סקר על נרתיקים מינימליסטים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
סקר על נרתיקים מינימליסטים
במיוחד בעלי גלוק 19..
כל מי שלא אוהב נרתיקים גדולים.
מהניסיון שלכם איזה הכי נוח?
כרגע אני יודע רק על הq series וה VersaCarry
אתם מכירים עוד נרתיקים כאלה קטנים ונוחים?
וממה שהתנסתם מה הכי נוח ביום יום?
כל מי שלא אוהב נרתיקים גדולים.
מהניסיון שלכם איזה הכי נוח?
כרגע אני יודע רק על הq series וה VersaCarry
אתם מכירים עוד נרתיקים כאלה קטנים ונוחים?
וממה שהתנסתם מה הכי נוח ביום יום?
- סליקאי ארד
Re: סקר על נרתיקים מינימליסטים
Versacarry זה לא נרתיק. זה מנשא סופר מינימלסטי כמעט הדבר שהכי קרוב ללדחוף את האקדח בעצמו לחגורה, אבל נותן אבטחה שלא יפול או יחליק.
ביום שישי קיבלתי את ה versacarry שלי שהזמנתי מטקטיקול ואני מבסוט עד הגג.
ביום שישי קיבלתי את ה versacarry שלי שהזמנתי מטקטיקול ואני מבסוט עד הגג.
- סליקאי כסף
אני עם q-series.
נוח מאוד בנשיאה וההסלקה מצויינת.
כמעט וחא מרגיש את האקדח (שילד)
שני חסרונות:
1. ברגע ששלפת את אקדח, מאוד לא נח/פשוט להחזיר אותו לנרתיק.
2. האקדח במגע ישיר עם הגוף. לא מפריע כרגע אך מטריד אותי לקראת הקיץ. אני שוקל לשפצר בד/קורדורה שיפריד בין האקדח לגוף.
2.5 לא טוב למטווח. אי אפשר להחזיר לנרתיק אחרי ירי בלי לשרוף את עצמך.
נוח מאוד בנשיאה וההסלקה מצויינת.
כמעט וחא מרגיש את האקדח (שילד)
שני חסרונות:
1. ברגע ששלפת את אקדח, מאוד לא נח/פשוט להחזיר אותו לנרתיק.
2. האקדח במגע ישיר עם הגוף. לא מפריע כרגע אך מטריד אותי לקראת הקיץ. אני שוקל לשפצר בד/קורדורה שיפריד בין האקדח לגוף.
2.5 לא טוב למטווח. אי אפשר להחזיר לנרתיק אחרי ירי בלי לשרוף את עצמך.
Si vis pacem, para bellum
- סליקאי כסף
הכי מינימליסטי שיש זה פשוט תפס.
מספר אפשרויות:
המותג ה"מקורי" (ראשון?) הוא Clipdraw. ראה ספציפית עבור גלוק:
http://clipdraw.com/product/best-glock-concealed-carry-holsters/
התפס מוחזק בגלוק 19 באמצעות לוחית אחורית חלופית אליה מוברג התפס, ומשם צורתו תואמת לצללית הנשק.
https://www.gunslot.com/files/gunslot/images/60970.jpg[/img]
הרעיון הוא שהתפס אמור לאפשר גם שימוש בנרתיק אחר ולא מפריע להכנסת האקדח לנרתיק, למעט בעלי שפה רחבה במיוחד (רצועת עור כפול וכדומה).
וגם אז ניתן פשוט להחליף ללוחית האחורית המקורית או לפרק שני ברגים ולהוריד את התפס (אבל מי יטרח... מי שמתאים לו שייקח).
לגבי הכל - ראה תמונות באתר.
ראיתי שיש ב"אימפריאל מטווחים" תמורת 175 שקלים.
http://www.imperialranges.co.il/Shop?category_id=17007
יש גם דגמי תפס אחרים המותאמים ספציפית לדגמים אחרים.
ויש גם תפס אוניברסלי מתוצרתם - התושבת שלו נצמדת פשוט בדבק דו-צדדי (כן, כן, קראת נכון - דבק דו-צדדי) חזק מאוד.
ולפני שתרים גבה - יש דבקים דו-צדדיים שמשמשים להדבקת דפנות של מרכב אוטובוס (!), אז הקילו אקדח שלך זה לא מה שיזיז להם... גם לא בכל עומס רגיל של נשיאה או שליפה.
(אם תסתער בתרג"ד מילואים האקדח יישמט לך, אבל התפס כנראה יישאר במקומו).
יש דבק דו"צ בנפרד למקרה שתרצה לשנות מיקום. והחלק שמדביקים הוא רק תושבת שטוחה, שאליה מבריגים באמצעות שני ברגים - תפס צר וארוך.
דגם התפס הזה, כאמור - אוניברסלי ואמור להתאים לכמעט כל אקדח חצי אוטומטי.
המימד הצר נועד לאפשר למצוא מקום על הגוף או הצינה של האקדח המיועד.
נזכיר את החיסרון הבולט של נשיאה ללא נרתיק והוא ששמורת ההדק לא מכוסה ולכן לא מתאימה למצב של כדור בקנה, בייחוד בנשק חסר נצרה נפרדת ו/או משבת (Grip Safety) כדוגמת גלוק
וכאן היצרן מציע אביזר נוסף מעניין:
מעין "נרתיקון" שהוא למעשה מכסה דו-צדדי קשיח (עשוי קיידקס) לשמורת ההדק, שמשפצרים בחוט לחגורה - בזמן נשיאה ההדק מוגן - ובזמן שליפה ניתק אוטומטית מהנשק עקב החוט שמעוגן לחגורה.
(לא מוצא תמונות קטנות מספיק עבור מגבלת הגודל בפורום, היעזר באתר, הוא מפורט וכולל עשרות תמונות ששוות אלפי מילים).
חבל שלא היה כזה בנמצא כשהייתי בסדיר/קבע (כשלא היה בנרתיק חיצוני, למשל על אזרחי, אז הלכתי עם גלוק 21 סתם תקוע בחגורה... לא משהו שיחזור על עצמו... לומדים).
יש עוד יצרנים דומים כגון
Techna clip ואולי זולים יותר. לא בדקתי איפה עוד אפשר להשיג.
חפש ותיידע אותנו, הצגתי את המקורי אבל אני לא מייצג אותו (או אף אחד), פשוט באתר שלהם קל לראות הכל.
מספר אפשרויות:
המותג ה"מקורי" (ראשון?) הוא Clipdraw. ראה ספציפית עבור גלוק:
http://clipdraw.com/product/best-glock-concealed-carry-holsters/
התפס מוחזק בגלוק 19 באמצעות לוחית אחורית חלופית אליה מוברג התפס, ומשם צורתו תואמת לצללית הנשק.
https://www.gunslot.com/files/gunslot/images/60970.jpg[/img]
הרעיון הוא שהתפס אמור לאפשר גם שימוש בנרתיק אחר ולא מפריע להכנסת האקדח לנרתיק, למעט בעלי שפה רחבה במיוחד (רצועת עור כפול וכדומה).
וגם אז ניתן פשוט להחליף ללוחית האחורית המקורית או לפרק שני ברגים ולהוריד את התפס (אבל מי יטרח... מי שמתאים לו שייקח).
לגבי הכל - ראה תמונות באתר.
ראיתי שיש ב"אימפריאל מטווחים" תמורת 175 שקלים.
http://www.imperialranges.co.il/Shop?category_id=17007
יש גם דגמי תפס אחרים המותאמים ספציפית לדגמים אחרים.
ויש גם תפס אוניברסלי מתוצרתם - התושבת שלו נצמדת פשוט בדבק דו-צדדי (כן, כן, קראת נכון - דבק דו-צדדי) חזק מאוד.
ולפני שתרים גבה - יש דבקים דו-צדדיים שמשמשים להדבקת דפנות של מרכב אוטובוס (!), אז הקילו אקדח שלך זה לא מה שיזיז להם... גם לא בכל עומס רגיל של נשיאה או שליפה.
(אם תסתער בתרג"ד מילואים האקדח יישמט לך, אבל התפס כנראה יישאר במקומו).
יש דבק דו"צ בנפרד למקרה שתרצה לשנות מיקום. והחלק שמדביקים הוא רק תושבת שטוחה, שאליה מבריגים באמצעות שני ברגים - תפס צר וארוך.
דגם התפס הזה, כאמור - אוניברסלי ואמור להתאים לכמעט כל אקדח חצי אוטומטי.
המימד הצר נועד לאפשר למצוא מקום על הגוף או הצינה של האקדח המיועד.
נזכיר את החיסרון הבולט של נשיאה ללא נרתיק והוא ששמורת ההדק לא מכוסה ולכן לא מתאימה למצב של כדור בקנה, בייחוד בנשק חסר נצרה נפרדת ו/או משבת (Grip Safety) כדוגמת גלוק
וכאן היצרן מציע אביזר נוסף מעניין:
מעין "נרתיקון" שהוא למעשה מכסה דו-צדדי קשיח (עשוי קיידקס) לשמורת ההדק, שמשפצרים בחוט לחגורה - בזמן נשיאה ההדק מוגן - ובזמן שליפה ניתק אוטומטית מהנשק עקב החוט שמעוגן לחגורה.
(לא מוצא תמונות קטנות מספיק עבור מגבלת הגודל בפורום, היעזר באתר, הוא מפורט וכולל עשרות תמונות ששוות אלפי מילים).
חבל שלא היה כזה בנמצא כשהייתי בסדיר/קבע (כשלא היה בנרתיק חיצוני, למשל על אזרחי, אז הלכתי עם גלוק 21 סתם תקוע בחגורה... לא משהו שיחזור על עצמו... לומדים).
יש עוד יצרנים דומים כגון
Techna clip ואולי זולים יותר. לא בדקתי איפה עוד אפשר להשיג.
חפש ותיידע אותנו, הצגתי את המקורי אבל אני לא מייצג אותו (או אף אחד), פשוט באתר שלהם קל לראות הכל.
-------
- נשק עליך זה כמו מצנח - אם תצטרך ולא יהיה עליך - כנראה שכבר לא תצטרך יותר...
- גם כשהמשטרה במרחק של דקות -
לפעמים זה עניין של שניות...
תודה לכולם, מכרים נרתיק שמכסה את כל הנשק אבל ממש דק?
- סליקאי ארד
שקית ניילון ...
עכשיו ברצינות - יש נרתיקי קיידקס שהם מאד דקים. לדעתי בעבר בפורום עבר כתובת פייסבוק של מישהו בארץ שמכין אותם לפי מידה, ובכל מקרה אי ביי מלא בהם וכל האתרים הדומים

עכשיו ברצינות - יש נרתיקי קיידקס שהם מאד דקים. לדעתי בעבר בפורום עבר כתובת פייסבוק של מישהו בארץ שמכין אותם לפי מידה, ובכל מקרה אי ביי מלא בהם וכל האתרים הדומים
- סליקאי כסף
Magen Holsters
איתי - מייצר נרתיקי אקדח בהתאמה אישית לכל סוגי האקדחים.
לפרטים והזמנות:
איתי 054-6767679
באופן אישי לא יצא לי להזמין נרתיק כי רציתי נרתיק קרסול.
אבל כשהתעניינתי ניהלתי שיחה טלפונית עם איתי.
1. מדובר במחירים אטרקטיביים מאד.
2. כבר בתחילת השיחה היה ברור שהוא לא יכול לעזור לי , אבל איתי השקיע בשיחה ובמתן יעוץ שהביא לפתרון מוצלח מאד.
הבחור "קנה" אותי בתודעת השרות שלו.
איתי - מייצר נרתיקי אקדח בהתאמה אישית לכל סוגי האקדחים.
לפרטים והזמנות:
איתי 054-6767679
באופן אישי לא יצא לי להזמין נרתיק כי רציתי נרתיק קרסול.
אבל כשהתעניינתי ניהלתי שיחה טלפונית עם איתי.
1. מדובר במחירים אטרקטיביים מאד.
2. כבר בתחילת השיחה היה ברור שהוא לא יכול לעזור לי , אבל איתי השקיע בשיחה ובמתן יעוץ שהביא לפתרון מוצלח מאד.
הבחור "קנה" אותי בתודעת השרות שלו.
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
בראייתי, כל "הנרתיקים" הסופר מינימליסטיים, הם גימיק נחמד לנשק סאב-קומפקט, לא יותר מזה.
אל תשכחו שאתם בוחנים את הפתרונות הללו בעונה קרירה יחסית ולבוש בהתאם, אבל העונה החמה ומיד אחריה העונה הרטובה
בפתח.
הזעה חומצית מובטחת והחלודה בעקבותיה.
לקרוב שלי יש CZ P07 בן כחודשיים בלבד שהחל בתהליך החלדה, כרגע בעיקר במשמיט הפטיש ועצר המחלק בגלל שהוא נושא אותו כך.
אי לכך, הייתי מחפש נרתיק שגם יודע לחלק משקל על המותניים וגם שיהווה חיץ בין הנשק לגוף.
אל תשכחו שאתם בוחנים את הפתרונות הללו בעונה קרירה יחסית ולבוש בהתאם, אבל העונה החמה ומיד אחריה העונה הרטובה

הזעה חומצית מובטחת והחלודה בעקבותיה.
לקרוב שלי יש CZ P07 בן כחודשיים בלבד שהחל בתהליך החלדה, כרגע בעיקר במשמיט הפטיש ועצר המחלק בגלל שהוא נושא אותו כך.
אי לכך, הייתי מחפש נרתיק שגם יודע לחלק משקל על המותניים וגם שיהווה חיץ בין הנשק לגוף.
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד