אקדח קטן המתאים לאשה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדח קטן המתאים לאשה
חדשה בפורום
מעוניינת לקבל המלצה לאקדח קטן המתאים לאשה
יש המלצות?
יש המלצות?
- סליקאי ארד

Re: אקדח קטן המתאים לאשה
אין שום משמעות להיותך אישה במקרה הזה.
נשים שמתאמנות אצלנו במועדון, רובן נראות שבריריות ועדינות , יורות ופוגעות עם אקדחים מסוג גלוק/ יריחו/ cz שאדו ומה לא (אקדחים גדולים וכבדים ).
אקדחים קטנים זה גם מה שרוב הגברים כאן מחפשים היום, כי עניין הנוחות בנשיאה השוטפת עולה על נוחות התפעול מבחינתם.
גשי לבית מסחר באיזור מגורייך, יאפשרו לך להתנסות במספר כלים עפ״י הגדרת הצרכים שלך וההתאמה הפיזית . בקשי לנסות גם קולט מוסטנג ולהשוות לאקדחים החדשים המוצעים כיום.
נשים שמתאמנות אצלנו במועדון, רובן נראות שבריריות ועדינות , יורות ופוגעות עם אקדחים מסוג גלוק/ יריחו/ cz שאדו ומה לא (אקדחים גדולים וכבדים ).
אקדחים קטנים זה גם מה שרוב הגברים כאן מחפשים היום, כי עניין הנוחות בנשיאה השוטפת עולה על נוחות התפעול מבחינתם.
גשי לבית מסחר באיזור מגורייך, יאפשרו לך להתנסות במספר כלים עפ״י הגדרת הצרכים שלך וההתאמה הפיזית . בקשי לנסות גם קולט מוסטנג ולהשוות לאקדחים החדשים המוצעים כיום.
- סליקאי טיטניום

אני מניח שאת מחפשת אקדח קטן וקל כדי שיהיה לך קל לשאת ולהסליק אותו - ככל הנראה לא בתוך החגורה של המכנסיים...
מציע לך לבדוק את הבודיגארד של סמית וסון.
הוא קטן וקל, וכבונוס מגיע עם ציין ליזר מובנה שיעזור לכוון ולפגוע גם ליורה לא מיומן.
הוא קטן וקל, וכבונוס מגיע עם ציין ליזר מובנה שיעזור לכוון ולפגוע גם ליורה לא מיומן.
- סליקאי כסף

ניר ל כתב:אין שום משמעות להיותך אישה במקרה הזה.
יש משמעות אם היא רוצה להסתובב עם האקדח בתיק ולא עם נרתיק על החגורה.
אז יש טעם לבדוק את האקדחים הקטנים ביותר כמו סמית בודיגארד.
אופס, לא ריעננתי את הדף ומסתבר שהקדימו אותי כבר.
תמי654 כתב:חדשה בפורום
יש המלצות?
כמו שאמר ניר,
להיותך אשה אין כל קשר לסוג הנשק בו יהיה מצוייד התוקף שלך ולכח שלו.
ההיפך הוא הגמור. כיוון שאת אשה, את צריכה להיות חמושה בנשק שיכול להשבית את התוקף שלך במהירות האפשרית.
בשורה התחתונה - הקונצנזוס הוא שכל אקדח בקוטר 9X19 שאת מסוגלת לשאת עלייך יכול לעשות את העבודה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

ניר ל כתב:אין שום משמעות להיותך אישה במקרה הזה.
נו, די אולי עם סיפורי אצלנו במועדון.
רוב הנשים בעולם שיש להן אקדח לנשיאה נושאות בתיק היד מה שמוגדר (למרות שלא נשמע פוליטיקלי קורקט) "אקדח נשים".
בהכללה נשים הן קטנות, יש להן יד קטנה יותר, אלגנטיות יותר, אינן מעונינות למשל באקדח לחגורה.
היא מבקשת המלצה למשהו כזה.
והציטוט "אקדחים קטנים זה גם מה שרוב הגברים כאן מחפשים היום" כדאי להדגיש באמת את המילה כאן, למרות שגם כאן אם תדפדף תראה שהרוב דווקא בוחר באקדחים נורמאלים (מה שמכונה היום הגודל של G19), למרות הניסיונות המיסיונריים של מי מבאי הפורום לדחוף את הקונספט של התת-אקדח לאנשים כאן (כי לא צריך לירות יותר מכמה כדורים בארוע, כי זה נוח להסליק, בלה בלה). אני לא יודע מה הסיבה לדבר הזה, האם הוא מנסה להצדיק רכישה שלו עצמו או מה שלא יהיה. לדעתי גבר ממוצע מבחינת חוזק ומשקל גוף יכול וצריך להרשות לעצמו אקדח נורמאלי.
בכל אופן, בעולם הגודל הזה של האקדח אכן מיועד פעמים רבות לקהל הנשי.
ולגבי ה"השבתה" שעליה מדבר איתמר - סליחה, אבל שטויות.
אם הקוטר אותו קוטר והמרחק אינו קריטי להבדלים של חצי אינץ' אורך קנה, לאישה בעלת מימדים לא גדולים יותר נוח, גם בשעת הירי, אקדח קטן, נוח להסלקה בתיק, מהיר להוצאה ונוח לאחיזה. התוצאה היא אותה תוצאה, קרוב לוודאי אף טובה יותר.
- סליקאי כסף

ברוכה הבאה.
זו שאלה מאוד אישית, כל אדם וכף היד והצרכים שלו.
אם את מרגישה יותר בנוח לדבר עם מדריכת ירי, אני ממליץ על גב' ריקי הולנדר ממטווח כפר סבא. 09-7665533.
אם את מרגישה יותר בנוח לדבר עם מדריכת ירי, אני ממליץ על גב' ריקי הולנדר ממטווח כפר סבא. 09-7665533.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הוא קטן וקל, וכבונוס מגיע עם ציין ליזר מובנה שיעזור לכוון ולפגוע גם ליורה לא מיומן.[/quote]
אני מכיר גם את גלוק 42 ו43 (9 קצר, 9ארוך בהתאמה) שאמנם לא מגיעים עם סמןן לייזר אבל קטנים ונכנסים בכף יד קטנה.. ( החיסרון: 6,7 כדורים בלבד )
הוא קטן וקל, וכבונוס מגיע עם ציין ליזר מובנה שיעזור לכוון ולפגוע גם ליורה לא מיומן.[/quote]
אני מכיר גם את גלוק 42 ו43 (9 קצר, 9ארוך בהתאמה) שאמנם לא מגיעים עם סמןן לייזר אבל קטנים ונכנסים בכף יד קטנה.. ( החיסרון: 6,7 כדורים בלבד )
- סליקאי ארד

ממליץ על קולט מוסטנג (יש ביד 2 בסביבות 1500) או מקבילו זיג 238
קטן, מוסלק (הלכתי איתו בכיס קדמי של ג'ינס מספר שנים), קל לדריכה, רתע מינימאלי - ואני יריתי בו כ 1500 כדור עם 0 מעצורים בתחמושת רגילה ומעט בעיות בתחמושת HP
אמנם תחמושת 9X17 אבל לי זה היה מספיק לתרחיש הגנה עצמית
גם הבודי גארד של סמית נראה מעולה (וקטן יותר בפועל) אבל לא ניסיתי בפועל
קטן, מוסלק (הלכתי איתו בכיס קדמי של ג'ינס מספר שנים), קל לדריכה, רתע מינימאלי - ואני יריתי בו כ 1500 כדור עם 0 מעצורים בתחמושת רגילה ומעט בעיות בתחמושת HP
אמנם תחמושת 9X17 אבל לי זה היה מספיק לתרחיש הגנה עצמית
גם הבודי גארד של סמית נראה מעולה (וקטן יותר בפועל) אבל לא ניסיתי בפועל
- סליקאי כסף

הבודיגארד נראה נחמד אבל הדק קטסטרופה.
אם את מעונינת באקדח לנשיאה בתיק יש את השילד ואת הגלוק 43 יש רוגר קטן וזיג.
הכי טוב לנסות במטווח.
בכל מקרה בניגוד לדעה הרווחת אישה יכולה לירות כמעט בכל כלי לא פחות טוב מגבר.
הכח היחיד הדרוש זה להרים את האקדח מול העיינים.
לרתע מתרגלים.לא צריכה להיות שום בעיה ב 9מ"מ.
יש נשים בארץ ובחו"ל שיורות הרבה יותר טוב מכולנו.ולא עברו דרך מכון כושר ובודי בילדינג.
בהצלחה
אם את מעונינת באקדח לנשיאה בתיק יש את השילד ואת הגלוק 43 יש רוגר קטן וזיג.
הכי טוב לנסות במטווח.
בכל מקרה בניגוד לדעה הרווחת אישה יכולה לירות כמעט בכל כלי לא פחות טוב מגבר.
הכח היחיד הדרוש זה להרים את האקדח מול העיינים.
לרתע מתרגלים.לא צריכה להיות שום בעיה ב 9מ"מ.
יש נשים בארץ ובחו"ל שיורות הרבה יותר טוב מכולנו.ולא עברו דרך מכון כושר ובודי בילדינג.
בהצלחה
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
ליאור45 כתב:ברוכה הבאה.
+1
הייתי קובע איתה פגישה. היא מבינה צרכים של אישה נושאת נשק.
היא נראית לי מתאימה ביותר לייעץ לך איך להתקדם.
בכל מקרה, לא קורה כלום עם עושים טעות בבחירה. רק מפסידים מעט כסף ומחליפים.
בהצלחה
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד