מחשבה בעקבות גל הטרור האחרון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מחשבה בעקבות גל הטרור האחרון
עבר לי רעיון בראש.
בכל פעם שיש נסיונות \דקירות והמחבל\ת נורה במקום קמה צעקה בכל כלי התקשורת בעולם.
כולם מאשימים אותנו בהוצאות להורג בדם קר , במיוחד אם מדובר בילדות בנות 13. לא משנה תחושת הצדק שלנו בהגנה עצמית , בעולם זה מוצג כרצח ילדים. אולי ניתן לשנות את זה לפחות חלקית על ידי שימוש בטייזרים במצבים שזה מתאפשר.
לא נראה לי מוגזם שבעלי רשיונות נשק יוכלו לרכוש בנוסף טייזר בהליך פשוט ובמחיר מופחת. מה דעתכם ?
בכל פעם שיש נסיונות \דקירות והמחבל\ת נורה במקום קמה צעקה בכל כלי התקשורת בעולם.
כולם מאשימים אותנו בהוצאות להורג בדם קר , במיוחד אם מדובר בילדות בנות 13. לא משנה תחושת הצדק שלנו בהגנה עצמית , בעולם זה מוצג כרצח ילדים. אולי ניתן לשנות את זה לפחות חלקית על ידי שימוש בטייזרים במצבים שזה מתאפשר.
לא נראה לי מוגזם שבעלי רשיונות נשק יוכלו לרכוש בנוסף טייזר בהליך פשוט ובמחיר מופחת. מה דעתכם ?
- סליקאי ארד

Re: מחשבה בעקבות גל הטרור האחרון
אז אם אני מבין נכון, אני צריך לסחוב עלי עוד משהו, ולממן אותו מכיסי הפרטי? רעיון מצויין... איך לא חשבו על זה קודם...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
סרטון של ילדה מחושמלת למוות ברשתות התקשורת יראה הרבה יותר רע, ובכלל השיקול "איך מציגים אותי בעולם" אינו שיקול בכל מה שקשור להגנה עצמית שלך ושל חיי הסובבים אותך. סדר עדיפויות
- סליקאי ארד

תראה, במקרה של ילדה בת 13, הפיתרון הוא לא זה, ולא זה לענ"ד... אתה ברצינות צריך נשק כדי לגבור על ילדה בת 13? גם היא מחזיקה סכין?
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
נסה קודם לשכנע את תמר, מירב ועמותת המטבח שהטייזר לא ישמש לחשמל את האשה. בהצלחה...
- סליקאי טיטניום

DIGO
"הרעיונות הכי טובים אלו הרעיונות שאף אחד לא חשב עליהם"
(ארץ נהדרת, עונה 13, פרק 3. עיין שם שם)
"הרעיונות הכי טובים אלו הרעיונות שאף אחד לא חשב עליהם"
(ארץ נהדרת, עונה 13, פרק 3. עיין שם שם)
- סליקאי כסף

Digo כתב:תראה, במקרה של ילדה בת 13, הפיתרון הוא לא זה, ולא זה לענ"ד... אתה ברצינות צריך נשק כדי לגבור על ילדה בת 13? גם היא מחזיקה סכין?
אני לא מתכוון להתקרב כדי לבדוק.
- סליקאי כסף

ואז מה, נישא עלינו גם טייזר? נמגן את עצמנו לדעת?
מחבל/ת - ולא משנה מה גילם - צריך לנטרל באמצעות ירי חי למרכז מסה ולהשתדל לחסל אותם on site.
שום פתרון אחר אינו נדרש כאן.
מחבל/ת - ולא משנה מה גילם - צריך לנטרל באמצעות ירי חי למרכז מסה ולהשתדל לחסל אותם on site.
Glock 26 GEN4
בואו נחדד את פקודות פתיחה באש, עצור עצור והזדהה, תביא לי תעודת זהות?! אולי אני נישמע קצת ציני אבל נישמע לי הזוי ההפרדה הזאת בגיל/ מין במקרה שמישהו מנסה לדקור אותך
- סליקאי ארד

bnsagi כתב:ואז מה, נישא עלינו גם טייזר? נמגן את עצמנו לדעת?
זו דעתך האישית ,זכותך.
רק שלדעתי היא לא "עומדת" מבחינה משפטית.
אני הייתי שמח אם הודעות כאלו היו מתחילים במילה "לדעתי" .
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
aviron כתב:סרטון של ילדה מחושמלת למוות ברשתות התקשורת יראה הרבה יותר רע, ובכלל השיקול "איך מציגים אותי בעולם" אינו שיקול בכל מה שקשור להגנה עצמית שלך ושל חיי הסובבים אותך. סדר עדיפויות
שום טייזר או שוקר חשמלי לא יכולים להרוג.
למעט אם לאותו תוקף יש קוצב לב חשמלי (שהסיכוי לזה אפסי).
אני אישית לא הייתי נושא טייזר גם אם היה אפשר כי אני לא מוצא בזה טעם.
מה שכן, הייתי מצפה שיותר שוטרים יהיו מצויידים באמצעי אל-הרג כדוגמת הטייזר בדיוק כדי להתמודד עם מצבים של תקיפה של ילדה בת 13.
הבעיה כרגיל:
1. כסף: מדובר במכשיר יקר, שהתחמושת שלו יקרה מאד גם כן
2. כסת"ח: שימוש בטייזר מצריך הסמכה מיוחדת
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

dor_k כתב:בואו נחדד את פקודות פתיחה באש, עצור עצור והזדהה, תביא לי תעודת זהות?! אולי אני נישמע קצת ציני אבל נישמע לי הזוי ההפרדה הזאת בגיל/ מין במקרה שמישהו מנסה לדקור אותך
חבר, אלה פקודות של הצבא.
באזרחות זה ממש , אבל ממש לא תופס.
פרסמתי לפני כמה שבועות את העלון שמפורסם עם קבלת הנשק. ממליץ לחזור ולקרוא אותו.
- סליקאי זהב

כמה דברים:
1. אני לא חושב שהגישה נכונה. האזרח הפשוט הוא לא משרד החוץ והוא לא צריך לסכן את החיים שלו בגלל שכמה אנשים משועממים שאין להם במה להתעסק מבקרים אותך מהספה לצד נוף פסטורלי של אגמים והרים מושלגים.
2. מי שרוצה אמצעי הגנה נוסף שיקנה גז מדמיע. זה מוצא נוח לצאת מסיטואציה שלא רוצים לשלוף את האקדח ולהסתכן בתביעות.
3. לא חושב שמתפקדי למממן למדינה את ההסברה
4. מקווה שלא אצטרך להגיע ליום הזה - אבל אם אצטרך, אני מעדיף לשבת בחדרי החקירות ולהסביר למה ביצעתי ירי על פלוני שניסה לבצע פיגוע ועל הדרך הפך לשהיד, מאשר שיבואו לבקר אותי בבית החולים או יותר גרוע - בבית העלמין.
1. אני לא חושב שהגישה נכונה. האזרח הפשוט הוא לא משרד החוץ והוא לא צריך לסכן את החיים שלו בגלל שכמה אנשים משועממים שאין להם במה להתעסק מבקרים אותך מהספה לצד נוף פסטורלי של אגמים והרים מושלגים.
2. מי שרוצה אמצעי הגנה נוסף שיקנה גז מדמיע. זה מוצא נוח לצאת מסיטואציה שלא רוצים לשלוף את האקדח ולהסתכן בתביעות.
3. לא חושב שמתפקדי למממן למדינה את ההסברה
4. מקווה שלא אצטרך להגיע ליום הזה - אבל אם אצטרך, אני מעדיף לשבת בחדרי החקירות ולהסביר למה ביצעתי ירי על פלוני שניסה לבצע פיגוע ועל הדרך הפך לשהיד, מאשר שיבואו לבקר אותי בבית החולים או יותר גרוע - בבית העלמין.
- סליקאי זהב

TsurTriger היי לקחתי בכוונה את הפקודות של הצבא(כדי לנסוץ להראות איך זה נישמע בהקשר למיקרה)
- סליקאי ארד

למה לעצור בטייזר?
בואו נרכוש גם אפודי מגן, כסדות, אלות, אזיקים, נשריין את הרכב, נתקין מערכת אזעקה על הגוף שקולט מחבל מתקרב (נוסח כיפת ברזל, רק נקרא לזה כיפת סכין).
בואו נרכוש גם אפודי מגן, כסדות, אלות, אזיקים, נשריין את הרכב, נתקין מערכת אזעקה על הגוף שקולט מחבל מתקרב (נוסח כיפת ברזל, רק נקרא לזה כיפת סכין).
S&W M&P Shield
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד