעה.
לגבי הטוניות של המדריך אין לי מה להגיד לך.
יש מדריכים מכל מיני מינים וסוגים.
אני גם שמעתי מדריך באחד המטווחים ובתי המסחר לנשק היותר מוכרים בארץ אומר "מותר לירות רק אחרי שאתה מת" כשבאים אליו לחידוש.
ולא חסרות לי דוגמאות על מדריכי ירי.
יש מדריכים שיותר איכפת להם ויש כאלה שזו סתם עבודה בשבילם והם רוצים את הכסת"ח שלהם.
כשאתה אומר שאתה "רוצה להתנסות" באקדחים רוב המטווחים היו מבינים שאתה רוצה לירות באקדח, ויביאו לך כברירת מחדל קופסא של 50 כדורים, ולא "רק מחסנית", ככה שאין לך ממש מה להתעצבן, אלא אם כן תיאמת איתם לפני כן שאתה רוצה לירות ב-2 האקדחים, מחסנית מכל אחד.
לא כל המדריכים מאפשרים להתחלף באקדחים במהלך הירי, ובוודאי שאני לא מכיר מדריך שלא יצעק אם תנסה להתחלף תוך כדי ירי על קו יורים מבלי שתעדכן אותו לפני כן.
בכל זאת מדובר במטווח שכדורים חיים עפים שם והמינימום זה שלא יהיה קצר בתקשורת בין המדריך לטווחים.
אתה לא חייב לרכוש את אותם האקדחים מהאימון, אתה רק חייב לטווח על אותו קליבר של האקדח שאתה רוצה לקנות.
יכול להיות שה-26 שראית הוא כבר אקדח שנמכר ללקוח שאמור להגיע לאסוף אותו ולכן הם לא יכולים לתת לך לטווח בו, או שמדובר באקדח של לקוח בכלל ולא באקדח שלהם, או עוד 1001 סיבות שאני יכול לחשוב עליהם שבגללם ראית את האקדח על הדלפק אבל הם לא יכולים לתת לך לירות בו.
וגם כמובן יכול להיות שהמדריך טעה.
לגבי הטוניות של המדריך אין לי מה להגיד לך.
יש מדריכים מכל מיני מינים וסוגים.
אני גם שמעתי מדריך באחד המטווחים ובתי המסחר לנשק היותר מוכרים בארץ אומר "מותר לירות רק אחרי שאתה מת" כשבאים אליו לחידוש.
ולא חסרות לי דוגמאות על מדריכי ירי.
יש מדריכים שיותר איכפת להם ויש כאלה שזו סתם עבודה בשבילם והם רוצים את הכסת"ח שלהם.
כשאתה אומר שאתה "רוצה להתנסות" באקדחים רוב המטווחים היו מבינים שאתה רוצה לירות באקדח, ויביאו לך כברירת מחדל קופסא של 50 כדורים, ולא "רק מחסנית", ככה שאין לך ממש מה להתעצבן, אלא אם כן תיאמת איתם לפני כן שאתה רוצה לירות ב-2 האקדחים, מחסנית מכל אחד.
לא כל המדריכים מאפשרים להתחלף באקדחים במהלך הירי, ובוודאי שאני לא מכיר מדריך שלא יצעק אם תנסה להתחלף תוך כדי ירי על קו יורים מבלי שתעדכן אותו לפני כן.
בכל זאת מדובר במטווח שכדורים חיים עפים שם והמינימום זה שלא יהיה קצר בתקשורת בין המדריך לטווחים.
אתה לא חייב לרכוש את אותם האקדחים מהאימון, אתה רק חייב לטווח על אותו קליבר של האקדח שאתה רוצה לקנות.
- סליקאי זהב

תיקון: אתה חייב לטווח באותו אקדח שאתה קונה עם המספר שקנית.. ככה דרשו ממני ..
אבל וודאי שאתה לא חייב לקנות את האקדח מהאימון..
כִּי לֹא בְקַשְׁתִּי אֶבְטָח, וְחַרְבִּי לֹא תוֹשִׁיעֵנִי. (תהילים, מד, ז)
----------------------------------------------------------------
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

אני מבין שמאיר רוט מקצועיים ולא ציפתי לתגובות אחרות פה שיגידו לי אחרת (לכן פניתי להתנסות שם)
בגלל זה מוזר לי המקרה, אשמח באמת לתגובה של המקום, מול אלעד עצמו לא הייתי והבנתי שהוא מאוד מקצועי כי כל בנאדם שני שנכנס ביקש אותו ספציפית...
בקשר לאחריות, הייתי בטוח שיש אחריות נרחבת יותר לאקדחים השונים בארץ (לגלוק יש 5 שנים אחריות בארה"ב) בגלל זה לא מובן לי למה פה זה רק שנה.
ובקשר ל CZ ככה נאמר לי במקום וגם ללקוחות אחרים, יש "אחריות לכל החיים".
Everest,
ה-26 היה אמור להגיע למטווח וגם ככה נאמר לנו.
ציינתי מראש שאנחנו רוצים לירות 1-2 מחסניות בכל אקדח, אין צורך ב100 כדור.
נסיון ההחלפה לא היה בזמן ירי אלא בזמן הפסקה שהשאר טענו כדורים.
יותר מזה, ציינו שאנחנו רוצים להתנסות ולא לעבור אימון ירי, להתנסות משמה ירי חופשי ולא לפי החלטת המדריך (2-4 כדור בכל קטע של האימון)
מזה התעצבנתי והתאכזבתי מהשירות, לא הכי כועס מכיוון שעדין עברתי התנסות טובה בנשק ולקחתי את זה לטובה.
אבל זה עדין לא מצדיק אותם.
בגלל זה מוזר לי המקרה, אשמח באמת לתגובה של המקום, מול אלעד עצמו לא הייתי והבנתי שהוא מאוד מקצועי כי כל בנאדם שני שנכנס ביקש אותו ספציפית...
בקשר לאחריות, הייתי בטוח שיש אחריות נרחבת יותר לאקדחים השונים בארץ (לגלוק יש 5 שנים אחריות בארה"ב) בגלל זה לא מובן לי למה פה זה רק שנה.
ובקשר ל CZ ככה נאמר לי במקום וגם ללקוחות אחרים, יש "אחריות לכל החיים".
Everest,
ה-26 היה אמור להגיע למטווח וגם ככה נאמר לנו.
ציינתי מראש שאנחנו רוצים לירות 1-2 מחסניות בכל אקדח, אין צורך ב100 כדור.
נסיון ההחלפה לא היה בזמן ירי אלא בזמן הפסקה שהשאר טענו כדורים.
יותר מזה, ציינו שאנחנו רוצים להתנסות ולא לעבור אימון ירי, להתנסות משמה ירי חופשי ולא לפי החלטת המדריך (2-4 כדור בכל קטע של האימון)
מזה התעצבנתי והתאכזבתי מהשירות, לא הכי כועס מכיוון שעדין עברתי התנסות טובה בנשק ולקחתי את זה לטובה.
S&W M&P Shield
Snir Z. כתב:תיקון: אתה חייב לטווח באותו אקדח שאתה קונה עם המספר שקנית.. ככה דרשו ממני ..
זה לא נכון.
לפי הוראות המשרד לבט"פ אתה חייב לטווח באקדח בעל קוטר זהה לאקדח שאתה רוכש.
זה שהרבה מטווחים עובדים על הלקוחות בעיניים ואומרים לך שאתה חייב לטווח באקדח שאתה קונה כולל אותו מס' סידורי זה כבר עניין אחר.
- סליקאי זהב

Everest כתב:Snir Z. כתב:תיקון: אתה חייב לטווח באותו אקדח שאתה קונה עם המספר שקנית.. ככה דרשו ממני ..
זה לא נכון.
זה שהרבה מטווחים עובדים על הלקוחות בעיניים ואומרים לך שאתה חייב לטווח באקדח שאתה קונה כולל אותו מס' סידורי זה כבר עניין אחר.
דווקא המשרד לבט"פ ביקשו ממני וגם נתנו לי תופס להחתים את המטווח שיריתי עשרה כדורים באקדח החדש..
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

Snir Z. כתב:Everest כתב:Snir Z. כתב:תיקון: אתה חייב לטווח באותו אקדח שאתה קונה עם המספר שקנית.. ככה דרשו ממני ..
זה לא נכון.
דווקא המשרד לבט"פ ביקשו ממני וגם נתנו לי תופס להחתים את המטווח שיריתי עשרה כדורים באקדח החדש..
אני לא יודע מה הסיפור הספציפי שלך אז אני לא יכול לענות.
יש הבדל בין קנייה של אקדח חדש לאקדח משומש.
יש הבדל בין קנייה של אקדח משומש באותו קליבר שיש לך כרגע לבין אקדח משומש בקליבר גדול יותר.
ויש גם פקידים שאין להם מושג וחצי מושג מה הם עושים שם.
בגדול, לפי הוראות המשרד לבט"פ, אתה צריך לעבור אימון שאמור להכשיר אותך לשימוש באקדח בעל קוטר זהה לאקדח עליו אתה עתיד לקבל רישיון.
לא חייב להיות אותו אקדח ולא חייב להיות בעל אותו מס' סידורי.
- סליקאי זהב

Dark Droid כתב:יותר מזה, ציינו שאנחנו רוצים להתנסות ולא לעבור אימון ירי, להתנסות משמה ירי חופשי ולא לפי החלטת המדריך (2-4 כדור בכל קטע של האימון)
כל פעם שאני הלכתי לשם לטווח המתנתי שההדרכה תסתיים ויריתי ככל שעלה על נפשי ולא נתבקשתי לעמוד בקצב של השאר או לעקוב אחר הפעולות שלהם...
GLOCK 17
GLOCK 17
- סליקאי זהב

זה בדיוק מה שרצינו לעשות, אבל הם חשבו אחרת...
ואני לא אמרתי דבר רע על האימון, ירינו בקצב שלנו אבל לא לפי כמות הכדורים שרצינו...
המדריך גם ענה על שאלות שלי ונתן הצעות לשיפור הירי (למרות שזה נעשה בדרך לא נעימה כ"כ)
זאת לא הבעיה שלי, הבעיה זה שניסו לדחוף אקדחים אחרים ודחפו לי אימון שלם ללא בקשתי ואיימו שאם לא נעשה בדבריהם נצא מהמטווח. (לא עזבתי כי רצינו לירות בכל זאת)
ואני לא אמרתי דבר רע על האימון, ירינו בקצב שלנו אבל לא לפי כמות הכדורים שרצינו...
המדריך גם ענה על שאלות שלי ונתן הצעות לשיפור הירי (למרות שזה נעשה בדרך לא נעימה כ"כ)
זאת לא הבעיה שלי, הבעיה זה שניסו לדחוף אקדחים אחרים ודחפו לי אימון שלם ללא בקשתי ואיימו שאם לא נעשה בדבריהם נצא מהמטווח. (לא עזבתי כי רצינו לירות בכל זאת)
S&W M&P Shield
לפי דעתי מה שקורה כמו בכל עסק על סוג אחד של אקדחים יש יותר רווח מאשר על סוג אחר לעניין המטווח זה פשוט לא הגיוני שאדם שבא לרכוש אקדח לא יטווח וירגיש בדיוק את אותו דגם בירי.
אני רכשתי בשישי גלוק 26 במטווח הגליל בקצרין ולשמחתי אמיר נתן לי את האפשרות לטווח באותו סוג כלי בדיוק .
לפי דעתי כל מטווח ולא משנה אם זה רוט או לא שמכבד את עצמו צריך להחזיק אקדחים מכל הסוגים שניתן לירות בהם לא רואה בזה סיפור גדול.
כמובן שיחייבו לפי כדורים ולפי זמן שימוש במטווח במקרה שהחלטת לא לקנות בסוף.
אני רכשתי בשישי גלוק 26 במטווח הגליל בקצרין ולשמחתי אמיר נתן לי את האפשרות לטווח באותו סוג כלי בדיוק .
לפי דעתי כל מטווח ולא משנה אם זה רוט או לא שמכבד את עצמו צריך להחזיק אקדחים מכל הסוגים שניתן לירות בהם לא רואה בזה סיפור גדול.
כמובן שיחייבו לפי כדורים ולפי זמן שימוש במטווח במקרה שהחלטת לא לקנות בסוף.
g26
- סליקאי ארד

לפי הסיפור שלך מדובר פה באי הבנה.
הכניסו אותך בטעות להדרכה של הוצאת או חידוש רשיון כשהיו אמורים להכניס אותך לירי חופשי לניסוי כלים.
חלק מדרישות ההדרכה של החידוש זה ירי של 50 כדור, (וכמו שנאמר לך, את ההדרכה עליך לעבור בכל מקרה אז מדוע לא באותה ההזדמנות?) ולמדריך בטח אין מושג שמישהו מהקבוצה לא נכנס לשם החתימה על החידוש.
החוויות שלי ממאיר רוט הן טובות מאד בעיקרן, ואני מקפיד לבקר שם לעיתים מזומנות.
למשל, לפני זמן מה באתי לבדוק אצלם אפשרות להחלפת כלי, לאחר שיריתי בכלי החדש והחלטתי שלא לרכוש אותו, הם לא ביקשו תשלום על השכרת הכלי כיוון שטווחתי בו לצורך בדיקת רכישתו.
יש בעיה ידועה של עומס ולחץ אך מעבר לכך מקום עם תודעת שירות מפותחת ונדירה בארצנו.
הכניסו אותך בטעות להדרכה של הוצאת או חידוש רשיון כשהיו אמורים להכניס אותך לירי חופשי לניסוי כלים.
חלק מדרישות ההדרכה של החידוש זה ירי של 50 כדור, (וכמו שנאמר לך, את ההדרכה עליך לעבור בכל מקרה אז מדוע לא באותה ההזדמנות?) ולמדריך בטח אין מושג שמישהו מהקבוצה לא נכנס לשם החתימה על החידוש.
החוויות שלי ממאיר רוט הן טובות מאד בעיקרן, ואני מקפיד לבקר שם לעיתים מזומנות.
למשל, לפני זמן מה באתי לבדוק אצלם אפשרות להחלפת כלי, לאחר שיריתי בכלי החדש והחלטתי שלא לרכוש אותו, הם לא ביקשו תשלום על השכרת הכלי כיוון שטווחתי בו לצורך בדיקת רכישתו.
יש בעיה ידועה של עומס ולחץ אך מעבר לכך מקום עם תודעת שירות מפותחת ונדירה בארצנו.
- סליקאי כסף

נתחיל מהסוף.
אתה חייב לירות מכלי שרכשתה מס כדורים 5 או 10 לא בטוח כמה בדיוק להוכחת שמישות הכלי.
אימון אתה יכול לעשות על כלי אחר.
ולענין השירשור.
ביום ה אחר הצהריים הגעתי למטווח של מאיר רוט.
את הפעם השניה בחיי שנכנסתי לשם.היתי בהרבה בתי עסק ורכשתי אין סוף כלי נשק בחיי.
ביקשתי לנסות את ה26 ואת ה43.
כמו כן ביקשתי מאביב הנשק להרכיב לי כוונת לאקדח אחר.
אמרו לי שיש לחץ כרגע ולהמתין ואם יתפנה מקום יאפשרו לי לנסות לירות בשני הכלים.
נאמר לי שאם לא ארכוש כלום אשלם על השכרת כלי ועל כניסה למטווח.על הכדורים אשלם בכל מקרה.
נשמע לי הגיוני והסכמתי.
חיכיתי בסבלנות כ45 דקות אולי יותר.המטווח הקטן התפנה נאמר לי שהזמן מוגבל ואין לי הרבה זמן. שאלו אותי כמה כדורים אני רוצה ובקשתי 50 היה ברור לי שאני לא חייב לירות הכל. .ונכנסתי עם מדריך
קיבלתי מטרה לכל אקדח מחסנית סטנדרטית ל26 ומחסנית +2.
יריתי מס כדורים ב 26 וביקשתי להחליף שולחן ל43.וכאשר קיבלתי אישור עברתי לירות ב43.
מבחינת ההיתנהלות במטווח הכל היה בסדר.יש כללי התנהגות וצריך לפעול לפיהם.כאשר רציתי להכניס לכלי מחסנית שלי מהתיק ביקשתי רשות.
מטווח זו סביבה מלחיצה למדריך וכל שינוי צריך אישור.
בדרך כלל ירי חופשי נעשה עם מחדשי רישיון לאחר שלב ההסברים.
בסיום הירי לפני שסגרתי עסקה קיבלתי אישור על אימון באקדח.
לאחר שבחרתי את הכלי שברצוני לרכוש ובלבלתי להם את השכל.לא חוייבתי על השכרת כלי ועל כניסה למטווח כפי שסוכם.
מאיר רוט הוא היבואן של CZ וכנראה שהכי משתלם לו למכור אותם.וזה לגיטימי.
גם לי סיפרו על נפלאות הCZ אני אדם בוגר ומקבל את ההחלטות שלי בעצמי.דרך אגב אם היו לי שיקולי תקציב היתי קונה CZ.לדעתי התמורה הטובה למחיר.
מהזמן שעמדתי בצד והמתנתי היה לחץ של יורים אישורים המדריכים שם עובדים לא קל ונותנים שרות בצורה טובה.
זאת החוויה שלי.
אתה חייב לירות מכלי שרכשתה מס כדורים 5 או 10 לא בטוח כמה בדיוק להוכחת שמישות הכלי.
אימון אתה יכול לעשות על כלי אחר.
ולענין השירשור.
ביום ה אחר הצהריים הגעתי למטווח של מאיר רוט.
את הפעם השניה בחיי שנכנסתי לשם.היתי בהרבה בתי עסק ורכשתי אין סוף כלי נשק בחיי.
ביקשתי לנסות את ה26 ואת ה43.
כמו כן ביקשתי מאביב הנשק להרכיב לי כוונת לאקדח אחר.
אמרו לי שיש לחץ כרגע ולהמתין ואם יתפנה מקום יאפשרו לי לנסות לירות בשני הכלים.
נאמר לי שאם לא ארכוש כלום אשלם על השכרת כלי ועל כניסה למטווח.על הכדורים אשלם בכל מקרה.
נשמע לי הגיוני והסכמתי.
חיכיתי בסבלנות כ45 דקות אולי יותר.המטווח הקטן התפנה נאמר לי שהזמן מוגבל ואין לי הרבה זמן. שאלו אותי כמה כדורים אני רוצה ובקשתי 50 היה ברור לי שאני לא חייב לירות הכל. .ונכנסתי עם מדריך
קיבלתי מטרה לכל אקדח מחסנית סטנדרטית ל26 ומחסנית +2.
יריתי מס כדורים ב 26 וביקשתי להחליף שולחן ל43.וכאשר קיבלתי אישור עברתי לירות ב43.
מבחינת ההיתנהלות במטווח הכל היה בסדר.יש כללי התנהגות וצריך לפעול לפיהם.כאשר רציתי להכניס לכלי מחסנית שלי מהתיק ביקשתי רשות.
מטווח זו סביבה מלחיצה למדריך וכל שינוי צריך אישור.
בדרך כלל ירי חופשי נעשה עם מחדשי רישיון לאחר שלב ההסברים.
בסיום הירי לפני שסגרתי עסקה קיבלתי אישור על אימון באקדח.
לאחר שבחרתי את הכלי שברצוני לרכוש ובלבלתי להם את השכל.לא חוייבתי על השכרת כלי ועל כניסה למטווח כפי שסוכם.
מאיר רוט הוא היבואן של CZ וכנראה שהכי משתלם לו למכור אותם.וזה לגיטימי.
גם לי סיפרו על נפלאות הCZ אני אדם בוגר ומקבל את ההחלטות שלי בעצמי.דרך אגב אם היו לי שיקולי תקציב היתי קונה CZ.לדעתי התמורה הטובה למחיר.
מהזמן שעמדתי בצד והמתנתי היה לחץ של יורים אישורים המדריכים שם עובדים לא קל ונותנים שרות בצורה טובה.
זאת החוויה שלי.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד