התאמת תחמושת לאקדח מודרני אך ותיק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
התאמת תחמושת לאקדח מודרני אך ותיק
שלום לכולם,
בעוד מס׳ ימים סוף סוף אתגבר על המכשול האחרון ואזכה להיות נושא נשק ברישיון בישראל.
ברשותי אקדח ותיק יחסית (בן 20 לערך), Daewoo DP51. יריתי איתו באימון לקראת הוצאת הרישיון וירה מצוין, אך כמובן שהיה מדובר ב- FMJ 115 grain.
לתחמושת הכוננות שלי אני מעדיף משהו קצת יותר רציני, ומכיוון שכרגע יש בעיה למצוא בארץ את הריינג׳ר, ועל סמך קריאה ברשת בלבד, התמקדתי לעת עתה ב- XTP של הורנדי.
השאלה היא לגבי המשקל - 115 / 124 / 147...
לפי המידע שהצלחתי למצוא ברשת (לגבי האקדח שלי, ה- K5 הצבאי ממנו הגיע, וה- Lionheart LH9 שהחליף אותו), אין בעיה בתחמושת עד 147 גריין בלחץ רגיל (לגבי P+ לא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי).
האם יש יתרון לאחד מהם? מכיוון שהמטווחים הסגורים לא מאפשרים ירי בהולופוינט, יהיה לי קשה לבחון את התחמושת השונה ולראות כיצד המשקלים השונים מתנהגים, ולכן אני מעדיף להגיע ממוקד.
אם התשובה תהיה ״תנסה ותראה״ - איפה יש מטווח פתוח המחזיק את התחמושת הזו?
תודה,
אורי
בעוד מס׳ ימים סוף סוף אתגבר על המכשול האחרון ואזכה להיות נושא נשק ברישיון בישראל.
ברשותי אקדח ותיק יחסית (בן 20 לערך), Daewoo DP51. יריתי איתו באימון לקראת הוצאת הרישיון וירה מצוין, אך כמובן שהיה מדובר ב- FMJ 115 grain.
לתחמושת הכוננות שלי אני מעדיף משהו קצת יותר רציני, ומכיוון שכרגע יש בעיה למצוא בארץ את הריינג׳ר, ועל סמך קריאה ברשת בלבד, התמקדתי לעת עתה ב- XTP של הורנדי.
השאלה היא לגבי המשקל - 115 / 124 / 147...
לפי המידע שהצלחתי למצוא ברשת (לגבי האקדח שלי, ה- K5 הצבאי ממנו הגיע, וה- Lionheart LH9 שהחליף אותו), אין בעיה בתחמושת עד 147 גריין בלחץ רגיל (לגבי P+ לא הצלחתי למצוא משהו קונקרטי).
האם יש יתרון לאחד מהם? מכיוון שהמטווחים הסגורים לא מאפשרים ירי בהולופוינט, יהיה לי קשה לבחון את התחמושת השונה ולראות כיצד המשקלים השונים מתנהגים, ולכן אני מעדיף להגיע ממוקד.
אם התשובה תהיה ״תנסה ותראה״ - איפה יש מטווח פתוח המחזיק את התחמושת הזו?
תודה,
אורי
נערך לאחרונה על ידי uriler בתאריך 27 דצמבר 2015, 22:24, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף

Re: התאמת תחמושת לאקדח מודרני אך ותיק
לדעתי אקדח בן 20 עדין נחשב מודרני.תלוי מתי יצא לשוק.
הרבה אקדחים תוכננו לפני עשרות שנים ועדין מיוצרים.
רוב המגבלות שיצרנים מגבילים טעינה מחדש.ששם היורה קובע את כמות אבק השריפה.
לא ראיתי מגבלה בתחמושות מודרניות.
לך בצד הבטוח אם יש לך חששות.
לגבי מטווחים פתוחים ומה שיש להם במלאי תצטרך לברר טלפונית.
הרבה אקדחים תוכננו לפני עשרות שנים ועדין מיוצרים.
רוב המגבלות שיצרנים מגבילים טעינה מחדש.ששם היורה קובע את כמות אבק השריפה.
לא ראיתי מגבלה בתחמושות מודרניות.
לך בצד הבטוח אם יש לך חששות.
לגבי מטווחים פתוחים ומה שיש להם במלאי תצטרך לברר טלפונית.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
תודה.
אני מבין ש״הצד הבטוח״ הכוונה היא ל- 115 גריין?
אני מבין ש״הצד הבטוח״ הכוונה היא ל- 115 גריין?
- סליקאי כסף

יש לך Daewoo DP51, דרום קוראני. אקדח "מוזר" ידוע כ טריפל אקשאן,
גם לפני 20 שנה לא היה להיט, שימש לרוב בחברות ההבטחה,בגלל מחיר נמוך,
מציע לך להשאר עם תחמושת "פושטית", בשלב זה.
גם לפני 20 שנה לא היה להיט, שימש לרוב בחברות ההבטחה,בגלל מחיר נמוך,
מציע לך להשאר עם תחמושת "פושטית", בשלב זה.
פחות -לרוב זה יותר,,
תודה GUSS.
קראתי עליו לא מעט (עבר אליי בירושה), ואני יודע שהוא קצת עוף מוזר, אבל הביקורות עליו ברשת טובות (בארה״ב מדברים לא מעט על ה- LH9 של Lionheart Industries שהוא בסה״כ אותו האקדח עם קצת קוסמטיקה), והניסיון שלי ושל מי שהעביר לי אותו היה טוב.
אני לא מתכוון להסתובב עם FMJ רק בגלל הסיכון לסביבה (אם חס וחלילה אצטרך להשתמש בו), ואם אני כבר עם הולופוינט (שוב, חס וחלילה אצטרך להשתמש בו), אני מכוון לתחמושת טובה (כמובן, אבדוק אותה לפני שאתחיל להסתובב איתה בלעדית).
קראתי עליו לא מעט (עבר אליי בירושה), ואני יודע שהוא קצת עוף מוזר, אבל הביקורות עליו ברשת טובות (בארה״ב מדברים לא מעט על ה- LH9 של Lionheart Industries שהוא בסה״כ אותו האקדח עם קצת קוסמטיקה), והניסיון שלי ושל מי שהעביר לי אותו היה טוב.
אני לא מתכוון להסתובב עם FMJ רק בגלל הסיכון לסביבה (אם חס וחלילה אצטרך להשתמש בו), ואם אני כבר עם הולופוינט (שוב, חס וחלילה אצטרך להשתמש בו), אני מכוון לתחמושת טובה (כמובן, אבדוק אותה לפני שאתחיל להסתובב איתה בלעדית).
- סליקאי כסף

הי,
ליאור נדיבי העביר הרצאה על בטיחות בנשק, ובדקה 12:00 הוא מדבר על האקדח שלך.
https://www.youtube.com/watch?v=QuyN5i3dTy0
מציע לך לראות על מה הוא מדבר.
בגדול על מנגנון השמטת פטיש שאינו תקין.
האקדח שלי מזין הכל, אני בוחר ללכת עם FMJ,
ובשעת הש' הדבר היחיד שיעניין אותי יהיה לפגוע במטרה "דאבל טאפ" ישן וטוב.אבל זה אני,
ובשעת הש' הדבר היחיד שיעניין אותי יהיה לפגוע במטרה "דאבל טאפ" ישן וטוב.אבל זה אני,
פחות -לרוב זה יותר,,
יש להורנדי גם כדורים במשקל 115 גריין, אם זה מה שאתה שואל.
Glock 26 GEN4
carver כתב:הי,
תודה, אני מכיר את המנגנון, ואף בדקתי אותו. הוא לא ״לא תקין״, וכפי שקוראים שם לליאור מהקהל, הוא כנראה לא התעמק מספיק ברעיון מאחוריו (ואני מאוד מכבד את ליאור, את כמות הידע שהוא שכח אני לא אדע לעולם). מכיוון שאני לא מתכוון ללכת עם כדור בקנה, זה לא רלבנטי.
- סליקאי כסף

GUSS,
מכיוון שכבר ראיתי בעבר נזק שנגרם מחדירות יתר של כדור אקדח (ואף טיפלתי בבחור שעמד מאחורה), אני מעדיף להיות על הצד הבטוח.
bnsagi,
כפי שכתבתי למעלה, אני יודע שקיים. אבל, לכדור כבד יותר היתרונות שלו (וקנה של 4 אינץ׳ מאפשר את השימוש בו), אז אני נוטה דווקא לשם (בהינתן והאקדח יסתדר טוב עם הגריפה והירי שלו).
מכיוון שכבר ראיתי בעבר נזק שנגרם מחדירות יתר של כדור אקדח (ואף טיפלתי בבחור שעמד מאחורה), אני מעדיף להיות על הצד הבטוח.
bnsagi,
כפי שכתבתי למעלה, אני יודע שקיים. אבל, לכדור כבד יותר היתרונות שלו (וקנה של 4 אינץ׳ מאפשר את השימוש בו), אז אני נוטה דווקא לשם (בהינתן והאקדח יסתדר טוב עם הגריפה והירי שלו).
- סליקאי כסף

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד