התייעצות בקשר לקניית אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התייעצות בקשר לקניית אקדח
שלום, אני חדש פה. :-)
אני גר בקו התפר (אזור לכיש) וקיבלתי לאחרונה אישור להוצאת רישיון לנשיאת אקדח.
אני מתלבט איזה כלי לקנות.
רוב מי שדיברתי איתו המליץ לי על גלוק 19. מה שאני חושש זה שהוא גדול מדי ולכן אמעט לשאת אותו.
מצד שני, אמרו לי שהגלוק 26 למרות שהוא נוח לנשיאה הוא קטן מדי ולכן היות ואני לא מספיק מיומן הוא יהיה פחות אפקטיבי בשבילי.
1. מה האקדח המומלץ ללא מקצוענים כמוני ?
2. האם כדאי לרכוש אקדח חדש דוקא?
תודה לעונים
חגי
אני גר בקו התפר (אזור לכיש) וקיבלתי לאחרונה אישור להוצאת רישיון לנשיאת אקדח.
אני מתלבט איזה כלי לקנות.
רוב מי שדיברתי איתו המליץ לי על גלוק 19. מה שאני חושש זה שהוא גדול מדי ולכן אמעט לשאת אותו.
מצד שני, אמרו לי שהגלוק 26 למרות שהוא נוח לנשיאה הוא קטן מדי ולכן היות ואני לא מספיק מיומן הוא יהיה פחות אפקטיבי בשבילי.
1. מה האקדח המומלץ ללא מקצוענים כמוני ?
2. האם כדאי לרכוש אקדח חדש דוקא?
תודה לעונים
חגי
- סליקאי ארד

Re: התייעצות בקשר לקניית אקדח
יש לך עוד הרבה אופציות כמו הסדרה של S&W שלדעתי מאוד טובים והרבה יותר זולים...
אין קשר בין האקדחים האלו ללהיות "מקצוען" או לא.
לכל אחד מתאים ביד ובירי אקדח אחר, אתה צריך להתנסות במספר כלים ולראות מה נוח לך.
מבחינת החדש או לא, תלוי מה אתה רוכש, אם זה דגם חדש אז עדיף לקנות חדש מהחנות כי פשוט לא תמצא או שתמצא בפערים קטנים (לדוגמא 4500 חדש ל4100 יד שניה וכו')
אין קשר בין האקדחים האלו ללהיות "מקצוען" או לא.
לכל אחד מתאים ביד ובירי אקדח אחר, אתה צריך להתנסות במספר כלים ולראות מה נוח לך.
מבחינת החדש או לא, תלוי מה אתה רוכש, אם זה דגם חדש אז עדיף לקנות חדש מהחנות כי פשוט לא תמצא או שתמצא בפערים קטנים (לדוגמא 4500 חדש ל4100 יד שניה וכו')
S&W M&P Shield
תודה.
לגבי S&W.
איך הוא מבחינת משקל ואשמח להפניה לדגם ספציפי.
תודה!
חגי
לגבי S&W.
תודה!
חגי
- סליקאי ארד

ברוך הבא חגי.
אקדח לא בוחרים בהתכתבות, אלא בחנות שיש לה מבחר רציני של אקדחים שהיא עומדת מאחוריהם מבחינת אחריות וחלפים.
הגלוק 19 הוא אקדח בסדר. הוא מהווה פשרה טובה בין נוחות בנשיאה לבין נוחות בירי, ללא מחסור בחלקים או אבזירים. זה לא אומר שהוא מתאים ספציפית לך. כל אחד וכף היד שלו. אישית ביליתי כמה שנים טובים עם גלוקים, אבי משבח את תכונותיהם אבל היום אני בלי, כי מצאתי משהו אחר.
אקדח לא בוחרים בהתכתבות, אלא בחנות שיש לה מבחר רציני של אקדחים שהיא עומדת מאחוריהם מבחינת אחריות וחלפים.
הגלוק 19 הוא אקדח בסדר. הוא מהווה פשרה טובה בין נוחות בנשיאה לבין נוחות בירי, ללא מחסור בחלקים או אבזירים. זה לא אומר שהוא מתאים ספציפית לך. כל אחד וכף היד שלו. אישית ביליתי כמה שנים טובים עם גלוקים, אבי משבח את תכונותיהם אבל היום אני בלי, כי מצאתי משהו אחר.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
hagaicohen כתב:תודה.
לגבי S&W.
תודה!
חגי
יש המון דגמים
http://www.smith-wesson.com/webapp/wcs/ ... 7781_image
יכול להסתכל כאן. (לא כל הדגמים קימיים בארץ)
כמו שאמרו פה, אקדח בוחרים בחנות שיש לה מבחר עם מוכר שיכול לכוון אותך לפי הנוחות שלך...
לא להתבייש לבקש לירות במספר אקדחים לפני הקנייה (אפילו נהוג ורצוי) כדי שתדע באמת שאתה רוכש את האקדח המתאים.
S&W M&P Shield
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד