התייעצות בנוגע לסוג תחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התייעצות בנוגע לסוג תחמושת
בוקר טוב.
ממש לאחרונה קיבלתי את הרישיון הנכסף, ומבקש להתיעץ עם הותיקים.
משיקולי נוחות רכשתי את הM&P שילד, שהוא ממש קל, קטן ודק (מתוקף עבודתי אני הולך עם בגדים אלגנטיים כך שמשקל ורוחב זה גורם מכריע) ובסופו של דבר אני לא מסתובב באזורים מסוכנים (אלא אם מרכז ת"א זה אזור בסיכון...) ולכן כאמור "ויתרתי" על כמות כדורים בכדי שאוכל להסתובב עם האקדח מאשר אקדח עם הרבה כדורים אבל שיושב בכספת...
השאלה שלי לגבי סוג התחמושת - האם לדעתכם, בגלל שיש לי רק 8 כדורים במחסנית כדאי להשקיע בהולופויינט ודומיהם, כדי שאם אגיע ח"ו למצב אמת החימוש יהיה יעיל יותר בעצירת האיום או שזה מיותר.
תודה מראש
ממש לאחרונה קיבלתי את הרישיון הנכסף, ומבקש להתיעץ עם הותיקים.
משיקולי נוחות רכשתי את הM&P שילד, שהוא ממש קל, קטן ודק (מתוקף עבודתי אני הולך עם בגדים אלגנטיים כך שמשקל ורוחב זה גורם מכריע) ובסופו של דבר אני לא מסתובב באזורים מסוכנים (אלא אם מרכז ת"א זה אזור בסיכון...) ולכן כאמור "ויתרתי" על כמות כדורים בכדי שאוכל להסתובב עם האקדח מאשר אקדח עם הרבה כדורים אבל שיושב בכספת...
השאלה שלי לגבי סוג התחמושת - האם לדעתכם, בגלל שיש לי רק 8 כדורים במחסנית כדאי להשקיע בהולופויינט ודומיהם, כדי שאם אגיע ח"ו למצב אמת החימוש יהיה יעיל יותר בעצירת האיום או שזה מיותר.
תודה מראש
- סליקאי כסף

Re: התייעצות בנוגע לסוג תחמושת
הדברים נדנו פעמים רבות פה
ללא קשר לכמות הכדורים אני חושב שתמיד רצוי למקסם את הפוטנצאל עצירה כמה שניתן בכל יריה .
ולכן בהחלט אני הולך על כדורי הולו פוינט גם באקדחים רבי כדורים.
אני ממליץ על כך בחום בתנאי שאתה בטוח שאותה תחמושת מזינה היטב את האקדח הספציפי שלך.
ללא קשר לכמות הכדורים אני חושב שתמיד רצוי למקסם את הפוטנצאל עצירה כמה שניתן בכל יריה .
ולכן בהחלט אני הולך על כדורי הולו פוינט גם באקדחים רבי כדורים.
אני ממליץ על כך בחום בתנאי שאתה בטוח שאותה תחמושת מזינה היטב את האקדח הספציפי שלך.
מה ההכשרה והמיומנות שיש לך?
או בשפה אחרת כמה כדורים ירית כבר באקדח, ומה לגבי הפגיעות?
כי הכדור הנוצץ ביותר כדאי שגם יפגע..
או בשפה אחרת כמה כדורים ירית כבר באקדח, ומה לגבי הפגיעות?
כי הכדור הנוצץ ביותר כדאי שגם יפגע..
פחות -לרוב זה יותר,,
הניסיון שלי באקדח בעיקר במסגרת השירות הצבאי וקצת אח"כ.
לצערי, לאחר השחרור, כשיכולתי להוציא רשיון, לא עשיתי את זה (לא הרגשתי צורך באקדח אישי) ואח"כ כשרציתי, כבר עצרו את מתן הרשיונות.
בזמנו, יריתי טוב. נכון להיום, כאמור קיבלתי לאחרונה את הרשיון ואני מתכוון לחזור לאימונים כדי לחזור לכשירות טובה.
אף פעם לא השתמשתי בהולופויינט ולכן, אני מתיעץ.
לצערי, לאחר השחרור, כשיכולתי להוציא רשיון, לא עשיתי את זה (לא הרגשתי צורך באקדח אישי) ואח"כ כשרציתי, כבר עצרו את מתן הרשיונות.
בזמנו, יריתי טוב. נכון להיום, כאמור קיבלתי לאחרונה את הרשיון ואני מתכוון לחזור לאימונים כדי לחזור לכשירות טובה.
אף פעם לא השתמשתי בהולופויינט ולכן, אני מתיעץ.
- סליקאי כסף

4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד