שאלה למי שהוציא רשיון לאחרונה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה למי שהוציא רשיון לאחרונה
שלום
קיבלתי את הרשיון(נייר) לפני כחודש עם תוקף עד סוף מרץ.
היום קיבלתי את הרשיון פלסטיק גם עם תוקף עד 31.3.16
יש למישהו מושג אם ככה זה תמיד ומתי אקבל את הרשיון לשלוש שנים?
תודה
תודה
- סליקאי כסף

Re: שאלה למי שהוציא רשיון לאחרונה
אני קבלתי היום רשיון בתוקף עד ה31/08/17.
נראה לי שבחידוש הבא נקבל כבר ל3 שנים.
נראה לי שבחידוש הבא נקבל כבר ל3 שנים.
אני חושב שהרשיונות מחולקים לפי תאריכי לידה או לפי שנות לידה ויש מספר "מחזורים" לחידוש.
משמע, החידוש הבא שלך יהיה בתוקף ל3 שנים.
גם אצלי היה אותו סיפור לפני כ8 שנים שעשיתי בפעם ראשונה רישיון (או יותר, לא זוכר כבר
)
משמע, החידוש הבא שלך יהיה בתוקף ל3 שנים.
גם אצלי היה אותו סיפור לפני כ8 שנים שעשיתי בפעם ראשונה רישיון (או יותר, לא זוכר כבר
- סליקאי זהב

- סליקאי ארד

כמה שילמתם אגרה?
- סליקאי כסף

לא זוכר.
(אני גם משרת מילואים פעיל, אני חושב שיש הנחה למשרתי מילואים - או שזה רק רישיון הרכב?).
לא תצטרכו לשלם מחיר מלא בחידוש. אלא, ההפרש ממה ששילמתם ביחס לתקופה שקיבלתם. ככה היה אצלי למיטב זכרוני. שוב, זה היה ממזמן. אז אני מקווה שאני לא טועה.
(אני גם משרת מילואים פעיל, אני חושב שיש הנחה למשרתי מילואים - או שזה רק רישיון הרכב?).
לא תצטרכו לשלם מחיר מלא בחידוש. אלא, ההפרש ממה ששילמתם ביחס לתקופה שקיבלתם. ככה היה אצלי למיטב זכרוני. שוב, זה היה ממזמן. אז אני מקווה שאני לא טועה.
- סליקאי זהב

כדי שלא כולנו נלך לבצע חידוש רישון באותה שנה כל 3 שנים, מבצעים את החידוש לפי ת.ז וככה לא יהיה עומס.
ולכן בפעם הראשונה שמוציאים רשיון יש סיכוי שלא תקבל ל3 שנים אבל בפעם שלאחר מכן תקבל.
תשלום אגרה לשנה הינו 60₪
למשרתים במילואים יש 50% הנחה.
ולכן בפעם הראשונה שמוציאים רשיון יש סיכוי שלא תקבל ל3 שנים אבל בפעם שלאחר מכן תקבל.
תשלום אגרה לשנה הינו 60₪
S&W M&P Shield
tkgs כתב:שלום
תודה
יש להם איזה נוסחה עם הסיומת של התעודת זהות,ככה הם מחלקים את האוכלוסיה לקבוצות.
לגבי רשיון לכל התקופה,כמו שנאמר כאן,בחידוש הראשון כבר תקבל ל-3 שנים.
אם שואלים אותי אז דעתי היא:
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
"When you have to shoot...Shoot! Don't talk"
- סליקאי כסף

הם מחלקים לפי מספרי זהות בדיוק כמו ביטוח לאומי ומס הכנסה, אחרת העומסים יהיו בלתי סבירים.. תחשבו כמה אנשים קיבלו נשק במסגרת ההקלות הנוכחיות - אם כולם עוד 3 שנים יצטרכו להתייצב לחידוש רישיון הרשויות יקרסו.
Glock 26 GEN4
Dark Droid כתב:כדי שלא כולנו נלך לבצע חידוש רישון באותה שנה כל 3 שנים, מבצעים את החידוש לפי ת.ז וככה לא יהיה עומס.
תשלום אגרה לשנה הינו 60₪
איך מקבלים את 50% ההנחה?
הגשתי על תבחין שירות מילואים, עדיין קיבלתי דרישת תשלום של 60 ש"ח למשך שנתיים (סה"כ 120 ש"ח).
עריכה: מצאתי את התשובה. רק בחידוש מקבלים 50% הנחה וזה מגיע אוטומטית ככה (כמו הנחה על טסט). זה לא תקף בהוצאת הרישיון הראשונה.
- סליקאי ארד

Pistol Pete כתב:איך מקבלים את 50% ההנחה?
הגשתי על תבחין שירות מילואים, עדיין קיבלתי דרישת תשלום של 60 ש"ח למשך שנתיים (סה"כ 120 ש"ח).
עריכה: מצאתי את התשובה. רק בחידוש מקבלים 50% הנחה וזה מגיע אוטומטית ככה (כמו הנחה על טסט). זה לא תקף בהוצאת הרישיון הראשונה.
תבדוק את זה שוב. אני קיבלתי אוטומטית תשלום של 90 ש״ח לשלוש שנים - רישיון חדש.
- סליקאי כסף

זה לא קשור לתבחין שירות מילואים, זה קשור להיותך (או לא) משרת מילואים פעיל.
משרת מילואים פעיל = מי שעשה בשלושת השנים האחרונות למעלה מ-20 ימי מילואים.
רק אחרי שתצבור 20 ימים ומעלה על פני שלוש שנים - במאי של השנה העוקבת תקבל זכאות (לשלוש שנים) למשרת מילואים פעיל ולמועדון בהצדעה.
משרת מילואים פעיל = מי שעשה בשלושת השנים האחרונות למעלה מ-20 ימי מילואים.
רק אחרי שתצבור 20 ימים ומעלה על פני שלוש שנים - במאי של השנה העוקבת תקבל זכאות (לשלוש שנים) למשרת מילואים פעיל ולמועדון בהצדעה.
Glock 26 GEN4
לא, לא קשור לכמה ימים או רשיון חדש או בחידוש.
קיבלתי תשלום של 180 ל-3 שנים והתקשרתי לברר למה אם אני עושה מילואים (עוד אין לי בהצדעה וגם בשנתיים האחרונות די התחמקתי ממילואים)
ואמרו לי שזה טעות ויזכו אותי, רק שקודם ללכת לשלם. (קיבלתי זיכוי בדואר 90 שקל כעבור שבוע)
מי שעושה מילואים וקיבל תשלום מלא ויש לו כוח לזמני המתנה (לקח לי 3 יום לתפוס את המנהלת שעשתה את הזיכוי) אז שווה להתקשר, היא אמרה שלרוב נופלת טעות למי שהשתחרר מהצבא עד 5 שנים ומשרת במילואים, זה עוד לא מוזן כראוי במערכת (הם עדין כנראה על וינדוס 95 עם אקספלורר 3
)
קיבלתי תשלום של 180 ל-3 שנים והתקשרתי לברר למה אם אני עושה מילואים (עוד אין לי בהצדעה וגם בשנתיים האחרונות די התחמקתי ממילואים)
ואמרו לי שזה טעות ויזכו אותי, רק שקודם ללכת לשלם. (קיבלתי זיכוי בדואר 90 שקל כעבור שבוע)
מי שעושה מילואים וקיבל תשלום מלא ויש לו כוח לזמני המתנה (לקח לי 3 יום לתפוס את המנהלת שעשתה את הזיכוי) אז שווה להתקשר, היא אמרה שלרוב נופלת טעות למי שהשתחרר מהצבא עד 5 שנים ומשרת במילואים, זה עוד לא מוזן כראוי במערכת (הם עדין כנראה על וינדוס 95 עם אקספלורר 3
S&W M&P Shield
Dark Droid כתב:לא, לא קשור לכמה ימים או רשיון חדש או בחידוש.
מי שעושה מילואים וקיבל תשלום מלא ויש לו כוח לזמני המתנה (לקח לי 3 יום לתפוס את המנהלת שעשתה את הזיכוי) אז שווה להתקשר, היא אמרה שלרוב נופלת טעות למי שהשתחרר מהצבא עד 5 שנים ומשרת במילואים, זה עוד לא מוזן כראוי במערכת (הם עדין כנראה על וינדוס 95 עם אקספלורר 3)
יש בהצדעה, יש מעל 20 ימי מילואים כל שנה...
מה שאמרתי אמרו לי במוקד של המילואים. זה גם מה שמופיע באתר הזכויות. מצד שני, מה יש לי להפסיד ולנסות?
מה הטלפון של אותה מנהלת שעושה את הזיכוי / באיזו לשכה היא?
- סליקאי ארד

מספר הרגיל של הזימון תורים, להתקשר ולספר את הסיפור... רושמים את הפנייה שלך ו"חוזר אליך מישהו"
רק שלא באמת חוזרים, אז צריך להתקשר כמה פעמים ולחפור להם...
אוווו
ללכת לשם ולבקש זיכוי...
(מנהלת בלשכה בשם פרח מת"א היא זאת ששלחה לי בסוף זיכוי)
רק שלא באמת חוזרים, אז צריך להתקשר כמה פעמים ולחפור להם...
אוווו
ללכת לשם ולבקש זיכוי...
(מנהלת בלשכה בשם פרח מת"א היא זאת ששלחה לי בסוף זיכוי)
S&W M&P Shield
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד