אקדח בכספת במלון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אקדח בכספת במלון
נוסע לבית מלון ורוצה לקחת את האקדח איתי ,האם בזמן שהותי במלון בבריכה בגקוזי או סתם בלובי יש אפשרות להשאיר את האקדח בכספת בחדר.
יש איסור להשאיר אקדח בכספת במלון.
יש איסור להשאיר אקדח בכספת במלון.
g26
- סליקאי ארד

Re: אקדח בכספת במלון
מדוע לא ? זו כספת לכל דבר ורק אתה יודע את הקוד
================================================
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
יְהוָה, יִשְׁמָרְךָ מִכָּל-רָע: יִשְׁמֹר, אֶת-נַפְשֶׁךָ.
יְהוָה, יִשְׁמָר-צֵאתְךָ וּבוֹאֶךָ--מֵעַתָּה, וְעַד-עוֹלָם.
ruger magnum 0.357
glock 19 gen 4
אני לא הייתי ממליץ להשאיר אקדח בחדר מלון שגישה אליו ניתנת לכל עובדי הניקיון ועובדי המלון.
שנית, אני לא הייתי משאיר כל דבר ערך בכספת מלון מהסיבה הפשוטה שבדר"כ אלו כספות הנפרצות בקלות ולא חסרים מקרים של פריצות וגניבות מתוך חדרים.
יודע מה, לא רק עובדי המלון, אלא דרך מרפסות ומעברים משותפים, גנבים נכנסים לכמה חדרים וגונבים מה שיש.
שנית, אני לא הייתי משאיר כל דבר ערך בכספת מלון מהסיבה הפשוטה שבדר"כ אלו כספות הנפרצות בקלות ולא חסרים מקרים של פריצות וגניבות מתוך חדרים.
יודע מה, לא רק עובדי המלון, אלא דרך מרפסות ומעברים משותפים, גנבים נכנסים לכמה חדרים וגונבים מה שיש.
- סליקאי ארד

הכספת בחדר במלון היא לא אמצעי הרמטי, אבל לדעתי אם בא לך להשתכשך לכמה דקות זה מציע פתרון מספיק טוב.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הייתי במלון לא מזמן בסופ"ש ובחרתי להפקיד את האקדח במטווח לשמירה ולא לקחת אותו איתי...
פחות כאב ראש ודאגות
אני אישית לא שם בכספת של המלון כלום, זה המקום הראשון שגנב הולך עליו.
עדיף להחביא דברים יקרים עמוק בתיק גדול בתא נסתר.
פחות כאב ראש ודאגות
אני אישית לא שם בכספת של המלון כלום, זה המקום הראשון שגנב הולך עליו.
עדיף להחביא דברים יקרים עמוק בתיק גדול בתא נסתר.
S&W M&P Shield
תתקשר לקבלה, הם מכירים את הנושא ויכולים להפקיד בכזספת של הקבלה.
carver כתב:תתקשר לקבלה, הם מכירים את הנושא ויכולים להפקיד בכזספת של הקבלה.
אף קב"ט של מלון לא יקח על עצמו את האחריות להפקיד בכספת של הקבלה נשק כי זו עברה על החוק.
נשק אפשר להפקיד רק במקום מאושר על ידי המשטרה ועם סידורים מתאימים (כספת אישית עם שני מפתחות).
לגבי הפקדה בכספת של החדר.
לכל הכספות האלה יש "דלת אחורית" שמאפשרת לפתוח אותן במקרה שלקוח שוכח את הקוד, נגמרת הסוללה, או סתם בא לו לנעול אותה לפני שעושה צ'ק אאוט.
אני לא מכיר מקרים שבהם נגנבו דברים מתוך כספות בחדרים - אבל זה לא אומר שלא קרו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:carver כתב:תתקשר לקבלה, הם מכירים את הנושא ויכולים להפקיד בכזספת של הקבלה.
אף קב"ט של מלון לא יקח על עצמו את האחריות להפקיד בכספת של הקבלה נשק כי זו עברה על החוק.
נשק אפשר להפקיד רק במקום מאושר על ידי המשטרה ועם סידורים מתאימים (כספת אישית עם שני מפתחות).
א.
יש מלונות שיש הפקדה מסודרת כולל כספת אישית עם 2 מפתחות כאמור , לא זוכר את שם המלון (באילת), אבל אני אישית בצעתי הפקדה כאמור.
נא להרים טלפון ולשאול .
מומלץ לשוחח עם הקב"ט באופן אישי (ולא רק עם פקידת הקבלה) כשאתם מדגישים את ענין הכספת האישית כולל 2 מפתחות כי כבר קרה לי שבשיחה מתברר שיש כספת כללית והוא מפקיד בתוכה קופסת פח עם מפתח שאת המפתח הוא נותן ללקוח , מה שאומר שכל פעם שהכספת נפתחת מישהו יכול לקח את הקופסה ש"קורצת לו".
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
בשום פנים ואופן לא להפקיד את הנשק בכספת שהיא לא כפי שמתואר לעיל או כספת אישית שרק לכם יש את הקוד וגישה אליה.
- סליקאי זהב

לא ברור למה אסור? גם לכספת של משרדי ממשלה יש מפתח נוסף אצל השומר - אז מה גם לפני ביקור במנהל או במשרד הפנים תפקידו את הנשק במטווח (אהה,,, גם לכספת במטווח אין לכם קוד אישי)
אם מישהו פורץ לכספת במלון וגונב את הנשק (בין אם זה עובד או גנב) זו עבירה שהמשטרה צריכה לחקור - מבחינת עמידה בנהלים אני מרגיש בטוח לחלוטין
באותה מידה מחר מישהו יכול לתקוף אותי ברחוב ולגנוב את הנשק - אז יאשימו אותי שלא חיברתי אותו עם מנעולים לגוף?
אם מישהו פורץ לכספת במלון וגונב את הנשק (בין אם זה עובד או גנב) זו עבירה שהמשטרה צריכה לחקור - מבחינת עמידה בנהלים אני מרגיש בטוח לחלוטין
באותה מידה מחר מישהו יכול לתקוף אותי ברחוב ולגנוב את הנשק - אז יאשימו אותי שלא חיברתי אותו עם מנעולים לגוף?
- סליקאי כסף

קטונתי מלהיות בקיא בחוק, אינני עורך דין או שוטר.
אבל (לפחות לפי ההיגיון שלי):
1. נשק מפקידים או בכספת של בעל הרישיון או בכספת פרטית שיש עליה שליטה (כגון: כספת של חבר קרוב שאתה סומך עליו שלא ישחק עם הנשק או יגע בו, בכספת של העסק שרק לך יש גישה אליה וכדו) או בכספת מסודרת כנהוג במקומות עם הפקדה - חדר נעול שבו יש קיר כספות ובכל כספת יש מפתח מאסטר + מפתח אישי שהמפתח האישי נשאר אצלך והמאסטר אצל השומר.
2. אולי לא תואשם ויפתח לך תיק - אבל הרישיון קרוב לוודאי ישלל ואתה תעבור כל כך הרבה טרטורים שזה לא שווה את זה.
בסופו של דבר, יש חוק ויש מציאות. לפעמים כדאי להימנע מלהיכנס או לקחת סיכונים שיכולים לסבך אותך בחקירות או שיובילו לשלילת רישיון. או גרוע מזה, שאיזה\ו עובד\ת ניקיון י\תגע בנשק וי\תפלוט כדור או תשתמש בו כנגד עובד\ת אחר\ת, ואז זה גם לחיות עם ההרגשה שהנשק שלך רצח חף מפשע.
אבל (לפחות לפי ההיגיון שלי):
1. נשק מפקידים או בכספת של בעל הרישיון או בכספת פרטית שיש עליה שליטה (כגון: כספת של חבר קרוב שאתה סומך עליו שלא ישחק עם הנשק או יגע בו, בכספת של העסק שרק לך יש גישה אליה וכדו) או בכספת מסודרת כנהוג במקומות עם הפקדה - חדר נעול שבו יש קיר כספות ובכל כספת יש מפתח מאסטר + מפתח אישי שהמפתח האישי נשאר אצלך והמאסטר אצל השומר.
2. אולי לא תואשם ויפתח לך תיק - אבל הרישיון קרוב לוודאי ישלל ואתה תעבור כל כך הרבה טרטורים שזה לא שווה את זה.
בסופו של דבר, יש חוק ויש מציאות. לפעמים כדאי להימנע מלהיכנס או לקחת סיכונים שיכולים לסבך אותך בחקירות או שיובילו לשלילת רישיון. או גרוע מזה, שאיזה\ו עובד\ת ניקיון י\תגע בנשק וי\תפלוט כדור או תשתמש בו כנגד עובד\ת אחר\ת, ואז זה גם לחיות עם ההרגשה שהנשק שלך רצח חף מפשע.
- סליקאי זהב

agabay כתב:לא ברור למה אסור? גם לכספת של משרדי ממשלה יש מפתח נוסף אצל השומר - אז מה גם לפני ביקור במנהל או במשרד הפנים תפקידו את הנשק במטווח (אהה,,, גם לכספת במטווח אין לכם קוד אישי)
בעל מטווח/סוחר נשק הוא אדם שהמדינה סומכת עליו ועורכת לו ביקורות לעיתים די קרובות ולכן מאפשרת לו להחזיק אצלו מלאי של כלי נשק ותחמושת. כמובן תחת הרבה מאד מגבלות ותנאים מחמירים. לכן המדינה מרשה לך להפקיד נשק אצל סוחר נשק.
עמדת הפקדה כמו שיש במשרדי ממשלה/מוזיאונים/מפעלים בטחוניים צריכה לקבל אישורים של המשטרה ולעמוד בקריטריונים מסויימים. זו לא סתם כספת עם שני מפתחות.
יש על המקום הזה השגחה ושמירה מסודרת. מכל העובדים יש מי שמורשה לקחת ממך את הנשק ולהפקיד אותו בכספת. יש רישום מסודר ביומן של תאריך ושעה של הפקדה והוצאה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

דרך אגב, אפרופו הפקדת נשק במשרדי ממשלה, פעם אחרונה שהלכתי למשרד הפנים בת"א (זה שצמוד לבט"פ) וכשהפקדתי את הנשק קיבלתי מפתח ו"קבלה" ועליה כתוב שנשק שלא ידרש תוך שבועיים יועבר למשטרה.
בגלל שלהפקיד נשק במטווח/סוחר עולה כסף ושם זה בחינם, מישהו רוצה לנסות "להפקיד" שם נשק לכמה ימים (עד שבועיים) כשטס לחו"ל או לחופש?
רעיון לחסוך כסף...
בגלל שלהפקיד נשק במטווח/סוחר עולה כסף ושם זה בחינם, מישהו רוצה לנסות "להפקיד" שם נשק לכמה ימים (עד שבועיים) כשטס לחו"ל או לחופש?
רעיון לחסוך כסף...
- סליקאי כסף

tkgs, הרגת אותי מצחוק.
אחר כך אנחנו לא מבינים למה אנחנו מרגישים שכל שנייה דופקים אותנו
אחר כך אנחנו לא מבינים למה אנחנו מרגישים שכל שנייה דופקים אותנו
- סליקאי זהב

כל הכבוד אחלה רעיון :-)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד